Jesmo to osudjeni da ovu sezonu pratimo na nekom od Njemackih, na kablovskoj dostupnih, kanala ??
Ko ej odkupio ovu sezonu za Srbiju i Hrvatsku, da pokusam nekako njih uhvatiti
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
boli me racku,gledam RTL-LIBERO- wrote:Pa ni jedna TV kuca ne reklamira da je otkupila ovu novu sezonu F1.
Jesmo to osudjeni da ovu sezonu pratimo na nekom od Njemackih, na kablovskoj dostupnih, kanala ??
Za ove što imaju dreambox ili neki drugi način da gledaju-LIBERO- wrote:Pa ni jedna TV kuca ne reklamira da je otkupila ovu novu sezonu F1.
Svega pomaloBHF_Manijak wrote: Nego sta se desava sa Ferrarijem, ne mogu da vjerujem kako ljudi padose, odjednom!Jel ima neki razlog ili samo lose poslovanje i losi ljudi oko tima? Imaju dobre vozace, Alonso je beton, ali auto im nije konkurentno nikako!
Za ruzne noseve su timovi krivi, ne FIABHF_Manijak wrote:Stvarno oni ko da se trude svake godine ruzniji i ruzniji izgled autanapravit!Prvo mi se smucilo kad su uveli ove "frizidere" sa uskim zadnjim krilcima, a sad i ovi "nosevi"! NE znam, mozda sam ja previse old school, ali ona auta sa pocetka 2000-tih su meni vrh, prava nekako formula, a ovo danas...Nidje veze!
![]()
Ocekujem opet dominaciju plavusana Svabe!![]()
![]()
Nego sta se desava sa Ferrarijem, ne mogu da vjerujem kako ljudi padose, odjednom!Jel ima neki razlog ili samo lose poslovanje i losi ljudi oko tima? Imaju dobre vozace, Alonso je beton, ali auto im nije konkurentno nikako!

Ova sezona će sigurno biti posebna, ako ništa onda zbog činjenice da se prvi put u 67-godišnjoj historiji takmičenja, prvi put u jednoj utrci nađu šest šampiona: Michael Schumacher (7 titula), Fernando Alonso (2 titule), Lewis Hamilton, Jenson Button, Kimi Raikkonen (po 1 titula) i naravno aktuelni šampion u posljednje dvije godine Sebastian Vetel. S
Prošle godine su zamračivali SK Prime zbog TV 1 jer su oni ima pravo prenosa na teritoriji BiH, al ove godine ne bi trebali zamračivati. Gledao sam prve treninge na SK prime preko D3 GO, to nije bilo zamračeno, a problem je što je probni period samo do 31.03.bato99 wrote:govno od telemacha opet zamračuje SK Prime kad je formula...a nijedna domaća televiyija ne prenosi F1
Pa imas SK Prime na kablovskoj ...s_master wrote:Prošle godine su zamračivali SK Prime zbog TV 1 jer su oni ima pravo prenosa na teritoriji BiH, al ove godine ne bi trebali zamračivati. Gledao sam prve treninge na SK prime preko D3 GO, to nije bilo zamračeno, a problem je što je probni period samo do 31.03.bato99 wrote:govno od telemacha opet zamračuje SK Prime kad je formula...a nijedna domaća televiyija ne prenosi F1
Ima li ikakve naznake da će barem neko prenositi u BiH ili opet moramo biti osudjeni na live stream
Imam, ali je zacrnjen kad je F1 na programuMagarece_godine wrote:Pa imas SK Prime na kablovskoj ...s_master wrote:Prošle godine su zamračivali SK Prime zbog TV 1 jer su oni ima pravo prenosa na teritoriji BiH, al ove godine ne bi trebali zamračivati. Gledao sam prve treninge na SK prime preko D3 GO, to nije bilo zamračeno, a problem je što je probni period samo do 31.03.bato99 wrote:govno od telemacha opet zamračuje SK Prime kad je formula...a nijedna domaća televiyija ne prenosi F1
Ima li ikakve naznake da će barem neko prenositi u BiH ili opet moramo biti osudjeni na live stream
Po svoj prilici niko nece prenositis_master wrote:Prošle godine su zamračivali SK Prime zbog TV 1 jer su oni ima pravo prenosa na teritoriji BiH, al ove godine ne bi trebali zamračivati. Gledao sam prve treninge na SK prime preko D3 GO, to nije bilo zamračeno, a problem je što je probni period samo do 31.03.bato99 wrote:govno od telemacha opet zamračuje SK Prime kad je formula...a nijedna domaća televiyija ne prenosi F1
Bice na njemackom RTL-u nekad iza 13:00 danas, toliko sam uspio vidjeti...Manic Psycho wrote:mc laren napredovao u odnosu na proslu sezon prema danasnjime rezultatima,grosjan iznenadjenj
e. a fereri propao skroz
ima li se gdje gledati repriza ovih kvalifikacija
Ma polako, ne bih ja jos otpisao RB.BHF_Manijak wrote:Kako je nadoknadio McLaren prednost to je strasno, toliki napredak da naprave za nesto vise od pola godine, nevjerovatno!![]()
RB i kroz treninge a evo i kvalifikacije tanko skroz, izgubili su dominaciju, nije zar da im je difuzor toliku prednost donosio??
Newey izgleda zakazao ovaj put, a imali su takvu podlogu za auto da ove godine jos vise napreduju, steta.