Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zomri wrote: ↑13/01/2020 15:48
Ma viša linija, nema toliko klasičnog prljavog posla u odbrani pa je "znalcima" odmah nevidljiv.
Ima tu poseban bias prema stoperima: najbolji su oni koji prave puno last ditch tackles, a zanemaruju se oni koji inteligencijom, postavljanjem, čitanjem igre...sprečavaju da uopšte do njih dođe.
Isto vidjeti pod Henderson i "pasovi naprijed". Mislim, šta treba, odmah dati loptu protivniku? Znaju li uopšte ljudi šta je posao na njegovoj poziciji?
This
A ima u ovoj Gerrinoj istine, došao je na taj vrhunski kontinuirani level gdje se više skoro pa i ne obraća pažnja na te njegove partije. Ali svakako da će se svaki prvi kiks prokomentarisati. Prokletstvo klasnih igrača.
Ma viša linija, nema toliko klasičnog prljavog posla u odbrani pa je "znalcima" odmah nevidljiv.
Ima tu poseban bias prema stoperima: najbolji su oni koji prave puno last ditch tackles, a zanemaruju se oni koji inteligencijom, postavljanjem, čitanjem igre...sprečavaju da uopšte do njih dođe.
Isto vidjeti pod Henderson i "pasovi naprijed". Mislim, šta treba, odmah dati loptu protivniku? Znaju li uopšte ljudi šta je posao na njegovoj poziciji?
za razliku od tebe ja sam objektivan, ti si ovdje da samo trollas kao sto su brojni forumasi vec skontali
okej si lik, nego dosada u pravom zivotu ili sta vec, pa ti je ovo vid zabave, sve je to okej da se razumijemo, nego sve dok znas da vecini nije zanimljivo
Ma i ova brazilska ubleha, prevara od igrača. Nigdje parade, vađenja iz rašlji, sve neke lagane lopte kupi. Eno, protiv Tottenhama bi one udarce i nečija nana uhvatila da je stajala na golu. Sreća da je prije njega Veliki Loris stajao među stativama Liverpoola, pa neke kredite prenio na novog nam golmana.
todd_smith wrote: ↑13/01/2020 17:54
za razliku od tebe ja sam objektivan, ti si ovdje da samo trollas kao sto su brojni forumasi vec skontali
okej si lik, nego dosada u pravom zivotu ili sta vec, pa ti je ovo vid zabave, sve je to okej da se razumijemo, nego sve dok znas da vecini nije zanimljivo
A dobro, to ga ne sprjecava da nekad odigra zaista pas prema naprijed, ako vec postoji opcija, a ne uvijek ziherica.
Pokazao je dosad xy puta da ima prejeb dubinski pas naprijed, neka ga cesce koristi.
Protiv Tottasa zajeba par cistih lopti nazad. I on i Gini.