Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
kupačica

#4351 Re: Farma

Post by kupačica »

Sabirni centar wrote: Dok tebe nema, ovdje vlada mir i harmonija. :D
Reci vlada dosada. Slobodno tako reci. :)
gnjev

#4352 Re: Farma

Post by gnjev »

astrid wrote:...a zasto na Farmi nemaju hljeba(brasna),a imaju alkohol i ostalu hranu :?
Zato sto su neradnici bi bio najjednostavniji odgovor. Nece da prave od psenice brasno a kad im ponude izazov nece da ga igraju . Jednom su napravili pola kile , kilu i to je to .
dječak sa šibicama

#4353 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Sinoc kad Ekrema nisu zgromili, dajte hljeba, hljeba dajte, hocemo hljeba, i kad mu ponude igru da osvoji hljeb, NECU! :D

Koji lik jebote....
astrid

#4354 Re: Farma

Post by astrid »

gnjev wrote:
astrid wrote:...a zasto na Farmi nemaju hljeba(brasna),a imaju alkohol i ostalu hranu :?
Zato sto su neradnici bi bio najjednostavniji odgovor. Nece da prave od psenice brasno a kad im ponude izazov nece da ga igraju . Jednom su napravili pola kile , kilu i to je to .
Hvala :) Ne pratim redovno....vise ovdje,pa sam mislila da je nesto drugo u pitanju.
lazni liberal

#4355 Re: Farma

Post by lazni liberal »

dječak sa šibicama wrote:
lazni liberal wrote:Memo je kvalitetna osoba i zato je vecina uz njega, najbolji primjer je Sha i to sto je otkad se Sha sa njim druzi poceo da pokazuje i svoje pozitivne osobine i od osobe koja je uz Zoricu,Ljubu i Staniju bio najnegativnija osoba postao pozitivna licnost a osoba koja iz drugog izvlaci ono sto je kod njega najpozitivnjije sigurno zasluzuje da se navija za njega. Bio je i Nazif Gljiva na Farmi pa niko nije navijao na njega nego su se sprdali sa njim. A sto se Tarota tice niko ga nije dizao ranije i niko ga ne napada bez razloga nego zbog spletkarenja. Posto vidim da ga branis objasni zbog cega je Tarot rekao da je zbog Mema kaznjen iako svi znamo da tad Memo nije ni bio na Farmi posto eto samo da je to uradio to je dokaz da on u ovoj raspravi izmedju njega i Mema nije u pravu a ima jos dosta primjera njegove dvolicnosti u vezi drugih farmera. Pored toga svadja izmedju njega i Mema je pocela zbog toga sto je Tarot pricao da Memo nagovara sve da daju stapic Filipu pa posto si gledala Farmu kazi jesi li ti ikad cula i vidjela da on nekog ubjedjuje da da stapic Filipu ?
Ne znam bas koliko je Memo kvalitetna osoba, ali Tarot ga je nagazio hinjski, Memo je Tarota branio od pocetka, a ovaj mu ga shukne momacki.

Ne volim takve ljude.

Memo ima svojih ... ono "kod nas dole je obraz bitan" mislim de ba, meni neugodno slusati, ispade da kod nas ovdje obraz najvazniji. A svi znamo da je to smijesna izjava...

Ulaguje se gledaocima, a tu pricu kako smo mi svi obrazli, moze tamo srbijancima prodavati. Meni je tragikomican.
Ima on i losih osobina ali ima mnogo vise dobrih osobina i ovaj primjer sa Sha pokazuje njegov kvalitet i da iako ima i malo glume za gledaoce i igranja igre i njegovih losih osobina on ipak kvalitetna osoba. A sto se tice obraza ima dosta ljudi koji jesu obrazli i nedaju obraz iako on to naglasava iz drugih razloga.
Last edited by lazni liberal on 31/05/2013 16:00, edited 2 times in total.
astrid

#4356 Re: Farma

Post by astrid »

dječak sa šibicama wrote:Sinoc kad Ekrema nisu zgromili, dajte hljeba, hljeba dajte, hocemo hljeba, i kad mu ponude igru da osvoji hljeb, NECU! :D

Koji lik jebote....
Mislim da bi veca kazna bila kad bi mu alkohol oduzeli :oops: Bez hljeba moze ali bez alkohola ni slucajno :-)
Last edited by astrid on 31/05/2013 15:21, edited 2 times in total.
obmana

#4357 Re: Farma

Post by obmana »

Lici li vama milan na MEDU KRUSKU :lol:
lazni liberal

#4358 Re: Farma

Post by lazni liberal »

astrid wrote:
dječak sa šibicama wrote:Sinoc kad Ekrema nisu zgromili, dajte hljeba, hljeba dajte, hocemo hljeba, i kad mu ponude igru da osvoji hljeb, NECU! :D

Koji lik jebote....
Mislim da bi mu veca kazna bila kad bi alkohol oduzeli :oops: Bez hljeba moze ali bez alkohola ni slucajno :-)
Jutros je Ekrem krenuo da udari bilo kojeg farmera samo da bi ga izbacili kad je shvatio da im nisu dali brasno pa ga je Memo odvratio od toga i nije mu dao da to uradi.
astrid

#4359 Re: Farma

Post by astrid »

lazni liberal wrote:Jutros je Ekrem krenuo da udari bilo kojeg farmera samo da bi ga izbacili kad je shvatio da im nisu dali brasno pa ga je Memo odvratio od toga i nije mu dao da to uradi.
...a sinoc nije htio da se igra za brasno ili hljeb....e jebi ga :roll:
LEDA

#4360 Re: Farma

Post by LEDA »

astrid wrote:
lazni liberal wrote:Jutros je Ekrem krenuo da udari bilo kojeg farmera samo da bi ga izbacili kad je shvatio da im nisu dali brasno pa ga je Memo odvratio od toga i nije mu dao da to uradi.
Ma ne bih ni ja igrala tu igru za brašno ......ta nestašica brašna meni je pravo iživljavanje
astrid

#4361 Re: Farma

Post by astrid »

LEDA wrote:
astrid wrote:
Ma ne bih ni ja igrala tu igru za brašno ......ta nestašica brašna meni je pravo iživljavanje
Slazem se da je izivljavanje..ali ako je gladan(a jeste) i toliko mu treba hljeb,svi ostali se slozili,pa ne bi ni njemu kruna sa glave pala.
dječak sa šibicama

#4362 Re: Farma

Pink zeli da ih animira, ali oni lezihljebovici nece, samo da im se valjati po cijeli dan... smeta im kad moraju raditi.

Postaju dosadni, odavno... umjesto da stvar kulminira, meni su postali dosadni.
Last edited by dječak sa šibicama on 31/05/2013 15:35, edited 1 time in total.
lazni liberal

#4363 Re: Farma

Post by lazni liberal »

astrid wrote:
Jako nije, neka smisle neki zanimljiv zadatak a ne samo vezanje, oni se sinoc nisu zbog njega javljali da igraju nego zbog sebe posto su jednom bili kaznjeni da gledaju one koji su nagradjeni kako jedu burek sto mi je odvratno i ponovno slanje tog istog zadatka koga su oni jednom odbili je bilo samo da bi ih ponizili i naucili pameti i drago mi je sto nije ni Ekrem ni Vesna pristali na tu ucjenu i Ekrem ih je tim odbijanjem spasio da padnu jos nize nego do sad i da zbog bureka pristanu na ono sto je prije nedjelju dana odbila vecina farmera i pogaze svoju rijec .
Last edited by lazni liberal on 31/05/2013 15:43, edited 1 time in total.
Sabirni centar

#4364 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

astrid wrote:
Prvo malo mi je glup zadatak to vezivanje, zadruga je mogla da smisli nešto bolje ili drugačije pošto se već ponavljaju sa tim. :-) .. Možda Ekrem ima fobiju ili strah od vezivanja..možda ima neke traume iz djetinjstva, ko zna.. :roll:
It_is_a_Leclerc

#4365 Re: Farma

Post by It_is_a_Leclerc »

Ekrem Jevrić je grozna osoba. Jednostavno je negledljivo koliko je lijen, iritantan i naporan. Šteta što nije spucao npr. Vesnu u onu tikvetinu, pa da budala ispadne, a Vesna napokon začepi gubicu.
gnjev

#4366 Re: Farma

Post by gnjev »

It_is_a_Leclerc wrote:Ekrem Jevrić je grozna osoba. Jednostavno je negledljivo koliko je lijen, iritantan i naporan. Šteta što nije spucao npr. Vesnu u onu tikvetinu, pa da budala ispadne, a Vesna napokon začepi gubicu.
A kako njemu neko moze uzeti bilo sta za zlo ? Pa brate vidis da nije sav svoj a opet je pozitivan nekako.
Sabirni centar

#4367 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

Dobiše farmeri infuziju od Mitrovića lično. :lol: :lol: :lol:
Igbala

#4368 Re: Farma

Post by Igbala »

koji osmijeh na 2:16 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zna li neko koji je ovo crtani ili šta već što stalno zvižduću, ovdje na 0:20 :-)

Igbala

#4369 Re: Farma

Post by Igbala »

It_is_a_Leclerc wrote:Ekrem Jevrić je grozna osoba. Jednostavno je negledljivo koliko je lijen, iritantan i naporan. Šteta što nije spucao npr. Vesnu u onu tikvetinu, pa da budala ispadne, a Vesna napokon začepi gubicu.

nemoj tako :!:
Igbala

#4370 Re: Farma

Post by Igbala »

Sabirni centar wrote:
astrid wrote:
Prvo malo mi je glup zadatak to vezivanje, zadruga je mogla da smisli nešto bolje ili drugačije pošto se već ponavljaju sa tim. :-) .. Možda Ekrem ima fobiju ili strah od vezivanja..možda ima neke traume iz djetinjstva, ko zna.. :roll:

neće iz inata i upravu je, da se dobije hljeb nije za igru 8-)
Igbala

#4371 Re: Farma

Post by Igbala »

kupačica wrote:
Sabirni centar wrote: Dok tebe nema, ovdje vlada mir i harmonija. :D
Reci vlada dosada. Slobodno tako reci. :)

ne vlada dosada, baš nam je zabavno, dovoljan je Eki :smeker:
dječak sa šibicama

#4372 Re: Farma

Kakva im je sad ovo gozba, sta sam propustio? :D
Igbala

#4373 Re: Farma

Post by Igbala »

dječak sa šibicama wrote:Kakva im je sad ovo gozba, sta sam propustio? :D
aj dont nou, da nije opet neki praznik
lazni liberal

#4374 Re: Farma

Post by lazni liberal »

dječak sa šibicama wrote:Kakva im je sad ovo gozba, sta sam propustio? :D
Sabirni centar wrote:Dobiše farmeri infuziju od Mitrovića lično. :lol: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#4375 Re: Farma

Ali kojim povodom... zar nije veceras zurka?

Ili je ovo neki od rodjendana, stalno pricaju o rodjendanima.
Locked