Kikibombona wrote:Ma zezam se..... Da bi FSA nesto osudila prvo bi trebala postojati...
U sridu
Kikibombona wrote:Ma zezam se..... Da bi FSA nesto osudila prvo bi trebala postojati...
sarajevoxxxx wrote:Izgleda da je probijena linija na sjevernom dijelu bolnice, navodno vode se borbe u samoj bolnici.

A Patkova i Cool-ova "raaaaaaaja iz Idliba"?Kikibombona wrote:Ma zezam se..... Da bi FSA nesto osudila prvo bi trebala postojati...

Revolucionar!Challenger__ wrote:![]()
RepublikanskaGarda wrote:Kad je netko već spomenuo al-lažiru neki dan sam naletio na snimku emisije dotične televizijske kuće, pitanje za gledatelje bilo je: treba li poklati sve alawite![]()
, bila su dva gosta, jedan sunit i jedan krščanin, i dok su voditelj i gost sunit vikali i derali se kako sve alawite treba pobit jer oni ubijaju sunite ovaj jedini normalan im je pokušavao objasniti da nisu normalni, uglavnom ovakvo što nisam vidio u životu, da voditelj jedne "ozbiljne" televizije poziva na genocid, kad sjetim di sam to vidio postavit ću video
šuška se šuška da će ovo ljeto biti dvije velike ofanzive SAA, Allepo i ruralno podrčje Damaska, navodno se zato ubrzano sređuju stvari na Kalamunu i navodno je zato brko povučen iz Zora, pišem navodno jer se pojavila informacija da je brko još uvijek u Zoru
Saudijac, ako se dobro sjećam, koji je poginuo oko Idliba. "Raja iz Idliba, baaaaaaaaaaaaa".Chisum wrote:![]()
Ko je ovaj Perhan?
Čak 400 opkoljenih? Koliko god loše zvučalo u smislu puno ljudi u nezavidnom položaju, mislim da je njima draže da ih je 400 nego 40. Jbg, imaju veće šanse da se odbrane ili izdrže što duže, koliko god su u nepovoljnom položaju.cbrt wrote:SAA nije uspela da se probije do bolnice...svi napadi su odbijeni...navodno se pominje brojka od čak 400 opkoljenih unutra

@macroarch 55m55 minutes ago
Rebels recaptured the Sawmill Barrier after the regime's failed attempt to advance to Sugar Factory Jisr Al-Shughour.
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=35.78 ... 9&z=14&m=b …
Osoba poginula prije 2 godine u Deir Ezoru, zaista clan Al Nusre, sliku sam već vidio na twitteruChallenger__ wrote:A Patkova i Cool-ova "raaja iz Idliba"?Kikibombona wrote:Ma zezam se..... Da bi FSA nesto osudila prvo bi trebala postojati...
![]()

Daj twitt, ne vjerujem ti na riječ.DuckZz wrote:Osoba poginula prije 2 godine u Deir Ezoru, zaista clan Al Nusre, sliku sam već vidio na twitteruChallenger__ wrote:A Patkova i Cool-ova "raaja iz Idliba"?Kikibombona wrote:Ma zezam se..... Da bi FSA nesto osudila prvo bi trebala postojati...
![]()
izvorChallenger__ wrote:
#Saudi Mshieb Alshibani one of Alnusra leaders was killed in #Jisr_Shughour close to the national hospital. #Syria
Prejako!cbrt wrote:Ha, ha...genijalna slika...rebelski vojnici nose narandžaste uniforme koje su nosili zarobljenici koje je pogubio ISIS i sprovode zarobljene ISIS-ovce u crnim uniformama...
![]()