REAL je REAL hehratata wrote:tacnokory_galaktikos wrote:ma oni nisu ni igrali ovo..nije njima bilo do zaragose..nakon onog sranja i onakvog poraza od farseHALA SOCIEDAD
![]()
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kory_galaktikos
#4351 Re: Real Madrid C.F.
-
ek0
-
MrSejo38
#4353 Re: Real Madrid C.F.
Casiljas,Arbeloa,Carvaljo,Albiol,Marcelo,Lass,Alonso,Ozil,Di Maria,Cristiano i AdebayorOzil wrote:Zna li se sastav? Lass ili Kaka?
A ne treba dramit,ionako je cilj za ovu sezonu bio da se uigra jedan tim i eventualno da se uzme neka titula.
Uzeli smo titulu,igraci su se upoznali koliko toliko...Zato iduce sezone treba nesto vise ocekivat
-
kory_galaktikos
#4354 Re: Real Madrid C.F.
neznammozda je bolje da igra adebayor umjesto benzema agresivniji je,vise pokretiljiv..benzema je ponovo statican jbg...samo neznam eto ozil ili kaka...tu je mislim jedina prava dilema...ek0 wrote:Marca pise da ce to izgledati ovako:
Ja bih volio da bude ovako:
------------------Iker
Arbeloa-Albiol-------Carvalho-Marcelo
------------Lass-----Alonso
--Ronaldo-----Kaka-----Marija
--------------Benzema
-
kory_galaktikos
#4356 Re: Real Madrid C.F.
svaka cast care..prekrasne slike...ih da mi je imat onaj poso da kosim travu ko onaj ccc...a naseg baljicaR9.. wrote:....
-
kory_galaktikos
#4357 Re: Real Madrid C.F.
hehe ma okLud i ponosan wrote:@kory_galaktikos
Nemoj da citiras sve slike, ima ih veliki broj i pravis temu nepreglednom i "teskom" za ucitavanje. Samo oznaci njegov nick i to je to
A slazem se da su slike odlicne
nego imal staza veceras...jbg nada umire poslednja,treba igrat..napast odma
- R9..
#4358 Re: Real Madrid C.F.
Imam josh nekih 70 slikica sa stadiona al nisam imao vremena da ih postavim danas.....
-
kory_galaktikos
#4359 Re: Real Madrid C.F.
ma uvazio nego sta..tu smo da se postujemoLud i ponosan wrote:Hvala lijepa sto si uvazio primjedbukory_galaktikos wrote: hehe ma ok)
nego imal staza veceras...jbg nada umire poslednja,treba igrat..napast odma![]()
Sto se tice sansi, samo zelim da se veceras napadne i da se pokusa dobiti Barca otvorenijom igrom. Nema vise cekanja i taktiziranja, pa nek' bude sta bude, makar i katastrofalno prosli.
Real mora pokazati zube i atraktivnu igru koja ce moci parirati Barci, da se cijelom svijetu usta zapuse.
A ako opet bude defaznivno kao i do sada, necu biti zadovoljan sve i da pobjede Barcu.
as to za igru slazem se...iako ispadnemo da to bude casno,pokazali zube BEZ POMOCI SUDIJA kao sto neki imaju.....nemaju se sta branit gotovo je
-
donidzek
#4360 Re: Real Madrid C.F.
Ako se otvoris protiv Barce, tek si onda naj`bo...
A s druge strane i nemaju nekog izbora.
A s druge strane i nemaju nekog izbora.
- ganjeta
#4361 Re: Real Madrid C.F.
Real zdra'o!
- Jack Be Nimble
#4363 Re: Real Madrid C.F.
Za sta je ovo?R9.. wrote:
![]()
- simonese
#4364 Re: Real Madrid C.F.
180 min.dominacije Barcelone
- madFlava
#4365 Re: Real Madrid C.F.
da smo se trudili u prvoj utakmici ko u ovoj sad,prosli bi dalje 
- simonese
#4366 Re: Real Madrid C.F.
za prvu tekmu je kriv samo trenermadFlava wrote:da smo se trudili u prvoj utakmici ko u ovoj sad,prosli bi dalje
- LeonardoAC
#4367 Re: Real Madrid C.F.
Smradovi katalonski....
Real je odigrao odličnu tekmu. Barca je ponovo pokazala da je to skup 11 curica koji igraju mušku igru. Pedro, Pique, Villa, Iniesta, Xavi, Messi, padali su kao da boluju od padavice. Poništili su regularan Higuainov gol... sudije su ih pogurele maksimalno. Nema se tu šta više dodati / oduzeti
Real je odigrao odličnu tekmu. Barca je ponovo pokazala da je to skup 11 curica koji igraju mušku igru. Pedro, Pique, Villa, Iniesta, Xavi, Messi, padali su kao da boluju od padavice. Poništili su regularan Higuainov gol... sudije su ih pogurele maksimalno. Nema se tu šta više dodati / oduzeti
- mrtva kokoš
#4368 Re: Real Madrid C.F.
a da me vidi baboooo a da me vidi baboooooo da se opijam da se opijam sedam jegeraaaaaaLeonardoAC wrote:Smradovi katalonski....
- veljaca
#4369 Re: Real Madrid C.F.
Splinter wrote:a da me vidi baboooo a da me vidi baboooooo da se opijam da se opijam sedam jegeraaaaaaLeonardoAC wrote:Smradovi katalonski....
Real je odigrao odličnu tekmu. Barca je ponovo pokazala da je to skup 11 curica koji igraju mušku igru. Pedro, Pique, Villa, Iniesta, Xavi, Messi, padali su kao da boluju od padavice. Poništili su regularan Higuainov gol... sudije su ih pogurele maksimalno. Nema se tu šta više dodati / oduzeti![]()
![]()
nije bilo sedam, bilo hin je 5 ( PET ) ....
- LeonardoAC
#4370 Re: Real Madrid C.F.
veljaca wrote:Splinter wrote:a da me vidi baboooo a da me vidi baboooooo da se opijam da se opijam sedam jegeraaaaaaLeonardoAC wrote:Smradovi katalonski....
Real je odigrao odličnu tekmu. Barca je ponovo pokazala da je to skup 11 curica koji igraju mušku igru. Pedro, Pique, Villa, Iniesta, Xavi, Messi, padali su kao da boluju od padavice. Poništili su regularan Higuainov gol... sudije su ih pogurele maksimalno. Nema se tu šta više dodati / oduzeti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nije bilo sedam, bilo hin je 5 ( PET ) ....
joj shege...
treba te banovat sa foruma - sipaš šegu okolo-kokolo: raja umire od smijeha
-
SKAFISKAFNJAK
#4371 Re: Real Madrid C.F.
za prvu tekmu je kriv sudijasimonese wrote:za prvu tekmu je kriv samo trenermadFlava wrote:da smo se trudili u prvoj utakmici ko u ovoj sad,prosli bi dalje
-
5 0 5
#4372 Re: Real Madrid C.F.
Cristiano Ronaldo didn't complete a single pass to Gonzalo Higuain
Real's top 3 are Diarra-Albiol (12), Diarra-Xabi (10) and Arbeloa-Diarra/Arbeloa-Albiol (both 10)
(Top 6: Xavi to Messi 25, Xavi to Busquets 24, Alves to Xavi 23, Xavi to Iniesta 21, Busquets to Xavi 20, Messi to Xavi 19)

Real's top 3 are Diarra-Albiol (12), Diarra-Xabi (10) and Arbeloa-Diarra/Arbeloa-Albiol (both 10)
(Top 6: Xavi to Messi 25, Xavi to Busquets 24, Alves to Xavi 23, Xavi to Iniesta 21, Busquets to Xavi 20, Messi to Xavi 19)

- ratata
#4373 Re: Real Madrid C.F.
a shto ti dodjes na Realov pdf pa postavish neki provokativni izmishljeni text koji odgovara prosjecnom simpatizeru Barcelone505sCrtom wrote:Cristiano Ronaldo didn't complete a single pass to Gonzalo Higuain
by the way, koliko znam kompletna ekipa Barcelone nije uputila sut ka golu Reala u Kupu Kralja
-
5 0 5
#4374 Re: Real Madrid C.F.
@ratata:
Ceif mi. Podatak se tice igraca Madrida, a ovo je tema o tom klubu... pa tako... Ako tebi nije zalosno da Higuan nije dobio 3 lopte cijelu utakmicu, a Kaka je nije ni dotakao, onda je to tvoja stvar. I zasto je izmisljen? Cinjenica je to sto sam napisao. Cista statistika. Ako se tebi ne svidja, zazmuri, kao i obicno.
Ti ako simpatises Madrid mozes prokomentarisati ono o cemu pisem, ali mene nema(s) potrebe... osim, ako otvoris temu 505 all about, pa tamo kometarisi moje marifetluke koliko hoces. Ovdje, samo o Real Madrid C.F
Evo ti i jos jedna statistika (da imas o cemu zvocati): Messi (11) was fouled more times than the entire Real Madrid team (10) in last night's game
p.s. Ako pogledas El Clasico temu poslije kupa, naci ces tamo da sam napisao da Barca nije zasluzila pehar posto nisu uspjeli ubaciti ni jedan gol u dva sata igranja. Da vidim sta ti mozes kriticki reci na racun Madrida poslije ovih uzastopnih debaklova. Toliko.
Ceif mi. Podatak se tice igraca Madrida, a ovo je tema o tom klubu... pa tako... Ako tebi nije zalosno da Higuan nije dobio 3 lopte cijelu utakmicu, a Kaka je nije ni dotakao, onda je to tvoja stvar. I zasto je izmisljen? Cinjenica je to sto sam napisao. Cista statistika. Ako se tebi ne svidja, zazmuri, kao i obicno.
Ti ako simpatises Madrid mozes prokomentarisati ono o cemu pisem, ali mene nema(s) potrebe... osim, ako otvoris temu 505 all about, pa tamo kometarisi moje marifetluke koliko hoces. Ovdje, samo o Real Madrid C.F
Evo ti i jos jedna statistika (da imas o cemu zvocati): Messi (11) was fouled more times than the entire Real Madrid team (10) in last night's game
p.s. Ako pogledas El Clasico temu poslije kupa, naci ces tamo da sam napisao da Barca nije zasluzila pehar posto nisu uspjeli ubaciti ni jedan gol u dva sata igranja. Da vidim sta ti mozes kriticki reci na racun Madrida poslije ovih uzastopnih debaklova. Toliko.
-
Bušman
#4375 Re: Real Madrid C.F.
Zar nije taj prosjecan simpatizer Barcelone cestitao Realu na osvajanju kupa?ratata wrote: a shto ti dodjes na Realov pdf pa postavish neki provokativni izmishljeni text koji odgovara prosjecnom simpatizeru Barcelone![]()
Ma pusti ga, zar ne vidis da covjek uspostavlja novu religiju - Murinjoizam.505sCrtom wrote: Ti ako simpatises Madrid mozes prokomentarisati ono o cemu pisem
Taaa ce Konfucije