Federalna televizija

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
StupskaBitanga

#4351 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

Već davno ispričana priča
MOSALJOZE

#4352 Re: Federalna televizija

Post by MOSALJOZE »

Sinoc prebacim na ftv,ide uzivo emisija "Odgovorite ljudima"Ja NE MOGU DA VJERUJEM kako ona plava moze uopste da vodi jednu iole ozbiljnu emisiju.
edit evo nasao sam sliku,90%vremena ista provede u ovoj pozi,sa rukom preko usta.
Image
Adriatic

#4353 Re: Federalna televizija

Post by Adriatic »

MOSALJOZE wrote:Sinoc prebacim na ftv,ide uzivo emisija "Odgovorite ljudima"Ja NE MOGU DA VJERUJEM kako ona plava moze uopste da vodi jednu iole ozbiljnu emisiju.
edit evo nasao sam sliku,90%vremena ista provede u ovoj pozi,sa rukom preko usta.
Image
Stvarno, ova budalašica nije kvalifikovana ni da vodi seoski teferič.
kandelabar

#4354 Re: Federalna televizija

Post by kandelabar »

jasenka isovic jbg istrazivacko novinarstvo :lol: i elma kazagic je odavdje pocela i vildana duran samo sto je njoj i kucevic sa onim samarom
dabarizmabra

#4355 Re: Federalna televizija

Post by dabarizmabra »

kandelabar wrote:jasenka isovic jbg istrazivacko novinarstvo :lol: i elma kazagic je odavdje pocela i vildana duran samo sto je njoj i kucevic sa onim samarom
Sta dodje Jasenka, onom reziseru Fedji, sto saradjuje sa Federalnom TV, mozda je tu "kljuc" :)
Ned071

#4356 Re: Federalna televizija

Post by Ned071 »

Pretjerujete. Nit je Kazagicka tu pocela nit Fedja ima veze s voditeljicom...
hurmasica:D

#4357 Re: Federalna televizija

Post by hurmasica:D »

Ne mogu da vjerujem KOGA sve postave kao voditeljicu ! Danijela Mijatovic vodi sportski blok na ftv a razgovijetnost joj je uzasna ..strasno... :-)
karanana

#4358 Re: Federalna televizija

Post by karanana »

opa, demicijeva mala na federalnoj presla sa alfe.

za razliku od danielle, ova mala je ok sto se dikcije i svega toga slicnog tice. a i slatka je.
MOSALJOZE

#4359 Re: Federalna televizija

Post by MOSALJOZE »

Podaj ga Nina,nisi odavno :zid: :zid:
beniciodeltoro

#4360 Re: Federalna televizija

Post by beniciodeltoro »

karanana wrote:opa, demicijeva mala na federalnoj presla sa alfe.

za razliku od danielle, ova mala je ok sto se dikcije i svega toga slicnog tice. a i slatka je.
Nisam baš siguran 100% koju misliš ali pretpostavljam onu malu dugokosu crnku koja je doskoro bila na Alfi?
Ako je ta onda mogu samo reći da jeste slatka ali je mi je postala toliko antipatična još iz dana Alfe kada su sukobi Bakira i Fahre (čija je televizija) dostigli vrhunac i bili u najekstremnijoj fazi. Za svaku vijest vezanu za SDA, čak i one koje su pozitivne ona je uvijek izvještavala na jedan takav ciničan način. "izjavio je predsjenik SDA Bakir Izetbegovič" i onda ide uobičajeno lagano prevrtanje očima, dizanje obrve ili hinjsko smijanje kroz nos. Ko misli da ne može niže od Avazovog novinarstva taj još nije gledao dnevnik na Alfi. Prava mala stranačka glupačica koja će sutra prva kmečati o ugroženim pravima novinara kad je konačno neko spusti na zemlju a vjerovatno je zahvaljujući tom istom trudu i dobila posao na FTV.

A Daniella ko Daniella, samo u nas može da se na državnu televiziju koja živi od naših para da se postavi jedna manekenka koja ima toliko jak naglasak da se ne može 60% razumijeti šta govori i da se Dnevnik koristi kao mjesto gdje će joj se pomoći da razbije tremu.
karanana

#4361 Re: Federalna televizija

Post by karanana »

beniciodeltoro wrote:
karanana wrote:opa, demicijeva mala na federalnoj presla sa alfe.

Nisam baš siguran 100% koju misliš ali pretpostavljam onu malu dugokosu crnku koja je doskoro bila na Alfi?
Ako je ta onda mogu samo reći da jeste slatka ali je mi je postala toliko antipatična još iz dana Alfe kada su sukobi Bakira i Fahre (čija je televizija) dostigli vrhunac i bili u najekstremnijoj fazi. Za svaku vijest vezanu za SDA, čak i one koje su pozitivne ona je uvijek izvještavala na jedan takav ciničan način. "izjavio je predsjenik SDA Bakir Izetbegovič" i onda ide uobičajeno lagano prevrtanje očima, dizanje obrve ili hinjsko smijanje kroz nos. Ko misli da ne može niže od Avazovog novinarstva taj još nije gledao dnevnik na Alfi. Prava mala stranačka glupačica koja će sutra prva kmečati o ugroženim pravima novinara kad je konačno neko spusti na zemlju a vjerovatno je zahvaljujući tom istom trudu i dobila posao na FTV.

A Daniella ko Daniella, samo u nas može da se na državnu televiziju koja živi od naših para da se postavi jedna manekenka koja ima toliko jak naglasak da se ne može 60% razumijeti šta govori i da se Dnevnik koristi kao mjesto gdje će joj se pomoći da razbije tremu.
jeste, slatka mala crna dugokosa, sa slatkim istaknutim prednjim zubicima.
eh, vremena se mjenjaju. ako je bake mogo oprostiti sve fahri i ponovo se sexati s njim, a sve radi interesa bosnjaka (hahaha), onda moze i ova mala da promjeni plocu na gramofonu. eno neki dan intervijuisala baketa u predsjednistvu za 25. novembar.
red evil

#4362 Re: Federalna televizija

Post by red evil »

Valjda ovi sa FTV kupe i drugu sezonu serije Za moga sina, meni je odlična ta serija. :mrgreen:
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#4363 Re: Federalna televizija

Post by sabina1 »

Upravo gledam "kulturni dnevnik" u okviru emisije "Dnevnik 3" i razmisljam da bi Danijella Mijatovic bila sjajno voditeljsko rijesenje !!!
Bianconeri1988

#4364 Re: Federalna televizija

Post by Bianconeri1988 »

red evil wrote:Valjda ovi sa FTV kupe i drugu sezonu serije Za moga sina, meni je odlična ta serija. :mrgreen:
http://www.serije.online/search.php?key ... az+Karayel+

Eto ti tu epizode druge sezone, druga sezona počinje epizodom 25, svakog utorka ili nedjelje izbace novu epizodu. :-D

Ovdje jedna epizoda traje dva sata, kao da film gledaš. :D
mahalik

#4366 Re: Federalna televizija

Post by mahalik »

Kakva je ovo promjena uređivačkih pozicija na FTV
zaluzinna

#4367 Re: Federalna televizija

Post by zaluzinna »

nema tu promjene. osim likova koji savijaju ledja.
najprije, aleksandar markovic nije dorastao jednoj takvoj poziciji.
mislio je da jeste. a onda je skontao i na svojoj kozi osjetio sta znaci sprega.

ova Zaklan (gluho bilo prezimena) je glavna. pTica je samo formalno i na papiru sef Informativnog programa.
probook

#4368 Re: Federalna televizija

Post by probook »

Placati pretplatu FTV-u, a sport gledati na RTRS zbog najmanje duplo bolje slike - samo kod nas :oops: :evil: :run:
pianist

#4369 Re: Federalna televizija

Post by pianist »

Bas nesto kontam veceras...
Gledam prvo loto, voditeljka mala iz Istocnog Sarajeva, Ljubica, tamo se skolovala, tamo to nesto fura. I ona vodi loto na Federalnoj.
Ide dnevnik u 19,30 - voditeljka Jelena, Paljanka koliko se sjecam, takmicila se na onom OBN modelu prije par godina..

Ne smeta mi, cure su lijepe, ali, kad cemo gledati djevojke iz Federacije na RTRS-u, u bilo kakvim terminima, da ne govorim o onim udarnim?
I zar mi to nemamo lijepih voditeljica iz Federacije da ih zaposlimo na Federalnu?

Mozda je papanski komentar, ali eto, zapade mi za oko....
funeral blues

#4370 Re: Federalna televizija

Post by funeral blues »

Adriatic wrote:
MOSALJOZE wrote:Sinoc prebacim na ftv,ide uzivo emisija "Odgovorite ljudima"Ja NE MOGU DA VJERUJEM kako ona plava moze uopste da vodi jednu iole ozbiljnu emisiju.
Image
Stvarno, ova budalašica nije kvalifikovana ni da vodi seoski teferič.
Maksuz sam tražila temu samo da ovu papanku spomenem, kad, evo, već su je prozvali.

Ovo nije sposobno ni da koridu najavljuje, a kamoli da vodi dijalošku emisiju. Užas.
mahalik

#4371 Re: Federalna televizija

Post by mahalik »

Njihovi dnevnici su ultimativna žabaca
Malo o proračunu malo o sexu pa malo Vučića
montypython2000

#4372 Re: Federalna televizija

Post by montypython2000 »

Koliko god mislio da amaterizam na FTV ne može biti prevaziđen i da je apsulutni vrhunac dostignut oni uspiju prevazići sami sebe. Evo trenutno se prikazuje serija Sutjeska iza podneva i vjerovali li ne slika je potpuno crvena, Crveni su ljudi trava, nebo. Da se ovo prikaže bilo gdje u svijetu ako bi trajalo duže od minute, kompletno rukovodstvo bi ne dobilo nego samo bi dalo otkaz, a ovi mrtvi hladni daju satima ovakvo nešto u program.
StupskaBitanga

#4373 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

Nesto mi je emitovanje ti filmova znakovito
daky585

#4374 Re: Federalna televizija

Post by daky585 »

Kakav im je kvalitet slike tokom cijelog programa, nije ni čudno. Da prikazuju najnovije blokbastere ne bih mogao gledati FTV baš iz tog razloga.
Banksy

#4375 Re: Federalna televizija

Post by Banksy »

StupskaBitanga wrote:Nesto mi je emitovanje ti filmova znakovito
Lesi se vraća kući ...
Post Reply