Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Korisničkoime

#43526 Re: Premijer liga BiH

Post by Korisničkoime »

sumirprimus wrote:4 milje za onu bakljadu?
Valjic?
Jakupovic?

Treba li vise dokaza da ste ovu sezonu kupili? Hehe
Kome trebaju kupljene titule???
Unistavate i ono malo dobra u ovoj kokuruz ligzi...
Munib je mala maca za vas.
Imate li stida imalo?

Ps ja bi piro legalizovo jebo kazne za piro svakako :mrgreen:
Da te samo pitam jesul svi Tuzlaci takve plačipičke ili si samo ti.

Ono stvarno nisam navijač ni Želje ni Sarajeva nisam čak ni iz Sarajeva ali evo čitam te zadnjih 7 dana i 245 stranica i samo kmečiš jadan ne bio koji ti je klinac.
Niste oštećeni ni na Grbavici ni protiv Sarajeva. Sve i da se ponište posljednji golovi Želje i FKS-a vi bi opet izgubili eto hoćeš reći da ste oštećeni za gol razliku ili šta već. Mislim bez uvrede ali ste loše igrali, pogotovo protiv FKS kao domaćin a i protiv Želje njihova odbrana vas je držala u životu.

Općenito suđenje u ovoj ligi je loše, općenito fudbal u ovoj ligi je loš ali naša je pa da je ko opanak mi je iz samo nama znanih razloga pratimo, međutim ti se praviš Englez i očekuješ tekme kao da sudi Collina. S tim da je suđenje za sada sasvim ok, Kerla je za start možda trebao da dobije crveni ako gledamo da je ono faul ali onda bi i Željo trebao da dobije penal tako zaista ne vidim razloga tvom epskom kmečanju.
Da ima sranja i da je Sloboda poslije onog sranja na Koševu prije godinu osjetljiva razumijem, ono je bilo van svake pameti i iskreno onu utakmico je FKS trebao da završi sa 4 igrača na terenu ali ti vidiš sranja i gdje ih nema.
sumirprimus

#43527 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

hehe ja kmecim?
ja pricam sto vidim i sto cujem, i ubijedjen sam samoistinu zborim...asudjenje nije lose nego kriminalno i u raljama kriminalne hobotnice sarajevsko skutorskog lobija. :thumbup:
nema gore stvari za ovu ligu od ovog sto se radi i sto se radilo pa se i po nacionlnom kljucu liga uzimala da se ne lazemo, pa sad nas zajebajete da smo najnetrofejniji,a nismo bili dio tala i vi to dobro svi znate i opet podjebavate,ali bez imalo srama.. i stida..
i onda ja kukam? :lol:
a gore par pdfova iznad cete svi napadat i pljuvat sda sbb nacionalisticku politku kojom vode drzavu u propast,a ova kokuruz liga je kopi pejst istih vladara,al pojedinim sitnim dusama godi i takvo stanje dok njihovi dobijaju miki maus trofej..
i ja kukam? ma boli mene druze kurac za ovom ligom, ionako nije ni za kurac. i sve je namjesteno...
meni je svejedno ja cu uzivat kad bi igrali kantonalnu ligu jer je to poenta..podrzat lokalni klub bez obzira na sve...
eh gospodo moja ko je tu licimur, pitam ja vas.??? 8-)
gospodo draga, ako ja vama ovde sdmetam,fino me banujte,al me kurac boli sta vi milsite i nema boga da cu se konformirat sa vecinom, i uvijek cu govorit sto mislim.a to je samo istinu.. a istina boli...koji si ti ba? nisam te primjetio? ozibljno?
Fuzzy Dunlop

#43528 Re: Premijer liga BiH

Post by Fuzzy Dunlop »

Pa po savezu je ovo drugo penal. I ako je start izvan 16m :-)

@sumirprimus daj konkretan primjer tog čuvenog nacionalnog ključa.
sumirprimus

#43529 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

jebes me? jelde da me jebes?
ma ne dam..kad ti mozes tako bezobrazan bit i takvu me bedastocu me pitat mogu i ja bit otvoren i rec hocu dacu ti kurac!
Korisničkoime

#43530 Re: Premijer liga BiH

Post by Korisničkoime »

sumirprimus wrote:hehe ja kmecim?
ja pricam sto vidim i sto cujem, i ubijedjen sam samoistinu zborim...asudjenje nije lose nego kriminalno i u raljama kriminalne hobotnice sarajevsko skutorskog lobija. :thumbup:
nema gore stvari za ovu ligu od ovog sto se radi i sto se radilo pa se i po nacionlnom kljucu liga uzimala da se ne lazemo, pa sad nas zajebajete da smo najnetrofejniji,a nismo bili dio tala i vi to dobro svi znate i opet podjebavate,ali bez imalo srama.. i stida..
i onda ja kukam? :lol:
a gore par pdfova iznad cete svi napadat i pljuvat sda sbb nacionalisticku politku kojom vode drzavu u propast,a ova kokuruz liga je kopi pejst istih vladara,al pojedinim sitnim dusama godi i takvo stanje dok njihovi dobijaju miki maus trofej..
i ja kukam? ma boli mene druze kurac za ovom ligom, ionako nije ni za kurac. i sve je namjesteno...
meni je svejedno ja cu uzivat kad bi igrali kantonalnu ligu jer je to poenta..podrzat lokalni klub bez obzira na sve...
eh gospodo moja ko je tu licimur, pitam ja vas.??? 8-)
gospodo draga, ako ja vama ovde sdmetam,fino me banujte,al me kurac boli sta vi milsite i nema boga da cu se konformirat sa vecinom, i uvijek cu govorit sto mislim.a to je samo istinu.. a istina boli...koji si ti ba? nisam te primjetio? ozibljno?
Ma ja te nemam šta podjebavati jer ne spadam u navijače ni Želje ni FKS, moj klub i nije u PLBiH tako da je Sloboda institucija za nas ali to meni ne smeta jer kao što ti reče poenta je podržat lokalni klub, ne mogu ti opisat koliko se slažem s tobom po tom pitanju.
Samo fakat si ga ucrnio, jest nakon spajanja ligi bilo svima jasno, javna tajna je bila da prvak mora da dođe iz RS-a, pa je bio Leotar pa i Modriča to se zna, bilo je i kasnije čudnih utakmice ali evo gledajući utakmice za ligu prvaka nema ni blizu toliko neregularnosti da se može govoriti da je sve namješteno, kupljeno i slično.
Možeš ti govoriti šta misliš samo što to nužno ne mora biti tačno i istina, to je tvoje ubjeđenje ali ono nije ispravo barem kada se tiče ovih zadnjih par utakmica.
Ma ja sam ti više padobranac s vremena na vrijeme uletim i izletim, mada redovno pratim temu.
sumirprimus

#43531 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

padobranac,onda sportski pozdrav...i mak se ba u stranu.. :lol:
leškarenje

#43532 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

sumirprimus wrote:padobranac,onda sportski pozdrav...i mak se ba u stranu.. :lol:
:pisnuo: :pisnuo:
sumirprimus

#43533 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

leškarenje wrote:
sumirprimus wrote:padobranac,onda sportski pozdrav...i mak se ba u stranu.. :lol:
leskokooooo drug sta tučeš??
vidim neidete na grbavicu...neka vala..ni cenifu nedaju kamol dahnut jos zajebavaju :lol:
leškarenje

#43534 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

sumirprimus wrote:
leškarenje wrote:
leskokooooo drug sta tučeš??
vidim neidete na grbavicu...neka vala..ni cenifu nedaju kamol dahnut jos zajebavaju :lol:
nista :P

cuvam se za derbi,negdje prigodno ispratiti :thumbup:
Korisničkoime

#43535 Re: Premijer liga BiH

Post by Korisničkoime »

Da nije tebe i tvog maratonskog kmečanja ja bih i ostao po strani ali ... :D .
sumirprimus

#43536 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

nisu fer sa ulaznicama..
prave sebi dusmane gdje stignu u zadnje vrijeme.. nikako mi nije jasno..
sumirprimus

#43537 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Korisničkoime wrote:
bogami ako si iz zivincia il lukvca,,, ne cu ni da pricamo...
to jeravno izdaji...jebiga sto je to tajna? oklne si? ozbiljno?ne kontam... to si sto si.. sta god da si... :thumbup:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#43538 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

dragi ste vi meni, ali bolan kako se mozete prepirati nakon utakmice Juventus-Barcelona?

kakav stadion, publika, utakmica, Juve :kiss:
samo nema bakljade, jesu papci :oops: :mrgreen:
Nadzorna_ploca

#43539 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Nemoj ni ti pricati sa njim ako je iz Tuzle. :mrgreen:
Korisničkoime

#43540 Re: Premijer liga BiH

Post by Korisničkoime »

sumirprimus wrote:
Korisničkoime wrote:
bogami ako si iz zivincia il lukvca,,, ne cu ni da pricamo...
to jeravno izdaji...jebiga sto je to tajna? oklne si? ozbiljno?ne kontam... to si sto si.. sta god da si... :thumbup:
Hahahahahah jbt vama ti likovi iz Zivinica i Lukavca haman ko ovim Sarajlijama Fočaci i Sandže. Nisam ni iz Živinica ni iz Lukavca nije ni bitno kada pričamo o fudbalu kada budemo o zavičaju onda ćemo i o boravištu. :thumbup:
leškarenje

#43541 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Gledaj ti kako su bijednici postavili onu ogradu sa siljcima okrenutim unutra :shock: jebo mater ako su oni normalni :oops:

Image
vryzas

#43542 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

Kakvi siljci? :shock: Sta unutra? :? Koja je ovo trEbina? :mrgreen:

@lesko esimidobar? :oops: :gunjastajl:
sumirprimus

#43543 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

leškarenje wrote:Gledaj ti kako su bijednici postavili onu ogradu sa siljcima okrenutim unutra :shock: jebo mater ako su oni normalni :oops:

Image
hehe mislim da je ovo bilo i sa nama...
al proletise one petrade... picka im materina :lol:
avetinja

#43544 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Ne bi bili blizu šiljaka, ima bar 5 metara tampon zone od ograde. Valjda se išlo na to da ako probijete tampon zonu ne krenete preko ograde na istok.
ganjeta

#43545 Re: Premijer liga BiH

Post by ganjeta »

Ovo su fino okrenuli bjednicima, kad skinu trofej zvani stolica, da se normala okači, da se ne pati .
sumirprimus

#43546 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

kako se nas drug u bijeljini podero na te siljke jedva ziv osto... cista glupost...
a na istoj toj ogradi, ko hoce proci ce bez po muke..
plus sigunrosni propusti su jebiga cak i na toj grbavici..
ko hoce moze zavrsit na po terena pravo iz zdenke...
nidje veze glupi nasi pajkani.,.. i njihovo obezbjedjenje...
sama seljacka sila...
vryzas

#43547 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

:sax:
leškarenje

#43548 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

ganjeta wrote:Ovo su fino okrenuli bjednicima, kad skinu trofej zvani stolica, da se normala okači, da se ne pati .

Samo kazem....
sumirprimus

#43549 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

vryzas wrote::sax:
care moj ja sam zavrsio nakratko na istoku, bez po muke, uz onolike kornjace oko nas...
pa ti gledaj..
zamisli malo vise predanijih navijaca, recimo hordasa... i haosa koji bi uslijedio... :wink:
vryzas

#43550 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

sumirprimus wrote:
vryzas wrote::sax:
care moj ja sam zavrsio nakratko na istoku, bez po muke, uz onolike kornjace oko nas...
pa ti gledaj..
zamisli malo vise predanijih navijaca, recimo hordasa... i haosa koji bi uslijedio... :wink:

Zavrsio si na istoku zbog?

Za te "predanije" i treba siljak 8) i kaFez :izet:
Locked