RepublikanskaGarda wrote:
Kakve veze ima Hezbollah sa ovim slucajem? I zasto njih spominjes? Pa da Hezbollah, ISIS, sirijski rezim, Mafija, Crvene brigade, YPG, HDZ, SDP, amishi, siitske milicije, druzi, rusi, turci, pkk, ypg otmu nekog na 16 mjeseci i onda ga puste nikad ama bas nikad ne bih pohvalno pisao o njima u stilu : koji carevi, bas su simpaticni oteli su ljude na 16 mjeseci ali gle nisu ih tukli i glave su im jos na ramenima, eto to mi je bila poanta, ne mislim vise na tu temu jer nema smisla, i ISIS je pustao pojedine kurde, yezide i asirce iz hasake i homsa pa im nitko nije upucivao lijepe rijeci i pisma zahvale, pa ni jedni ni drugi ih nisu pustili na lijepe rijeci, necu vise o tome, jer nema smisla da privatizitamo temu a vjerujem da mozemo tri dana analizirat moj post, pa i ti gledas di ces sprdat i kog ces sprdat, vecinom sprdas ruse i saa, netko sprda kurde a netko sprda kulturno umjetnicka drustva iz Sirije i okolice, forum i sloboda misljenja
Zato sto su hezbollah i nusra slicna govna na suprostavljenim stranama.(mislim na ideologiju koja pokrece i jedne i druge)
Nego ako ti je boldirano neko mjerilo za uputiti pohvalu, kako onda i najmanju pozitivnu stvar da napises o sirijskom rezimu koji sasvim slucajno i sad hiljade drzi u zarobljenistvu, tuce ih po glavi i ne vraca ih kucama. Jos mnogi od njih kazu ni puske nikad uzeli nisu???
Nego kolega slucajno znam i da je Hezbollah oteo neke vojnike i drzao ih u zarobljenistvu duze od 16 mjeseci? Ali moze i o njima pozitivno i bez sprdanja jer nisu na drugoj strani?
Mislim sasvim bi dovoljno bilo da si presutio savoxov komentar kao i vecina ostalih, niko ne trazi nikakve pohvale, ali ne, hajde malo da sprdamo.
Ako je za sprdanja post koji nam govori da se 16 vojnika s glavama na ramenima vratilo kuci iz ruku terorista hajde onda da sprdamo i neke druge slucajeve iz blize i malo dalje proslosti.