Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vryzas wrote:VITEZ - OLIMPIC 1
ČELIK - ŠIROKI B. 1
METALLEGHE - MLADOST DK 1
SLOBODA - ZRINJSKI X
SARAJEVO - KRUPA 1
RADNIK - ŽELJEZNIČAR X
Opet svi u bod, a?
Ne bi bilo lose
Sto se tice vrha tabele...vjerujem da FKS nece imati vecih problema, pogotovo ako zabije u prvom poluvremenu. Nadam se da ce Zrinjski kiksati, a i nama je jedan bod veliki kiks u borbi za vrh. Valjda cu promasiti prognozu.
Joj, priče. Ne može Sloboda uskratiti Želju za titulu. Željo sam odlučuje o svojoj sudbini. Kako odigramo, tako će nam biti. Što se mene tiče, prodajte utakmicu Zrinjskom i Sarajevu, a protiv Želje zapnite koliko god hoćete.
avetinja wrote:Joj, priče. Ne može Sloboda uskratiti Želju za titulu. Željo sam odlučuje o svojoj sudbini. Kako odigramo, tako će nam biti. Što se mene tiče, prodajte utakmicu Zrinjskom i Sarajevu, a protiv Želje zapnite koliko god hoćete.
moze moze..profesore.. u bod ste vi tu,hocu rec svaki bod bitan..
s vama u kost,a s njima laganini..kako ne moze..nemoj zajebavat...
eto sta da pukne zastavica,ni prvi ni zadnji put jelde
avetinja wrote:Joj, priče. Ne može Sloboda uskratiti Želju za titulu. Željo sam odlučuje o svojoj sudbini. Kako odigramo, tako će nam biti. Što se mene tiče, prodajte utakmicu Zrinjskom i Sarajevu, a protiv Želje zapnite koliko god hoćete.
ma zajebancija, kakva sloboda meda ne mogu. zavrsit ce sesti 100%
ma zajebancija, kakva sloboda meda ne mogu. zavrsit ce sesti 100%
tacno, vjerovatno, u pravu si...
samo jos tekmu sa zeljom odradit kako treba