seln wrote:Studimo se!SaraFina wrote: Studite se!
Dobro ba, greška u tipkanju.
Stidite*
Jesi sretan/srećan?
seln wrote:Studimo se!SaraFina wrote: Studite se!
Nisam!SaraFina wrote:seln wrote:Studimo se!SaraFina wrote: Studite se!
Dobro ba, greška u tipkanju.
Stidite*
Jesi sretan/srećan?
Tebi djevojko nedostaje kućni odgoj. Povezivati Guardiana sa nekakvim pizdarijama je neumjesno. Kada je riječ o Guardianu i "onim stvarima" jedini prihvatljiv glagol je oplođavati, a imenica oplođaj. Jer to Guardian radi - oplođava narod.SaraFina wrote:Sad ja vidim da Dodik crpi pizdarije za one svoje govore po novinama upravo od vas s ove teme!
Studite se!
I treba da se kaje...u kloster bre da ide!Labirint wrote:Helena je krajnje naivno ( da ne kažem žeMski) pristupila ovoj temi, ne sagledavajući iz pravog ugla značaj "oca" po živote svih nas podanika... Vjerovatno se zato sadE i kaje i negdje u dubini duše osjeća grižnju savjest
Eh, ne želim se ni sjećati tih teških dana moje zabludeseln wrote:I treba da se kaje...u kloster bre da ide!Labirint wrote:Helena je krajnje naivno ( da ne kažem žeMski) pristupila ovoj temi, ne sagledavajući iz pravog ugla značaj "oca" po živote svih nas podanika... Vjerovatno se zato sadE i kaje i negdje u dubini duše osjeća grižnju savjest
Helena2014 wrote:seln wrote:I treba da se kaje...u kloster bre da ide!Labirint wrote:Helena je krajnje naivno ( da ne kažem žeMski) pristupila ovoj temi, ne sagledavajući iz pravog ugla značaj "oca" po živote svih nas podanika... Vjerovatno se zato sadE i kaje i negdje u dubini duše osjeća grižnju savjest
zar mi još nije oprošteno?![]()
![]()
![]()
Kajem se i imam osjećaj grižnje savjesti tačno, već sam ranije sve priznala![]()
Ja raspalila feministički, pa po ocu nacije, pođoše mi stizati poruke u inboxnapadi na ovoj temi i onda pročitam nekoliko stranica unazad i doživim prosvjetljenje, tako je to bilo @SaraFina, pokajem se ovdje na temi i nadala sam se oprostu.
Nego, evo toga Voje Mitrovića o kojem se puno priča u ovih dan-dva i on u fazi "prosvjetljenja"
Vojin Mitrović ponovo prišao Dodiku?!
Bijeljinski portal Moja ekipa saznaje iz pouzdanih izvora da je Vojin Mitrović koji je poslaničko mjesto u Narodnoj skupštini RS osvojio na listi Narodnog demokratskog pokreta Dragana Čavića podnio ostavku na članstvu u NDP-u i svoj mandat, uz nekoliko uslova, ponudio Miloradu Dodiku i njegovom SNSD-u.http://www.rtvbn.com/324225/Vojin-Mitro ... sao-Dodiku
[/quote]bh.tornjak wrote:Helena2014 wrote:Ja sam pitala ozbiljno. Da li neko stvarno vidi Milorada kao vođu u borbi protiv korupcije i boljega sutra i općeg dobra, osim možda Radončića?
Znam da nekim muškim šovinistima ide ne živce petljanje žena u politiku, jer je to po tom šovinističkom ubjeđenju isključivo muški posao, žene su glupe za to i bolje da se bave pletenjem i šivanjem. Medjutim, kako je politika u ovoj zemlji nezaobilazan faktor svega, eto i žene se bave sa njom.
Medjutim, nemoj zamjeriti što imam svoje mišljenje, posebno što se sa tvojim mišljenjem ne slaže. Pa ljudi i u braku prave različite kompromise oko odgoja djece, kupovine "bitnih" stvari, pa zašto onda ne mogu i na forumu razgovarati na istom nivou.
Ja odavno mislim svojom glavom, medije pratim, ali nisam ni pod čijim uticajem i zadnje nikad mi niko nikada nije ponudio niti platio da za nekoga glasam, moj stav je moja stvar, ali uvažavam da i neko drugi ima svoje mišljenje. Nisam ovdje da bih pokušala ičije stavove mjenjati, nemoj ni ti moje. Lijep pozdrav
oplakah...jbt.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Helena 2014 for President
prvo da dokazes da nisi pod uticajem onih dzihadlija.....
SaraFina wrote:Da te nije ko " skrenšotirao"?
Ako preCjednik sazna Helena
Helena2014 wrote:SaraFina wrote:Da te nije ko " skrenšotirao"?
Ako preCjednik sazna Helena
On barem ima veliku dušu,to mi je jedina nada, oprostiće mi, ako NE, selim se odavde u Rusiju
Helena2014 wrote:E sad stvarno, na ovoj temi ste svi otkačeni. Ja se stala boriti za prava žena, kontam načitana sam neka žena, kako ovi ljudi imaju dijametralno suprotne stavove od mene, al hvala vam svima, odustala sam danas od ravnpravnosti i kao prava žena radila ozbiljne stvari i pomoću vas sviju srećom izišla na pravi put
![]()
![]()
. Ništa mediji, sa NATO signalom , neće oni meni više pričati. Od sada ću se na ovoj temi edukovati.
![]()
Sad samo da vas pozdravim, znam nemam obrve kao Lepa, Duska i Milica, ali trudiću se
Ako je tvoje kajanje iskreno, ON (preCednik) ce ti oprostiti.Helena2014 wrote:bh.tornjak wrote:Helena2014 wrote:Ja sam pitala ozbiljno. Da li neko stvarno vidi Milorada kao vođu u borbi protiv korupcije i boljega sutra i općeg dobra, osim možda Radončića?
Znam da nekim muškim šovinistima ide ne živce petljanje žena u politiku, jer je to po tom šovinističkom ubjeđenju isključivo muški posao, žene su glupe za to i bolje da se bave pletenjem i šivanjem. Medjutim, kako je politika u ovoj zemlji nezaobilazan faktor svega, eto i žene se bave sa njom.
Medjutim, nemoj zamjeriti što imam svoje mišljenje, posebno što se sa tvojim mišljenjem ne slaže. Pa ljudi i u braku prave različite kompromise oko odgoja djece, kupovine "bitnih" stvari, pa zašto onda ne mogu i na forumu razgovarati na istom nivou.
Ja odavno mislim svojom glavom, medije pratim, ali nisam ni pod čijim uticajem i zadnje nikad mi niko nikada nije ponudio niti platio da za nekoga glasam, moj stav je moja stvar, ali uvažavam da i neko drugi ima svoje mišljenje. Nisam ovdje da bih pokušala ičije stavove mjenjati, nemoj ni ti moje. Lijep pozdrav
oplakah...jbt.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Helena 2014 for President
prvo da dokazes da nisi pod uticajem onih dzihadlija.....
ovo je taj sramni post koji sam napisala @SaraFina na ovoj temi, ali nikome ne govori![]()
![]()
![]()
Guardijan....najmilosniji medju milosnima,prasta onima koji se kaju....Helena2014 wrote:Helena2014 wrote:E sad stvarno, na ovoj temi ste svi otkačeni. Ja se stala boriti za prava žena, kontam načitana sam neka žena, kako ovi ljudi imaju dijametralno suprotne stavove od mene, al hvala vam svima, odustala sam danas od ravnpravnosti i kao prava žena radila ozbiljne stvari i pomoću vas sviju srećom izišla na pravi put
![]()
![]()
. Ništa mediji, sa NATO signalom , neće oni meni više pričati. Od sada ću se na ovoj temi edukovati.
![]()
Sad samo da vas pozdravim, znam nemam obrve kao Lepa, Duska i Milica, ali trudiću se
Evo i moje poruke, gdje sam tražila oprost, dakle sve sam nade u to položila
I najbitnije, neću više nikada
Jeli curice ti se sa predcednikom sprdas ?? I sa nama ??? Polahko ,polahko jedan je predcednikSaraFina wrote:Si!Labirint wrote:PreCjednik ne crpi pizdarije nego samo mudrosti i umotvorine ...SaraFina wrote:Sad ja vidim da Dodik crpi pizdarije ...
Izvinite druze preCjedniče!
Moj klimoglav!
MUP objavio da je snimak montiran a istovremeno podnijeli prijavu protiv prisluskivanja i tonskog snimanjaMUP RS: Snimak montiran!
Uprava kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske podnijela je danas Specijalnom tužilaštvu Srpske izvještaj protiv NN izvršioca ili više njih zbog krivičnog djela neovlašćeno prisluškivanje i tonsko snimanje više privatnih razgovora predsjednika Vlade Srpske Željke Cvijanović.
Krivično djelo počinjeno je tako da je u prethodnom periodu u više navrata ili u kontinuitetu vršeno neovlašćeno tonsko snimanje - prisluškivanje razgovora predsjednika Vlade Republike Srpske, saopšteno je iz MUP-a Srpske.
NN lice ili više njih, koja su počinila ovo krivično djelo, kao i lica koja su na nezakonit način došla u posjed audio-materijala i objavila ga mogu se smatrati saizvršiocima ovog krivičnog djela.Uprava kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske nastaviće rad na ovom predmetu sa Specijalnim tužilaštvom Republike Srpske.
U određenom broju medija u BiH 15. novembra je objavljen montiran, kompromitujući audio-materijal u kojem su iz konteksta izvučene pojedinačne izjave premijera, te montirane sa drugim izjavama.
nikad_vise wrote:MUP RS: Snimak montiran!
Uprava kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske podnijela je danas Specijalnom tužilaštvu Srpske izvještaj protiv NN izvršioca ili više njih zbog krivičnog djela neovlašćeno prisluškivanje i tonsko snimanje više privatnih razgovora predsjednika Vlade Srpske Željke Cvijanović.
Krivično djelo počinjeno je tako da je u prethodnom periodu u više navrata ili u kontinuitetu vršeno neovlašćeno tonsko snimanje - prisluškivanje razgovora predsjednika Vlade Republike Srpske, saopšteno je iz MUP-a Srpske.
NN lice ili više njih, koja su počinila ovo krivično djelo, kao i lica koja su na nezakonit način došla u posjed audio-materijala i objavila ga mogu se smatrati saizvršiocima ovog krivičnog djela.Uprava kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske nastaviće rad na ovom predmetu sa Specijalnim tužilaštvom Republike Srpske.
U određenom broju medija u BiH 15. novembra je objavljen montiran, kompromitujući audio-materijal u kojem su iz konteksta izvučene pojedinačne izjave premijera, te montirane sa drugim izjavama.
MUP objavio da je snimak montiran a istovremeno podnijeli prijavu protiv prisluskivanja i tonskog snimanja![]()
.
.Na ponovljeno pitanje da li će se "Dodik ljutiti na njega", lider HDZ-a je rekao da za to nema razloga. "Drugo, ja ni sa kim nemam, osim sa svojom krvnom vezom, vezu koja stvara ekstra obavezu. obrazložio je Čović,
'Čović: Data riječ i pružena ruka između Dodika i mene vrijede više od bilo kakvog sporazuma
almir90 wrote:Čaba se islamisti i fundamentalisti nadali da će se riješiti preCednika, to je nemoguće, sad će da satare sve one koji su radili na njegovu štetu, prvo će da im oplodi žene, a onda politički da ih uništi, ti prokleti politički pobačaji, koji su šćeli nauditi preCedniku.
almir90 wrote:Znam koga je zvao pobačajem, zato sam to i spomenuo.