Nema više takvih filmova...Kataklinger wrote:Daj nek neko preporuci kakvu dobru trilercinu da me zakuje za stolicu, sta je ovo sto god sam gledo u zadnje vrijeme bezveze...
Ako nisi gledao, pogledaj ove:

Moderator: _BataZiv_0809
Nema više takvih filmova...Kataklinger wrote:Daj nek neko preporuci kakvu dobru trilercinu da me zakuje za stolicu, sta je ovo sto god sam gledo u zadnje vrijeme bezveze...

Abra los ojos sam gledala...nisam znala da jeto original od ovog American Made.ExNihilo wrote:Bolje udariti po originalu...Abra los ojos.beni-bu-man wrote:Kad smo vec kod Tom CruiseTomahawk11 wrote: Ako nisi gledao, nije baš triler po kategoriji, ali ima elemente
http://www.imdb.com/title/tt3532216/?ref_=nm_flmg_act_4
Meni je lego ko budali šamar.
Vanilla Sky
Ti si se baš zbunila. Vanilla Sky je remake Abra los ojos...cendlerbing wrote: Abra los ojos sam gledala...nisam znala da jeto original od ovog American Made.
A kad smo spomenuli Vanilla Sky, baš i on podsjeća atmosferom ( i radnjom) na Abra los ojos, ne??
pa i jesamExNihilo wrote:Ti si se baš zbunila. Vanilla Sky je remake Abra los ojos...cendlerbing wrote: Abra los ojos sam gledala...nisam znala da jeto original od ovog American Made.
A kad smo spomenuli Vanilla Sky, baš i on podsjeća atmosferom ( i radnjom) na Abra los ojos, ne??![]()
![]()

ide večeras na tv1000.. paničim između odsustva ljubavi za gangsterske filmove i činjenice da noćas nemam šta raditi.. jebaji ga, navjerovatnije ću gledati..johnnykola wrote:Koliko sam samo puta stavio da ide na TV-u..._BataZiv_0809 wrote: Pogledao sam Eastern fucking Promises![]()
![]()
![]()
![]()
Kakva filmcina jebem ti kralja i otadzbinu
Dobar film, baci oko ili ipak na Cameronov Aliens na Pink Horror.medvjed23 wrote:ide večeras na tv1000.. paničim između odsustva ljubavi za gangsterske filmove i činjenice da noćas nemam šta raditi.. jebaji ga, navjerovatnije ću gledati..johnnykola wrote:Koliko sam samo puta stavio da ide na TV-u..._BataZiv_0809 wrote: Pogledao sam Eastern fucking Promises![]()
![]()
![]()
![]()
Kakva filmcina jebem ti kralja i otadzbinu
Pa ti ionako nista ne ocekujesmedvjed23 wrote:piše da je dobio widespread critical acclaim, a i ovdje je hvaljen, dakle, ne bi trebo biti potpuni gubitak vremena.. a i ako bude, šta fali..

Poštivam za oboje.karanana wrote:Da, mislim da je on izaso na glasanju. Po meni moze.
Pogledah i ja istocnjacka obecanja. Ok je, moze proci. 7

Si gledao Nu2? Ne kaza ništa naročitoBlack swan wrote:čudno
meša se nije svidio komunistima