Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mislim... Ono.. muskarac koji voli da čisti.. da ima sređenu okolinu oko sebe.. Onaj koji voli da stere veš, koji voli da na koljenima riba pločice, usisava i pokušava da prostor oko sebe učine sto čistijim i ugodnijim.. Onaj koji, hajmo to reci, drzi do sebe.-.?
Pere sudje, cisti posteljinu, posljie kuhanja obavezno sve pospremi, pere prozore svaki mjesec....
Je li vam to TURN ON ili OFF?
Haj vozdra..
Velež pobijedio 2:0
YUPPIII!!!!!
de nam reci, sta tebe stalno vraca?
a jeste mi drag takav muskarac, al ne da pretjeruje sad i da bude skroz feminin. ili da ima ocd. vec da mu je to navika. osim pranja prozora ili tog ribanja plocica na koljenima, to mi je vec previse gay.
MedenoSrce wrote:racunam da ce mi trebati minimalno godina dana posvecenosti i kuhinjske discipline (sto meni najteze i pada jer uzivam u hrani i vinu)
kritichar wrote:Sad kad su na pitanje o BMI odgovorile ove koje su imale hrabrosti ili koje su namjestile rezultate, da vam postavim drugo povezano sa prethodnim:
Da li je vaša tjelesna masa nekako povezana sa samopoštovanjem?
Milloni wrote:Bez namjestenih rezultata 18.6, meni je vaznije pratiti sta mi tijelo govori nego BMI. Zelim da smanjim BF do 2%...
Ali ne znam kako da odolim susenom paradajzu i sirevima
falil ti koja brojka ovdje ili trollas
Ili je pogresan izbor rijeci
Zasto stare babe/zene imaju kratku kosu? Mislim... Ono..
Kako to da na svijetu ne postoji zena sa 4 banke koja ima dugu kosu? Ili je ja jos nisam primjetio da hoda planetom..
Jel to vama zenama genetski tako predodredjeno da naprasno izgubite kosu ili..?
Danas u tramvaju gledam oko sebe... Tri žene.. 35 + sve tri..
I dok ja tako zamisljeno posmatram situaciju, nisam mogao da zanemarim sliku da sve tri imaju kratku kosu.. Sa sjevera puse kratka kosa, sa juga I zapada isto... FUJ.
To je muskarcima TURN OFF..
Jel to se fura novi trend medju zenama da se sve sisate nakratko, na keca?
Duga zenska kosa treba da se uzgaja I ona treba da nice kao pecurke poslije kise...
Moje pitanje je:
Sta vise preferirate, dugu ili kratku kosu, I sta je muskarcima privlacnije, jedno ili drugo?