430,425,424,421,418,417,416,414,387,381,380,377,354,347,335,334,332,329,324,320,292,291,259,256,253,
251,245,239,237,234,230,227,225,224,220,214,209,191,142,133,83,87,80,76,88,72,68,62,57,54,26,12,10
Stari Grad i okolica
Popunjena mrska mi Argentina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ledeni_caj wrote:Joj ni jednu nemam za tebe u ovim svojimvjesticanametli wrote:ma bjez forele pa ĐŽedovi se svaĐŽaju jucer s djecom![]()
![]()
sve ludo
![]()
za ledeni caj imam 2 pa eto vidi gore spisak najnoviji![]()
E baš toal-em wrote:ispred onog bbi niko ne da zlatnu,niko ne da timsku,niko ne da bosanca
jos se svadjaju naki starci oko duplih i nepostenih razmjena
Ma bjezi ba, upropastili su tržište sličica do krajaal-em wrote:ispred onog bbi niko ne da zlatnu,niko ne da timsku,niko ne da bosanca
jos se svadjaju naki starci oko duplih i nepostenih razmjena
i ovo se u biznis pretvorilo,neko mi rece da na piku prodaju zlatne slikice za novce
meni fali 80 ukupno,od toga sigurno 15 zlatnih, nikad ih majkemi necu naci
do sada sam i ja u buntu drzao sve slicice zajedno, ali od petka vise ne... zasto? zato sto fakat ima papaka... dodje ti frajer sa bunticem od 20ak slicica u kojima se nalaze samo njemci, francuzi i talijani... i onda njemu magicno fale svi tvoji grbovi, sve tvoje timske i svi bosanci i nijedna druga slicica... i uzme ti frajer hladno 2-3-4-5 slicica, a ti, da ne ispadnes papak, pustis ga i od njega uzmes neke njemce koje znas da vise nikome ne trebaju... onda vjerovatno isti taj poslije zajebaje raju sa tim grbovima, prodaje, sta vec radi...cyprus wrote:E baš toal-em wrote:ispred onog bbi niko ne da zlatnu,niko ne da timsku,niko ne da bosanca
jos se svadjaju naki starci oko duplih i nepostenih razmjenaJa neki dan došo gore sa dva Begovića, Pjanićem i par zlatnih, ne mogu ljudi vjerovat
![]()
Sve to puklo u roku minute
![]()
Nego, hoću li ja ikad nać grb Ekvadora, Jordi Albu i maskotu![]()
i angazujemo securitas da prekontrolise kakve ko ima duple prije nego moze pristupiti skupu..visocicaguy wrote:pa hajmo napraviti alternativni skup razmjene... malo ozbiljnije raje - i da to ne bude ispred BBI, nego, recimo, ispred alte
javite i meni tj. da povedem sefavisocicaguy wrote:pa hajmo napraviti alternativni skup razmjene... malo ozbiljnije raje - i da to ne bude ispred BBI, nego, recimo, ispred alte
mushkile chibira wrote:Fakat ne znam ko je uopste poceo sa tim ali da je u redu vala i nije. Neki dan se bas bas iznervirah ispred BBI-a. Djeca stekaju po djepovima zlatne, timske, stadione, bosance, engleze, spance i uopsteno raritetne slicice koje ocito nisu stampane u velikim serijama (ima ih fakat oko 50-ak koliko smo uocili) i nema sanse da ih dobijes. Ako ides fer i ponudis ono malo takvih slicica koje imas one odu u pet minuta a da na kraju nisi uopste pronasao niti jednu koja ti nedostaje. Svojim sam ocima vidio bracni par sa oko 250 duplih sliba u potrazi za jednom jedinom slibom (411 cini mi se) i vele da su citav dan ispred BBI-a. Na kraju se neki klinjo smilovao i dao im tu slibu za sve ono duplih sto im je preostalo (uredno su davali citavo vrijeme slibe djaba svima koji su kao "razmjenjivali" s njima). Mene je to toliko iznerviralo da sam u jednom momentu kontao da potrazim narudzbenice i narucim ama bas sve zlatne, timske, bosance i onda dodjem ispred BBI-a i demonstrativno spalim sve. Sreca pa je u mene hanuma mi trezvena zena i veli onako sestrinski - tebi haman budalo malo ovo para sto smo do sada bacili. "Glede" svog dusevnog mira nastojat' cu da vise ne idem pred BBI pa taman kad bi znao da me tamo ceka zadnja nezalijepljena sliba u albumu a aBd ovoj svojoj dvojici cu debelo naplatiti svoj angazman u "akciji Panini album" cim se steknu uslovi za to.
the_stick wrote:do sada sam i ja u buntu drzao sve slicice zajedno, ali od petka vise ne... zasto? zato sto fakat ima papaka... dodje ti frajer sa bunticem od 20ak slicica u kojima se nalaze samo njemci, francuzi i talijani... i onda njemu magicno fale svi tvoji grbovi, sve tvoje timske i svi bosanci i nijedna druga slicica... i uzme ti frajer hladno 2-3-4-5 slicica, a ti, da ne ispadnes papak, pustis ga i od njega uzmes neke njemce koje znas da vise nikome ne trebaju... onda vjerovatno isti taj poslije zajebaje raju sa tim grbovima, prodaje, sta vec radi...cyprus wrote:E baš toal-em wrote:ispred onog bbi niko ne da zlatnu,niko ne da timsku,niko ne da bosanca
jos se svadjaju naki starci oko duplih i nepostenih razmjenaJa neki dan došo gore sa dva Begovića, Pjanićem i par zlatnih, ne mogu ljudi vjerovat
![]()
Sve to puklo u roku minute
![]()
Nego, hoću li ja ikad nać grb Ekvadora, Jordi Albu i maskotu![]()
tako da, od petka i ja drzim u dzepu grbove, timske i bosance.. sta ce mi? meni ne trebaju, ali ih cuvam za postene razmjene... kad vidim da je neko korektan, nije mi problem ni pokloniti slicicu, ni dati vise slicica nego sto ja dobijam... ali ovim papcima, njemac za njemca... pa nek se hebu...
usput, da nije bilo jednog od tih papaka u cetvrtak, sad bih te pitao gdje da se nadjemo za ovaj grb Ekvadora, ali ovako... mrka kapa...
sreca pa ima jos koretne raje, posebno ovako na forumima, inace bih se vec odlucio da narucim preostale koje mi fale... sigurno bi me manje kostale, a i nekom bi lokalnom papku unistio 'biznis'...
Slazem se, meni uvijek dodju slicice u zutoj koverti sa balončićima, da se ne bi ostetile. Divni ljudi.vjesticanametli wrote:a niko bolje ne upakuje slicice nego hanuma od muskile cibre![]()
![]()
![]()