Cetnici se vracaju prema Sarajevu.
SDA-All about
- drug_profi
- HomeSweetHome
#43628 Re: SDA-All about
Konacno pravi covjek na pravom mjestu
-
statixx
#43629 Re: SDA-All about
U tu komisiju je predlozen i Genjac.
I Spiric da muti, aufff.
I Spiric da muti, aufff.
- HomeSweetHome
#43630 Re: SDA-All about
Provjerena ekipa experata za korupciju 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#43631 Re: SDA-All about
a ko daje urbanisticke i gradjevinske dozvole... mali zeleni"U navedenom je istaknuto da je Općina svojom odlukom od 21. januara 2020. godine prodala kompaniji Palace investment zemljište na Marijin-Dvoru na katastarskoj čestici 634 u vrijednosti od 1,4 miliona KM. Ističemo da ova odluka nije donesena i da o njoj Općinsko vijeće uopće nije ni raspravljalo", stoji u saopćenju.
Dodaju kako su činjenica je da je firma Palace investments podnijela zahtjev Općini Centar za kupovinu zemljišta u vlasništvu Općine na predmetnom lokalitetu površine 788 metara kvadratnih putem neposredne pogodbe radi oblikovanja građevinske cjeline.
"S obzirom da je na građevinskoj parceli površine 3.842 kvadratnih metra, navedena kompanija vlasnik većine zemljišta od 3.054 metra kvadratnih, a da je Općina manjinski vlasnik zemljišta od 788 kvadrata, u skladu sa članom 363. stav 3. Zakona o stvarnim pravima i člana 33. Odluke o građevinskom zemljištu Općine Centar Sarajevo većinski vlasnik u skladu sa zakonom ima mogućnost kupovine zemljišta neposrednom pogodbom radi oblikovanja građevinske parcele", naveli su.
kaje meni ona jedna u opcinskoj komisiji... hocete rekonstrukciju krova, moramo da urbanisticki pregledamo dali ce radnje na rekonstrukciji smetati okolnom stanovnistvu i blabla bla... reko ok, frebali jos nesta, kaje treba gradjevinska dozvola... reko objesim ja krov koji prokisnjava i star je na qurac... ovi dizu nebodere... aminovano kod sdO vijecnika i ajnadzica... pare legle
- Roccohljup
#43632 Re: SDA-All about
Oj kralj te hebo kakvo objasnjenje...i poredjene
SAOPĆENJE Nakon medijskih napisa
Ministarstvo vanjskih poslova BiH: Turković nije imenovala sina za člana bh. delegacijeZvanično ne predstavlja Bosnu i Hercegovinu na bilo kakav način
Avaz.ba
prije 47 minuta
Bisera Turković
FOTO: ARHIV
Iz Ministarstva vanjskih poslova BiH reagirali su danas nakon medijskih napisa da je Bisera Turković imenovala svog sina Alija kao ličnog asistenta prilikom posjete Sjedinjenim Američkim Državama.
- Ministrica Turković nije imenovala svog sina Alija za člana bh. delegacije prilikom posjete SAD. Istina je da se gospodin Ali Turković nalazi u pratnji ministrice na ovom putovanju, ali u svojstvu privatne osobe, te je sve troškove putovanja i smještaja pokrio lično. Zvanično ne predstavlja Bosnu i Hercegovinu na bilo kakav način - navodi se iz Ministarstva vanjskih poslova BiH i dodaje:
- Želimo napomenuti da ovakva praksa nije nepoznata u diplomatiji i predstavljanju. Bez ikakve namjere da pravimo bilo kakve paralele ili poređenja između slučajeva, navodimo samo primjer Ivanke Trump, kćerke predsjednika SAD Donalda Trumpa, koja također kontinuirano pruža nesebičnu podršku svome ocu tokom njegovog predsjedničkog mandata.
- HomeSweetHome
#43633 Re: SDA-All about
Ahahahahahaha pa da li je mogućO
pa jes' dobro si, Ivanka Trump i Ali Turković, tu je to neđe u pet deka
Ma ja nemam nikakve dileme o tome ko snosi troškove, mi. Mi, hudnici mahniti snosimo sve vase troskove, daBogda vas crna rupa progutala vise...
Gdje je ovo objavljeno?
Ma ja nemam nikakve dileme o tome ko snosi troškove, mi. Mi, hudnici mahniti snosimo sve vase troskove, daBogda vas crna rupa progutala vise...
Gdje je ovo objavljeno?
- muha_sa
#43634 Re: SDA-All about
piše goreHomeSweetHome wrote: ↑06/02/2020 19:30 Ahahahahahaha pa da li je mogućO![]()
pa jes' dobro si, Ivanka Trump i Ali Turković, tu je to neđe u pet deka
![]()
Gdje je ovo objavljeno?
- HomeSweetHome
#43635 Re: SDA-All about
Ahaha evo sad vidjeh
Blagodarim
Blagodarim
- Bancho
#43636 Re: SDA-All about
Dogadja se nesto nevjerovatno....SAFF kritikuje SDA...
https://saff.ba/sda-trazi-glasove-narod ... ga-naroda/
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#43637 Re: SDA-All about
priprema terena, da nezadovoljne glasace sda kanalisu u novu stranku, koju ce osnovati neki nezadovoljni sda-ovac, ta stranka ce biti prava stranka na alijinim temeljima, ta nova stranka da ce da nastavi tamo gdje je alija stao.Bancho wrote: ↑06/02/2020 21:25 Dogadja se nesto nevjerovatno....SAFF kritikuje SDA...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
osnovat ce je neko ko ce sa bakirom biti praaaaavo posvadjan, to za javnost, a privatno neki sebijin dobar jaran.
ta nova stranka ce posle izbora da koalira sa sda naravno.
- I naravno Dzej
#43638 Re: SDA-All about
- I naravno Dzej
#43640 Re: SDA-All about
- HomeSweetHome
#43641 Re: SDA-All about
Majke mi mene tuga uhvati kad Sskontam da on tacno zna kome se obraća i da je siguran i samouvjeren da publika to pusi
Kako? Nikad mi to nece biti jasno.
- I naravno Dzej
#43642 Re: SDA-All about
Oni ne da puše nego i zaljevaju. Meki Torabi,Zetra 2010. Ista je to prodaja magle.Ali šta ćeš kad kupaca ima.HomeSweetHome wrote: ↑07/02/2020 00:39 Majke mi mene tuga uhvati kad Sskontam da on tacno zna kome se obraća i da je siguran i samouvjeren da publika to pusi![]()
-
StelaVrti
#43643 Re: SDA-All about
Pa da se normalan žitelj ovog grada upucaMan of steel wrote: ↑05/06/2012 00:23 Ako SDA u nekom doglednom vremenu ne izvrši duboke reforme ne piše im se dobro.
Dugo su na vlasti, 20 godina nije malo, i da je čitavo vrijeme teklo med i mlijeko ljudi bi ih se opet zasitili i tražili promjene.
U današnjoj SDA je mnogo toga lošeg,pogrešnog i truhlog, da je rahmetli Alija živ mislim da bi se sramio gledati ovakvu stranku.
Treba razbiti struje i podjele u stranci, osvježiti stranku novim ozbiljnim licima, karijeriste i plaćenici će svakako sami otići kod Fahre,pod hitno rastjerati razne Kaplane i druge kriminalne ličnosti koje kaljaju obraz ove stranke.
Obavezno poraditi na medijskom oglašavanju jer pored SDP-ovog FTV-a i Fahrinog Dnevnog Avaza nemaju nikakvih šansi da dopru do glasača i običnih ljudi. Ovo im je najslabija tačka.
I kao najvažniju stavku bih naveo promjenu političkog kursa i mnogo agresivniji nastup od ovog tihićevskog. To što je Alija izabrao Tihića kao svog nasljednika je i više nego očito. Smirenost,strpljivost i staloženost nekad i jesu pozitivne osobine, ali mislim da SDA stranci u ovom trenutku treba ipak nešta drugo....
Nikad napretka, dok imamo vas odane do smrti
SDA all about je da sjašu i odu laganini negdje u sumrak, lijepo kao u filmovima, i puste nas da živimo
De ba odjašite, jahali ste dugo
- Styling
#43645 Re: SDA-All about
Treba ih pustiti da Sebija vodi kadrovsku politiku i sami ce se urusiti. U KO SDA je pravi rat izmedju Efendica i Prevljaka a Sebija sebe u svakoj kombinaciji vidi kao potpredsjednicu. Tome se ostro protive Campara i Efendic. Letice perje na sve strane.
- HomeSweetHome
#43646 Re: SDA-All about
I da vazda Celik bude medijsko lice SDA
- Styling
- cvrčak_na_hedonizmu
#43648 Re: SDA-All about
Vrhunski napisanoStyling wrote: ↑07/02/2020 09:12 https://nomad.ba/zubcevic-tobejarabi
Da me @Malakh ne ruzi, evo taze dobar tekst od Zubcevica.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#43649 Re: SDA-All about
Vidite li vi ovog cetnickog posla. Helikopter kupuju. U normalnim sredinama bi vlada pala zbog ovog.Olimpijski centar Jahorina od danas na raspolaganju ima i helikopter
Moze li ko dokazati da je neki zivot mogao prije biti spasen da je helikopter ranije kupljen? Eto dajte dokaz...
Ne razumijem kako nemate utjecaj na koalicione partnere iz RS?
Mislim da je ovo jos jedan znak da se bosnjacki korpus mora grupisati i ujedinjen biti. Sada je potrebnije vise nego ikad.
-
Crvene_brigade
#43650 Re: SDA-All about
dolazi do prvih pukotina unutar kriminalne organizacije sda.javio se ozbiljan otpor ludoj i bolesnoj sebiji izetbegović-čaušesku u kadroviranju.kap koja je prelila čašu je sebijina odluka i naredba bakiru i sda da kandiduje munafika emira hadžihafizbegovića na mjesto ministra (ne)kulture:
SDA traži glasove naroda, ali ne sluša glas svoga naroda
Kantonalni izvršni odbor Stranke demokratske akcije Sarajevo potvrdio je na današnjoj sjednici prijedloge te stranke za ministre u novom sazivu Vlade Kantona Sarajevo. Pored ostalih kandidata, na čelu Ministarstva kulture i sporta bit će Emir Hadžihafizbegović.
Kandiatura Emira Hadžihafizbegovića izazvala je žestoke reakcije u javnosti. Protiv ove kandidature je i većina članova SDA. Alaga Ajdinović, član Glavnog odbora SDA uputio je otvoreno pismo rukovodstvu SDA i Emiru Hadžihafizbegoviću, pozivajući ih da odustanu od spomenute kandidature.
Današnjom zvaničnom potvrdom Hadžihafizbegovićeve kandidature SDA je pokazala da se ne obazire na kritike javnosti, ali ni na stav većine svoga članstva.
Nije ovo prvi put da se SDA ovako ponaša. U narodu se sve glasnije čuje poruka da SDA traži glasove od naroda, ali ne sluša glas svoga naroda.
Ugled Emira Hadžihafizbegovića je u posljednje vrijeme dobrano narušen, naročito nakon objavljivanja snimka na kojem se vidi njegovo raskalašeno ponašanje.
Hadžihafizbegović voli da se predstavlja kao veliki patriota. Ovo je prilika da se dokaže, da odbije ponuđenu kandidaturu i na taj način pokaže da poštuje sve one koji žele da imaju ministre sa uzornim ponašanjem.
SDA traži glasove naroda, ali ne sluša glas svoga naroda
Kantonalni izvršni odbor Stranke demokratske akcije Sarajevo potvrdio je na današnjoj sjednici prijedloge te stranke za ministre u novom sazivu Vlade Kantona Sarajevo. Pored ostalih kandidata, na čelu Ministarstva kulture i sporta bit će Emir Hadžihafizbegović.
Kandiatura Emira Hadžihafizbegovića izazvala je žestoke reakcije u javnosti. Protiv ove kandidature je i većina članova SDA. Alaga Ajdinović, član Glavnog odbora SDA uputio je otvoreno pismo rukovodstvu SDA i Emiru Hadžihafizbegoviću, pozivajući ih da odustanu od spomenute kandidature.
Današnjom zvaničnom potvrdom Hadžihafizbegovićeve kandidature SDA je pokazala da se ne obazire na kritike javnosti, ali ni na stav većine svoga članstva.
Nije ovo prvi put da se SDA ovako ponaša. U narodu se sve glasnije čuje poruka da SDA traži glasove od naroda, ali ne sluša glas svoga naroda.
Ugled Emira Hadžihafizbegovića je u posljednje vrijeme dobrano narušen, naročito nakon objavljivanja snimka na kojem se vidi njegovo raskalašeno ponašanje.
Hadžihafizbegović voli da se predstavlja kao veliki patriota. Ovo je prilika da se dokaže, da odbije ponuđenu kandidaturu i na taj način pokaže da poštuje sve one koji žele da imaju ministre sa uzornim ponašanjem.