Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spadalo wrote:potreban resiver i daljinski za garažna vrata ili za roletne....gdje kupiti/nabaviti
sad ako se malo razumijes u sto bi narod rekao stuju mozes u obiju uzeti daljinski sa tri utikaca za 220V pa ih modifikovati, u pitanju su daljinski upravljaci koji rade na daljinama do 50m (provjereno) sa preprekama kao sto su zidovi.
ja svoje platio 35KM i svasta sam narikatao na taj daljinski
Imas na pofalicima u onome pasazu Caparol se zove kod volks banke, odlicnih tapeta onih 3d zeza a moze se i naruciti. Znaju neke momke preporuciti koji su meni sve super odradili ni sam ne bih bolje
Imas na pofalicima u onome pasazu Caparol se zove kod volks banke, odlicnih tapeta onih 3d zeza a moze se i naruciti. Znaju neke momke preporuciti koji su meni sve super odradili ni sam ne bih bolje
koiko se kreću cijene po kvadratu(onako okvirno, ako se sjećaš)? (:
koiko se kreću cijene po kvadratu(onako okvirno, ako se sjećaš)? (:
koliko se sjecam dobijes jednu rolnu tapete za 100KM i njihovo ljepilo sve zavisi koje su tapete ja sam prekrio samo jedan zid sa nekim 3d tapetama i ostalo je jos dosta a zid je dimenzija 2,5 x 2
uglavnom daju i cd sa modelima tako da... a mozete i nazvati
Curve wrote:eh sad mi je najteze objasnit sta hocu gdje uzet, hmm nes ko "pepeljara" gdje ostavljam kljuceve, sitni novac.. ma uglavnom stvari iz dzepa..
Zubizareta wrote:ima dobra hemijska cistionica za ocistiti bijeli kaput?
boos.ba, mozes i online sve rezervisati pa ti je jeftinije nesto
Ma kakvi oni, to mi je kao kod kuce oprat... Koliko puta sam vidjela onog vlasnika u merkatoru, puna kolica varikine i najjeftinijeg detrdzenta. ..Da mi je sta profesionalno
Deadwalkz0rz wrote:Gdje kupiti musku jaknu u sarajevu tj gdje je najveci izbor do nekih 100KM?
Zimska?
NewYorker, mada se brzo rasproda, zna biti finih i za manje od 100, eventualno Tera Nova, mada su mi oni tanki što se tiče jakni, a i generalno kvalitete robe.
Za dalje stvarno ne znam, znam da su žara skupe, a i ja sam se morao ožariti.
Deadwalkz0rz wrote:Gdje kupiti musku jaknu u sarajevu tj gdje je najveci izbor do nekih 100KM?
Zimska?
NewYorker, mada se brzo rasproda, zna biti finih i za manje od 100, eventualno Tera Nova, mada su mi oni tanki što se tiče jakni, a i generalno kvalitete robe.
Za dalje stvarno ne znam, znam da su žara skupe, a i ja sam se morao ožariti.
Da treba mi ona prava zimska, jeli istina da je NY u Alti skuplji od ostalih?