Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- bingov buraz
#4351 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Brkati gnom je već naplatio,stara je to kurva.
-
radostan dan
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
Nivelacija
#4354 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nemanja Djinovic je htio pokazati da je veci srbin od Marije Serifovic i nije htio uskratiti ljude za prednovogodisnji spektakl.
- insomnia78
#4355 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Kad Mićko sutra zapeva ne moze nam niko nista. Pa da vidimo ko ce smjeti dreknuti Mile pederu
- Edin H.
#4356 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nije los momak, ali neka je konacno neko ovo ukapirao.Kikibombona wrote: Ne bih rekao da je Jovanovic neki Srbin. Misljenja sam da je njemu srpstvo odvratno. Imao sam priliku upoznati se i druziti sa ekipom koja podrzava LDP. Svi su Srbi ali su puni mrznje prema Srbima. O Srbima govore pezorativno, pa ih nazivaju 'Srbovi' i sl. Sjecam se da su pljuvali Djokovica i radovali se njegovim porazima jer je 'srpska seljacina'. Jebes ga, meni su ljudi takvog profila ideoloski bliski.Ali reci da su veliki Srbi je pogresno. Obicno se radi o ljudima koji preziru nacionalizam, etnicitet, narodnu tradiciju i vjeru.
LDP je kao kod nas Nasa stranka, samo su ovi jos zesci. Nasa stranka mora udovoljiti nacionalizmu da bi opstala. Cedine boli qrac, oni preziru sve sto ima veze sa identitetom srpskog naroda koji je po njima totalno zastranio.
https://www.youtube.com/watch?v=Hnu0z0W ... hl=en%5FGB
- oldtajmer
- Kinaski
- Kikibombona
#4359 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Vecu karizmu ima avlijaner iz mahale nego Govedarica i Borenovic. Gdje iskopase te dvije isprane face. Pa oni ne mogu dobiti izbore u mjesnoj zajednici.Krokodajl wrote:Vukota se haman negdje zapio već, nit se javlja niti dolazi.
Ili se radi o poslusnicima koji su postavljeni da slusaju gazde iza zavjese.
-
high_volume
#4360 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Da imalo ima obraza - obzira prema hiljadama ljudi koji se skoro godinu dana okupljaju, i poštovanja prema Davidovim roditeljima, ne bi ni počeo koncert.Edin H. wrote:Hoce li Haris Dzinovic dobiti honorar za otkazani koncert![]()
Covjek ima velike troskove
Jebala ga novogodišnja pohlepna marka
Kako je to dostojanstveno učinila Marija Šerifović...
- karanana
#4361 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
a ko bi trebo sutra tj. veceras nastupat?
- Kikibombona
#4362 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
https://m.youtube.com/watch?v=jfft_BpTW ... ontinue=57Edin H. wrote:Nije los momak, ali neka je konacno neko ovo ukapirao.Kikibombona wrote: Ne bih rekao da je Jovanovic neki Srbin. Misljenja sam da je njemu srpstvo odvratno. Imao sam priliku upoznati se i druziti sa ekipom koja podrzava LDP. Svi su Srbi ali su puni mrznje prema Srbima. O Srbima govore pezorativno, pa ih nazivaju 'Srbovi' i sl. Sjecam se da su pljuvali Djokovica i radovali se njegovim porazima jer je 'srpska seljacina'. Jebes ga, meni su ljudi takvog profila ideoloski bliski.Ali reci da su veliki Srbi je pogresno. Obicno se radi o ljudima koji preziru nacionalizam, etnicitet, narodnu tradiciju i vjeru.
LDP je kao kod nas Nasa stranka, samo su ovi jos zesci. Nasa stranka mora udovoljiti nacionalizmu da bi opstala. Cedine boli qrac, oni preziru sve sto ima veze sa identitetom srpskog naroda koji je po njima totalno zastranio.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Hnu0z0W ... hl=en%5FGB
A jebe se njemu, covjek uziva, a sirotinja tumaci.
-
normala brate
#4363 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
A nema covjeka koji ima para da se bakče oko nacionalnih gluposti. 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4364 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”zavrzlama wrote:Opet sebi skaces u stomakOpet ti kazem, poznati zlocinci su u zatvoru ili na sudjenju...i treba da ih je vise...a ne znam,koja kvota treba da se popuni pa da budes zadovoljan...![]()
Nisu problem zlocinci koju su osudjeni...."problem je podrzavanje tih zlocinaca i njihovih djela od vrtica do starackog doma"
23 godine nakon agresije na BIH umjesto da se distancira od zlocinaca oni s evelicaju i gura prst u oci zrtvama...
@generale ti si tipican salonski cetnik koji ce sve uraditi samo da se ne dira u rezultat genocida,etnickog ciscenja i zlocina...samo najveci licemjer moze ici putem relativiziranja onoga sto se desilo u BIH...svo tvoje pisanje na forumu samo govori o tebi licno ,nikakav drugaciji trag ne ostavlja...
poz
» zavrzlama
mjesec
-
Sapna_TZ
#4365 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Kazu da su svemir i ljudska glupost neograniceni.
U neozbiljnim poludrzavama kao sto je Bosna i Hercegovina je jedino moguce da se jednom covjeku koji je ocito opijen neopisivom zeljom za vlascu dozvoli da unazad 8 mjeseci svojim performansima koji granice sa sumanutim radnjama nervno-rastrojenog ludjaka dozvoli da radi ovo sto radi.
Vidite li u njegovim postupcima zal za voljenim sinom? Iskrenu tugu i bol?
Ja to ne vidim.
Ljudi koji zale, oni to rade u tisini i rade to sa dostojanstvom.
Ja nijednom kod njega otkad je oko sebe okupio skup istih ludjaka kao sto je i on sam, nisam vidio iskrenu emociju, ali onu iskrenu stoicku emociju kojom bi se vidjelo da on iskreno zali za svojim sinom.
Samo vidim neopisivu zelju za paznjom koja se poklapa sa ogromnom pohlepom koja se krije iza svake njegove akcije.
Ne treba biti mnogo inteligentan da se izvedu ovakvi zakljuci, samo treba znati posmatrati.
Svaki skup, miting, okupljanje, protestnu setnju koju je organizovao je najmanje imala dodira sa njegovim pokojnom sinom , vec je bila obojena politickim govorima koji su tako vjesto pokriveni tobozjom borbom za Davida.
Kakvom borbom? Davno je ovo prestala biti borba za Davida, ako je ikada i bila.
Smrt mladica koji je glavu izgubio u jednom subotnjem izlasku ne smije, ne moze i ne treba biti povezana sa bilo kakvom politikom.
Ja bi samo zamolio da se zapitate da li on (Davor Dragicevic) moze biti kredibilan ako u medijima izjavi da je njegov pokojni sin bio haker i da je otkrio aferu tesku 40 miliona maraka koja je vodila do najvisih struktura RS-a?
Dajte molim vas, samo najveci psihodelicni ludjak moze izjaviti da jedan rascupani decko od 21 godinu kojem je smisao zivota bilo da zbari trebu u nocnom klubu i da se opija po parkovima
ima poveznice sa privrednim kriminalom koji se tice visoke drzavne politike. Van svake pameti.
I najgore je sto ljudi stvarno primaju te izjave i kao najvece debilcnine i ovcice samo klimaju glavom i skakutaju po trgu.
Kao kakva sekta, jebo te.
Treba ih policija udarati, bez ikakvih pitanja i bez ikakvog objasnjenja.
Jeste li vi svjesni koliko taj covjek lukavo i podlo zloupotrebljava slijepu masu koja ga slijedi jer ljudi traze oduska za vlastite frustracije, pa im spomeni Dodika i rezim i dovoljno je da imas podrsku iza sebe.
Za sve su krivi Bakir i Dodik, ne treba uopste preispitivati namjere ovih ludjaka koji kao bambusi iskacu na ekrane i glume ozaloscene u borbi za neku kozmicku pravdu.
Kakvu pravdu?
Nemojte upirati prstom u ljude koji nemaju veze sa ovim, krenite od neposrednog okruzenja tih mladica jer u tome leze odgovori sta se zapravo desilo. I sa Memicem i sa Dragicevicem je ista matrica.
Samo u neozbiljnim poludrzavama kao sto je Bosna i Hercegovina je dozvoljeno u subotnje vece ici pred stan i zgradu patologa koji je radio svoj posao i krijuci se iza krvozedne mase mu prijetiti .
Jer to je ono sto ovaj ludjak radi. Baljezga uokolo bez ikakvog dokaza, presipa iz supljeg i prazno vec 8 mjeseci, prijeti bez straha od ikakve odgovornosti.
Hoce li mu iko konacno stati u kraj?
I ove turbo Bosnje mi idu na neku stvar jer se ko fol brinu za unesrecene oceve a ne preispituju plitkost svog mozga jer da ga uopste koriste
shvatili bi koliko su glupi.
U neozbiljnim poludrzavama kao sto je Bosna i Hercegovina je jedino moguce da se jednom covjeku koji je ocito opijen neopisivom zeljom za vlascu dozvoli da unazad 8 mjeseci svojim performansima koji granice sa sumanutim radnjama nervno-rastrojenog ludjaka dozvoli da radi ovo sto radi.
Ja to ne vidim.
Ja nijednom kod njega otkad je oko sebe okupio skup istih ludjaka kao sto je i on sam, nisam vidio iskrenu emociju, ali onu iskrenu stoicku emociju kojom bi se vidjelo da on iskreno zali za svojim sinom.
Samo vidim neopisivu zelju za paznjom koja se poklapa sa ogromnom pohlepom koja se krije iza svake njegove akcije.
Ne treba biti mnogo inteligentan da se izvedu ovakvi zakljuci, samo treba znati posmatrati.
Svaki skup, miting, okupljanje, protestnu setnju koju je organizovao je najmanje imala dodira sa njegovim pokojnom sinom , vec je bila obojena politickim govorima koji su tako vjesto pokriveni tobozjom borbom za Davida.
Smrt mladica koji je glavu izgubio u jednom subotnjem izlasku ne smije, ne moze i ne treba biti povezana sa bilo kakvom politikom.
Ja bi samo zamolio da se zapitate da li on (Davor Dragicevic) moze biti kredibilan ako u medijima izjavi da je njegov pokojni sin bio haker i da je otkrio aferu tesku 40 miliona maraka koja je vodila do najvisih struktura RS-a?
Dajte molim vas, samo najveci psihodelicni ludjak moze izjaviti da jedan rascupani decko od 21 godinu kojem je smisao zivota bilo da zbari trebu u nocnom klubu i da se opija po parkovima
ima poveznice sa privrednim kriminalom koji se tice visoke drzavne politike. Van svake pameti.
I najgore je sto ljudi stvarno primaju te izjave i kao najvece debilcnine i ovcice samo klimaju glavom i skakutaju po trgu.
Jeste li vi svjesni koliko taj covjek lukavo i podlo zloupotrebljava slijepu masu koja ga slijedi jer ljudi traze oduska za vlastite frustracije, pa im spomeni Dodika i rezim i dovoljno je da imas podrsku iza sebe.
Za sve su krivi Bakir i Dodik, ne treba uopste preispitivati namjere ovih ludjaka koji kao bambusi iskacu na ekrane i glume ozaloscene u borbi za neku kozmicku pravdu.
Kakvu pravdu?
Nemojte upirati prstom u ljude koji nemaju veze sa ovim, krenite od neposrednog okruzenja tih mladica jer u tome leze odgovori sta se zapravo desilo. I sa Memicem i sa Dragicevicem je ista matrica.
Samo u neozbiljnim poludrzavama kao sto je Bosna i Hercegovina je dozvoljeno u subotnje vece ici pred stan i zgradu patologa koji je radio svoj posao i krijuci se iza krvozedne mase mu prijetiti .
Jer to je ono sto ovaj ludjak radi. Baljezga uokolo bez ikakvog dokaza, presipa iz supljeg i prazno vec 8 mjeseci, prijeti bez straha od ikakve odgovornosti.
I ove turbo Bosnje mi idu na neku stvar jer se ko fol brinu za unesrecene oceve a ne preispituju plitkost svog mozga jer da ga uopste koriste
- luckylaka
#4366 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Hajde kada se otrijeznis procitaj sta si nalupao ovdje.Upravo iza svega napisanog krije se bosnjo iz zadnjega pasusa.Nemas ti djece i ne kontas nista.Inace boli me chuna za Davorom,pokoj dusi ubijenom DaviduSapna_TZ wrote:Kazu da su svemir i ljudska glupost neograniceni.
Ja to ne vidim.
Ja bi samo zamolio da se zapitate da li on (Davor Dragicevic) moze biti kredibilan ako u medijima izjavi da je njegov pokojni sin bio haker i da je otkrio aferu tesku 40 miliona maraka koja je vodila do najvisih struktura RS-a?![]()
Kakvu pravdu?
- strong69
#4367 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ja vidim iskrenu tugu i ogroman bol.Sapna_TZ wrote:Kazu da su svemir i ljudska glupost neograniceni.
Ja to ne vidim.
- Point.
#4368 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Samo ću reći, kakva hrpa gluposti. Očigledno nemaš djece pa ne razumiješ, vidio bih tebe da ti slažu da ti se dijete utopilo nesretnim slučajem a vamo puno modrica. Ne ulazim u detalje je li postoji neki dress code kako haker treba da izgleda, ali po mojim nekim slikama ima ih svakakvih, većina izgledaju ko klošari. Pazi, svako ima svoj način tugovanja. Ja ovdje vidim čovjeka koji je u desperatnom stanju jer ne vjeruje glupostima koje su mu servirali.Sapna_TZ wrote:Kazu da su svemir i ljudska glupost neograniceni.
Ja to ne vidim.
Ja bi samo zamolio da se zapitate da li on (Davor Dragicevic) moze biti kredibilan ako u medijima izjavi da je njegov pokojni sin bio haker i da je otkrio aferu tesku 40 miliona maraka koja je vodila do najvisih struktura RS-a?![]()
Kakvu pravdu?
Last edited by Point. on 31/12/2018 08:17, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4369 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ne znam šta je problem sa Džinovićem i pjevanjem.
To političkom Sarajevu smeta što Cigo hoće pjevati u BL?
To političkom Sarajevu smeta što Cigo hoće pjevati u BL?
- SaraFina
#4370 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Opet ovaj sa 170 km i budući beskućnik u Švabiji bistri politiku. Ribogojilišta na Savi u Brčkom propala. (Riba se podavila
)
I sad udri u guslarenje. Forumsko pučanstvo ima amneziju.
Dodik je pravo opasan tip. On i njegova policija ne mogu smiriti par hiljada prosvjednika a odvajao bi RS.
Pa jarane čime? Airsofr klub iz Bužima ima veće kapacitete.
Misli Mile ovo je 92' izgleda.
I sad udri u guslarenje. Forumsko pučanstvo ima amneziju.
Dodik je pravo opasan tip. On i njegova policija ne mogu smiriti par hiljada prosvjednika a odvajao bi RS.
Pa jarane čime? Airsofr klub iz Bužima ima veće kapacitete.
Misli Mile ovo je 92' izgleda.
Na sinoćnja dešavanja u Banjoj Luci osvrnuo se i Dragan Bursać, a on je na svom Facebook profilu pitao da li je ovo ista ona Banja Luka koja se pravila "blentava" i 1992. godine.
Status Dragana Bursaća prenosimo u cijelosti.
"Gradonačelnik Banjaluke večeras je bio sve ono što je bezmuda Banjaluka zadnje tri decenije. Ljigavo, nepismeno, tobože neinformisano stvorenje, koje se pravi da ne poznaje mračnu prošlost Banjaluke (čitaj ubijanje i protjerivanje nesrba).
Po Radojičiću ovo večeras nije slika mirne i građanske Banjaluke )sic!).
Je l’ to ona Banjaluka iz ‘92. koja ćuti, pravi se blentava, dok srbijanski specijalci ubijaju ljude koji se drugačije zovu ? O, pa da, to je ista ta “fina Banjaluka”, što se bahati po pabovima, dok im komšiju dva puta u nekoliko dana proganjaju specijalci, samo zato što pita, ko mu je ubio dijete?!
Ljudi, ne zajebavajte se, ovo večeras je demonstracija mafijaškio-partijske diktature, koja se trudi da pokaže svijetu kako je u njoj sve OK. Od opskurne kandidature za Evropsku kulturnu prestonicu, do pokušaja organizivanja koncerta na mjestu torture, sile i nepravde", napisao je Bursać.
- vatrogasac
#4371 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Zato Dodik i kaže da su mu ovo napakovali Britanci. Ko zna koliki je bakšiš kelner uzeo.Sapna_TZ wrote:
- JThomas
#4372 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
a zamisli riješiš slučaj i on više ne protestuje. ili ako nastavi stvarno možeš reći da je pobudalio i zatvoriti ga.
ali očito je da podrazumijeva veći rizik od ovoga što se sad dešava...
- SaraFina
#4373 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Dodik je obična hvalisava mješina a RS bez ikakvih kapaciteta za prijetnje u budućnosti nekom secesijom 
Njima za obuzdati ono malo prosvjednika treba Srbija i Vučkove kornjače.
Pa neka dodje naše vidjeti u Sarajevu i poklopi se ušima.
Njima za obuzdati ono malo prosvjednika treba Srbija i Vučkove kornjače.
Pa neka dodje naše vidjeti u Sarajevu i poklopi se ušima.
- SaraFina
#4374 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Da je ovo april mjesec 2018, možda je mogao i žrtvovati neke pijune iz policijske stanice Laus i umiriti javnost. Ali podcijenili su Davora. Sad ovo neće stati dok ne žrtvuje Lukača i makar još jednog od pomenutih za zataškavanje.JThomas wrote:a zamisli riješiš slučaj i on više ne protestuje. ili ako nastavi stvarno možeš reći da je pobudalio i zatvoriti ga.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4375 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
fHakat dje je nestao... ako su ga uklonili onda je ovo vrhunac dodikove papanske vladavine ako je pobjegao onda se popisao na sve ovo do sada...https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1487915
Gde je Davor Dragičević?
Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića, objavila je da je specijalna policija uhapsila njenog bivšeg supruga Davora Dragičevića.
IZVOR: BETA PONEDELJAK, 31.12.2018. | 07:07