Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tr_ba wrote:Samo da napomenem,bez dubinskih rasprava,faul ili prekrsaj se sudi na onom mjestu gdje kontakt prestaje,a ne ondje gdje pocinje...
faul ili prekrsaj se sudi na onom mjestu gdje osteceni nakon faula ili prekrsaja tj nakon pada uspostavi kontakt sa zelenom povrsinom tj tlom ili u narodu receno gdje padne
Da i tebi odgovorim...
Napisao sam sta sam napisao,dijete od tri godine bi skontalo smisao,a ako pravila ne poznajes,ja ti tu ne mogu pomoci,citabe u ruke i opleti,pise sve...
kudrilo wrote:Vi i TV Hayat imate isti sportske uspjehe.
Boze me oprosti.hajat uvijek izbrisem sa liste.grozan kanal...
Al to ne mijenja fakat da si ti tanak sa pravilima igre.tj fakticka neznalica.nije ovo pijaca.kao sukno mi.pih heh
Tvoj opis hayata samo potvrđuje da mi je poređenje na mjestu.
Vi u Tuzli trebate prvo naučiti zbog čega se fudbal igra, pa dijeliti lekcije o pravilima.
Treba li vise dokaza da ste ovu sezonu kupili? Hehe
Kome trebaju kupljene titule???
Unistavate i ono malo dobra u ovoj kokuruz ligzi...
Munib je mala maca za vas.
Imate li stida imalo?
Ps ja bi piro legalizovo jebo kazne za piro svakako
kudrilo wrote:Tvoj opis hayata samo potvrđuje da mi je poređenje na mjestu.
Vi u Tuzli trebate prvo naučiti zbog čega se fudbal igra, pa dijeliti lekcije o pravilima.
kudrilo wrote:Tvoj opis hayata samo potvrđuje da mi je poređenje na mjestu.
Hoces li slaviti kupljenu titulu?
Prije nego trofej dodijele prvaku, apelujem da ga odnesu u Tuzlu da se možete slikati jer to niste imali priliku da vidite do sada. Nešto kao što kruži trofej svjetskog prvenstva.
sumirprimus wrote:Nidje veze.
Mozda na lobotomiji gdje jedni drugim nabacujete petake ko u kakvom gej klubu
P.s samo argumentovano.bio je u Tz pehar lige prvaka.sto je ipak mnogo vise od turisticke atrakcije kokuruz lige.priznacete
Nadam se da niste ostavljali kišobrane u njega.
Lafo ti znas sta je pehar lige prvaka
Manijacko pisanje po sirotinji po uzoru na komsije...
Samo ste zaboravili kako je bolno njihovo pisanje zavrsilo
Sdaovci...
Znaci al fakat ko sdaovci.
Od nepotizma.preko krcmljenja drzavne imovine.do kriminalne privatizacije.preko kupovine glasova.sudija.bodova.namjestanja izbora.zatvora.
Do kmecanja i prosenja na hutbama
jeza u ledja wrote:
Slazem se. A ovo prvo i da je start ne bi bio penal. Doduse mozda bi bio crveni.
Ne kontam u cemu je kontroverza?
Mislim mooozda da vidimo iz nekog drugog ugla nesto novo. Nije da nije diskutabilno, ali se definitivno cini kao kontakt s loptom prvo.
Ma nemam pojma...ovi iz saveza opet jedu govna valjda.
Razlika je prvobitna pozicija igraca prije kontakta...u oba slucaja je igrac Zrinjskog bio u prednosti. U prvoj situaciji su igraci bili sa strane jedan drugom, a u drugoj je Zeljin igrac bio dobro iza igraca Zrinjskog. Ja ne bih svirao nijedan, ali i to se gleda.