Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 557

harell

#4351 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by harell »

scooby_dooby_doo wrote:Moze mala pomoc oko black ops 2,izbaciva me iz igre kad krenem onu misiju:trebas zastiti neke qrce,vozis autoputem i helikopter se srusi..onda na onoj masini rokas one avione po nebesima,izbaci mi:"Unhandled exception caught"...to mi je izbacivalo odmah na pocetku ja promjenio vrijeme i nije bilo problema,sad se opet nesto qrcci :?
Evo sta sam nasao na google, valjda razumijes engleski

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=502042

http://www.cybergamer.com.au/forums/thr ... ion-Caught!/

http://steamcommunity.com/app/202970/di ... 928932223/

http://community.callofduty.com/message/413598394
Frtalj_Duše

#4352 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Frtalj_Duše »

scooby_dooby_doo wrote:Moze mala pomoc oko black ops 2,izbaciva me iz igre kad krenem onu misiju:trebas zastiti neke qrce,vozis autoputem i helikopter se srusi..onda na onoj masini rokas one avione po nebesima,izbaci mi:"Unhandled exception caught"...to mi je izbacivalo odmah na pocetku ja promjenio vrijeme i nije bilo problema,sad se opet nesto qrcci :?
Mene je tako gotovo svaku drugu misiju izbacivalo iz igre. Taman popravim jedan crash, pojavi se drugi, tako da sam hladno obrisao igru sa kompa i sjetio im se familije nesposobne. Kako li je tek onim' jadnicima što su je pazarili!? :lol:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Quaresma

#4353 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

te probleme nemaju oni koji su kupili
Frtalj_Duše

#4354 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Frtalj_Duše »

Quaresma wrote:te probleme nemaju oni koji su kupili
Google priča sasvim suprotnu priču. ;)

Bosnian Dragon1

#4355 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon1 »

harell wrote:Evo procitaj ovo

http://support.google.com/youtube/bin/a ... swer=71673

pise da ako sve uradis kako treba a i dalje ne mozes postaviti duzi video, onda je moguce da te je neko prijavio, pise da bi postavio dug video moras imat "good standing" sa youtubom, znaci ako si prije mogo a sad ne mozes i ja mislim da ti je neko prijavio video neki.

Probaj napravit novi account pa vidi mozes li uploadovat samo da provjeris da ti nije do browsera ili nesto
hvala, precesljao sam ova pravila , i nemam good standing jer mi je u klipu youtube prepoznao pjesmu i kaze da nemam prava postaviti pa su mi blokirali video i zbog toga ne mogu duze od 15 minuta klipove, cim obrisem taj video opet je sve ok . Ali bas me zanima kako su prepoznali koja mi pjesma svira u pozadini sto sam preko windows media player pustio dok sam igrao battlefiled. U drugom video prepoznali da je to emisija sa discoverya i opet mi blokirali video, koji majmuni, znaci vise nista ne mozes na youtube postavit sto ima pjesmu na klipu, reklamu il bilo sta slicno, koji MAJMUNI
harell

#4356 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by harell »

Bosnian Dragon1 wrote:

pise da ako sve uradis kako treba a i dalje ne mozes postaviti duzi video, onda je moguce da te je neko prijavio, pise da bi postavio dug video moras imat "good standing" sa youtubom, znaci ako si prije mogo a sad ne mozes i ja mislim da ti je neko prijavio video neki.

Probaj napravit novi account pa vidi mozes li uploadovat samo da provjeris da ti nije do browsera ili nesto
hvala, precesljao sam ova pravila , i nemam good standing jer mi je u klipu youtube prepoznao pjesmu i kaze da nemam prava postaviti pa su mi blokirali video i zbog toga ne mogu duze od 15 minuta klipove, cim obrisem taj video opet je sve ok . Ali bas me zanima kako su prepoznali koja mi pjesma svira u pozadini sto sam preko windows media player pustio dok sam igrao battlefiled. U drugom video prepoznali da je to emisija sa discoverya i opet mi blokirali video, koji majmuni, znaci vise nista ne mozes na youtube postavit sto ima pjesmu na klipu, reklamu il bilo sta slicno, koji MAJMUNI
Pa jebi ga tako to ide, a to kako su otkrili pjesmu, znaci ne otkrivaju "oni" licno nego ima softver koji skeniram zvuk videa, ako se jedan dio zvucnog zapisa poklopi sa nekom pjesmom koju imaju u bazi podataka kao zasticenu copyrightom onda taj softver ili ukloni zvuk ili video citav ali cini mi se da mozes staviti do 10 sekundi neke pjesme i mozes remiks slobodno stavit onda nema problema, jbg tako oni rade jer zasto bi oni sebi dozvolili da primaju tuzbe od raznoraznih kompanija i onih koji drze autorska prava
celava_dlaka

#4357 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by celava_dlaka »

Ati Radeon 7770 da li bi uzeo ovu graficku ili neku drugu do 240km ovako
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4358 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

sumnjam da ćeš za te pare naći išta bolje.
fatality

#4359 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by fatality »

Frtalj_Duše wrote:
Mene je tako gotovo svaku drugu misiju izbacivalo iz igre. Taman popravim jedan crash, pojavi se drugi, tako da sam hladno obrisao igru sa kompa i sjetio im se familije nesposobne. Kako li je tek onim' jadnicima što su je pazarili!? :lol:

oni sto su je pazarili nemaju tih problema, cisto informacije radi :)
Frtalj_Duše

#4360 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Frtalj_Duše »

fatality wrote:
Frtalj_Duše wrote:

oni sto su je pazarili nemaju tih problema, cisto informacije radi :)
Znači moram bukvalno nacrtati:

http://www.computerandvideogames.com/37 ... s3-issues/
It also retweeted some advice for PC players having problems which was originally posted by a developer at Treyarch, who said: "If you are experiencing crash or performance issues, please make sure your drivers are updated."
Ljudi priznali da je igra puna bug-ova, šta je problem!? :dance:
relativno84

#4361 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by relativno84 »

Sleeping Dogs gotivaža :thumbup:
Bosnian Dragon1

#4362 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

harell wrote:
Bosnian Dragon1 wrote:

Pa jebi ga tako to ide, a to kako su otkrili pjesmu, znaci ne otkrivaju "oni" licno nego ima softver koji skeniram zvuk videa, ako se jedan dio zvucnog zapisa poklopi sa nekom pjesmom koju imaju u bazi podataka kao zasticenu copyrightom onda taj softver ili ukloni zvuk ili video citav ali cini mi se da mozes staviti do 10 sekundi neke pjesme i mozes remiks slobodno stavit onda nema problema, jbg tako oni rade jer zasto bi oni sebi dozvolili da primaju tuzbe od raznoraznih kompanija i onih koji drze autorska prava
Ukratko receno, doba postavljanja klipova na youtube je ZAVRŠENO, najbolje bi bilo da se youtube ukine skroz jer vise nema potrebe za njimm jer koji god video da stavim oni nesta prepoznaju i kazu krsenje prava, znaci snimao kako igram battlefilda bez muzike bez iceg, kazu mi third party involved, video blocked
dezurni_ucenik

#4363 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by dezurni_ucenik »

Mala pomoc

Kako da aktiviram drugog playera u Resident Evil 5 (za pc)?Prvi radi regularno,a drugi player nista.
Frtalj_Duše

#4364 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Frtalj_Duše »

Bosnian Dragon1 wrote:
Ukratko receno, doba postavljanja klipova na youtube je ZAVRŠENO, najbolje bi bilo da se youtube ukine skroz jer vise nema potrebe za njimm jer koji god video da stavim oni nesta prepoznaju i kazu krsenje prava, znaci snimao kako igram battlefilda bez muzike bez iceg, kazu mi third party involved, video blocked
Stvarno šteta, a sječam se začetka istoga u davnoj 2005. dok sam bio tinejdžer i dobio ADSL (uveo ga u martu 2005. a youtube pušten u rad mjesec ranije), pa pregledao sam npr. čitav dragonball (i obični i onaj Z) na yubitu, bez ikakvih ograničenja ili sl. Kasnije i onaj one piece, onda serije, filmove, čitave koncerte, ma šta god ti duša poželi! Samo nas je sviju tada handrio prokleti limit još prokletijeg BH Telecoma (limitirani im mozgovi ostali dabogda) kojima su bukvalno "cijedili" svaki pfening od naših roditelja i iskorištavali našu mladalačku "glad" za web-om i pristojnim programima, serijama itd. a koje tada ni s glave nisi mogao naći na našoj televiziji, pogotovu ako si bio mlađi (program za mlade je bio NON-EXISTENT) a koliko divim ni danas nije ništa bolje, srećom pa su neki od nas imali satelitsku tada, dok danas ima kablovska!!! :evil:
harell

#4365 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by harell »

Neka nama youtuba, posluzi za svasta: muzika, trejleri za igrice, spotovi, tutoriali, kompilacije lomova itd.

Sve ostalo sto se zabranjuje na youtubu je i dalje lahko nac negdje drugo :oops: :mrgreen:
DžipaloRipalo

#4366 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by DžipaloRipalo »

Ma treba ga ukinut, sta ce nam koji klinac, ne moze covjek svoj klip stavit na youtube.
Frtalj_Duše

#4367 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Frtalj_Duše »

harell wrote:Neka nama youtuba, posluzi za svasta: muzika, trejleri za igrice, spotovi, tutoriali, kompilacije lomova itd.

Sve ostalo sto se zabranjuje na youtubu je i dalje lahko nac negdje drugo :oops: :mrgreen:
Ma nisam ja rekao da ne valja, čuj, i danas dosta toga možeš naći korisnoga, samo kažem kako je nekada bilo dok nije postojao prokleti "copyright", barem ne na web-u! S drugom konstatacijom se itekako slažem (Long live Mega :mrgreen: ), ali moraš priznati da je onda lakše bilo; ukucaš u search, odgledaš klip, gotovo, nisi skidao, nisi se prije toga patio da ga nađeš pa onda čekaš da se skine dovoljnom brzinom! Lijepa nostalgija! :zzzz:
harell

#4368 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by harell »

Frtalj_Duše wrote: Ma nisam ja rekao da ne valja, čuj, i danas dosta toga možeš naći korisnoga, samo kažem kako je nekada bilo dok nije postojao prokleti "copyright", barem ne na web-u! S drugom konstatacijom se itekako slažem (Long live Mega :mrgreen: ), ali moraš priznati da je onda lakše bilo; ukucaš u search, odgledaš klip, gotovo, nisi skidao, nisi se prije toga patio da ga nađeš pa onda čekaš da se skine dovoljnom brzinom! Lijepa nostalgija! :zzzz:
E to da, jbg sad trazi torrente pa gledaj da nije kakva zajebancija, pa onda jel ima seedera pa tamo vamo prodje te volja :mrgreen: ili sa rapidsharea nedaj boze ili nekog klinca pa 7 dana skidas epizodu serije :mrgreen: Vidicemo na sta ce mega izac doduse :-D
Chmoljo

#4369 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

:roll:
Frtalj_Duše

#4370 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Frtalj_Duše »

Chmoljo wrote::roll:
Ša' se odma vrijeđaš, evo vraćamo se na temu :D

Je li ko probao ovo čudo, izgleda zanimljivo, pogotovu što sve iz browser-a "štimaš", pa tek onda uđeš u igru kada treba da voziš! :thumbup:
Chmoljo

#4371 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

Image
Bosnian Dragon1

#4373 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

harell wrote:Neka nama youtuba, posluzi za svasta: muzika, trejleri za igrice, spotovi, tutoriali, kompilacije lomova itd.

a gdje to jos prijatelju mozes upload video, ima jos samo Vimeo al on je ogranicen na 500 MB za free user, sve preko se placa, najgore sto ce sad sve zivo poskida sa youtube neces vise nista moc pogledat, fakat vise ne vidim svrhu youtube-a
pravi_bake

#4374 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by pravi_bake »

Batman Arkham Asylum
Batman Arkham City
Prison Break
Mafia 2
GTA IV
I Am Alive
Sleeping Dogs
Pro Evolution Soccer
Football Manager (nekad aktivno igro sad slabije)
...
thekupus

#4375 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by thekupus »

postoji li neka dobra RALLY igrica, sa dobro odradjenim automobilima i igrivoscu?
Post Reply