Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
eluna

#4351 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by eluna »

MedenoSrce wrote:eluna propade ti karijera krilnog veznog
za veznog znam da je propala davno, za krilnog - još se koprcam :lol: :lol: :lol: :lol:
dale cooper

#4352 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dale cooper »

eluna wrote:
to je situacija u vezi u kojoj se partneri već dobro poznaju ................. vratimo se na onu situaciju sa početka - upoznavanje ............ znači kad nekoga sretneš prvi put, pozoveš na piće prvi put..........
U početnoj fazi veze bi valjda trebalo da upoznaješ partnera (ako ti se naravno sviđa dovoljno
da preživite prvi dejt) Nećete se sigurno upoznati ako ga ispališ jednom, pa drugi put...
Čovjek ne može a da ne pomisli da joj se možda i ne sviđa. :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4353 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Chmoljo »

osjećam da mi se postovi ignorišu na ovim seksualnim temama.

odoh terorisati nekoga na politici.
eluna

#4354 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by eluna »

dale cooper wrote:
eluna wrote:
to je situacija u vezi u kojoj se partneri već dobro poznaju ................. vratimo se na onu situaciju sa početka - upoznavanje ............ znači kad nekoga sretneš prvi put, pozoveš na piće prvi put..........
U početnoj fazi veze bi valjda trebalo da upoznaješ partnera (ako ti se naravno sviđa dovoljno
da preživite prvi dejt) Nećete se sigurno upoznati ako ga ispališ jednom, pa drugi put...
Čovjek ne može a da ne pomisli da joj se možda i ne sviđa. :D
e upravo je o tome i bila riječ u postu koji nas je naveo na ovu raspravu ............. žena može da te ispali i drugi put, ali da uradi to na način da ipak želiš da je pitaš još jednom da li je za piće :-D

također, u zavisnosti od konkretnih detalja koje niko sada ne mođe navesti jer su uvijek jedinstveni za svaku situaciju i za svaki par, ovo može da traje duže ili kraće, a da u toj igri upoznavanja/zavođena uživaju i muškarac i žena
eluna

#4355 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by eluna »

Chmoljo wrote:osjećam da mi se postovi ignorišu na ovim seksualnim temama.

ne ignorišemo te chmoljo - samo je rasprava sa cooperom daleko zanimljivija :-D
honky tonk

#4356 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by honky tonk »

Chmoljo wrote:osjećam da mi se postovi ignorišu na ovim seksualnim temama.

ma samo osjecas :mrgreen:
Chmoljo

#4357 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Chmoljo »

eluna wrote:ne ignorišemo te chmoljo - samo je rasprava sa cooperom daleko zanimljivija :-D
ok, onda...

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “stani u red”
» dale cooper

Trajanje - dok ne dođe na red.
eluna

#4358 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by eluna »

Chmoljo wrote:
eluna wrote:znači cooper kod tebe samo konkretno HOĆEŠ - NEĆEŠ .. ĆAO ................ pa dobro nismo svi isti, ali me onda nikako neće iznenaditi ako saznam da si samac .......................... muškarci su lovci, i pametna žena će uvijek ostaviti svom partneru NEŠTO da lovi ;)
šta ako žena nije pametna, a opet igra toplo-hladno?

Davy Crocketta pretvori u Elmer J. Fudd-a... svojom glupošću... :-)
žene koje nisu pametne nemaju pojma šta znači igrati toplo-hladno a ni šta znači zavesti mušklarca ......... one jednostavno ili slijepo slijede muškarca pa makar i u propast, ili za njegovu ljubav koju niti su kada imale niti će kada imati daju sve na svijetu .......... za njih je toplo-hladno igra u stvari način da se riješe frustracija nakupljenih u vezi ili u prethodnoj vezi
eluna

#4359 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by eluna »

Chmoljo wrote:
eluna wrote:ne ignorišemo te chmoljo - samo je rasprava sa cooperom daleko zanimljivija :-D
ok, onda...

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “stani u red”
» dale cooper

Trajanje - dok ne dođe na red.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
slatko se nasmijah .......... iz više razloga
dale cooper

#4360 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dale cooper »

eluna wrote:
e upravo je o tome i bila riječ u postu koji nas je naveo na ovu raspravu ............. žena može da te ispali i drugi put, ali da uradi to na način da ipak želiš da je pitaš još jednom da li je za piće :-D

također, u zavisnosti od konkretnih detalja koje niko sada ne mođe navesti jer su uvijek jedinstveni za svaku situaciju i za svaki par, ovo može da traje duže ili kraće, a da u toj igri upoznavanja/zavođena uživaju i muškarac i žena
Pa ne znam kako to "dobro" ispaljivanje izgleda, pa ne mogu komentarisati. :D

Ja brate volim žene koje su sigurne u ono što žele i ne boje se to pokazati. Žene od...akcije. :D

Igranje raznih nedorečenih igrica su odlika ljudi koji su nesigurni i u sebe i u ono što žele od
potencijalnog partnera. Meni nije problem potruditi se i iz petnih žila za ono što hoću i što mi se sviđa.
Ali očekujem to i od druge strane. :)
Chmoljo

#4361 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Chmoljo »

dobro, drago mi je što sam humorističan, ali ipak se nemoj precjenjivati. :oops:

jesam gad.
eluna

#4362 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by eluna »

dale cooper wrote:
eluna wrote:

Ja brate volim žene koje su sigurne u ono što žele i ne boje se to pokazati. Žene od...akcije. :D

Igranje raznih nedorečenih igrica su odlika ljudi koji su nesigurni i u sebe i u ono što žele od
potencijalnog partnera. Meni nije problem potruditi se i iz petnih žila za ono što hoću i što mi se sviđa.

ajde sad da zakuham još malo :D :D ....... i zovem chmolju da pomogne :lol: :lol:

potruditi se - na koji način??

neka odgovore i žene kako se potrude da osvoje muškarca, ali i muškarci kako se potrude da osvoje žene
burek_in_space

#4363 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

Poshaljem joj turu pica i hladnu platu, sa raznim smrdljivim sirevima, od vlashickog do torotana.
Dosta od mene.
dale cooper

#4364 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dale cooper »

Chmoljo wrote:dobro, drago mi je što sam humorističan, ali ipak se nemoj precjenjivati. :oops:

jesam gad.
Što mene uze na zub brate Chmoljo? :( Pa zar si zaboravio sve one zajedničke dernerke na Alderaanu
sa Jedi bratijom kad smo se svi pokušavali utrpati princezi Lei, ali je na tebe bila najviše bacila oko.
Pa bio sam ti wingman čovječe. :D
eluna

#4365 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by eluna »

Chmoljo wrote:dobro, drago mi je što sam humorističan, ali ipak se nemoj precjenjivati. :oops:

jesam gad.
nisi to što si napisao ................ ali nisi ni obratio pažnju na drugi dio komentara ........... onaj "iz više razloga" ......... taj dio nije vezan za tebe ni za forum

nemoj ni ti sebe precjenjivati ;)
Chmoljo

#4366 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Chmoljo »

dale cooper wrote:
Što mene uze na zub brate Chmoljo? :( Pa zar si zaboravio sve one zajedničke dernerke na Alderaanu
sa Jedi bratijom kad smo se svi pokušavali utrpati princezi Lei, ali je na tebe bila najviše bacila oko.
udaraš nisko brate... Lucas nas je izdao... ne možemo se dalje osipati zbog žena...

pis bro 8-)
Nokija

#4367 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Nokija »

pratim :D
Not My Idea

#4368 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Not My Idea »

burek_in_space wrote:Poshaljem joj turu pica i hladnu platu, sa raznim smrdljivim sirevima, od vlashickog do torotana.
Dosta od mene.
pu, cuj turu picha.
Chmoljo

#4369 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Chmoljo »

eluna wrote:
nisi to što si napisao ................ ali nisi ni obratio pažnju na drugi dio komentara ........... onaj "iz više razloga" ......... taj dio nije vezan za tebe ni za forum

nemoj ni ti sebe precjenjivati ;)
ja se ne precjenjujem, ja se zajebavam.
dale cooper

#4370 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dale cooper »

eluna wrote:
dale cooper wrote:
eluna wrote:

ajde sad da zakuham još malo :D :D ....... i zovem chmolju da pomogne :lol: :lol:

potruditi se - na koji način??

neka odgovore i žene kako se potrude da osvoje muškarca, ali i muškarci kako se potrude da osvoje žene
Mislim da sam ovo odgovorio u u okviru jednog od prethodnih postova.

Jasno i nedvosmisleno pokazati gospođici da mi se sviđa. I riječima i djelima. :-D
Jel' jasno gospodična Eluna? :-D
eluna

#4371 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by eluna »

eluna wrote:znači cooper kod tebe samo konkretno HOĆEŠ - NEĆEŠ .. ĆAO ................ pa dobro nismo svi isti, ali me onda nikako neće iznenaditi ako saznam da si samac .......................... muškarci su lovci, i pametna žena će uvijek ostaviti svom partneru NEŠTO da lovi ;)

hahahhaha ............. baš se pitam zašto li nam je cooper najaktivniji na temi UDAJA/ZENIDBA (samo za one koji hvataju zadnji voz) :D
Nokija

#4372 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Nokija »

burek_in_space wrote:Poshaljem joj turu pica i hladnu platu, sa raznim smrdljivim sirevima, od vlashickog do torotana.
Dosta od mene.
Gdje izlazis?
:D
dale cooper

#4373 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dale cooper »

Chmoljo wrote:
dale cooper wrote:
udaraš nisko brate... Lucas nas je izdao... ne možemo se dalje osipati zbog žena...

pis bro 8-)
Jebeš Lucasa. Republika se digla iz pepela. Jedi viječe je živo i zdravo. I ima tona drugih žena. :-D
spadalo

#4374 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by spadalo »

podhitno preimenovati temu u ŽENE PITAJU 'POVEZANE' MODERATORE :D
burek_in_space

#4375 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

Nokija wrote: Gdje izlazis?
:D
Obichno na zadnjoj stanici.
U bilo kojem pravcu.
:mrgreen:
Locked