Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bolji je sportage i po pitanju unutrasnjosti, kvalitete materijala. Na poslu imam tucson, kupljen nov prošle godine. Ono je sramota koliko je jeftino auto uradjeno. Ne vadi ga ni cinjenica, da se radi o osnovnom modelu 2.0 d htrac, jednostavno, auto od skoro 60 milja mora imati bar malo "finih" detalja, koji ce donekle opravdati po meni visoku cijenu..
golfiista wrote: ↑01/05/2021 21:03
Dzaba je sva pažnja, kad dijeliš prostor sa debilima. Vrata i blatobrane ne možeš zaštiti i sačuvati, uvijek se neko nađe da ti to i potvrdi svojim vratima
Upravo zbog toga sam prestao sa voskom, pranjem i slično, samo malo saperi i gas, jednostavno drugačije ne ide.
Mislim da si trebao sačekati novi Sportage, sigurno će biti ljepši od Tucsona, bas kao i sadašnja generacija
Moj Golfista, ovaj Tucson nam se svidio i to je bilo to.
Ja pazim tudja auta kao i svoje. Ima svakakvih ljudi boliklinaca ali sta ces.
artur morgan wrote: ↑01/05/2021 21:59
@golfiista
Ljepa ti je garaza, sredjena...samo da je malo prostranija ali ok.
Kako bi usao garazu ako bi nestalo struje ??
Zahebaješ se?! Pa svaka vrata se mogu rucno otvoriti...
Ne vidim na slici kako se mogu rucno otvoriti. Ne mogu se svaka garazna vrata rucno otvoriti iz vana jer u tom slucaju nisu sigurna.
Ne mogu se otvoriti ni ova ni rolo sa Vana, sem ako nemaju bravu ili alternativno napajanje strujom, sto nije najsigurnija opcija. Najbolji je alternativni ulaz, odnosno ulaz u kuću ili stan direktno iz garaže, tako je bar danas neki standard ako gradiš sa ozbiljnijim projektom.
Last edited by golfiista on 01/05/2021 22:29, edited 1 time in total.
golfiista wrote: ↑01/05/2021 21:03
Dzaba je sva pažnja, kad dijeliš prostor sa debilima. Vrata i blatobrane ne možeš zaštiti i sačuvati, uvijek se neko nađe da ti to i potvrdi svojim vratima
Upravo zbog toga sam prestao sa voskom, pranjem i slično, samo malo saperi i gas, jednostavno drugačije ne ide.
Mislim da si trebao sačekati novi Sportage, sigurno će biti ljepši od Tucsona, bas kao i sadašnja generacija
Moj Golfista, ovaj Tucson nam se svidio i to je bilo to.
Ja pazim tudja auta kao i svoje. Ima svakakvih ljudi boliklinaca ali sta ces.
Ma jasno. Samo kažem da se ne treba mnogo brinuti oko laka i farbe i sad nešto to toliko, te vosak, te keramika, folija i slično. Naleti levat i sav trud pada u vodu. Jednostavno ljude nije briga. A to da se čovjeku svidi auto i da samo kaže to je to, razumijem .
konektovan wrote: ↑01/05/2021 22:03
Bolji je sportage i po pitanju unutrasnjosti, kvalitete materijala. Na poslu imam tucson, kupljen nov prošle godine. Ono je sramota koliko je jeftino auto uradjeno. Ne vadi ga ni cinjenica, da se radi o osnovnom modelu 2.0 d htrac, jednostavno, auto od skoro 60 milja mora imati bar malo "finih" detalja, koji ce donekle opravdati po meni visoku cijenu..
ja sjeo u ovaj nov u salonu i djelovao mi je bas jeftino unutra
isto kao da je entry-level auto od 20k mada vise nema novih auta za 20k KM
ali definitivno precijenjen
Hajd sve ostalo, ali dizajn je piptuno subjektivna kategorija. Ima auta koji se skoro svima sviđaju, ali ti su rijetki, kod ostalih je sve stvar ličnog ukusa i sta se nekome sviđa a sta ne.
Gray wrote: ↑02/05/2021 13:29
Hajd sve ostalo, ali dizajn je piptuno subjektivna kategorija. Ima auta koji se skoro svima sviđaju, ali ti su rijetki, kod ostalih je sve stvar ličnog ukusa i sta se nekome sviđa a sta ne.
Meni je prejako ovdje na forumu sto ima ljudi koji misle ako je njima nesto lijepo ili ruzno da mora svakom tako biti.
Sto se tice ovog Sportage gore npr. meni je puno ljepsi Tucson.
Jedino za Fiat Multipla nisam nikad cuo da neko kaze da je lijep, ali vjerovatno se i on nekome svidja.
EasyMan wrote: ↑30/04/2021 23:21
Koliko kosta postavljanje ove providne folije i ko radi u sarajevu? I koliko kosta poliranje i zastita cijelog vozila i ako moze preporuka?
poliranje i zastita zavisno od stanja auta ide od nekih 600 pa gore a u sarajevu imas vise njih sto polira