Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Breathless

#43601 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Breathless »

Precednik opet opevan :lol: :lol: :lol:

:thumbup:
Danguba

#43602 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

Helena2014 wrote:

Kad pominješ politički pobačaj, naumpade mi kad je predCjednik tako nazvao Nikolića i njihova osveta predCjedniku

Krajem maja 2012 godine, u „Areni" sa Borisom Tadićem i Demokratskom strankom (što su tada bili nosioci vlasti) u glavnim ulogama. U prvom redu takođe Milorad Dodik, a onda i za govornicom. Dodik se tada baš napričao, i pokazao svu „političku širinu" i „vizionarstvo", nazivajući Tomu Nikolića političkim pobačajem i idiotom. Bio je ubijeđen u Tadićevu pobjedu. Koji blam

A onda godinu i nešto poslije toga čini sve kako bi „popeglao" taj „trenutak iskrenosti", kako bi se dodvorio „Pobačaju", još više Vučiću; na licu mu neprekidno titra udvorički osmijeh, što svjedoči da je od onih koji su silni nad nemoćnima i podvijaju rep pred snažnima.

Uzalud molećivi smiješak, džaba podvijanje repa, Dodik nema prolaza kod novih vlasti Srbije. Nikakvog sem formalnog, jer ga pozivaju zbog pozicije koju obavlja, a nikako zato što žele da ga vide.

Da mu nije mjesto tu gdje je u „Areni" sjedio i da nije rado viđen gost, decidno mu je saopštio upravo Vučić, i to pred cijelom „Arenom" i širokim TV auditorijem. Krenimo redom.

Negdje na početku događaja,od strane voditelja programa gdje su pozdravljani svi gosti, Dodik je pozdravljen kao „premijer RS". I nije neka greška, al nisu mogli zapamtiti da je on predCjednik Repulike Šumske, zar je to tako teško zapamtiti. :(

Nakon toga redali su se govornici, pa je došao red i na Vučića, predsjednika SNS-a.

Dodik je među prvima ustao da ga pozdravi. Ustali su i ostali. Cijela Arena. I Vučić, koji je zagrlio Nikolića. Dodik se ponadao da će zagrliti i njega, što je slika koja bi značila da mu je sve oprošteno.

Međutim, Vučić je prošao pored njega kao "pored kioska", ni ne pogledavši ga. Na oči svih u Areni i ispred TV ekrana (malih, srednjih, LCD, plazma...).

Neprijatno. Vrlo neprijatno.

Vučić za govornicom. Pozdravlja prisutne, ističe goste. Pozdravlja i premijerku Željku Cvijanović. Čeka se pozdrav za Dodika. Uzalud. Nije ga ni pomenuo.

:lol: :lol: :lol: To je zaista NEZABORAVNO, NEPROCJENJIVO, PREDCJEDNIK JE JEDAN :D

Pogledati izraz lica predCjednika na 5:40 :lol: :lol: :lol:

Opet se sire price i dezinformise sira javnost. Podmecu se klipovi koje ce MUPRS-a da raskrinka i dokaze da su montirani a odgovorne najstroze kazniti.
U trenutku kada treba da pocne sesnaesti i ne zadnji investicioni ciklus, ovi doklicari sa drugog sprata nekog Hotela Tuzla u Tuzli zele da ometu preCednika i da mu podmecu klipove u lokomotivu razvoja(sarganska osmica)...ali preCednik je jaci od sviju vas i njegov stajling to moze podnijeti.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#43603 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

nikad_vise wrote:
MUP RS: Snimak montiran!
Uprava kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske podnijela je danas Specijalnom tužilaštvu Srpske izvještaj protiv NN izvršioca ili više njih zbog krivičnog djela neovlašćeno prisluškivanje i tonsko snimanje više privatnih razgovora predsjednika Vlade Srpske Željke Cvijanović.

Krivično djelo počinjeno je tako da je u prethodnom periodu u više navrata ili u kontinuitetu vršeno neovlašćeno tonsko snimanje - prisluškivanje razgovora predsjednika Vlade Republike Srpske, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

NN lice ili više njih, koja su počinila ovo krivično djelo, kao i lica koja su na nezakonit način došla u posjed audio-materijala i objavila ga mogu se smatrati saizvršiocima ovog krivičnog djela.Uprava kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske nastaviće rad na ovom predmetu sa Specijalnim tužilaštvom Republike Srpske.

U određenom broju medija u BiH 15. novembra je objavljen montiran, kompromitujući audio-materijal u kojem su iz konteksta izvučene pojedinačne izjave premijera, te montirane sa drugim izjavama.
MUP objavio da je snimak montiran a istovremeno podnijeli prijavu protiv prisluskivanja i tonskog snimanja :izet:
Tako i treba izdajnicima.Svi znaju da ono nije Zeljkin glas,i to je mogao zakljuciti svako nakon sto poslusa snimak.Drago mi je da ova podvala nije uspjela i da je na jedan ovako mudar,pametan i transparentan nacin MUP demantovao dosadasnje tvrdnje.Ovo je dokaz da je Sumska nikad stabilnija i da sve institucije rade bez ikakve politicke pozadine.

Istovremeno je NDP na celu sa Damirom Coricem(Draganom Cavicem) podnijeo prijavu protiv Zeljke i nesto se suska da bi mogli i protiv Vojina.
Izgleda da im nije uspjeo scenario iz hotela Tuzla,pa se sad hvataju za slamku.Jos bacaju kukavicije jaje kako kao oni iz opozicije nemaju uopste uredaja za tako nesto i da je to doslo iz redova SNSD-a.Hoce jos da kazu kako ko fol ima raskola u svesrpskoj stranci.

Snimak montiran? :lol: :lol: :lol:

Pa šta sada kažu probosanci i njihovi mračni mentori,sada kada su nadležni šumski organi razotkrili zavjeru?
Što se sada ne oglase Jasuši Akaši,Monika Levinski,Rafael Nadal i ostali svjetski moćnici?
Udariti na obraz premijerke Lepe,izuzetno časne osobe koja je uradila više nego bilo ko na pitanju zapošljavanja u šumskoj,premijerki koja
je u šumsku vladu unijela novi impuls nakon odlaska one propalice Džombića.Sramota jedna velika za cijeli ljudski rod! :mrgreen:

P.S.Hmm,vidim poplavu osoba ženskog pola na temi.Džaba se nadate,imaju spiskovi od kojih se ne odstupa. :mrgreen:
ILVIIR

#43604 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ILVIIR »

SaraFina wrote:Sad ja vidim da Dodik crpi pizdarije za one svoje govore po novinama upravo od vas s ove teme!
Studite se! :(
pa je li moderacija spava na ovom forumu? ili se mozda nalazi u hotelu tuzla? ne kontam kako ovakav post moze da ostane duze od par minuta na forumu..

uostalom, sta fali da ponekad i predsjednik dodje na forum? cisto radi inspiracije. iako je manje vise preokupiran drugim stvarima, prije svega oplodnjom, nadje se ponekad vremena i za to. uglavnom nakon oplodjne, dok normalni smrtnici zapale cigaru, predjsednik koristi to vrijeme za pripremu sljedece oplodnje, pa naravno da zaviri i na forum, s vremena na vrijeme. ponekad se nadje odgovarajuca sretnica i ovdje....

mi muskog roda nazalost mozemo samo sanjati o tome :P

ocigledno se to proculo, jer u zadnje vrijeme svako malo upadaju nove ko fol probosanske mudzehedinke ovdje na temu, da bi kratko za tim preokrenule pricu i privukle predjsednikovu paznju. samo da vas upozorim: nije predsjednik naivan, necete vi tako lako doci na vrh njegove liste za oplodnju. za to treba puno vise vremena i truda ....
Last edited by ILVIIR on 19/11/2014 00:00, edited 1 time in total.
SaraFina

#43605 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Hoćeš da kazeš da je presjednik rasplodni bik?
Moralnoj i ljudskoj gromadi tako?

Sram te bilo!
čaika

#43606 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Ponovo slušam montirani snimak Željka Cvijanovića i uviđam koliko je sofisticiran. Kada sam prvi put slušao, znajući da iza njega stoje probosanci, nisam slušao detalje jer sam znao da Midhat i ekipa nisu sposobni za bilo šta sofisticirano. Ali snimak je odličan, većina laika će reći da Željko Cvijanović stvarno priča o kupovini poslanika, iako se radi o nečemu drugom specijalno namontiranom da liči na korupciju.

Sada sam siguran da su probosanci bili samo dimna bomba iza koje se krije stvarni monter snimka, a to je neko od Midhatovih mentora iz Teherana, ili CIA ili MI6. Mada sam uvjeren da će svjetski eksperti iz MUP-a Šumske na čelu sa Dževadom brzo objaviti ime naručilaca snimka i onih koji su ga namontirali.

Usudio bih se reći da sofisticiranost montera snimka ide dotle da se usudio uključiti mobilni telefon na opciju snimanja razgovora na partijskom sastanku. :mrgreen: Samo CIA i MI6 su sposobni za ovakva zlodjela. :mrgreen:

Jedino je šteta da monter nije pustio još malo snimka sastanka, teško je i zamisliti čega bi se naslušali u nastavku montaže. :mrgreen:
Last edited by čaika on 19/11/2014 00:07, edited 1 time in total.
Danguba

#43607 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

SaraFina wrote:Hoćeš da kazeš da je presjednik rasplodni bik?

Sram te bilo!
Nek' si mu se nagovorila :thumbup:

a ovo boldirano nas preCednik nikada to ne bi izgovorio...ima on svoj rijecniki zamjenu za to( ne seri) :kiss:
SaraFina

#43608 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Danguba wrote:

Sram te bilo!
Nek' si mu se nagovorila :thumbup:

a ovo boldirano nas preCednik nikada to ne bi izgovorio...ima on svoj rijecniki zamjenu za to( ne seri) :kiss:
:thumbup:

Pohapsice presjednik sve dzihadlije čim dodje do vlasti!
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#43609 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Glas na snimku pripada Alesandri Pandurević,a onda je posebnim kompjuterskim programima kreiranim u mračnim podrumima CIA-ine centrale
u Langley-u konvertovan u glas premijerke Lepe. :izet:

Eto dokle to ide.Njih su na sve pripremali,samo za Dževada nisu. 8-)
mO k3

#43610 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

prljavi Hare wrote:Glas na snimku pripada Alesandri Pandurević,a onda je posebnim kompjuterskim programima kreiranim u mračnim podrumima CIA-ine centrale

ti si odani sljedbenik predcednika , ako ne i naj odani , ali me brine ovo dogadjanje oko njega .
Imam osjecaj da hoce nesto da mu naude ne ovi nasi mudzahedini , evropa,usa nego njegovi oni iz sds itd . :shock: :?
Helena2014

#43611 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Helena2014 »

čaika wrote:Ponovo slušam montirani snimak Željka Cvijanovića i uviđam koliko je sofisticiran. Kada sam prvi put slušao, znajući da iza njega stoje probosanci, nisam slušao detalje jer sam znao da Midhat i ekipa nisu sposobni za bilo šta sofisticirano. Ali snimak je odličan, većina laika će reći da Željko Cvijanović stvarno priča o kupovini poslanika, iako se radi o nečemu drugom specijalno namontiranom da liči na korupciju.

Sada sam siguran da su probosanci bili samo dimna bomba iza koje se krije stvarni monter snimka, a to je neko od Midhatovih mentora iz Teherana, ili CIA ili MI6. Mada sam uvjeren da će svjetski eksperti iz MUP-a Šumske na čelu sa Dževadom brzo objaviti ime naručilaca snimka i onih koji su ga namontirali.

Usudio bih se reći da sofisticiranost montera snimka ide dotle da se usudio uključiti mobilni telefon na opciju snimanja razgovora na partijskom sastanku. :mrgreen: Samo CIA i MI6 su sposobni za ovakva zlodjela. :mrgreen:

Jedino je šteta da monter nije pustio još malo snimka sastanka, teško je i zamisliti čega bi se naslušali u nastavku montaže. :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:
Helena2014

#43612 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Helena2014 »

mO k3 wrote:
prljavi Hare wrote:Glas na snimku pripada Alesandri Pandurević,a onda je posebnim kompjuterskim programima kreiranim u mračnim podrumima CIA-ine centrale

ti si odani sljedbenik predcednika , ako ne i naj odani , ali me brine ovo dogadjanje oko njega .
Imam osjecaj da hoce nesto da mu naude ne ovi nasi mudzahedini , evropa,usa nego njegovi oni iz sds itd . :shock: :?

Teška vremena za SNSD očigledno ili prošao tijesno sa većinom ili ne prošao :roll:
mO k3

#43613 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Helena2014 wrote:
mO k3 wrote:

Teška vremena za SNSD očigledno ili prošao tijesno sa većinom ili ne prošao :roll:
ne samo za snsd nego i za nas , evo place mi se od muke sta mu rade :? :shock:
spreca

#43614 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

Sram te bilo!
jest....ali nije rasplodni..laze narod :lol: :lol: :lol:
Mister Yes

#43615 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mister Yes »

Helena2014 wrote:
SaraFina wrote:Da te nije ko " skrenšotirao"?

Ako preCjednik sazna Helena :run:

On barem ima veliku dušu,to mi je jedina nada, oprostiće mi, ako NE, selim se odavde u Rusiju :run:
Evo i ja se nadam da će ti On oprostiti. Pomiluj je Gospooodine! :oops:
daddy-kool

#43616 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/dogovore ... /141118128
Novinari su insistirali da predsjednik HDZ-a odgovori na pitanje da li će ipak odustati od insistiranja da i SNSD bude dio vlasti na državnom nivou, ali je on izbjegavao konkretan odgovor naširoko obrazlažući ono što ga zapravo nisu ni pitali, dok je s druge strane u tom momentu bio vidan osmijeh na licima članova SDA prisutnih na konferenciji za medije.
Image

Džihatlije se podsmjehuju, raduju se prenosu nadležnosti RŠ na nivo tzv. BiH.
Ovaj Čović je izgleda pao pod uticaj teških narkotika što su mu servirali sa halvom i humašicama u Teheranu.
SaraFina

#43617 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

spreca wrote:

Sram te bilo!

Misliš da je preCjednik onaj bik što vuče zaprezna kola???

To je još gore! Ako ovo tajne sluzbe čitaju sve će vas po IP adresama naći!

Sve!!!
SaraFina

#43618 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

daddy-kool wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/dogovore ... /141118128
Novinari su insistirali da predsjednik HDZ-a odgovori na pitanje da li će ipak odustati od insistiranja da i SNSD bude dio vlasti na državnom nivou, ali je on izbjegavao konkretan odgovor naširoko obrazlažući ono što ga zapravo nisu ni pitali, dok je s druge strane u tom momentu bio vidan osmijeh na licima članova SDA prisutnih na konferenciji za medije.
Image

Džihatlije se podsmjehuju, raduju se prenosu nadležnosti RŠ na nivo tzv. BiH.
Ovaj Čović je izgleda pao pod uticaj teških narkotika što su mu servirali sa halvom i humašicama u Teheranu.

Čovića granični tuLjumbama i ćevapima :)
spreca

#43619 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

SaraFina wrote:
spreca wrote:

Sram te bilo!

Sve!!!
i konji vuku kola :lol:
SaraFina

#43620 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

spreca wrote:
SaraFina wrote:
spreca wrote:

Sve!!!
i konji vuku kola :lol:

Konj je plemenita zivotinja molim lijepo.

Nećemo ga vrijedjati :D
spreca

#43621 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

SaraFina wrote:

Konj je plemenita zivotinja molim lijepo.

Nećemo ga vrijedjati :D
pa i Baja je :mrgreen:
Helena2014

#43622 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Helena2014 »

Vi kako hoćete, ali hodate po samoj granici ovog trnovitog puta svojim izjavama :-) Čujete li vi sebe @SaraFina i @spreca? :-)
A kad vas čuje Baja!!!! :run:

Evo trenutno u CIKu zbog takvih kao vi, ljudi vraćaju mandate

Kandidati koji su odbili mandat
- Slavko Vučurević (PDP), Narodna skupština RS (izborna jednica 309)
- Marko Pavić (DNS-NS-SRS), NS RS (izborna jednica 301)
- Milovan Bjelica (SDS-PUP-SRS RS), NS RS (izborna jednica 308)
- Marijan Oršolić (HDZ koalicija), Skupština PK (izborna jedinica 202)
- Mato Brkić (HDZ koalicija), Skupština PK (izborna jedinica 202)
- Muhamed Ramović (SBB), Skupština BPK Goražde (izborna jedinica 205)
- Dževad Bećirević (SDP), Skupština KS (izborna jedinica 209)
- Nermin Ogrešević (A-SDA), Skupština USK (izborna jedinica 201)
- Stanko Primorac (HSP BiH-DSI), Skupština ZHK (izborna jedinica 208)
- Bojana Bukmir (NSRzB) Skupština ZHK (izborna jedinica 208)
- Tahir Lendo (SDA), Skupština SBK (izborna jedinica 206)
- Sedžad Milanović (SDA), Skupština SBK (izborna jedinica 206)
- Nikola Grubešić (HDZ koalicija) Skupština SBK (izborna jedinica 206)

"Zamjenski" poslanici
Kako je potvrđeno u CIK BiH, neki od kandidata koji su dobili mandate umjesto svojih kolega koji su ih vratili su:
Zoran Pologoš (PDP),
Elvedin Mušanović (SDA),
Emir Ganić (SDA),
Suzana Krišto (HDZ koalicija),
Žarko Karačić (NSRzB),
Viktor Kvesić (HSP BiH-DSI), itd.
McMoy

#43623 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by McMoy »

Samo da pojasnim ovima koji ne znaju:

- Bik nije uštrojen i uglavnom služi za rasplod;

- Vo jeste i uglavnom služi za vuču.

Jedino Precednik posjeduje oba dara, 2 u 1 što bi se reklo.
Suvišno je pisati o tome koliko je Precednik oplodio nerotkinja i ostalih u RŠ koji su željeli da im potomstvo ima tako plemenite gene.
Što se tiče druge gorespomenute kvalitete, sam Precednik je izjavio "da ON sa svojim cipelama br. 47 može povući pola Bosne!"
Obzirom da je oplodnja rezervisana isključivo za RŠ, predlažem da Precednik iskoristi svoju nadljudsku moć na nama iz Federacije, odnosno da mi budemo ta polovina koju će Precednik povući.

Zato, u ime svih obožavatelja lika i djela Precednika upućujem apel: POVUCI NAS PRECEDNIČE, MOLIMO TE!!
Last edited by McMoy on 19/11/2014 13:52, edited 1 time in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#43624 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Dodik: RS će dati doprinos za kandidatski status BiH
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas u Banjoj Luci sa Torbjornom Solstromom, generalnim direktrom za politička pitanja u Ministarstvu vanjskih poslova Švedske o novoj dinamici u procesu evropskih integracija BiH.

Dodik je, između ostalog, kazao da RS želi da ima vidljivo mjesto u procesu evropskih integracija, saopćeno je iz Dodikovog kabineta.

Podsjetio je na, kako se dodaje, aktivan pristup RS-a u procesu rješavanja tzv.evropskih pitanja u proteklom periodu, i izrazio spremnost da RS da svoj doprinos, kako bi u ovom mandatu BiH ostvarila kandidatski status u EU.

Dodik je informirao učesnike sastanka s procesom formiranja vlasti, izražavajući nadu da bi taj proces mogao biti okončan formiranjem Vlade do 20. decembra.

Sastanku su prisustvovali i Ola Sveningson, savjetnik u Ministarstvu vanjskih poslova Švedske, te ambasador Švedske u BiH Fredrik Schiller.

s prdcenikom u EUropu :bih:

Image
Helena2014

#43625 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Helena2014 »

Evo i ja to čitam, pa ne mogu da vjerujem, stvarno ovome predcjedniku- ma svaka mu je rečena za školskog udžbenika

BANJALUKA -Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Srpska želi da ima vidljivo mjesto u procesu evropskih integracija.
Dodik je, tokom sastanka sa generalnim direktorom za politička pitanja u Ministarstvu spoljnih poslova Švedske Torbjornom Solstromom, podsjetio na aktivan pristup Srpske u procesu rješavanja evropskih pitanja u proteklom periodu.
Predsjednik Srpske izrazio je spremnost da Srpska doprinese da BiH ostvari kandidatski status u EU, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Sr ... 73892.html

Image
Last edited by Helena2014 on 19/11/2014 14:17, edited 1 time in total.
Locked