Isto ko ono prije kad ti nestane baterija u walkmanu
Oplakao sam, kralj!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ja sam više puta oplako, žena mi ulazila u boravak da vidi šta mi je..shalla wrote:Jao Spahe tita![]()
![]()
Isto ko ono prije kad ti nestane baterija u walkmanu![]()
![]()
Oplakao sam, kralj!
Il' ko ima Google chrome pa koristi translte this page opciju.veella wrote:Jako fin tekst ko zna njemacki.
http://www.sueddeutsche.de/news/sport/f ... me-1509221
Grozno. Naježih se. Ned'o Bog nikom'theTruePath wrote:Da i Allah podari lijepi dzennet amin
boze kakva vijest
8 000 000 eura direktne premije + prava prijenosa + sponzorski ugovori + ugovori za opremu.The Realist wrote:I koliko savez sada dobija novca za učešće? Ako su cifre, kao nekada ranije, onda bi time trebali sve dugove (ako ih imaju) moći vratiti i bez problema organizovati pripreme i put, a to sve bez sponzora.
bićemo velesila, imamo već trening kamp, jako puno mladih momaka će sada htjeti da igra u reprezentaciji, pare ćemo dobiti, reprezentacija je brend, samo bolji dani iduIt_is_a_Leclerc wrote:8 000 000 eura direktne premije + prava prijenosa + sponzorski ugovori + ugovori za opremu.The Realist wrote:I koliko savez sada dobija novca za učešće? Ako su cifre, kao nekada ranije, onda bi time trebali sve dugove (ako ih imaju) moći vratiti i bez problema organizovati pripreme i put, a to sve bez sponzora.
Sve negdje do 20 - 25 miliona eura direktnih prihoda.
Bože dragi, kakva vijest. Rahmet im duši.
Valjda ce se ovo odraziti i na Premijer Ligu BiH a i na nize nivoe .....DaysleepeR wrote:bićemo velesila, imamo već trening kamp, jako puno mladih momaka će sada htjeti da igra u reprezentaciji, pare ćemo dobiti, reprezentacija je brend, samo bolji dani iduIt_is_a_Leclerc wrote:8 000 000 eura direktne premije + prava prijenosa + sponzorski ugovori + ugovori za opremu.The Realist wrote:I koliko savez sada dobija novca za učešće? Ako su cifre, kao nekada ranije, onda bi time trebali sve dugove (ako ih imaju) moći vratiti i bez problema organizovati pripreme i put, a to sve bez sponzora.
Manja cifra je u pitanju,negdje između 8 i 10 miliona dolaraIt_is_a_Leclerc wrote:8 000 000 eura direktne premije + prava prijenosa + sponzorski ugovori + ugovori za opremu.The Realist wrote:I koliko savez sada dobija novca za učešće? Ako su cifre, kao nekada ranije, onda bi time trebali sve dugove (ako ih imaju) moći vratiti i bez problema organizovati pripreme i put, a to sve bez sponzora.
Jooooj <3veljaca wrote:Evo jos jedan od uspijeha .....
Idealni tim kvalifikacija:
- golman: Igor Akinfeev (Rusija)
- odbrana: Philipp Lahm (Njemačka), Dmitrij Kombarov (Rusija), Vincent Kompany (Belgija), Jan Vertonghen (Belgija)
- sredina terena: Daniele De Rossi (Italija), Mesut Özil (Njemačka), Mathieu Valbuena (Francuska)
- napad: Edin Džeko (Bosna i Hercegovina), Pedro (Španija), Robin Van Persie (Holandija).
![]()
![]()
![]()
![]()
8 miliona ukupno, 4 miliona savezu, 4 miliona igračimaThe Realist wrote:I koliko savez sada dobija novca za učešće? Ako su cifre, kao nekada ranije, onda bi time trebali sve dugove (ako ih imaju) moći vratiti i bez problema organizovati pripreme i put, a to sve bez sponzora.