NFL all about
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
statixx
#4351 Re: NFL all about
Ma nista posebno, imao je jedan dugacki pas uz maestralno hvatanje, ovo ostalo su bila prilicno lagana dodavanja za 5-10 yardi, jer je odbrana bila kriza. Bilo je dobrog trcanja, narocito u prvom poluvremenu.
-
nema me tamo
#4352 Re: NFL all about
Gledaj Drewa kako se usro dabogda uginuo na terenu 'ebo voljene
- studeni76
#4353 Re: NFL all about
Ohoooohhhhoooo 2x vec, a ni poluvrijeme nije
- cvrčak_na_hedonizmu
#4354 Re: NFL all about
92-15 u faulovima, kazne direktno uticale na poene, poništen TD Saintsima, prvi TD Minesote postignut nakon 4 pokušaja gdje Minesota nije uspjela da prođe, ali im ovi dadoše novi prvi down, ne znam što nisu provjerili gdje je zaustavljen trkač Minesote. Sviran smiješan PI za 30 i kusur yardi koji dovede Minesotu u zonu šuta i tako dalje.
Svaka odluka je otišla za Minesotu. Bukvalno.
-
nema me tamo
#4355 Re: NFL all about
cvrčak_na_hedonizmu wrote:92-15 u faulovima, kazne direktno uticale na poene, poništen TD Saintsima, prvi TD Minesote postignut nakon 4 pokušaja gdje Minesota nije uspjela da prođe, ali im ovi dadoše novi prvi down, ne znam što nisu provjerili gdje je zaustavljen trkač Minesote. Sviran smiješan PI za 30 i kusur yardi koji dovede Minesotu u zonu šuta i tako dalje.
I svaka odluka je regularna bila bukvalno..
Bježi nervoza me puca umjesto da odigram na Jaguarse kao sto je bio plan ja na Briza majku jebo svoju..
Ne bi vjerovao šta me je koštao ovaj majmun svaki jebeni put kad igram kontra njega igra savršeno i svaki jebeni put meni u kontru..
Veceras skinuo gace na izvol'te
- cvrčak_na_hedonizmu
#4356 Re: NFL all about
Ne bih rekao. Da je normalno sudjenje bilo Saintsi bi vodili, a ne gubili. Kontakt sport, moze se faul svirati, haman, na svakom play-u ili ne mora. Problem nastupa kada su dvije izjednacene ekipe pa jedna-dvije odluke promijene tok utakmice.nema me tamo wrote:cvrčak_na_hedonizmu wrote:92-15 u faulovima, kazne direktno uticale na poene, poništen TD Saintsima, prvi TD Minesote postignut nakon 4 pokušaja gdje Minesota nije uspjela da prođe, ali im ovi dadoše novi prvi down, ne znam što nisu provjerili gdje je zaustavljen trkač Minesote. Sviran smiješan PI za 30 i kusur yardi koji dovede Minesotu u zonu šuta i tako dalje.
I svaka odluka je regularna bila bukvalno..
Bježi nervoza me puca umjesto da odigram na Jaguarse kao sto je bio plan ja na Briza majku jebo svoju..
Ne bi vjerovao šta me je koštao ovaj majmun svaki jebeni put kad igram kontra njega igra savršeno i svaki jebeni put meni u kontru..
Veceras skinuo gace na izvol'te
-
nema me tamo
#4357 Re: NFL all about
Ma ne znam koje odluke spominješ, al' sve je regularno bilo bio je svaki faul na igracima Minesote u crvenoj zoni..
Jedino su Brizu 1 ili dvaput malo dohvatili kacigu što je veliko NE, al' eto nije svirano ovo ostalo je normala--
Kukao bi ja ovdje prvi da sam bilo šta vidio
Jedino su Brizu 1 ili dvaput malo dohvatili kacigu što je veliko NE, al' eto nije svirano ovo ostalo je normala--
Kukao bi ja ovdje prvi da sam bilo šta vidio
-
nema me tamo
#4358 Re: NFL all about
Jao kakva trik akcija još imao otvoreno do end zone sad sam baš udarao šakama od ovaj sto evo bole me ruke 
- mist
#4360 Re: NFL all about
Auuu Vikingsa kako dobise 
- cvrčak_na_hedonizmu
#4361 Re: NFL all about
Nemoguce, jedino sta trebas da uradis jeste da srusis covjeka u terenu i to je to i onaj debil fuli obaranje 
-
nema me tamo
#4362 Re: NFL all about
Vjerovatno ne bi ni stigli...cvrčak_na_hedonizmu wrote:Nemoguce, jedino sta trebas da uradis jeste da srusis covjeka u terenu i to je to i onaj debil fuli obaranje
https://www.youtube.com/watch?v=r0vVqStvh_8
Ovo bi je bilo do sada najgore padanje što se tice NFL-a, a ovo veceras uzima prvo poziciju za sva vremena sigurno..
-
nema me tamo
#4363 Re: NFL all about
Sad je najveci problem sto necu moci zaspati..
https://twitter.com/NFL/status/95270923 ... ecima.html
https://twitter.com/NFL/status/95270923 ... ecima.html
-
nema me tamo
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Pitarrr82
#4366 Re: NFL all about
Jbg to je NFL i onda kazu reklame ovo ono a jucer obje tekme dobre...
Inace NE sasvim ocekivano, Eaglesi takticki odlicno "first run" taktikom i odbranom, Vikings ovim ludilom u zadnjim sekundama a ovi moji...
Jos jedna protracena sezona zbog loseg vodjenja sa strane, vjerujem da ce OC dobiti otkaz, ne vjerujem da ce i Tomlin, oni koji prate Steelerse znaju da je svaka sezona ovakva puna njihovih glupih odluka. Platiti Bella, vidjeti hoce li Ben igrati jos jednu sezonu, pojacati odbranu koja kako sam vec i ranije rekao kako se sezona blizi kraju igra sve gore, mozda i neki trade jer ima se kapitala i za to...
Inace NE sasvim ocekivano, Eaglesi takticki odlicno "first run" taktikom i odbranom, Vikings ovim ludilom u zadnjim sekundama a ovi moji...
Jos jedna protracena sezona zbog loseg vodjenja sa strane, vjerujem da ce OC dobiti otkaz, ne vjerujem da ce i Tomlin, oni koji prate Steelerse znaju da je svaka sezona ovakva puna njihovih glupih odluka. Platiti Bella, vidjeti hoce li Ben igrati jos jednu sezonu, pojacati odbranu koja kako sam vec i ranije rekao kako se sezona blizi kraju igra sve gore, mozda i neki trade jer ima se kapitala i za to...
-
statixx
#4367 Re: NFL all about
Bgm su siljili za Vikinge.nema me tamo wrote:Ma ne znam koje odluke spominješ, al' sve je regularno bilo
- Pitarrr82
#4368 Re: NFL all about
A dobro mogli su sinoc i Jaguarima svirati "roughing the passer" gdje bi Steelersi dobro napredovali ali nista to, treba igrati nije sad da su ih zaklali 
-
nema me tamo
#4369 Re: NFL all about
Kako je meni ovo promaklo?statixx wrote:Bgm su siljili za Vikinge.nema me tamo wrote:Ma ne znam koje odluke spominješ, al' sve je regularno bilo
Ja znam da je bilo držanje i guranje regularno 2 ili 3 puta u prvom i to sam gledao cisto u usporenom..
Ovo mi je promaklo skroz vjerovatno nisam ni gledao usporeni jer ovo nije vidjelo faula obostrano držanje..
Šta mu bi da baca zastavicu za ovo..
Domacinsko suđenje klasicno..
Eto na kraju nije bilo ni bitno..
Još sam pod utiscima prvo što moram završavat za sat nešto drugo što nemam marke u dzepu..
-
zikamu
#4370 Re: NFL all about
Ko hoce para na brzaka nek' stavi na Jaguarse protiv NE 
- Vsvp
#4371 Re: NFL all about
Jax se provukao zato sto su im pustali prljavu igru , najmanje 5 holdinga i pass interference nisu svirali .
Protiv New Englanda nece biti takvo sudjenje i izgubit ce preko 14 razlike .
- Pitarrr82
#4372 Re: NFL all about
Vsvp wrote:Jax se provukao zato sto su im pustali prljavu igru , najmanje 5 holdinga i pass interference nisu svirali .
Kao navijac Steelersa ne znam bas jel 5 ali bilo ih je i onaj nesvirani udarac Bena, ipak sami sebi smo krivi sto nismo prosli dalje...
Kao sto sam i najavio OC Haley nas napusta.
- Vsvp
#4373 Re: NFL all about
Pogledaj samo na Brownu , skoro svaki put je bilo za faula a ni jednom nisu svirali , ovaj zadnji je na 4th downu bio ...
- Pitarrr82
#4374 Re: NFL all about
Znam ja to sve, odbrana Jaguara uvijek i igra na samom limitu, pa i previse ali nije svirano i sta sad tu mozemo...
Ne znam kako ce proci protiv NE, vidim i Brady kao vuce povredu ruke osim ako nije navlakusa ali i dalje imam osjecaj da smo pobijedili Jaguare uzeli bi i u NE.
Ja i dalje najvise krivim trenera i ekipu oko njega, to je vec godinama tako. Naravno veliki udio ima odbrana ali i za to sam vec prije te tekme rekao da odbrana sve gore i gore igra, nedostaje Shazier za kojeg je pitanje hoce li se vratiti uopce profi fudbalu...
Sve u svemu za Steelerse je vazno po meni iako je sklon povredama platiti Bella, mozda napraviti neki trade za odbranu jer ima stofa za trade i pratiti koliko jos moze Ben... Vidjecemo ko ce biti novi OC, vjerovatno QB trener koji ima dobar odnos s Benom...
Ne znam kako ce proci protiv NE, vidim i Brady kao vuce povredu ruke osim ako nije navlakusa ali i dalje imam osjecaj da smo pobijedili Jaguare uzeli bi i u NE.
Ja i dalje najvise krivim trenera i ekipu oko njega, to je vec godinama tako. Naravno veliki udio ima odbrana ali i za to sam vec prije te tekme rekao da odbrana sve gore i gore igra, nedostaje Shazier za kojeg je pitanje hoce li se vratiti uopce profi fudbalu...
Sve u svemu za Steelerse je vazno po meni iako je sklon povredama platiti Bella, mozda napraviti neki trade za odbranu jer ima stofa za trade i pratiti koliko jos moze Ben... Vidjecemo ko ce biti novi OC, vjerovatno QB trener koji ima dobar odnos s Benom...
- Pitarrr82
#4375 Re: NFL all about
I da dodam da Jaguari imaju QB kako treba raznijeli bi vjerovatno cijelu ligu, odbranu imaju, napad imaju ako oba Alena ostanu zdrava, pa i TE...