još sad kad admini provjere nam IPamiliana wrote:Jesi bezobrazan mrs
e fakat ajd na kafu bez zezze i onako sam gey
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
još sad kad admini provjere nam IPamiliana wrote:Jesi bezobrazan mrs
evo vjerovaću amiliani kad provjerihtcxone wrote:ako mislis da sam geyalkalna_baterija wrote:plot twist: htcxone je gej, a amiliana mu se obećao u zamjenu za podršku na forumumozes i to da provjeris
![]()
Koja logikaavetinja wrote:Ili je neko na dva profila u isto vrijeme![]()
![]()
Ako te kazem Zlaji sta radishtcxone wrote:ne ne ne pusti nju![]()
ona mene zna, al ne zna jesam li gey li nisam
zna li ti momak da izlaziš u slogu? i da zoveš i komšije?amiliana wrote:Ako te kazem Zlaji sta radishtcxone wrote:ne ne ne pusti nju![]()
ona mene zna, al ne zna jesam li gey li nisam![]()
Aj na Breku sutra bice ona ista raja iz subote u Slogi.
Zlaja spava ko zaklanamiliana wrote:Ako te kazem Zlaji sta radishtcxone wrote:ne ne ne pusti nju![]()
Big Ang wrote:Je ko Zlaja?
Alkalna... Jedno pitanje...alkalna_baterija wrote:zna li ti momak da izlaziš u slogu? i da zoveš i komšije?amiliana wrote:Ako te kazem Zlaji sta radishtcxone wrote:ne ne ne pusti nju![]()
ljubomorna jer ces kod mene na kafuamiliana wrote:Majkemi cura se nakacila na mene ne popusta
To je zato jer zeli SEX sa tobom.amiliana wrote:Majkemi cura se nakacila na mene ne popusta
motorna_pila wrote:To je zato jer zeli SEX sa tobom.amiliana wrote:Majkemi cura se nakacila na mene ne popusta![]()
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Pa jedino da je lezbamotorna_pila wrote:To je zato jer zeli SEX sa tobom.amiliana wrote:Majkemi cura se nakacila na mene ne popusta![]()
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
.alkalna_baterija wrote:fakat ste dosadni, ili dosadan...
Vi ste bili neka fina djeca. Kod nas je biloMedenoSrce wrote:Amiliana i motorna pila, to su para dva
Ljubili se, grlili sve do pola dva
Kad je proslo pola dva oprali su zube
Da se bolje ljube
a kod nas je ukljucivalo neko lezanje na hrpi, ako se dobro sjecam.berenice wrote:Vi ste bili neka fina djeca. Kod nas je biloMedenoSrce wrote:Amiliana i motorna pila, to su para dva
Ljubili se, grlili sve do pola dva
Kad je proslo pola dva oprali su zube
Da se bolje ljube
Kad je prošlo pola dva
Skinuli se obadva