Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mirza odličan u odbrani.
u napadu dosta dobar posao radi
efikasnost malo slabija
ali nek zabije još bar 5 u zadnjoj i ja zadovoljan
sve u svemu...vrlo solidna partija
Sve u svemu, solidna partija Mirze. Prvo poluvrijeme odlično, u trećoj je svakako samo Johnson igrao. Šteta zbog onih poena što mu nisu priznali zbog Blatcheovog faula. Slobodna obavezno mora popraviti, igrač poput njega ne bi smio pucati slobodna 1-4.
Jbg. ne gledam ove Mirzine tekme (ustajanje u 6, žena djeca itd) ali svaki put ujutro uđem na forum i kao da sam gledao. Tako da i za Vas i izvještaje sa tekme
tataćusak wrote:Jbg. ne gledam ove Mirzine tekme (ustajanje u 6, žena djeca itd) ali svaki put ujutro uđem na forum i kao da sam gledao. Tako da i za Vas i izvještaje sa tekme
Baš tako. Prva stvar kad ujutro dođem na posao je da otvorim ovaj forum i pročitam izvještaj.
Dobra tekma kapitena. Solidna igra u odbrani, solidna igra u napadu, nema se sta prigovoriti... Mislim da je pokazao da je spreman za biti ozbiljnim dijelom rotacije.