Da te samo pitam jesul svi Tuzlaci takve plačipičke ili si samo ti.sumirprimus wrote:4 milje za onu bakljadu?
Valjic?
Jakupovic?
Treba li vise dokaza da ste ovu sezonu kupili? Hehe
Kome trebaju kupljene titule???
Unistavate i ono malo dobra u ovoj kokuruz ligzi...
Munib je mala maca za vas.
Imate li stida imalo?
Ps ja bi piro legalizovo jebo kazne za piro svakako
Ono stvarno nisam navijač ni Želje ni Sarajeva nisam čak ni iz Sarajeva ali evo čitam te zadnjih 7 dana i 245 stranica i samo kmečiš jadan ne bio koji ti je klinac.
Niste oštećeni ni na Grbavici ni protiv Sarajeva. Sve i da se ponište posljednji golovi Želje i FKS-a vi bi opet izgubili eto hoćeš reći da ste oštećeni za gol razliku ili šta već. Mislim bez uvrede ali ste loše igrali, pogotovo protiv FKS kao domaćin a i protiv Želje njihova odbrana vas je držala u životu.
Općenito suđenje u ovoj ligi je loše, općenito fudbal u ovoj ligi je loš ali naša je pa da je ko opanak mi je iz samo nama znanih razloga pratimo, međutim ti se praviš Englez i očekuješ tekme kao da sudi Collina. S tim da je suđenje za sada sasvim ok, Kerla je za start možda trebao da dobije crveni ako gledamo da je ono faul ali onda bi i Željo trebao da dobije penal tako zaista ne vidim razloga tvom epskom kmečanju.
Da ima sranja i da je Sloboda poslije onog sranja na Koševu prije godinu osjetljiva razumijem, ono je bilo van svake pameti i iskreno onu utakmico je FKS trebao da završi sa 4 igrača na terenu ali ti vidiš sranja i gdje ih nema.