Moja Švica ne postoji, ja sam rođeni Sarajlija koji je haman 31 godinu životu živio i proveo u Sarajevu iz kojeg nisam nikad otišao duže od mjesec dana u komadu, ali sam imao sreću da vidim kako civilizacija izgleda uživo i kako necivilizovani Bošnjo postane civilizovan kad bude opaljen po džepu par puta. Zato i pričam ovo što pričam. Bayern Munchen je fudbalska institucija u Njemačkoj a Uli Hoeness je predsjednik te institucije. U momentu kad je razotkrivena afera sa utajom poreza, taj čovjek je toliko prozivan da je završio u bolnici na sedativima.luckylaka wrote:Ma idemo daleko od teme samo hocu da kazem da nigdje nije bajno ni u tvojoj Svici,Bosni ili Uas.Tema je Emir Spaha kralj kojeg neki pokusavaju ovdje razapeti ali malo sutra.emko1234 wrote:I tim bi se trebali voditi?luckylaka wrote:@ emko1234 » Emko brate puno izgleda gledas djeciji program.Izadji malo pogledaj oko sebe.Halo covjece kriminal vlada na sve strane Usa,Svica,Njemacka...ljudi se rokaju ko nekad na divljem zapadu,glave adaju svake sekundi,manijaci se utrkuju na cestama,slucajevi poput kralja Emira dogadjaju se svake desetinke i slicno.Gdje ti zivis Bog ti Dragi dao.Pa ovo je vrijeme korupcije,mita,kriminala...il u Svici ko u bajci
Pa valjda se trebamo voditi pozitivnim primjerima, i ugledat se na njih a ne ovim koje si ti naveo.
Svaki dan u Indiiji bude silovano između 50 i 90 žena, od toga 5% bude prijavljeno, i sad bi ti prihvatio da ti neko od familije, prijatelja i poznanika ne daj Bože bude silovan zbog toga što se to dešava svuda na svijetu ili eto samo u Indiji?
Daj nemoj mi te priče.
Moral of the story, nema nedodirljivih. To je ono što neko napisa da oni čuvaju svoje. Aha, kako da ne.
Dakle, niko SPahiću ne spori fudbalske kvalitete, jer su očigledni iako bi se i tu dalo raspravljati satima. Spore mu se ljudski kvaliteti, i seljačko nadobudno ponašanje.
I ovi što ga brane, pa kako se onda na drugim temama žalite kako nam je loše u BiH? Ponašanje Emira SPahića poslije te utakmice je direktna projekcija ponašanja naših političkih vođa prema nama. Bahato, hinjski, s visoka i s leđa.
Čemu onda dupli aršini?