Bosanska piramida Sunca
Moderator: Chloe
-
Murisno1
ja ne razumijem zašto toliko bljuvotina na sve ovo..
bez obzira bilo ili ne bilo tamo nešto , ne vidim razlog zašto toliko morate dokazivati svoje stavove...
ma hajde čovjek nikom ništa nije učinio nažao...
kopa i traži...
ako nađe super...
ako ne nađe super opet...
bez obzira bilo ili ne bilo tamo nešto , ne vidim razlog zašto toliko morate dokazivati svoje stavove...
ma hajde čovjek nikom ništa nije učinio nažao...
kopa i traži...
ako nađe super...
ako ne nađe super opet...
-
Piramidos
kako je ovo super, prvo bjese komunjare kosovci udbasi cia vatikan pa kad nista pametnije nesmislise onda da si ustasa cetnik itd ondaclan kosmicke fondacije pa ni to neupali pa sad spemer hm tita mi milog za 2 dana neznam sto ces biti hihihihi vanzemaljacludvig wrote:Spameru i trolu, kradje se ne prijavljuju na forumu nego nadleznim organima.dexcox wrote:oni kradu ne rade
Hajd jos nastavi spamati i trolati ....
-
ILIR_
18/04/2006
Tunnels Under the Pyramid of the Sun
Deep in the tunnels under the Bosnian Pyramid of the Sun, expert miners from the nearby Tuzla mine, who were the first to explore these underground areas, found ventilation holes.
The oxygen level all throughout the tunnels is around 20%, which is more or less the optimal percentage for unobstructed continuation of the tunnel explorations. It shows a great deal of planning that went into this project and also the engineering skills that the builders of this structure had.
Two large (approx 5 tons in weight), man made, round sand-blocks were found in the tunnels. The team is working on digging out these pieces after which they will take photos and send for analysis. These sand-blocks could be the first related archeological artifacts found.
Stalactites, the icicle-shaped mineral deposits are found hanging from the roof of some parts of the tunnel. These stalactites will help the researches get a better idea of the age of the tunnels.
In the tunnels there are several 90 degree intersections which are parallel to the sides of the world: east -west, north-south. It is evident that the construction of this object was a large engineering challenge.
http://www.bosnianpyramids.org/index.ph ... n#comments
Tunnels Under the Pyramid of the Sun
Deep in the tunnels under the Bosnian Pyramid of the Sun, expert miners from the nearby Tuzla mine, who were the first to explore these underground areas, found ventilation holes.
The oxygen level all throughout the tunnels is around 20%, which is more or less the optimal percentage for unobstructed continuation of the tunnel explorations. It shows a great deal of planning that went into this project and also the engineering skills that the builders of this structure had.
Two large (approx 5 tons in weight), man made, round sand-blocks were found in the tunnels. The team is working on digging out these pieces after which they will take photos and send for analysis. These sand-blocks could be the first related archeological artifacts found.
Stalactites, the icicle-shaped mineral deposits are found hanging from the roof of some parts of the tunnel. These stalactites will help the researches get a better idea of the age of the tunnels.
In the tunnels there are several 90 degree intersections which are parallel to the sides of the world: east -west, north-south. It is evident that the construction of this object was a large engineering challenge.
http://www.bosnianpyramids.org/index.ph ... n#comments
-
ludvig
Tacka, zarez i velika slova bi puno pomogla ako zelis da neko cita ove tvoje bljuvotinePiramidos wrote: kako je ovo super, prvo bjese komunjare kosovci udbasi cia vatikan pa kad nista pametnije nesmislise onda da si ustasa cetnik itd ondaclan kosmicke fondacije pa ni to neupali pa sad spemer hm tita mi milog za 2 dana neznam sto ces biti hihihihi vanzemaljac
-
ludost
KRATKI RJEČNIK BOSANSKOG PRIMITIVIZMA I RENESANSE
NEKROPOLA - U staroj eri (op.a. - BS; Before Sem) u Bosni i Hercegovini vjerovalo se da riječ nekropola označava neko staro groblje. Međutim, s dolaskom humanističkog prevrata i provjetiteljskog procvata u novoj eri (op.a. - AS; After Sem), kad je pisanjem nove historije neukom narodu konačno skinuta milenijska magla s očiju, ustanovljeno je da riječ nekropola predstavlja drevnu riječ za prokletstvo, tj. nešto što nije dobro. To su otkrili lingvističari Akademije za prailirski jezik u Visokom proučavajući korijene lokalnih riječi, a posebno lokalne izreke i kletve, pri čemu su im najviše pažnje privukle ove dvije: "Dabogda ti nekropolu u žitu našli." i "Ko se nekropole nakopa, taj se piramide ne nagleda."
NEKROPOLA - U staroj eri (op.a. - BS; Before Sem) u Bosni i Hercegovini vjerovalo se da riječ nekropola označava neko staro groblje. Međutim, s dolaskom humanističkog prevrata i provjetiteljskog procvata u novoj eri (op.a. - AS; After Sem), kad je pisanjem nove historije neukom narodu konačno skinuta milenijska magla s očiju, ustanovljeno je da riječ nekropola predstavlja drevnu riječ za prokletstvo, tj. nešto što nije dobro. To su otkrili lingvističari Akademije za prailirski jezik u Visokom proučavajući korijene lokalnih riječi, a posebno lokalne izreke i kletve, pri čemu su im najviše pažnje privukle ove dvije: "Dabogda ti nekropolu u žitu našli." i "Ko se nekropole nakopa, taj se piramide ne nagleda."
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Eh kad bi se to moglo tastaturom raditi mozda bi i on i pokazao. Pogotovo ako negdje na kamenju ima Google, ih tek onda bi on bio svoj na svome. Kako napreduje posao sa vibratorom, ima li osmjeha na licu Ludost-Znanje-Piramidas. Kako bi se pojedine cike tebi obradovale na jednom brdascu pokraj Sarajeva, nije daleko prodje se pored Pionirske i odmah si tu. Vape za takvim expertima a dobit ces i kapicu koja ti je toliko nedostajala cijeli zivot.novel wrote:ludost wrote:viđe arheologa i arheoloških metlica! tugo moja...idi pokazi ljudima kako se to radi
-
El-bosniaco
slike su strava
jooooj sto je anti piramidasima krIvo, pojedose se od muke, a piramidica fino svakim danom izlazi na svjetlo
AHHHHH MERAKAAAAAAAAAA U VECERIIIIIIIIII RAAAANEEEE

jooooj sto je anti piramidasima krIvo, pojedose se od muke, a piramidica fino svakim danom izlazi na svjetlo
AHHHHH MERAKAAAAAAAAAA U VECERIIIIIIIIII RAAAANEEEE
-
ludvig
Protiv sam postanja slika u prostor za diskusiju, ali ove su odlicne. Hvalashin wrote:Evo ja danas bio na Visocici, par slikica:
Na ovo sam oplakao od smijehaludost wrote:viđe arheologa i arheoloških metlica! tugo moja...
Vidis Ludost da se pare ulazu korisno.Kad bi ti ili neko slican tebi
-
novel
druze sve je OK, ali molim te nemoj ponizavati RUDAREPiramidos wrote:vidi im hamo metlice, prava strucna to ovi strucnjaci iz runika ,do jucer rudari a od jucer strucnjaci hahahaha odlicno
hebo vladu, semira, cengu, visoko i piramidu...ali osavi rudare na miru plizzz
-
koop
svaka vam cast ljudi, koja kolicina energije, a posebno negativne, respect. Evo, citirani vec preko 300 komentara ako se ne varam. Steta da se toliki intelektualni giganti trose po maminim i tatinim sobama, nego evo posto nikome nije palo na pamet, ja bih zamolio silne historicare, arheologoe/geologe, filozofe, logicare, itd. koji svoj znoj davno prolise ovdje, a kako je krenulo pocece da trose i ostale tjelesne tekucine jako brzo, dajte se organizirati. Mozda neka fondaciju, ili samo neka jednokratna pomoc, u svrhu zavrsavanju tog 6-7-8 ili kojeg vec doktorata. Naravno, samo ako je ostalo neko polje gdje doticni vec nemaju po par doktorata. Steta da takvi umovi trunu, mislim stvarno.ludost wrote:KRATKI RJEČNIK BOSANSKOG PRIMITIVIZMA I RENESANSE
Eh, svakakvih cuda (i hajvana i insana) u basci Bozijoj.
Scio me nihil scire
- max_power
shin, odlicne slike, hvala
Piramidos wrote:vidi im hamo metlice, prava strucna to ovi strucnjaci iz runika ,do jucer rudari a od jucer strucnjaci hahahaha odlicno
eee na sta ste spali, kritikujete metlice i rudare, bas ste jadni...Ludost wrote:viđe arheologa i arheoloških metlica! tugo moja...![]()
-
El-bosniaco
Boze dragi bas su jadnici ovi piramidos, ludost, mada je to jedan te isti covje ja vjerujem , dokle su dosli radare kritikuju , hahahahaha
eh bijednici
eh bijednici
-
ludost
KRATKI RJEČNIK RENESANSE BOSANSKOG PRIMITIVIZMA
POPLOČANI PUT - Tokom cijele BS ere, intelektualne elite u BiH namjerno su držale sirotinju u neznanju i govorile joj da su u istoriji tuda prolazili razni značajni putni pravci, od kojih je većina od rimskog doba bila i popločana. Srećom, ulaskom u novu, AS eru, prosvijetljeni te intelektualno obogaćeni, znamo da popločanih puteva u BiH nije bilo, da ih nejma i da hina nemere bit. I taćka.
POPLOČANI PUT - Tokom cijele BS ere, intelektualne elite u BiH namjerno su držale sirotinju u neznanju i govorile joj da su u istoriji tuda prolazili razni značajni putni pravci, od kojih je većina od rimskog doba bila i popločana. Srećom, ulaskom u novu, AS eru, prosvijetljeni te intelektualno obogaćeni, znamo da popločanih puteva u BiH nije bilo, da ih nejma i da hina nemere bit. I taćka.
-
SUNCICA_SA
hajde svi na temu "DOSADNO JE..."Postavila sma je na "bez cenzure"...ubiste ljudi

-
koop
svaka vam cast ljudi, koja kolicina energije, a posebno negativne, respect. Evo, citirani vec preko 300 komentara ako se ne varam. Steta da se toliki intelektualni giganti trose po maminim i tatinim sobama, nego evo posto nikome nije palo na pamet, ja bih zamolio silne historicare, arheologoe/geologe, filozofe, logicare, itd. koji svoj znoj davno prolise ovdje, a kako je krenulo pocece da trose i ostale tjelesne tekucine jako brzo, dajte se organizirati. Mozda neka fondaciju, ili samo neka jednokratna pomoc, u svrhu zavrsavanju tog 6-7-8 ili kojeg vec doktorata. Naravno, samo ako je ostalo neko polje gdje doticni vec nemaju po par doktorata. Steta da takvi umovi trunu, mislim stvarno.ludost wrote:KRATKI RJEČNIK RENESANSE BOSANSKOG PRIMITIVIZMA
Eh, svakakvih cuda (i hajvana i insana) u basci Bozijoj.
Scio me nihil scire