gostovanje u Travniku moze dobro proci za nas, mozemo tu uzeti 3 boda pa makar... na Kosevu Seljo nema sta trazit', kao ni Siroki i Velez.. od Trebinja ni ja nista vala ne ocekujem, tata dodik sve rijesavaEl_comadante wrote:dobar početak ali kraj sezone nevlaja:
10.kolo: SARAJEVO – Travnik
11.kolo: Željezničar – SARAJEVO
12.kolo: SARAJEVO – Leotar
13.kolo: Široki Brijeg – SARAJEVO
14.kolo: SARAJEVO – Drina
15.kolo: Velež - SARAJEVO
dakle gostujemo Travniku tamo je teško uzeti bod(ove), Željo može bod ičupati baš kao i ove zadnje sezone, u Trebinju pogoto ako im budetrebalo ni Brazil nemože uzeti bod, A onda Široki i Velež kući su ekipe koje su nam u protekloj sezoni uzeli po bod kod nas. dakle težak raspored na kraju.
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- karikatura
#4351 Re: FK Sarajevo
- van Basten
#4352 Re: FK Sarajevo
znači, nakon ove slike sa predstavljanja pojačanja, zaključih sljedeće: Mirza ostao, Bašić ostao, Baljak ostao, vjerovatno je i Alihodžić tu negdje... pa se postavlja logično pitanje: ko je otišao od onih kojima su tražene ostavke bojkotom? Jedino Merdanović haman. Onda se postavlja pitanje - koliko je uspješan bio bojkot i koliko ima razloga prekidati ga?
Svaka čast novoj upravi, ali meni fraze tipa "neka naprave izvještaj šta su radili i plan šta će raditi pa ćemo vidjeti" ne znače ništa.
Svaka čast novoj upravi, ali meni fraze tipa "neka naprave izvještaj šta su radili i plan šta će raditi pa ćemo vidjeti" ne znače ništa.
- Obuca9
#4353 Re: FK Sarajevo
Zakonski i pravno se govnarski trio B-A-M još ne može otjerati. Bašić je ostao u Upravi kluba, ali Baljak, Alihodžić i Merdanović mlađi, nisu tamo nikad ni bili, prema tome njihov "Dan D" tek slijedi, sabura 
- aerosa
#4354 Re: FK Sarajevo
Ovo je jedino što možeš zakonski uraditi da ih otjeraš.... Ako bilo ko misli da njihov izvještaj može učiniti da oni ostanu na svojim pozicijama onda....van Basten wrote:znači, nakon ove slike sa predstavljanja pojačanja, zaključih sljedeće: Mirza ostao, Bašić ostao, Baljak ostao, vjerovatno je i Alihodžić tu negdje... pa se postavlja logično pitanje: ko je otišao od onih kojima su tražene ostavke bojkotom? Jedino Merdanović haman. Onda se postavlja pitanje - koliko je uspješan bio bojkot i koliko ima razloga prekidati ga?
-
north
#4355 Re: FK Sarajevo
Koliko ja znam, Bašić nikad nije ni bio meta većine navijača, mada nije ni njegovo maslo za ramazana, ova trojica delegata su problem, ja se samo nadam da neće ostati tamo gdje su bili, tj. ako već neće biti istjerani iz kluba, smijeniti ih sa postojećih funkcija i dati im neke bezvezne pozadinske poslove, tako da ni o čemu krucijalno bitnom ne odlučuju....hz__semir wrote:Zakonski i pravno se govnarski trio B-A-M još ne može otjerati. Bašić je ostao u Upravi kluba, ali Baljak, Alihodžić i Merdanović mlađi, nisu tamo nikad ni bili, prema tome njihov "Dan D" tek slijedi, sabura
Dosadan sam sam sebi, ali dajte nove info o slijedećim prinovama.....
- strong69
#4356 Re: FK Sarajevo
Meni pravo nesto smijesno ovo potenciranje odlaska u CG po igrace. K´o da idu u Brazil i Argentinu po igrace a ne CG...
-
samo_ovaj_put
#4357 Re: FK Sarajevo
po zdravku mamicu mozemo vidjeti da pojacanja iz juzne amerike ne pomazustrong69 wrote:Meni pravo nesto smijesno ovo potenciranje odlaska u CG po igrace. K´o da idu u Brazil i Argentinu po igrace a ne CG...
mozda cg upali
a kad se nasi vrate iz cg,nastavljamo sa domacim pojacanjima
- limeni
#4358 Re: FK Sarajevo
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... mo-6473898
maksumic u dinamo bukurest za 600.000 eura...
-
samo_ovaj_put
#4359 Re: FK Sarajevo
za mustuluka silimeni wrote:http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... mo-6473898
- Braco Alija
#4360 Re: FK Sarajevo
šta je ba ovolimeni wrote:http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... mo-6473898
- Logovan
#4361 Re: FK Sarajevo
limeni wrote:http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... mo-6473898
realno on je taraba od fudbalera a dobili smo 600.000 eura
-
erx
#4362 Re: FK Sarajevo

Ako je vjerovati FMu, osvojicemo i 2 Lige prvaka do 2017.
-
north
#4363 Re: FK Sarajevo
Braco Alija wrote:šta je ba ovolimeni wrote:http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... mo-6473898
maksumic u dinamo bukurest za 600.000 eura...ja bi mu još dao cvanciku samo da ide što prije. prangija od fudbalera.
Ne znam za ostale, ali meni je drago što se rješavamo postojećih igrača koji su istrošeni ko baterija....Ovaj poStojeći igrački kadar je puno više puta nas razočarao, nego što nas je obradovao, osim one tri tekme u kupu uefa, u zadnjih pet godina je jedno veliko NIŠTA!!!
Valjda nisu u klubu toliko ludi, ako je ovo 100% tačno, da ovo ispuste.......
- Impavidus
#4364 Re: FK Sarajevo
kad je krenulo, evo teska srca i dudo 550.000 eVra, imal zainteresovanih

-
Max Bunker
#4365 Re: FK Sarajevo
Ja koliko znam, Maksumicu je ugovor sa Sarajevo istekao pa tako da mi necemo dobiti ni marke.north wrote:Braco Alija wrote:šta je ba ovolimeni wrote:http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... mo-6473898
maksumic u dinamo bukurest za 600.000 eura...ja bi mu još dao cvanciku samo da ide što prije. prangija od fudbalera.
, upravo tako, pod hitno uzeti lovu, ovaj dečko zadnje dvije godine je toliko beskoristan, i za istu dovesti najmanje dva-tri kvalitetna igrača.
Ne znam za ostale, ali meni je drago što se rješavamo postojećih igrača koji su istrošeni ko baterija....Ovaj poStojeći igrački kadar je puno više puta nas razočarao, nego što nas je obradovao, osim one tri tekme u kupu uefa, u zadnjih pet godina je jedno veliko NIŠTA!!!
Valjda nisu u klubu toliko ludi, ako je ovo 100% tačno, da ovo ispuste.......
Danas je trebao produziti ugovor, ali nije.
- Eweleen
#4366 Re: FK Sarajevo
kako je krenulo neće nam ostat nijedan osunećeni 
-
Max Bunker
#4367 Re: FK Sarajevo
Ja znam da ti, ali i mnogi drugo to shvataju kao zajebanciju. Molim te sada, kao navijac Sarajeva svog brata sa tribine, nemoj vise tih takvih sala...ruzne su. Ja sam sa istoka otisao, nakon skandiranja " Vule Srbine, Horde su uz tebe. "Eweleen wrote:kako je krenulo neće nam ostat nijedan osunećeni
Nista licno, samo nemoj vise. U nasoj ekipi ja ne vidim Srbe, Bosnjake, Hrvate, Makedonce i sl. vec igrace koji igraju za moju svetinju i za mene mogu biti samo losi ili dobri.
-
salle_eh1986
#4368 Re: FK Sarajevo
Joj kralj si za ovo...Eweleen wrote:kako je krenulo neće nam ostat nijedan osunećeni
Ima i kod vas duhovitih
-
north
#4369 Re: FK Sarajevo
U autobus uskaču Vuković, Žuržinov i Pandža?
Delegacija bordo tima jučer je boravila u Crnoj Gori, gdje su kako saznajemo otišli po crnogorskog napadača, Miomira Vukovića
Fudbaleri Sarajeva sutra kreću put Kupresa. Mirza Varešanović polako slaže igračku križaljku za narednu sezonu. Nakon Arsenijevića i Šćepanovića sutra bi se u autobusu za Kupres trebalo pojaviti još nekoliko novih imena, dok je od igrača koji su nosili bordo dres prošle sezone upitan samo Ajdin Maksumić, koji još uvijek trenira sa ekipom.
Delegacija bordo tima jučer je boravila u Crnoj Gori, gdje su kako saznajemo otišli po crnogorskog napadača, Miomira Vukovića. Ovaj napadač je nekadašnji igrač Zrinjskog, a početkom godine se priključio drugoligašu Crne Gore, ekipi Bara.
Danas bi se na Koševu trebao pojaviti i Igor Žuržinov koji će pokušati sklopiti dogovor sa čelnicima kluba. Žuržinov je slobodan igrač i ima čiste papire.
Dres Sarajeva naredne sezone mogao bi ponovo nositi i Dalibor Pandža. Jedan od najperspektivnijih mladih igrača je trenutno član zagrebačke Lokomotive, koja mu nije dala šansu. Pandža je već odavno uspostavio kontakt sa bordo timom i želja mu je da se vrati u matični klub.
Koliko je pouzdan ovaj izvor ?
Delegacija bordo tima jučer je boravila u Crnoj Gori, gdje su kako saznajemo otišli po crnogorskog napadača, Miomira Vukovića
Fudbaleri Sarajeva sutra kreću put Kupresa. Mirza Varešanović polako slaže igračku križaljku za narednu sezonu. Nakon Arsenijevića i Šćepanovića sutra bi se u autobusu za Kupres trebalo pojaviti još nekoliko novih imena, dok je od igrača koji su nosili bordo dres prošle sezone upitan samo Ajdin Maksumić, koji još uvijek trenira sa ekipom.
Delegacija bordo tima jučer je boravila u Crnoj Gori, gdje su kako saznajemo otišli po crnogorskog napadača, Miomira Vukovića. Ovaj napadač je nekadašnji igrač Zrinjskog, a početkom godine se priključio drugoligašu Crne Gore, ekipi Bara.
Danas bi se na Koševu trebao pojaviti i Igor Žuržinov koji će pokušati sklopiti dogovor sa čelnicima kluba. Žuržinov je slobodan igrač i ima čiste papire.
Dres Sarajeva naredne sezone mogao bi ponovo nositi i Dalibor Pandža. Jedan od najperspektivnijih mladih igrača je trenutno član zagrebačke Lokomotive, koja mu nije dala šansu. Pandža je već odavno uspostavio kontakt sa bordo timom i želja mu je da se vrati u matični klub.
Koliko je pouzdan ovaj izvor ?
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#4370 Re: FK Sarajevo
Gdje si to procitao
-
north
#4371 Re: FK Sarajevo
SPORT CENTARdon_emir wrote:Gdje si to procitao
- karikatura
#4372 Re: FK Sarajevo
ultragotiva od ilidze do sebilja ! 
-
upaljac83
#4373 Re: FK Sarajevo
Novo pojačanje FK "Sarajevo"
Danas potpisuje Crnogorac Hilmo Gutić
Ekspedicija FK "Sarajevo" koja je ovih dana boravila u Crnoj Gori dogovorila je sve detalja oko transfera nekadašnjeg stopera "Zete", Hilme Gutića.
Kako smo uspjeli saznati, Gutić je u nogometnoj ligi Crne Gore slovio kao jedan od najboljih stopera. Ovaj 29-godišnjak visoko je oko 190 cm, a u svojoj karijeri je osim nogometa trenirao odbojku i, kako su nam istakli, izuzetno dobro skače.
Ekspedicija FK "Sarajevo" u 12 sati putuje na priprema na Kupres, dok je za 13 sati planirana klupska press-konferencija, gdje će se prisutnim novinarima predstaviti Hilmo Gutić. Naime, on će se novim saigračima na pripremama priključiti sutra.
Za kraj treba istaći da su još dva igrača iz susjedne država vrlo blizu potpisa sa bordo timom.
sarajevo-x
Danas potpisuje Crnogorac Hilmo Gutić
Ekspedicija FK "Sarajevo" koja je ovih dana boravila u Crnoj Gori dogovorila je sve detalja oko transfera nekadašnjeg stopera "Zete", Hilme Gutića.
Kako smo uspjeli saznati, Gutić je u nogometnoj ligi Crne Gore slovio kao jedan od najboljih stopera. Ovaj 29-godišnjak visoko je oko 190 cm, a u svojoj karijeri je osim nogometa trenirao odbojku i, kako su nam istakli, izuzetno dobro skače.
Ekspedicija FK "Sarajevo" u 12 sati putuje na priprema na Kupres, dok je za 13 sati planirana klupska press-konferencija, gdje će se prisutnim novinarima predstaviti Hilmo Gutić. Naime, on će se novim saigračima na pripremama priključiti sutra.
Za kraj treba istaći da su još dva igrača iz susjedne država vrlo blizu potpisa sa bordo timom.
sarajevo-x
-
El_comadante
#4374 Re: FK Sarajevo
u ovoj našoj ligi, pa tako ni Sarajevo, nedovoode igrače iz naših nižih liga. zašto je to tako je su li baš tako loši ili je nešto drugo u pitanju? ovo spominjem zato što eto Sarajevo hoče da dovede onog napadača što igra u drugoj lig CG.
- Obuca9
#4375 Re: FK Sarajevo
Kako ne dovode, pa Torlak je došao iz nižih liga, prije njega Šarić, nedavno je Željezničar doveo Višću iz niže lige, dovodi se ali ne previše, između ostalog i zbog toga što "dole" baš i nema nekog kvaliteta, ako si nekad gledao neku utakmicu Prve lige FBiH, a da i ne govorim o Drugim ligama, jasno bi ti bilo zašto.