Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kaze Hansen...'a remarkable transformation form last season'....generalno, slazu se da je City sad ozbiljan tim i da igraju odlicno....jos kazu da jeDzeko malo smrsao i puno poradio na fizickoj spremi. Roberto, manager Wigana kaze da City igra dosta drugaciju igru od Wolfsburga i da je Edinu trebalo vremena da se navikne...
all in all, puni su hvale za Dzeku i generalno za igru Cityja....Hansen osim rijeci hvale nije puno pricao, sto je i dobro
symbolstar wrote:kaze Hansen...'a remarkable transformation form last season'....generalno, slazu se da je City sad ozbiljan tim i da igraju odlicno....jos kazu da jeDzeko malo smrsao i puno poradio na fizickoj spremi. Roberto, manager Wigana kaze da City igra dosta drugaciju igru od Wolfsburga i da je Edinu trebalo vremena da se navikne...
all in all, puni su hvale za Dzeku i generalno za igru Cityja....Hansen osim rijeci hvale nije puno pricao, sto je i dobro
Ne kaze da je malo smrso, nego mi se cini da je rekao da je smrsao a stone and half - sto je ugrubo devet kila.
Ako je to istina nadam se da ce Mahir odmah cevape u onoj pojati organizovati
symbolstar wrote:kaze Hansen...'a remarkable transformation form last season'....generalno, slazu se da je City sad ozbiljan tim i da igraju odlicno....jos kazu da jeDzeko malo smrsao i puno poradio na fizickoj spremi. Roberto, manager Wigana kaze da City igra dosta drugaciju igru od Wolfsburga i da je Edinu trebalo vremena da se navikne...
Ne kaze da je malo smrso, nego mi se cini da je rekao da je smrsao a stone and half - sto je ugrubo devet kila.
Ako je to istina nadam se da ce Mahir odmah cevape u onoj pojati organizovati
pa fakat, i ja sam cuo 'stone and a half' i kontam popio sam par litara piva
Asmir Begovic
asmir1 Asmir Begovic
Edin Dzeko, different class today, hope he's saving some for next week. Training should be good
31 minutes ago Favorite Retweet Reply
Last edited by soccerfan88 on 29/08/2011 00:40, edited 1 time in total.
soccerfan88 wrote:Asmir Begovic
asmir1 Asmir Begovic
Edin Dzeko, different class today, hope he's saving some for next week. Training should be good
31 minutes ago Favorite Retweet Reply
To Asmir gledao the Match of the Day pa skonto sta je Dzeko uradio.
I njega su nahvalili za onu odbranu danas.
Nego Asmire pusti se twittera, dodji na sarajevo-x da se borimo protiv lucky-ja