eno sad. tipicna muska osvetoljubiva reakcija kad ih se odbije.sema911s wrote:iduci put kada je sretnem nadam se da ce stajat pokraj kakve barice i da ce kisa padat,
a mozda se cura nije ni snasla.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
eno sad. tipicna muska osvetoljubiva reakcija kad ih se odbije.sema911s wrote:iduci put kada je sretnem nadam se da ce stajat pokraj kakve barice i da ce kisa padat,
I meni valaVelkoski wrote:Blago vama, meni dovoljna jedna.
mah nebi ja to vec samo kolegici da udovoljim, zali me vodom kaze eto ti pa ti dijeli kiobranesheilak wrote:eno sad. tipicna muska osvetoljubiva reakcija kad ih se odbije.sema911s wrote:iduci put kada je sretnem nadam se da ce stajat pokraj kakve barice i da ce kisa padat,![]()
a realno, ko se ne voli osvetiti?sheilak wrote:eno sad. tipicna muska osvetoljubiva reakcija kad ih se odbije.sema911s wrote:iduci put kada je sretnem nadam se da ce stajat pokraj kakve barice i da ce kisa padat,![]()
onaj ko je uspjesan kod zena?Velkoski wrote:a realno, ko se ne voli osvetiti?sheilak wrote:eno sad. tipicna muska osvetoljubiva reakcija kad ih se odbije.sema911s wrote:iduci put kada je sretnem nadam se da ce stajat pokraj kakve barice i da ce kisa padat,![]()
a jesi bas previse velikodusan, sema. zar nista nisi naucio zbog bivse?sema911s wrote:
mah nebi ja to vec samo kolegici da udovoljim, zali me vodom kaze eto ti pa ti dijeli kiobrane
pa onaj ko je uspjesan, radostan, zadovolja/e/n.Velkoski wrote:nevezano za žene, nego generalno![]()
jbga, taki sam kaki sam, mah zao mi je bilo pravo,, stajala je sigurno pola sata, kisnulasheilak wrote:a jesi bas previse velikodusan, sema. zar nista nisi naucio zbog bivse?sema911s wrote:
mah nebi ja to vec samo kolegici da udovoljim, zali me vodom kaze eto ti pa ti dijeli kiobrane
ma glupaca. ili samo voli kisu.sema911s wrote:jbga, taki sam kaki sam, mah zao mi je bilo pravo,, stajala je sigurno pola sata, kisnulasheilak wrote:a jesi bas previse velikodusan, sema. zar nista nisi naucio zbog bivse?sema911s wrote:
poznaješ li ikoga da je staaaaaaalno takav? aj don'tsheilak wrote:ne vjerujem. osoba koja je zadovlj(e)na, emocionalno, fizicki, psihicki, nema potrebe da se sveti. nema ni kad.u zenu je.
but i do.Velkoski wrote:poznaješ li ikoga da je staaaaaaalno takav? aj don'tsheilak wrote:ne vjerujem. osoba koja je zadovlj(e)na, emocionalno, fizicki, psihicki, nema potrebe da se sveti. nema ni kad.u zenu je.
I koliko si ih tako prodao i po kojoj cijeni? Da li samo prodaješ ili i popravljaš kišobrane?sema911s wrote:kada je nekulturna,
jucer pada kisa i stoji dama kisne pored alte, posto mi bi auto blizu,dam joj kisobran, ona ni da bekne, bulji u mene ko foka, valjda je iznenadilo ili sta vec
Kod mene je tako samo u periodu mart-septembar...sheilak wrote:satisfied. all the time.
Vidis, mozda je fakat isao na onaj arapski fazon trgovine - ako uzmes u ruku, kupio siRamzess Veliki wrote: I koliko si ih tako prodao i po kojoj cijeni? Da li samo prodaješ ili i popravljaš kišobrane?
Ti k'o da ne gledaš Sulejmena ...sheilak wrote:ne vjerujem. osoba koja je zadovlj(e)na, emocionalno, fizicki, psihicki, nema potrebe da se sveti. nema ni kad.u zenu je.
ma firmin reklamni kitobrani, mozda joj se nije svidjeo jer je bio bordo mozda navija za zeljuRamzess Veliki wrote:I koliko si ih tako prodao i po kojoj cijeni? Da li samo prodaješ ili i popravljaš kišobrane?sema911s wrote:kada je nekulturna,
jucer pada kisa i stoji dama kisne pored alte, posto mi bi auto blizu,dam joj kisobran, ona ni da bekne, bulji u mene ko foka, valjda je iznenadilo ili sta vec
A, jel'? Kritikuješ nekulturu, a ' vamo - KOBILA.JThomas wrote:naravno, jednostavnija i logičnija objašnjenja se u startu diskredituju kad nam ne odgovaraju.