BHTelecom All About
Moderator: Benq
- REDDEVILS
-
rizibizi
#43678 Re: BHTelecom All About
Nezvanicna informacija kaze da se ukidaju student paketi od 01.05.2016. ima li neko sta konkretnijih informacija? Kolega pokusao preci sa onog prvog na onaj skuplji student paket i nisu cak htjeli ni zahtjev da zaprime kao ukida se to svi ce preci na onaj neki moj combo nesto.
-
al-em
#43679 Re: BHTelecom All About
Mora se donijeti potvrda o skolovanju do 1.6. kako bi se produzio studentski paket ili ce automatski prebaciti na taj combo.
Tako su svi dobili poruke prije nekih desetak dana.
Tako su svi dobili poruke prije nekih desetak dana.
-
niho92
#43680 Re: BHTelecom All About

Evo doslo malo povecanje, ugasen je STB, a moze ovo bar duplo
- red evil
#43681 Re: BHTelecom All About
Jutros je bilo brže, sad samo 10 mbps. Kad misle upload brzine povečavat? 
-
Pljosko
- Herr Flick
#43683 Re: BHTelecom All About
Znaci nece povecat brzine onima koji imaju samo ADSL internet....
Koja je onda svrha imati samo internet,to je onda samo za budale i one koji ne znaju
Bas me interesuje ko je taj genije koji je donio odluku da se ne povecavaju i onako mizerene brzine
Svasta
Koja je onda svrha imati samo internet,to je onda samo za budale i one koji ne znaju
- pepeljara
#43684 Re: BHTelecom All About
znal ko lg g5 cijene ?*
na pm pls
na pm pls
- krakatoa
#43685 Re: BHTelecom All About
Treba veća brzina? Nema problema, bujrum: http://www.mojatv.ba/paketi_moja_tv.htmlHerr Flick wrote:Znaci nece povecat brzine onima koji imaju samo ADSL internet....
Koja je onda svrha imati samo internet,to je onda samo za budale i one koji ne znajuBas me interesuje ko je taj genije koji je donio odluku da se ne povecavaju i onako mizerene brzine
Svasta
- hakazvaka
#43686 Re: BHTelecom All About
Zna li iko sta ja tacno placam kad im dajem onih 5 KM kod iskljucenja pretplate? Svi racuni uredno izmireni, nisam imao ugovor na X mjeseci.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#43687 Re: BHTelecom All About
genijalciHerr Flick wrote:Znaci nece povecat brzine onima koji imaju samo ADSL internet....
Koja je onda svrha imati samo internet,to je onda samo za budale i one koji ne znajuBas me interesuje ko je taj genije koji je donio odluku da se ne povecavaju i onako mizerene brzine
Svasta
-
bumerangss
#43688 Re: BHTelecom All About
Ne mogu da vjerujem! Pa to bi bila pljacka!rizibizi wrote:Nezvanicna informacija kaze da se ukidaju student paketi od 01.05.2016. ima li neko sta konkretnijih informacija? Kolega pokusao preci sa onog prvog na onaj skuplji student paket i nisu cak htjeli ni zahtjev da zaprime kao ukida se to svi ce preci na onaj neki moj combo nesto.
-
bumerangss
#43689 Re: BHTelecom All About
Nemojte prelaziti na ultru! Necu vise govoriti sta sam uradio i sta je najpovoljnije jer cete mi sad ugroiti Buy and SurfThe BEN10 wrote:Ovo sa internetom u postpaid paketu MojMini15 je stvarno bezobrazluk. Pišljivih 100 MB je danas ništa. Od 100 MB 20 sam potrošio na Viber. Ostalo - dovoljno ti je par puta kliknuti na link u browseru i eto ti 10-15 MB ko ništa. I ja ću na ultru preći pa ko ih šiša više.Saka wrote:Što je još gluplje je da je cijena interneta na pre-paid jeftinija nego na post-paid. Znači 1GB za mjesec dana na Ultri je 13KM a na post-paid paketima (Moj MSurf 1GB) 14,04KM. To nema nigdje da je bilo šta na pre-paid jeftnije ili povoljnije u odnosu na post-paid.
Nemoj sad da neki fan-boy kaže jest al u pakete ulazi gratis internet. Ne ulazi! U MojMini 15 koji košta 17,55KM ulazi smiješnih 100MB koji ne znače apsolutno ništa i moraš dokupiti 1GB. Tek u MojMidi30 ulazi internet (u razumnoj količini), al košta 35,10KM. Kako god okreneš moraš potrošiti minimum 32KM da bi imao 1GB mjesečno, dok na Ultri prođeš sa 13KM+koliko ti treba za prozvati, sa cvajom komotno preguraš metar. U svakom slučaju bolje i zato sam prešao na Ultru sa pretplate zbog zadnjih "poboljšanja" uprave Telecoma. Da ne spominjem da sam morao čekati u redu, dvaput dolaziti (jer gospodi treba pečat), da su mi naplatili prelazak i da mi je propao internet koji sam kupio do kraja mjeseca. Zato više nikad na pretplatu, na Ultri hem je jeftinije hem imaš kontrolu troškova hem te niko ne zajebava.
Kad se samo sjetim kako sam ih slatko otkačio kada sam se riješio njihove freezone i GrabIt-a. Koji je to merak bio. Godinama su ubijali u pojam korisnike sa bijednim ograničenjima neta, dok je konkurencija nudila mnogo bolje uslove. Koliko su samo korisnika poput mene izgubili, a svaki izgubljeni korisnik je ČISTA IZGUBLJENA LOVA, jer imaš provedenu infrastrukturu do njega, nemaš skoro nikakvih troškova na njemu...
bhtelecom je takav cim skontaju sta raji odgovara sta je najpovoljnije oni to ukinu a dokaz je 200% i stari studen paketi
-
Dr_Help
- BHTelecom podrška
-
mirza_15
-
Dr_Help
- BHTelecom podrška
- red evil
-
mirza_15
#43694 Re: BHTelecom All About
Nemoze upstream nikako drukcije biti toliki 
- Herr Flick
#43695 Re: BHTelecom All About
Necu MojuTV zato sto nemaju SportKlub kanalekrakatoa wrote:Treba veća brzina? Nema problema, bujrum: http://www.mojatv.ba/paketi_moja_tv.htmlHerr Flick wrote:Znaci nece povecat brzine onima koji imaju samo ADSL internet....
Svasta
-
Dr_Help
- BHTelecom podrška
#43696 Re: BHTelecom All About
Evo kako , imao sam problema sa HSovim internetom svakodnevno , a BHTelecom ni u snu nije mogao u mojoj mahali
- red evil
#43697 Re: BHTelecom All About
Dobro si to ti. Kod mene su nešto davno kopali ali ne znam jesu li optiku stavljali.Dr_Help wrote:Evo kako , imao sam problema sa HSovim internetom svakodnevno , a BHTelecom ni u snu nije mogao u mojoj mahalima ni u snu
ja mislim zbog duzine tj udaljenosti da ni 2g net nije mogao radit
uglavnom obisao sam mahalu , uzeo 30 potpisa
zaobisao u BHtelecom šefiće koji nemaju pojma otišao direktno kod direktora predao papire , za 15 dana prekopali mahalu , polozili cijevi , provukli optiku i doduše čekao sam 6 mjeseci da krenu sa nalozima ( zasto toliko dugo nemam pojma ) uglavnom sad je više od 50 kuća pod optikom
i izgleda da će se iz moje mahale širit dalje
eto kako , tako da predlažem i ostalim , što kaže naš narod u čaršiji i ćevap i sevap
samo treba ZAOBIĆI šefiće
i otici na pravo mjesto
-
The BEN10
#43698 Re: BHTelecom All About
Hahahah, pošalji makar pp!bumerangss wrote:Nemojte prelaziti na ultru! Necu vise govoriti sta sam uradio i sta je najpovoljnije jer cete mi sad ugroiti Buy and SurfThe BEN10 wrote:Ovo sa internetom u postpaid paketu MojMini15 je stvarno bezobrazluk. Pišljivih 100 MB je danas ništa. Od 100 MB 20 sam potrošio na Viber. Ostalo - dovoljno ti je par puta kliknuti na link u browseru i eto ti 10-15 MB ko ništa. I ja ću na ultru preći pa ko ih šiša više.Saka wrote:Što je još gluplje je da je cijena interneta na pre-paid jeftinija nego na post-paid. Znači 1GB za mjesec dana na Ultri je 13KM a na post-paid paketima (Moj MSurf 1GB) 14,04KM. To nema nigdje da je bilo šta na pre-paid jeftnije ili povoljnije u odnosu na post-paid.
Nemoj sad da neki fan-boy kaže jest al u pakete ulazi gratis internet. Ne ulazi! U MojMini 15 koji košta 17,55KM ulazi smiješnih 100MB koji ne znače apsolutno ništa i moraš dokupiti 1GB. Tek u MojMidi30 ulazi internet (u razumnoj količini), al košta 35,10KM. Kako god okreneš moraš potrošiti minimum 32KM da bi imao 1GB mjesečno, dok na Ultri prođeš sa 13KM+koliko ti treba za prozvati, sa cvajom komotno preguraš metar. U svakom slučaju bolje i zato sam prešao na Ultru sa pretplate zbog zadnjih "poboljšanja" uprave Telecoma. Da ne spominjem da sam morao čekati u redu, dvaput dolaziti (jer gospodi treba pečat), da su mi naplatili prelazak i da mi je propao internet koji sam kupio do kraja mjeseca. Zato više nikad na pretplatu, na Ultri hem je jeftinije hem imaš kontrolu troškova hem te niko ne zajebava.
Kad se samo sjetim kako sam ih slatko otkačio kada sam se riješio njihove freezone i GrabIt-a. Koji je to merak bio. Godinama su ubijali u pojam korisnike sa bijednim ograničenjima neta, dok je konkurencija nudila mnogo bolje uslove. Koliko su samo korisnika poput mene izgubili, a svaki izgubljeni korisnik je ČISTA IZGUBLJENA LOVA, jer imaš provedenu infrastrukturu do njega, nemaš skoro nikakvih troškova na njemu...![]()
bhtelecom je takav cim skontaju sta raji odgovara sta je najpovoljnije oni to ukinu a dokaz je 200% i stari studen paketi
- Del_Boy1
#43699 Re: BHTelecom All About
Možda je malo glupo pitanje ali ipak da pitam, prije nekoliko godina je telekom mijenjao kompletnu liniju u mom mjestu, postavili su bakarne parice, da li je moguće te postojeće parice zamijenit optikom bez novog kopanja?red evil wrote:Dobro si to ti. Kod mene su nešto davno kopali ali ne znam jesu li optiku stavljali.Dr_Help wrote: Evo kako , imao sam problema sa HSovim internetom svakodnevno , a BHTelecom ni u snu nije mogao u mojoj mahalima ni u snu
ja mislim zbog duzine tj udaljenosti da ni 2g net nije mogao radit
uglavnom obisao sam mahalu , uzeo 30 potpisa
zaobisao u BHtelecom šefiće koji nemaju pojma otišao direktno kod direktora predao papire , za 15 dana prekopali mahalu , polozili cijevi , provukli optiku i doduše čekao sam 6 mjeseci da krenu sa nalozima ( zasto toliko dugo nemam pojma ) uglavnom sad je više od 50 kuća pod optikom
i izgleda da će se iz moje mahale širit dalje
eto kako , tako da predlažem i ostalim , što kaže naš narod u čaršiji i ćevap i sevap
samo treba ZAOBIĆI šefiće
i otici na pravo mjesto
-
KurtaLN79
#43700 Re: BHTelecom All About
aladinosmic1 wrote:nastavnikhe wrote: http://www.mojatv.ba/moja_tv_prijava.html
pa dobro ja sam već korisnik trebam samo dodatni paket aktivirat, pošto je MojaTV full+
prijava samo za nove korisnike danas probao teta iz bht me nazvala kaze samo novi korsnici mi stari poslije 01.05.