Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
SaraFina

#43576 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

seln wrote:
SaraFina wrote: Studite se! :(
Studimo se! :D

Dobro ba, greška u tipkanju.

Stidite*

Jesi sretan/srećan?
seln

#43577 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

SaraFina wrote:
seln wrote:
SaraFina wrote: Studite se! :(
Studimo se! :D

Dobro ba, greška u tipkanju.

Stidite*

Jesi sretan/srećan?
Nisam! :oops:

Kako imas obraza napadati na preCednika, sunce republike cpncke?
Labirint

#43578 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Labirint »

Helena je krajnje naivno ( da ne kažem žeMski) pristupila ovoj temi, ne sagledavajući iz pravog ugla značaj "oca" po živote svih nas podanika... Vjerovatno se zato sadE i kaje i negdje u dubini duše osjeća grižnju savjest :D
čaika

#43579 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

SaraFina wrote:Sad ja vidim da Dodik crpi pizdarije za one svoje govore po novinama upravo od vas s ove teme!
Studite se! :(
Tebi djevojko nedostaje kućni odgoj. Povezivati Guardiana sa nekakvim pizdarijama je neumjesno. Kada je riječ o Guardianu i "onim stvarima" jedini prihvatljiv glagol je oplođavati, a imenica oplođaj. Jer to Guardian radi - oplođava narod.

Nema Guardian vremena da čita kojekakve teme na kojima često upadaju islamisti, bezbožnici, probosanci i ostali šljam. Šta bi on mogao naučiti od nas kad je on naš učitelj i uzor?
seln

#43580 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

Labirint wrote:Helena je krajnje naivno ( da ne kažem žeMski) pristupila ovoj temi, ne sagledavajući iz pravog ugla značaj "oca" po živote svih nas podanika... Vjerovatno se zato sadE i kaje i negdje u dubini duše osjeća grižnju savjest :D
I treba da se kaje...u kloster bre da ide!
Helena2014

#43581 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Helena2014 »

seln wrote:
Labirint wrote:Helena je krajnje naivno ( da ne kažem žeMski) pristupila ovoj temi, ne sagledavajući iz pravog ugla značaj "oca" po živote svih nas podanika... Vjerovatno se zato sadE i kaje i negdje u dubini duše osjeća grižnju savjest :D
Eh, ne želim se ni sjećati tih teških dana moje zablude :mrgreen:
zar mi još nije oprošteno? :( :sad: :(
Kajem se i imam osjećaj grižnje savjesti tačno, već sam ranije sve priznala :D

Ja raspalila feministički, pa po ocu nacije, pođoše mi stizati poruke u inbox :-? napadi na ovoj temi i onda pročitam nekoliko stranica unazad i doživim prosvjetljenje, tako je to bilo @SaraFina, pokajem se ovdje na temi i nadala sam se oprostu.

Nego, evo toga Voje Mitrovića o kojem se puno priča u ovih dan-dva i on u fazi "prosvjetljenja"

Vojin Mitrović ponovo prišao Dodiku?!

Bijeljinski portal Moja ekipa saznaje iz pouzdanih izvora da je Vojin Mitrović koji je poslaničko mjesto u Narodnoj skupštini RS osvojio na listi Narodnog demokratskog pokreta Dragana Čavića podnio ostavku na članstvu u NDP-u i svoj mandat, uz nekoliko uslova, ponudio Miloradu Dodiku i njegovom SNSD-u.http://www.rtvbn.com/324225/Vojin-Mitro ... sao-Dodiku
Last edited by Helena2014 on 18/11/2014 15:14, edited 1 time in total.
SaraFina

#43582 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Helena2014 wrote:
seln wrote:

zar mi još nije oprošteno? :( :sad: :(
Kajem se i imam osjećaj grižnje savjesti tačno, već sam ranije sve priznala :D

Ja raspalila feministički, pa po ocu nacije, pođoše mi stizati poruke u inbox :-? napadi na ovoj temi i onda pročitam nekoliko stranica unazad i doživim prosvjetljenje, tako je to bilo @SaraFina, pokajem se ovdje na temi i nadala sam se oprostu.

Nego, evo toga Voje Mitrovića o kojem se puno priča u ovih dan-dva i on u fazi "prosvjetljenja"

Vojin Mitrović ponovo prišao Dodiku?!

Bijeljinski portal Moja ekipa saznaje iz pouzdanih izvora da je Vojin Mitrović koji je poslaničko mjesto u Narodnoj skupštini RS osvojio na listi Narodnog demokratskog pokreta Dragana Čavića podnio ostavku na članstvu u NDP-u i svoj mandat, uz nekoliko uslova, ponudio Miloradu Dodiku i njegovom SNSD-u.http://www.rtvbn.com/324225/Vojin-Mitro ... sao-Dodiku

A draga moja, koja neprijatnost :kiss:
Helena2014

#43583 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Helena2014 »

bh.tornjak wrote:
Helena2014 wrote:Ja sam pitala ozbiljno. Da li neko stvarno vidi Milorada kao vođu u borbi protiv korupcije i boljega sutra i općeg dobra, osim možda Radončića?

Znam da nekim muškim šovinistima ide ne živce petljanje žena u politiku, jer je to po tom šovinističkom ubjeđenju isključivo muški posao, žene su glupe za to i bolje da se bave pletenjem i šivanjem. Medjutim, kako je politika u ovoj zemlji nezaobilazan faktor svega, eto i žene se bave sa njom.

Medjutim, nemoj zamjeriti što imam svoje mišljenje, posebno što se sa tvojim mišljenjem ne slaže. Pa ljudi i u braku prave različite kompromise oko odgoja djece, kupovine "bitnih" stvari, pa zašto onda ne mogu i na forumu razgovarati na istom nivou.

Ja odavno mislim svojom glavom, medije pratim, ali nisam ni pod čijim uticajem i zadnje nikad mi niko nikada nije ponudio niti platio da za nekoga glasam, moj stav je moja stvar, ali uvažavam da i neko drugi ima svoje mišljenje. Nisam ovdje da bih pokušala ičije stavove mjenjati, nemoj ni ti moje. Lijep pozdrav

oplakah...jbt..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@Helena 2014 for President

prvo da dokazes da nisi pod uticajem onih dzihadlija..... :run:
[/quote]

ovo je taj sramni post koji sam napisala @SaraFina na ovoj temi, ali nikome ne govori :D :D :D :kiss:
SaraFina

#43584 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Da te nije ko " skrenšotirao"?

Ako preCjednik sazna Helena :run:
Helena2014

#43585 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Helena2014 »

SaraFina wrote:Da te nije ko " skrenšotirao"?

On barem ima veliku dušu,to mi je jedina nada, oprostiće mi, ako NE, selim se odavde u Rusiju :run:
SaraFina

#43586 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Helena2014 wrote:
SaraFina wrote:Da te nije ko " skrenšotirao"?

On barem ima veliku dušu,to mi je jedina nada, oprostiće mi, ako NE, selim se odavde u Rusiju :run:

Moraš u Australiju ili na Novi Zeland.

U EU i USA spasa ti nema!

Tamo rade njegove sluzbe!!!
Helena2014

#43587 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Helena2014 »

Helena2014 wrote:E sad stvarno, na ovoj temi ste svi otkačeni. Ja se stala boriti za prava žena, kontam načitana sam neka žena :novine1:, kako ovi ljudi imaju dijametralno suprotne stavove od mene, al hvala vam svima, odustala sam danas od ravnpravnosti i kao prava žena radila ozbiljne stvari i pomoću vas sviju srećom izišla na pravi put :klopa: :metla: :nokti: . Ništa mediji, sa NATO signalom , neće oni meni više pričati. Od sada ću se na ovoj temi edukovati. :komi:

Sad samo da vas pozdravim, znam nemam obrve kao Lepa, Duska i Milica, ali trudiću se :ceslja:

Evo i moje poruke, gdje sam tražila oprost, dakle sve sam nade u to položila

I najbitnije, neću više nikada :wink:

Vidiš, oprostiće preCjednik ili ima da me nema :skoljka:
seln

#43588 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

Helena2014 wrote:
bh.tornjak wrote:
Helena2014 wrote:Ja sam pitala ozbiljno. Da li neko stvarno vidi Milorada kao vođu u borbi protiv korupcije i boljega sutra i općeg dobra, osim možda Radončića?

Znam da nekim muškim šovinistima ide ne živce petljanje žena u politiku, jer je to po tom šovinističkom ubjeđenju isključivo muški posao, žene su glupe za to i bolje da se bave pletenjem i šivanjem. Medjutim, kako je politika u ovoj zemlji nezaobilazan faktor svega, eto i žene se bave sa njom.

Medjutim, nemoj zamjeriti što imam svoje mišljenje, posebno što se sa tvojim mišljenjem ne slaže. Pa ljudi i u braku prave različite kompromise oko odgoja djece, kupovine "bitnih" stvari, pa zašto onda ne mogu i na forumu razgovarati na istom nivou.

Ja odavno mislim svojom glavom, medije pratim, ali nisam ni pod čijim uticajem i zadnje nikad mi niko nikada nije ponudio niti platio da za nekoga glasam, moj stav je moja stvar, ali uvažavam da i neko drugi ima svoje mišljenje. Nisam ovdje da bih pokušala ičije stavove mjenjati, nemoj ni ti moje. Lijep pozdrav

oplakah...jbt..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@Helena 2014 for President

prvo da dokazes da nisi pod uticajem onih dzihadlija..... :run:

ovo je taj sramni post koji sam napisala @SaraFina na ovoj temi, ali nikome ne govori :D :D :D :kiss:
Ako je tvoje kajanje iskreno, ON (preCednik) ce ti oprostiti.
bh.tornjak

#43589 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

Helena2014 wrote:
Helena2014 wrote:E sad stvarno, na ovoj temi ste svi otkačeni. Ja se stala boriti za prava žena, kontam načitana sam neka žena :novine1:, kako ovi ljudi imaju dijametralno suprotne stavove od mene, al hvala vam svima, odustala sam danas od ravnpravnosti i kao prava žena radila ozbiljne stvari i pomoću vas sviju srećom izišla na pravi put :klopa: :metla: :nokti: . Ništa mediji, sa NATO signalom , neće oni meni više pričati. Od sada ću se na ovoj temi edukovati. :komi:

Sad samo da vas pozdravim, znam nemam obrve kao Lepa, Duska i Milica, ali trudiću se :ceslja:

Evo i moje poruke, gdje sam tražila oprost, dakle sve sam nade u to položila

I najbitnije, neću više nikada :wink:
Guardijan....najmilosniji medju milosnima,prasta onima koji se kaju.... :thumbup: :thumbup: :thumbup:

PS.
Formula za Guardijanovu milost( a mozda i oplodjenje):
Moliti 10x "Guardijane nas...oplodjivac Ti si...."
a poslije zapalis tri svijece ( u nedostatku istih, upalis sta stignes)
mO k3

#43590 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

SaraFina wrote:
Labirint wrote:
SaraFina wrote:Sad ja vidim da Dodik crpi pizdarije ...
PreCjednik ne crpi pizdarije nego samo mudrosti i umotvorine ...
Si!

Izvinite druze preCjedniče!

Moj klimoglav!
Jeli curice ti se sa predcednikom sprdas ?? I sa nama ??? Polahko ,polahko jedan je predcednik :mrgreen:
nikad_vise

#43591 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by nikad_vise »

MUP RS: Snimak montiran!
Uprava kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske podnijela je danas Specijalnom tužilaštvu Srpske izvještaj protiv NN izvršioca ili više njih zbog krivičnog djela neovlašćeno prisluškivanje i tonsko snimanje više privatnih razgovora predsjednika Vlade Srpske Željke Cvijanović.

Krivično djelo počinjeno je tako da je u prethodnom periodu u više navrata ili u kontinuitetu vršeno neovlašćeno tonsko snimanje - prisluškivanje razgovora predsjednika Vlade Republike Srpske, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

NN lice ili više njih, koja su počinila ovo krivično djelo, kao i lica koja su na nezakonit način došla u posjed audio-materijala i objavila ga mogu se smatrati saizvršiocima ovog krivičnog djela.Uprava kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske nastaviće rad na ovom predmetu sa Specijalnim tužilaštvom Republike Srpske.

U određenom broju medija u BiH 15. novembra je objavljen montiran, kompromitujući audio-materijal u kojem su iz konteksta izvučene pojedinačne izjave premijera, te montirane sa drugim izjavama.
MUP objavio da je snimak montiran a istovremeno podnijeli prijavu protiv prisluskivanja i tonskog snimanja :izet:
Tako i treba izdajnicima.Svi znaju da ono nije Zeljkin glas,i to je mogao zakljuciti svako nakon sto poslusa snimak.Drago mi je da ova podvala nije uspjela i da je na jedan ovako mudar,pametan i transparentan nacin MUP demantovao dosadasnje tvrdnje.Ovo je dokaz da je Sumska nikad stabilnija i da sve institucije rade bez ikakve politicke pozadine.

Istovremeno je NDP na celu sa Damirom Coricem(Draganom Cavicem) podnijeo prijavu protiv Zeljke i nesto se suska da bi mogli i protiv Vojina.
Izgleda da im nije uspjeo scenario iz hotela Tuzla,pa se sad hvataju za slamku.Jos bacaju kukavicije jaje kako kao oni iz opozicije nemaju uopste uredaja za tako nesto i da je to doslo iz redova SNSD-a.Hoce jos da kazu kako ko fol ima raskola u svesrpskoj stranci.
Helena2014

#43592 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Helena2014 »

nikad_vise wrote:
MUP RS: Snimak montiran!
Uprava kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske podnijela je danas Specijalnom tužilaštvu Srpske izvještaj protiv NN izvršioca ili više njih zbog krivičnog djela neovlašćeno prisluškivanje i tonsko snimanje više privatnih razgovora predsjednika Vlade Srpske Željke Cvijanović.

Krivično djelo počinjeno je tako da je u prethodnom periodu u više navrata ili u kontinuitetu vršeno neovlašćeno tonsko snimanje - prisluškivanje razgovora predsjednika Vlade Republike Srpske, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

NN lice ili više njih, koja su počinila ovo krivično djelo, kao i lica koja su na nezakonit način došla u posjed audio-materijala i objavila ga mogu se smatrati saizvršiocima ovog krivičnog djela.Uprava kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske nastaviće rad na ovom predmetu sa Specijalnim tužilaštvom Republike Srpske.

U određenom broju medija u BiH 15. novembra je objavljen montiran, kompromitujući audio-materijal u kojem su iz konteksta izvučene pojedinačne izjave premijera, te montirane sa drugim izjavama.

MUP objavio da je snimak montiran a istovremeno podnijeli prijavu protiv prisluskivanja i tonskog snimanja :izet:
.

:thumbup:
Helena2014

#43593 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Helena2014 »

PredCjednik riješio

SNSD u prednosti, obezbijediće 43 glasa, bez dva Šukalova glasa

Oba politička bloka u RS na predstojećoj konstitutivnoj sjednici Narodne skupštine RS, koja će se održati u utorak, predložiće kandidata za predsjednika najvišeg zakonodavnog tijela u RS, a kako stvari sada stoje bliži izboru je kandidat koalicije SNSD -DNS - SP.
Ova koalicija (SNSD - DNS - SP) u NS RS, prema nezvaničnim informacijama, obezbijediće ukupno 43 glasa narodnih poslanika i bez Adama Šukala i Gorana Đorđića iz NS-a koji su, nezadovoljni razgovorima sa DNS-om kao svojim koalicionim partnerima, sve dalje od bloka okupljenog oko SNSD-a, DNS-a i SP-a.
Da će obezbijediti većinu u NS RS djelimično je potvrdio i Milorad Dodik, predsjednik RS i predsjednik SNSD-a, koji je danas u razgovoru sa Hajnrihom Maurerom, ambasadorom Švajcarske u BiH, rekao da će proces konstituisanja vlasti u RS, koji počinje sljedeće sedmice, biti okončan do 20. decembra.

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/SN ... 73781.html
Breathless

#43594 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Breathless »

Na ponovljeno pitanje da li će se "Dodik ljutiti na njega", lider HDZ-a je rekao da za to nema razloga. "Drugo, ja ni sa kim nemam, osim sa svojom krvnom vezom, vezu koja stvara ekstra obavezu. obrazložio je Čović,
.

Jucer...
Čović: Data riječ i pružena ruka između Dodika i mene vrijede više od bilo kakvog sporazuma
'
Sta nam ovo rade Precedniku, pa i mali Vuk Brankovic iz Stonog pogazi rijec i izdade?!
p206

#43595 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by p206 »

Ovaj neki Čović što se lijepi uz našeg Precjednika, spominje neke pružene ruke i date riječi, u stilu plemenskih saveza u Šiptariji, u tamošnjem narodu poznate kao besa. Precjednik je to maksimalno ignorisao i nije želio da komentariše, jer on nije vođa nekog plemena nego Precjednik slobodarske republike.
almir90

#43596 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by almir90 »

Čaba se islamisti i fundamentalisti nadali da će se riješiti preCednika, to je nemoguće, sad će da satare sve one koji su radili na njegovu štetu, prvo će da im oplodi žene, a onda politički da ih uništi, ti prokleti politički pobačaji, koji su šćeli nauditi preCedniku. :lol:
Helena2014

#43597 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Helena2014 »

almir90 wrote:Čaba se islamisti i fundamentalisti nadali da će se riješiti preCednika, to je nemoguće, sad će da satare sve one koji su radili na njegovu štetu, prvo će da im oplodi žene, a onda politički da ih uništi, ti prokleti politički pobačaji, koji su šćeli nauditi preCedniku. :lol:

Kad pominješ politički pobačaj, naumpade mi kad je predCjednik tako nazvao Nikolića i njihova osveta predCjedniku

Krajem maja 2012 godine, u „Areni" sa Borisom Tadićem i Demokratskom strankom (što su tada bili nosioci vlasti) u glavnim ulogama. U prvom redu takođe Milorad Dodik, a onda i za govornicom. Dodik se tada baš napričao, i pokazao svu „političku širinu" i „vizionarstvo", nazivajući Tomu Nikolića političkim pobačajem i idiotom. Bio je ubijeđen u Tadićevu pobjedu. Koji blam

A onda godinu i nešto poslije toga čini sve kako bi „popeglao" taj „trenutak iskrenosti", kako bi se dodvorio „Pobačaju", još više Vučiću; na licu mu neprekidno titra udvorički osmijeh, što svjedoči da je od onih koji su silni nad nemoćnima i podvijaju rep pred snažnima.

Uzalud molećivi smiješak, džaba podvijanje repa, Dodik nema prolaza kod novih vlasti Srbije. Nikakvog sem formalnog, jer ga pozivaju zbog pozicije koju obavlja, a nikako zato što žele da ga vide.

Da mu nije mjesto tu gdje je u „Areni" sjedio i da nije rado viđen gost, decidno mu je saopštio upravo Vučić, i to pred cijelom „Arenom" i širokim TV auditorijem. Krenimo redom.

Negdje na početku događaja,od strane voditelja programa gdje su pozdravljani svi gosti, Dodik je pozdravljen kao „premijer RS". I nije neka greška, al nisu mogli zapamtiti da je on predCjednik Repulike Šumske, zar je to tako teško zapamtiti. :(

Nakon toga redali su se govornici, pa je došao red i na Vučića, predsjednika SNS-a.

Dodik je među prvima ustao da ga pozdravi. Ustali su i ostali. Cijela Arena. I Vučić, koji je zagrlio Nikolića. Dodik se ponadao da će zagrliti i njega, što je slika koja bi značila da mu je sve oprošteno.

Međutim, Vučić je prošao pored njega kao "pored kioska", ni ne pogledavši ga. Na oči svih u Areni i ispred TV ekrana (malih, srednjih, LCD, plazma...).

Neprijatno. Vrlo neprijatno.

Vučić za govornicom. Pozdravlja prisutne, ističe goste. Pozdravlja i premijerku Željku Cvijanović. Čeka se pozdrav za Dodika. Uzalud. Nije ga ni pomenuo.

:lol: :lol: :lol: To je zaista NEZABORAVNO, NEPROCJENJIVO, PREDCJEDNIK JE JEDAN :D

Pogledati izraz lica predCjednika na 5:40 :lol: :lol: :lol:

almir90

#43598 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by almir90 »

Znam koga je zvao pobačajem, zato sam to i spomenuo.
Helena2014

#43599 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Helena2014 »

almir90 wrote:Znam koga je zvao pobačajem, zato sam to i spomenuo.

znam da znaš :thumbup:
Samo sam željela da obnovimo neke trenutke predCjednikove neMOĆI ponovo
Locked