madner wrote:Opet DFovac o bh bloku.
Ima li neki DF ministar da je uradio nesto pozitivno, toliko nivoa pozicije a nula bodova je rekord.
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- kmirsad
#43601 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
addy_sa
#43602 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ako s nekim dogovaras 22 ruke valjda se to radi po principu nekih zajedničkih ideja programa, vrijednosti? Ili NS daje dva glasa ko god ih pozove u većinu bezuslovno i bez dijeljenja nekih zajedničkih vrijednosti možda je to politička novodoktrina NS?izvrsni direktor wrote:Kako je jednostavno lagati, jelde?addy_sa wrote:Pedja K na N1 izjavio da se razgovara sa Šarovićem oko nove parlamentarne većine.
Zanimljivo, Naša stranka sa dva zastupnika i SDS dijele neke zajedničke vrijednosti
Koje su to zajednicke vrijednosti koje spominjes?
Ne znam šta je laž u Šarović izjavio razgovarali smo sa Pedjom K ?
-
addy_sa
#43603 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Riječnik level levat mi nije uobičajen u komunikaciji žao mi je, te ulične žargone ne koristim, ne prepoznajem i ne palim se na njih.thekupus wrote:Ma pusti levata, hoće da mu nađemo slike gdje se Bake grli s Dodikom i Čovićem, pa liste svih nivoa gdje SDA godinama koalira s fašističkim strankama pod krinkom patriotizma. Smiješan je.izvrsni direktor wrote:Kako je jednostavno lagati, jelde?addy_sa wrote:Pedja K na N1 izjavio da se razgovara sa Šarovićem oko nove parlamentarne većine.
Zanimljivo, Naša stranka sa dva zastupnika i SDS dijele neke zajedničke vrijednosti
:*
-
JedanMova
#43604 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Dobar vic za kraj dana...kmirsad wrote:Spor je Irma Baralija vs BiH. Objavljem ovdje je rne znam gdje bih drugo,
A ona je članica i funkcioner NS pa je logično da to bude ovdje.
A inače smatram sa je svaki politički ili društveni uspjeh bilo kojeg člana, bilo koje stranke... istovremeno i uspjeh stranke koju je izabrao da bude njen član.
Sto li to u izjava nigdje nije spomenula stranku? Mozda da nju pitas
-
jefff
#43605 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Da, NS i SDS sa po 2. poslanika su jakako stranke od presudnog znacaja. Sada znamo i da su na ocigledno istim ideoloskim pozicijama rodio hi tata neopsihijatra.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#43606 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa sta im je zajednicko, koje vrijednosti gaje zajednicke? Sta su rekli tu gdje si to citao da su rekli da imaju zajednicko?addy_sa wrote:Ako s nekim dogovaras 22 ruke valjda se to radi po principu nekih zajedničkih ideja programa, vrijednosti? Ili NS daje dva glasa ko god ih pozove u većinu bezuslovno i bez dijeljenja nekih zajedničkih vrijednosti možda je to politička novodoktrina NS?izvrsni direktor wrote:Kako je jednostavno lagati, jelde?addy_sa wrote:Pedja K na N1 izjavio da se razgovara sa Šarovićem oko nove parlamentarne većine.
Ne znam šta je laž u Šarović izjavio razgovarali smo sa Pedjom K ?
De mi reci sta je konkretno pedja rekao o toj koaliciji?
Onaj dio oko koalicije, matematicki program ovo ono? Iz kojeg dijela si zakljucio da imaju zajednicke vrijednosti? Ono kad je rekao da ns ne zeli obicnu matematicku koaliciju, ili ono kad je rekao da oni zele da imaju neki zajedncki program kao npr u ks? Iz koje od ove dvije stvari si zakljucio da ns i sds imaju zajednicke vrijednosti?
- kmirsad
#43607 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne vidim ni jedan razlog da je išta pitam.Žena ji izvojevala veliku pobjedu i ja se njoj divim za ovaj uspjeh, a kao član stranke, i ponosim..JedanMova wrote:Dobar vic za kraj dana...kmirsad wrote:Spor je Irma Baralija vs BiH. Objavljem ovdje je rne znam gdje bih drugo,
A inače smatram sa je svaki politički ili društveni uspjeh bilo kojeg člana, bilo koje stranke... istovremeno i uspjeh stranke koju je izabrao da bude njen član.
Da li se NS ponosi i u kojoj mjeri svojom Irmom, i da li se Irma ponosi i kojoj mjeri svojom NS u kojoj obavlja neku od rukovodečih funkcija, ne znam koju, mislim da je jedna od podpredsjednica, bilo bi zadiranje u njenu privatnost.
Drugo, nije mi ni među prijateljima na fb, u stranci ja nisam ni na kakvoj funkciji da bih imao priliku da je sretnem... ne znam ni kako bih je pitao, taman i da hoču.
- kmirsad
#43608 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ma ne treba raspravljati dišo, ima video.... neka ga pogleda prije nego šta napiše... što bi kluz rekao, obični popljuvizam... i to loš...izvrsni direktor wrote: Pa sta im je zajednicko, koje vrijednosti gaje zajednicke? Sta su rekli tu gdje si to citao da su rekli da imaju zajednicko?
De mi reci sta je konkretno pedja rekao o toj koaliciji?
Onaj dio oko koalicije, matematicki program ovo ono? Iz kojeg dijela si zakljucio da imaju zajednicke vrijednosti? Ono kad je rekao da ns ne zeli obicnu matematicku koaliciju, ili ono kad je rekao da oni zele da imaju neki zajedncki program kao npr u ks? Iz koje od ove dvije stvari si zakljucio da ns i sds imaju zajednicke vrijednosti?
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#43609 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
pored etikete da sam tzv dfovac, nista drugo nemas za reci?madner wrote:Opet DFovac o bh bloku.
Ima li neki DF ministar da je uradio nesto pozitivno, toliko nivoa pozicije a nula bodova je rekord.
npr da drzava nije samo sarajevo ili da je krajnje neprimjereno da sdpovci u usk prijete i vrijedjaju zvanicnike nase stranke, a u sarajevu da ih glade po ramenima?
- madner
#43610 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
DFovac sa citackom manom, pitao te fino ima li neki svjetli primjer od toliko pozicija koje DF ima sirom BiH?malakh wrote:pored etikete da sam tzv dfovac, nista drugo nemas za reci?madner wrote:Opet DFovac o bh bloku.
npr da drzava nije samo sarajevo ili da je krajnje neprimjereno da sdpovci u usk prijete i vrijedjaju zvanicnike nase stranke, a u sarajevu da ih glade po ramenima?
Trac partije nisu toliko zanimljive, to vec SB i ostali podmiruju. Mislim malo je pateticno kako se pokusava naci neka poluga da se srusi BH blok, umjesto da se napravi neki rezultat.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#43611 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ako već nešto želiš zvati bh blokom i smatrati ga ozbiljnom institucijom, slijed je da isti sinhronizirano djeluje na svim niovima. jedinstveno, bez pogovora. jer ako se već zovu bh blok, a djeluju samo u sarajevu, onda je to obmana sviju nas.madner wrote:DFovac sa citackom manom, pitao te fino ima li neki svjetli primjer od toliko pozicija koje DF ima sirom BiH?malakh wrote:
pored etikete da sam tzv dfovac, nista drugo nemas za reci?
Trac partije nisu toliko zanimljive, to vec SB i ostali podmiruju. Mislim malo je pateticno kako se pokusava naci neka poluga da se srusi BH blok, umjesto da se napravi neki rezultat.
shodno gore napisanom, ponavljam da je jako neukusno, zlonamjero, bezobrazno i kontradiktorno to što sdpovci napadaju i vrijeđaju zvaničnike naše stranke u bihaću, odnosno usk (Kantonalni odbor SDP-a...pružili podršku svom ministru poljoprivrede Sulejmanu Kulenoviću kojeg je zastupnica Vildana Alibegović (Naša stranka) prijavila zbog prijetnji.).
sada ti argumentuj ili pronađi samo jedan post gdje sam ja branio df ili agitirao za df ili bilo što radio, a što bi mene dovelo u vezu sa dfom i ja ću ti vrlo rado odgovoriti na sva pitanja koja budeš imao.
malo je degutantno slušati obranu koja se bazira na tome da je sdp stranka od principa jer su odbili sda, a onda fisnuli ratnog zločinca za direktora toplana, a onda mu štimaju mjesto izvršnog direktora u istoj firmi.
ps i za ovo u vezi zornića i toplana očekujem neku reakciju da nije točno, pa da uposlenici toplana rade u interesu sda, pa na koncu i da je damir nikšić sda spavač, jer su svi to pomenuli, i tako formirati obranu i sve u krug sa opravdanjima za principijelnost rukovodnih ljudi u sdpu.
- madner
#43612 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Opet red SB, red cirkularne logike.
Nema stranke u BiH koja unutar sebe ima taj nivo homogenosti koju spominjes. To traziti od dvije stranke je smjesno, argument koji postoji samo u tvojoj glavi i koji opet govori o DFovksom kompleksu zbog ovog bloka.
SDP je stranka od principa. To sto je kadrovskom organu stranke covjek provukao lazne podatke ne znaci da nema principa. Opet jadan pokusaj od toga napraviti aferu. Drotovsko razmisljanje.
Nema stranke u BiH koja unutar sebe ima taj nivo homogenosti koju spominjes. To traziti od dvije stranke je smjesno, argument koji postoji samo u tvojoj glavi i koji opet govori o DFovksom kompleksu zbog ovog bloka.
SDP je stranka od principa. To sto je kadrovskom organu stranke covjek provukao lazne podatke ne znaci da nema principa. Opet jadan pokusaj od toga napraviti aferu. Drotovsko razmisljanje.
- kmirsad
#43613 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Naša Irma Baralija, večeras u Centralnom dnevniku na Face TV Sarajevo. Pratite od 18:45 sati.
https://scontent.ftzl2-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5E1970D3
https://scontent.ftzl2-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5E1970D3
Last edited by kmirsad on 02/11/2019 10:46, edited 1 time in total.
-
Škobo Habu
#43614 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Interes.addy_sa wrote:Pedja K na N1 izjavio da se razgovara sa Šarovićem oko nove parlamentarne većine.
-
Škobo Habu
#43615 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
madner wrote:
SDP je stranka od principa.
- malakh
#43616 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
znaci opravdavas napade sdpovaca na zvanicnike nase stranke u usk?madner wrote:Opet red SB, red cirkularne logike.
jadan je bh blok ako se samo brani sdp, a nasa stranka zanemaruje, a pogotovo su jadni napadi da se od necega sto je cinjenica pokusava napraviti tzv afera. slijed je da se nakon izvjesnog vremena nasa stranka okrivi za sve i predstavi kao negativac, a sdp kao pozitivac, kako bi im oduzeli glasove. ja cu biti prvi koji ce se svim silama boriti, pa makar i na forumu, da vam to ne uspije.
- madner
#43617 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Opet jeftina SBovska konstrukcija.
BH blok je beton, jer postoji obostrana zelja da se radi. Ili ce SDP i NS imati vise glasova ili ce obje stranke dobiti minus.
BH blok je beton, jer postoji obostrana zelja da se radi. Ili ce SDP i NS imati vise glasova ili ce obje stranke dobiti minus.
- malakh
- madner
#43619 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pratit ce uspjesan primjer.
- kmirsad
#43620 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
madner wrote:Pratit ce uspjesan primjer.
Veliku su grešku napravili skidanjem 7-e tačke s dnevnog reda.
I glasanjem protiv dječijeg dodatka od 40 km.
Dno dna.
-
putokaz1
#43621 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
DF na lokalu je NULA,a Naša stranka mora opet staviti Selima na listu
- bunk
#43622 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A situacija povratka jedija?
Mislim Selim nazad u sdp?
-
putokaz1
#43623 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne vjerujembunk wrote:A situacija povratka jedija?
-
JedanMova
#43624 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Posaljem ti ja broj ako hoces, nije frkakmirsad wrote:Ne vidim ni jedan razlog da je išta pitam.Žena ji izvojevala veliku pobjedu i ja se njoj divim za ovaj uspjeh, a kao član stranke, i ponosim..JedanMova wrote:Dobar vic za kraj dana...kmirsad wrote:Spor je Irma Baralija vs BiH. Objavljem ovdje je rne znam gdje bih drugo,
Da li se NS ponosi i u kojoj mjeri svojom Irmom, i da li se Irma ponosi i kojoj mjeri svojom NS u kojoj obavlja neku od rukovodečih funkcija, ne znam koju, mislim da je jedna od podpredsjednica, bilo bi zadiranje u njenu privatnost.
Drugo, nije mi ni među prijateljima na fb, u stranci ja nisam ni na kakvoj funkciji da bih imao priliku da je sretnem... ne znam ni kako bih je pitao, taman i da hoču.
-
kluz franjo
#43625 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
http://ba.n1info.com/Vijesti/a363254/Pr ... ajevu.htmlPosaljem ti ja broj ako hoces, nije frka
Jednom u Službi, uvijek u Službi...Tokom vikenda izvršena je teška provala u sjedište Naše stranke prilikom koje je otuđena oprema te izvršen pretres arhiva i službene dokumentacije.
Evo od mene jedan...