Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
'nači godinu i po uz mogućnost produženja na godinu, hae Džeksone šta će ti više
Ne znam koji mu je..
Baš šta ce ti više
Pa pitanje je hocel ga Roma pustit za 25 mil £. Prodali bi oni oca svog sto se toga tice, ali prvog strijelca lige, kluba, najboljeg igraca u pola sezone za 25m£ hmmm...
Ne znam mislim da tu u Roma koci ... ko ce ga znati ali ako ce mu Amra pice uskratit nek ne ide ni za 100k£ sedmicno. Samo jos to treba da ga puca nejebica u kvalifikacijama.
leškarenje wrote:Sjoj gluposti pa sto ne dodju oni kod Irfana ako ga toliko zele
Ne zna mu se tacna adresa kaze Buljakov Potok b.b. u MUP-u.
Kaze nekad ode i kod zeninih neki ga ljudi traze, uzimao na veresiju nije vracao, belaji brate sta ces.
EDIT:
Nakon ovog posta razmisljam da se zaposlim ko novinar Expesa mozda i Avaza. Ide mi ta zurnal .. novinarstvo kako god vec.
Jebo maju kod ovakvih stvari se vidi da mi nemamo spacnog novinara, same se gluposti valjaju, umjesto da se kaze kako i jest niko jos nista pouzdano ne zna i eto.
Kako se zove onaj kreten s N1 sto je svako malo na telefoni s Dzekom, Irfanom, Londonom, Rimom ...
Last edited by Korisničkoime on 27/01/2018 19:14, edited 1 time in total.
leškarenje wrote:Sjoj gluposti pa sto ne dodju oni kod Irfana ako ga toliko zele
Ne zna mu se tacna adresa kaze Buljakov Potok b.b. u MUP-u.
Kaze nekad ode i kod zeninih neki ga ljudi traze, uzimao na veresiju nije vracao, belaji brate sta ces.
EDIT:
Nakon ovog posta razmisljam da se zaposlim ko novinar Expesa mozda i Avaza. Ide mi ta zurnal .. novinarstvo kako god vec.
Jebo maju kod ovakvih stvari se vidi da mi nemamo spacnog novinara, same se gluposti valjaju, umjesto da se kaze kako i jest niko jos nista pouzdano ne zna i eto.
Kako se zove onaj kreten s N1 sto je svako malo na telefoni s Dzekom, Irfanom, Londonom, Rimom ...
Neka ga traze dje po salterima ambasade,mozda nalete na njega u redu
Mustang1 wrote:Pa nije forumas pa da ne jebe nista
Dobar dobar , nego imal sta novo?Dokle su ? U ENG se sve vise prica da ce doci mislim Edin naravno za Irfana ne znam dokle je stigo ni da li je naso mjest gdje treba biti,a ako je tamo mogo bi nam nesto i javnuti kakva je situacija.....
Nema Irfan kredita, kae u granapu nece da mu dopune na veresiju cvaju.
Jebo ga i agent kojem treba viza.
Pa moze sastanak biti i u Francuskoj, Italiji, bilo gdje na kontinentu. Samo za UK nam treba viza. A negdje sam procitao da je u cetvrtak menadzer obavio razgovor.
Kad budale hoće da plate 30 miliona eura za igraca koji ce nakon 18 mjeseci biti slobodan da ide, onda neka uzme. On na ljeto 2019. moze gdje hoce besplatno, cak i da pogodi bolju platu radi toga, a sigurno neće biti tako loš da ga neće htjeti West Ham ili Roma.
U krajnjem, iz MLS ce dati paretine, a zivjeti u LA ili NY nije lose.
mali_milojica wrote:Treba da ga neko plati i iduće godine,ne može djaba ići. U izgradnji smo
Ove godine u Chelsea za 30mil,iduce nek ide za 15mil i Elham
Roma, Chelsea, Amra, Željo, ona Romanova....dobro je čovjek ikako pametan, svi ultimatume neke postavljaju
Vakat mu je da drmne šakom od sto i kaže šta on hoće.
drugi profil wrote:Kad budale hoće da plate 30 miliona eura za igraca koji ce nakon 18 mjeseci biti slobodan da ide, onda neka uzme. On na ljeto 2019. moze gdje hoce besplatno, cak i da pogodi bolju platu radi toga, a sigurno neće biti tako loš da ga neće htjeti West Ham ili Roma.
Ne placaju njemu 30 miliona nego Romi a on dobija 6-8 miliona....
mali_milojica wrote:Treba da ga neko plati i iduće godine,ne može djaba ići. U izgradnji smo
Ove godine u Chelsea za 30mil,iduce nek ide za 15mil i Elham
Roma, Chelsea, Amra, Željo, ona Romanova....dobro je čovjek ikako pametan, svi ultimatume neke postavljaju
Vakat mu je da drmne šakom od sto i kaže šta on hoće.
Pa rekao je sta hoce....ugovor najmanje do 2020 i to je jedino oko cega se saplicu!
hrasno38 wrote:
Pa rekao je sta hoce....ugovor najmanje do 2020 i to je jedino oko cega se saplicu!
Izgleda to ne može.
Ovi iz Chelsea su se nekako nategli da to bude godina i po sa opcijom na još godinu.
Mislim, jasan je meni i Edin, neće da ide pošto-zašto, ali mora se odlučiti, sumnjam da će Chelsea dati ugovor na dvije i po godine.
Ja bih,da sam na Edinovom mjestu,pristao na 1.5 godinu samo pod uslovom da mi za taj period daju platu koliko mi je već zagarantovano u Romi ugovorom do 2020.
mali_milojica wrote:Ja bih,da sam na Edinovom mjestu,pristao na 1.5 godinu samo pod uslovom da mi za taj period daju platu koliko mi je već zagarantovano u Romi ugovorom do 2020.
To je bit oko koje bi se on trebao lomiti. Ako je šta drugo nek se
mali_milojica wrote:Ja bih,da sam na Edinovom mjestu,pristao na 1.5 godinu samo pod uslovom da mi za taj period daju platu koliko mi je već zagarantovano u Romi ugovorom do 2020.
To je bit oko koje bi se on trebao lomiti. Ako je šta drugo nek se
Ugovor u Romi još 2.5 god,4.5 mil € godišnje. Dakle cca 12mil. Potpisao bih i na pola godine,godinu,samo isplatite pare koje već imam zagarantovano.
drugi profil wrote:Kad budale hoće da plate 30 miliona eura za igraca koji ce nakon 18 mjeseci biti slobodan da ide, onda neka uzme. On na ljeto 2019. moze gdje hoce besplatno, cak i da pogodi bolju platu radi toga, a sigurno neće biti tako loš da ga neće htjeti West Ham ili Roma.
Ne placaju njemu 30 miliona nego Romi a on dobija 6-8 miliona....
Ama znam hrasno. Govorim o tome da ludaci otkupljuju ugovor za 30 miliona eura i onda im igrac za 18 mjeseci ode. Gledaj kako 30 miliona ode niz ulicu.
u romi edin nece nista osvojiti, dok u celziju ima sanse. zato sa sportskog aspekta treba da ode iz rome. pare mu svakako nisu prioritet jer ih ima i za midu, sebe, djecu, unuke i njihove unuke.
lakilaka wrote:u romi edin nece nista osvojiti, dok u celziju ima sanse. zato sa sportskog aspekta treba da ode iz rome. pare mu svakako nisu prioritet jer ih ima i za midu, sebe, djecu, unuke i njihove unuke.
U oba kluba ima iste sanse za osvajanje necega prvenstveno u ligi sampiona.Mozemo nagadjati gdje ce i sta ce osvojiti.Cuj u Romi nema sanse u Chelsiju ima.
lakilaka wrote:u romi edin nece nista osvojiti, dok u celziju ima sanse. zato sa sportskog aspekta treba da ode iz rome. pare mu svakako nisu prioritet jer ih ima i za midu, sebe, djecu, unuke i njihove unuke.
U oba kluba ima iste sanse za osvajanje necega prvenstveno u ligi sampiona.Mozemo nagadjati gdje ce i sta ce osvojiti.Cuj u Romi nema sanse u Chelsiju ima.
U Romi moze igrati do sudnjeg dana, nista nece osvojiti. Ljudi su zadnji trofej uzeli prije tacno 10 godina, sad su doveli Monchija a zna se njegova filozofija kupi jeftino prodaj skupo, nikakve nafake od takvog kluba.