Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nikad_vise wrote:Nebi me cudilo da jedan dan samo osvane slika Milo na Zeljki
Jbte lutaju po Rusiji par dana po hotelima,pa po evropi,pa stalno neki sastanci..i stalno ih hvataju same na fotografijama
Hajmo ljudi,imal se sta iskopati
p.s.Treba preko nekog neozbiljnog portala provuc ovu pricu,sutra bi ga BN ushasao sa pricom o bliskosti Mile i Zeljke.I onako je ofirno koliko je gura u stranci.
nikad_vise wrote:Nebi me cudilo da jedan dan samo osvane slika Milo na Zeljki
Jbte lutaju po Rusiji par dana po hotelima,pa po evropi,pa stalno neki sastanci..i stalno ih hvataju same na fotografijama
Hajmo ljudi,imal se sta iskopati
p.s.Treba preko nekog neozbiljnog portala provuc ovu pricu,sutra bi ga BN ushasao sa pricom o bliskosti Mile i Zeljke.I onako je ofirno koliko je gura u stranci.
Iskreno koga briga ko koga prči ...
Na balkanu je sve svacija briga.
Mene recimo ne zanima ko je koje nacionalnosti,totalno mi je nebitno i ko je koje vjere,a nije da me zanima ni s kim neko nesto radi..al ne gledaj ovaj region prema meni ili eventualno tebi.Sve ostale zanima i svakako bi bio jedan jako negativan publicitet
Nažalost, Dodik ima većinu od 44 poslanika. Potvrđeno je da su Ilija Stevančević i Vojin Mitrović pod izlikom da "neće u koaliciju sa muslimanima" (tim riječima), prebjegli u SNSD. Ako i Šukalo odluči biti uz SzP (a ne vidim zašto bi, jer je jasno da zaostaju), Dodik opet ima većinu od 42.
It_is_a_Leclerc wrote:Nažalost, Dodik ima većinu od 44 poslanika. Potvrđeno je da su Ilija Stevančević i Vojin Mitrović pod izlikom da "neće u koaliciju sa muslimanima" (tim riječima), prebjegli u SNSD. Ako i Šukalo odluči biti uz SzP (a ne vidim zašto bi, jer je jasno da zaostaju), Dodik opet ima većinu od 42.
sve polako "lijeze na rudu"...svejedno ko da formira vlast anam tamo
....uskoro pocinje rasplet....cirkus "Colorado" je vec razapeo satore u B.Luci
It_is_a_Leclerc wrote:Nažalost, Dodik ima većinu od 44 poslanika. Potvrđeno je da su Ilija Stevančević i Vojin Mitrović pod izlikom da "neće u koaliciju sa muslimanima" (tim riječima), prebjegli u SNSD. Ako i Šukalo odluči biti uz SzP (a ne vidim zašto bi, jer je jasno da zaostaju), Dodik opet ima većinu od 42.
najvjerovatnije 4 najburnije godine od zavrsetka zadnjeg rata nas cekaju.
biske wrote:Pazi vamo! Niko od preCednikovih nije pobjegO proBosancima.
Normalno da nije, guardianska stranka ne prima izdajnike i nema nikakvog dodira sa njima.
bh.tornjak wrote:
Izgleda da su promijenili ime, ovih dana se reklamira cirkus "Montevideo". Ali vjerujem da će i ovaj biti urnebesan.