FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
salle_eh1986

#4351 Re: FK Zeljeznicar

Post by salle_eh1986 »

LSD wrote:
salle_eh1986 wrote:
elSaik wrote:Jel' istina da ne igra Radovanović u derbiju zbog žutih? :o Koda gledam, umjesto njega će onaj Ferić i Sarajevo će nas potući po toj strani. Svakako nam je ona slabija od desne. :(
Ma nema frke, koliko god je nama ekipa slaba na nekoj poziciji, to je pitarima još slabija na drugoj strani. Kao što sam već ranije napisao, samo da njanje ne dobiju crveni, onda smo popušili :D :D :D
A fakat igramo mnogo lošije kad imamo igraca više :shock: :? kako je to moguce,to niko ne može da dokuci.
To ti Amarova taktika, zbuni protivnika :D :D
Kad svi očekuju da napadnemo mi se branimo i onda oni neznaju šta bi. Vidi se da je strateg na oca 8-)
Šibicar

#4352 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

LSD wrote:
salle_eh1986 wrote:
elSaik wrote:Jel' istina da ne igra Radovanović u derbiju zbog žutih? :o Koda gledam, umjesto njega će onaj Ferić i Sarajevo će nas potući po toj strani. Svakako nam je ona slabija od desne. :(
Ma nema frke, koliko god je nama ekipa slaba na nekoj poziciji, to je pitarima još slabija na drugoj strani. Kao što sam već ranije napisao, samo da njanje ne dobiju crveni, onda smo popušili :D :D :D
A fakat igramo mnogo lošije kad imamo igraca više :shock: :? kako je to moguce,to niko ne može da dokuci.
Vidio si da ni Amaru nije jasno,zato ja kažem,da su nas sudije oštetile u duelima sa Veležom i Olimpikom,jer da nisu ostali bez igrača,poderali bi ih sa 4-5 razlike... :D
Šibicar

#4353 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

ćiro wrote:No sikiriki, završit će Nijaz sudije kao i obično.
:lol: :lol: :lol: grohotom se smijem,dobar si,ali razligu sad... :wink:
LSD

#4354 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Pa eto danas smo vidjeli i protiv Olimpika...prvo poluvrijeme,posebno prvih 20 minuta totalni presing na polovini Olimpika,nisu mogli iznijeti loptu na našu polovinu...u tom pocetnom periodu smo im i zabili gol...prvo poluvrijeme (kad smo imali isti broj igraca) smo daleko bolje odigrali...cim imamo igraca više,pocne neko pametovanje u igri,vucaranje po terenu,kako cemo-lako cemo,onda to protivnik osjeti pa se osili i krene nas još napadati...jedino se Sloboda grcevito branila i kad je gubila 4-1 i još smo igrali sa istim brojem igraca.
Petit_Beurre

#4355 Re: FK Zeljeznicar

Post by Petit_Beurre »

Pa da :mrgreen:
elSaik

#4356 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Normala. Kažu, žrijeb je odlučio - ovaj put Škoro dobiva crveni. 8-)

PS Jeste li vi primijetili da su sva tri crvena dodijeljena na maltene istom mjestu? Sve u onom jugozapadnom uglu terena. :-D
Charuga
Globalni moderator

#4357 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

elSaik wrote:

PS Jeste li vi primijetili da su sva tri crvena dodijeljena na maltene istom mjestu? Sve u onom jugozapadnom uglu terena. :-D
Bas tako. Sva tri crvena poslije duplih zutih kartona na istom mjestu. Znaci da je zrijeb pogrijesio, na redu je Belosevic .. :mrgreen:
elSaik

#4358 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Plavih_11 wrote:
elSaik wrote:

Bas tako. Sva tri crvena poslije duplih zutih kartona na istom mjestu. Znaci da je zrijeb pogrijesio, na redu je Belosevic .. :mrgreen:
:mrgreen: Čestitamo. :mrgreen:
veljaca

#4359 Re: FK Zeljeznicar

Post by veljaca »

elSaik wrote:

Kazu da su tu bacene sihre i protivnicki igraci tamo ograjisu .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
simonese

#4360 Re: FK Zeljeznicar

Post by simonese »

A navijanje pred kraj tekme? :D
Adi_vp

#4361 Re: FK Zeljeznicar

Post by Adi_vp »

simonese wrote:A navijanje pred kraj tekme? :D
Jbg bice da se raji suhne grlo,trebalo bi bit vise kakve tekucine na jugu,ja na to sumnjam :D ,ne mozes nes kafom osvjezit grlo,ne ide :D Onaj lik da umjesto kafe toci sarajevsko,obogatio bi se za polusezonu :D ...
Lekler

#4362 Re: FK Zeljeznicar

Post by Lekler »

moze sto se mene tice :thumbup:
salle_eh1986

#4363 Re: FK Zeljeznicar

Post by salle_eh1986 »

Al nekontam ove pitarčiće, umjesto da se pozabave svojim igrama, da kontaju što nikoga nisu dobili u gostima već nepamtim kad, pa čak ni jedan Olimpik, nek se ne izvlače sad na situaciju oko Vedrana. Što jedva dobijaju kući, da nema onog Škobalja, hoću reći Škore nebi dobili nikoga. Oni se bave Željom, to je pokazatelj nezadovoljstva i loše situacije u njihovom klubu pa neznaju to drugačije da iskažu. Čudani ljudi, plaho :D
Al haj nek im je sa srećom pa da neprime više od tri komada 8-)
simonese

#4364 Re: FK Zeljeznicar

Post by simonese »

Adi_vp wrote:
simonese wrote:A navijanje pred kraj tekme? :D
Jbg bice da se raji suhne grlo,trebalo bi bit vise kakve tekucine na jugu,ja na to sumnjam :D ,ne mozes nes kafom osvjezit grlo,ne ide :D Onaj lik da umjesto kafe toci sarajevsko,obogatio bi se za polusezonu :D ...
ko,morao bi zaposlit jos trojicu i nabavit vece burence :D
salle_eh1986

#4365 Re: FK Zeljeznicar

Post by salle_eh1986 »

A jest dosadna ona baba što prodaje košpe, sokiće i ostale peripetije. Prošlu utakmicu protiv Veleža hoće da uvali nekoj dječurliji sokove i kaže nisu ovo oni fuš sokovi već orginal :D :D :D za 1KM
elSaik

#4366 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Omjer Željinih domaćih i gostujućih osvojenih bodova je 11:8. :lol: Ko bi rekao da ćemo i nešto takvo doživjeti. :mrgreen: Šteta samo što ćemo odnos narušiti u subotu, ali eto, što se mora nije teško. :mrgreen:
LSD

#4367 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Ma Nijaz ce to sve završiti...ako treba i 3 penala za nas ili 2 crvena za pitarluk i gotova prica...ne znam samo što ce uopšte igrati ova utakmica kad se sve unaprijed zna...stara poslovica sa sjevera - yebeš namješten derbi :-)
Petit_Beurre

#4368 Re: FK Zeljeznicar

Post by Petit_Beurre »

hordemalta wrote:STICAJEM OKOLNOSTI PRISUSTVOVAO SAM SITUACIJI U KOJOJ SE OTVORENO PRIČA O POVALJIVANJU SARAJEVA NA ISTI NAČIN NA KOJI JE OLIMPIK POVALJEN JUČER. dAKLE POSTOJE INDICIJE DA ĆE U SRIJEDU BITI DELEGIRAN SUDIJA JAKO BLIZAK POLJOPRIVREDNIKU brkoviću SA JASNOM ZADAĆOM DA POVALI SARAJEVO, A POŠTO SMO VIDJELI I SVI SU SVJEDOCI TOGA NA KOJI NAČIN IGRAJU I ŠTA RADE OVI JADOVI JAKO SMO BLIZU TOGA DA JE OVO ISTINA.

OVO VAM GARANTUJEM ŽIVOTOM DA JE ISTINA I DA JE PROVJERENO. NE POSTOJI NAČIN KAKO DA NAM PARIRAJU OSIM DA NAS POVALE. OLIMPIK JE BIO PRVI KURBAN A MI BISMO TREBALI BITI DRUGI. NE RADI SE O NEKOJ FOBIJI NEGO SE RADI O TOME DA AKO SE NE BUDE NA VRIJEME REAGOVALO DA ĆEMO ISPUŠITI FORU MOMAČKI.
Morao sam. Nekako sam mislio da se sve svodi na šalu, ali ovo :shock:
Ne mogu da vjerujem da normalan čovjek ovako nešto može reći.
simonese

#4369 Re: FK Zeljeznicar

Post by simonese »

ma bravo @hordemalta
i da,istina je
Hico na Antarktiku
u Visokom piramide
smak svijeta 21.12.2012. :thumbup:
elSaik

#4370 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Petit_Beurre wrote:
hordemalta wrote:STICAJEM OKOLNOSTI PRISUSTVOVAO SAM SITUACIJI U KOJOJ SE OTVORENO PRIČA O POVALJIVANJU SARAJEVA NA ISTI NAČIN NA KOJI JE OLIMPIK POVALJEN JUČER. dAKLE POSTOJE INDICIJE DA ĆE U SRIJEDU BITI DELEGIRAN SUDIJA JAKO BLIZAK POLJOPRIVREDNIKU brkoviću SA JASNOM ZADAĆOM DA POVALI SARAJEVO, A POŠTO SMO VIDJELI I SVI SU SVJEDOCI TOGA NA KOJI NAČIN IGRAJU I ŠTA RADE OVI JADOVI JAKO SMO BLIZU TOGA DA JE OVO ISTINA.

OVO VAM GARANTUJEM ŽIVOTOM DA JE ISTINA I DA JE PROVJERENO. NE POSTOJI NAČIN KAKO DA NAM PARIRAJU OSIM DA NAS POVALE. OLIMPIK JE BIO PRVI KURBAN A MI BISMO TREBALI BITI DRUGI. NE RADI SE O NEKOJ FOBIJI NEGO SE RADI O TOME DA AKO SE NE BUDE NA VRIJEME REAGOVALO DA ĆEMO ISPUŠITI FORU MOMAČKI.
Morao sam. Nekako sam mislio da se sve svodi na šalu, ali ovo :shock:
Ne mogu da vjerujem da normalan čovjek ovako nešto može reći.
Ja kažem - INSHALLAH! :mrgreen: :dance: :dance: :dance:
Utokkha

#4371 Re: FK Zeljeznicar

Post by Utokkha »

ja kažem stoj i ohladite svi malo. ponovo se pumpa negativna atmosfera uoči derbija.
elSaik

#4372 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Šta me libo racku kakva se atmosfera pumpa? Kad oni mogu tokom utakmice Olimpik - Željo srati o tome ko će i kako suditi u derbiju, te kako i na koji jedni način Željo može pobijediti onu njihovu skupinu istrošenih mrtvaca, zašto da ja ne podržavam ideju da im sudija podijeli jedno 2-3 crvena i nama svira 2-3 penala. Kad im je to želja neka i bude tako. Ili kad vidim one maloumne pjesmice koje smišljaju, nešto đesba, đesba, đesba pobjego... :lol: :lol: Idiotizam na najvišem nivou. Neka, hvala, daleko im kuća od moje bila.

3-0 u subotu i to je to.
_BaD_BoY

#4373 Re: FK Zeljeznicar

Post by _BaD_BoY »

Utokkha wrote:ja kažem stoj i ohladite svi malo. ponovo se pumpa negativna atmosfera uoči derbija.
ma meni ovo vise lici kao unaprijed smisljeni izgovori za poraz u derbiju :D nek me neko demantuje ako nemam pravo :D
elSaik

#4374 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Ne bi im bilo prvi put.
Utokkha

#4375 Re: FK Zeljeznicar

Post by Utokkha »

zato što ti kao stariji forumaš (po godinama i stažu) bi trebao znati da ovdje pišu razni likovi i da se tu i tamo može pojaviti bilo ko s informacijom iz prve ruke, s tim što prva ruka može biti i Azira kašikara.
i trebao bi svojim primjerom da iskuliraš druge, i da ti je bitan samo tvoj klub.
Post Reply