Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- wewa
#43476 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Mučki provokator! 
-
kluz franjo
#43477 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Čitala bi (muška) raja prijedloge zakona, budžete i amandmane, ali kriju ih anamone u tašnama, pa ti još i kremom oči zamažu...
Ne možeš ni čitati, ni pisati, ni crtati... OK. Možeš malo crtati.
Ali samo jednostavne stvari, čiča glišu i sl.
Ne možeš ni čitati, ni pisati, ni crtati... OK. Možeš malo crtati.
Ali samo jednostavne stvari, čiča glišu i sl.
- cvrčak_na_hedonizmu
#43478 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Prije bih rekao budzetski sindromwewa wrote:Štokholmski sindrom drma stotine hiljada...kluz franjo wrote:"Ne glasam za NS, ali kad vidim one Sebijine skupe tašne iz Pariza..."
Mozda grijesim
- Porodice Foht
#43479 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Falatar nije bio los eksperiment. Licno bih volio da je Pedja zaganjao onog Bojana iz B.Luke sto bi gost u Face Tv neki dan kao eventualnog lidera NS u manjem entitetu.JedanMova wrote:Nemojte covjeka dirat, to je Fortin eksperiment.addy_sa wrote:A šta bi s Falatarom?
"Operacija uspjela, pacijent preminuo" - doduse, voditelj kampanje mu je sad zaposlen kod Forte u kabinetu kao savjetnik, a placa ga UNDP.
Nego, vidim da se na temi polako bude "ocekivani" nickovi.
Drago mi je sto vas vidim aktivne, fali vas jos par al dobro vam je prolazno. Cim ste vi tu da okrecete pricu na sporedne teme i pljujete ko lame, meni je sve jasno
- kmirsad
#43480 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
drug_profi wrote:Odavno niko ne upita.
To ko onaj vic sa klokanom i kapom.
- kmirsad
#43481 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
"Ne glasam za NS, ali kad vidim onaj Sebijin skupi sat..."kluz franjo wrote:"Ne glasam za NS, ali kad vidim one Sebijine skupe tašne iz Pariza..."
-
tutku
#43482 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Brojke ne lazu. Pogledaj broj glasova NS na izborima 2014 u KS i pogledaj u 2018. Naravno da ne tvrdim da je to Damirova iskljuciva zasluga, no treba priznati da je kao nosilac liste znacajno doprinio takvom stanju. Moze se uporediti i njegov broj glasova za recimo Fortinim, slika je onda dosta jasnija.Control panel wrote:A razmisli koliko je odnio zato sto su se stari NS-ovci koji su formirali stranku razocarali sto je neki dosljo nosilac liste.tutku wrote:Razmisli malo koliko je ugladjeni supak donio glasova NSu, a koliko neki drugi. Ne znaju forumasi najbolje, ti znas ocito.Control panel wrote:Eh kakve sam kritike dobijao od forumasa na moje stavove o marajnovicu i tome da je njega NS stavio za nosioca liste.
Veceg i ugladjenijeg shupka od njega nema.
Ali eto forumasi najbolje znaju.
Jaki su glasaci kad ih slatkorjecivi shupak moze omadjijati.
Na kraju. Vrijeme sve pokaze. Ko je u pravi, ko ke shupak, ko pojma nema ni o cemu nego se nadmudruje po forumu...
-
tutku
#43483 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jake argumente kontra DM iznosis - bradica, cvike, mindjusa, itd.Control panel wrote:Neko je nekad i za Zornica govorio da ce SDP dobiti sa likom koji je bio u SDA, pa u SBIH.
Eto vrijeme je pokazalo da je SDP “dobio”.
A za DM i dalje mislim sa nije trebao niti treba NS covjek koji je bio Hankin ministar u zeljkovicevoj SDA vladi, kojemu je radeljas bio parlamentarna vecina. DM je ispunjavao naloge SDA, a sad ko fol on protiv njih.
Hau jes nou.
Da, ugladjeni shupak, sa bradicom, baklava cvikama, mindjusom i kosom. Vodite ga kuci.
To sto je DM bio ministar u SDA vladi samo po sebi ne znaci nista ikome ko razumije politiku, a narocito ovu lokalnu. Niti je on sam donosio odluku o tome, niti se njegov rezultat moze mjeriti po tome, vec po rezultatima koje je tadasnje ministartstvo koje je vodio napravilo.
Ovdje se banalizira situacija i DM oznacava kao sda igrac jer je bio u toj vladi, zanemarujuci upravo kljucnu prednost DMa nad ostalima iz NS - covjek se pokazao van politike kao strucnjak u odredjenoj oblasti, i za sitni sicar ne vjerujem da ima financ. interesa. Dalje, hajde da vidimo koliko to ljudi sa njegovim CV sjedi u NS? Odgovoricu ja - jedno do dvoje maksimalno, uglavnom su to i tamo uhljebi u nastajanju.
-
high_volume
#43484 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Koliko je do sada održano sjednica Parlamenta FBiH?addy_sa wrote:Zanimljivim snobovskim pričama o Sabini C zastupnici, nepravedno je u drugi ili treći ili peti plan pala njena stranačka kolegica federalna zastupnica Milomirka Melank.
Šta je, do sada, konkretno uradila zastupnica Melank?
Ili planira uraditi?
Osim što pomaže Sabini snima je mobitelom kad govori i slično.
- wewa
#43485 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
upravu si, mocna je Budzetska Sila.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Prije bih rekao budzetski sindrom
Mozda grijesim
- Prpa.ba
#43486 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Da mi je dozivjeti dan kada ce se vrli i zabrinuti forumski pitci pitati sta radi bilo koji federalni zastupnik SDA, SBB ili DF-a. Ustvari jos bolje, ne moraju se ni pitati sta radi zastupnik X, dovoljno je da znaju ime i eventualno prezime makar nekog zastupnika a da nije Sebija. 
-
MK81
#43487 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ima naravno, ali ne mogu da dodju do izražaja. glavni problem je što je to uzak krug ljudi koji nikome ne vjeruje i misli da sve zna. Svi su ubačeni elementi što nije tačno. Konfrotiraju se sa zaposlenicima bespotrebno gdje god su rukovodioci._Reds_ wrote:Ima NS i solnih žena, osim Sabine,koje nisu FGR, ali nažalost ne isplivaju, evo za primjer Azra Jahić, vjećnica na Ilidzi.MK81 wrote:Činjenica je da dosta ljudi u NS jednostavno nisu dorasli odredjenim funkcijama. Problem NS je sto misli da su svi glupi, i igraci SDA naravno osim njih samih. Forto recimo okuplja ljude koji nisu ni formalno obrazovanje zavrsili da se bave ozbiljnim stvarima, operativnim...ljudi ne znaju gdje je sjediste porezne uprave itd... NS jednostavno nema ljude za rezultat koji su ostvarili plus su organizaciono na losem nivou. To moraju mijenjati pod hitno. Sabina koju ovde spominju, je Pedjina miljenica, a realno nije nikakav operativac, ima dug jezik i misli da je mnogo pametna ali realno bez NS je nula. Forto je recimo u USA zavrsio novinarstvo, misli da je to dovoljno da bude ministar finansija ili premijer a realno nije u pravu... dosta propusta u kadrovanju
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#43488 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
opet sda pulen (citaj d.m.) baca koske i dize sebe u nebesa.
hinjski i podmuklo. ako je zero posten, neka izadje u javnost i odmah sve kaze, a ne da piri vatru dok ne napravi pozar.
hinjski i podmuklo. ako je zero posten, neka izadje u javnost i odmah sve kaze, a ne da piri vatru dok ne napravi pozar.
-
gold'n'brown
#43489 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Damir je najveci razlog zasto sam glasao za NS, bez njega sumnjam da ce imati moj glas.
-
addy_sa
#43490 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Šest koliko mi je poznato, zašto?high_volume wrote:Koliko je do sada održano sjednica Parlamenta FBiH?addy_sa wrote:Zanimljivim snobovskim pričama o Sabini C zastupnici, nepravedno je u drugi ili treći ili peti plan pala njena stranačka kolegica federalna zastupnica Milomirka Melank.
Šta je, do sada, konkretno uradila zastupnica Melank?
Ili planira uraditi?
Osim što pomaže Sabini snima je mobitelom kad govori i slično.
-
addy_sa
#43491 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Heroina Sebija ima svoju temu.kmirsad wrote:"Ne glasam za NS, ali kad vidim onaj Sebijin skupi sat..."kluz franjo wrote:"Ne glasam za NS, ali kad vidim one Sebijine skupe tašne iz Pariza..."
Ovdje se piše o tašnama i satovima prvaka i prvakinja Naše stranke.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#43492 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Dok je u isto vrijeme kod drugih stranaka u bih sve popunjeno kvalitetnim kadrom, svi su dorasli dodijeljenim funkcijama...MK81 wrote:Činjenica je da dosta ljudi u NS jednostavno nisu dorasli odredjenim funkcijama. Problem NS je sto misli da su svi glupi, i igraci SDA naravno osim njih samih. Forto recimo okuplja ljude koji nisu ni formalno obrazovanje zavrsili da se bave ozbiljnim stvarima, operativnim...ljudi ne znaju gdje je sjediste porezne uprave itd... NS jednostavno nema ljude za rezultat koji su ostvarili plus su organizaciono na losem nivou. To moraju mijenjati pod hitno. Sabina koju ovde spominju, je Pedjina miljenica, a realno nije nikakav operativac, ima dug jezik i misli da je mnogo pametna ali realno bez NS je nula. Forto je recimo u USA zavrsio novinarstvo, misli da je to dovoljno da bude ministar finansija ili premijer a realno nije u pravu... dosta propusta u kadrovanju
Salim se, znam ja da si ti svjestan da i u ostalim strankama nema kvalitetnog kadra, ali od drugih to i ne ocekujes pa neces o njima pisati i kritikovati ih vec samo NS...
-
kluz franjo
#43493 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Aha, ispravka onda.addy_sa wrote:Heroina Sebija ima svoju temu.kmirsad wrote:"Ne glasam za NS, ali kad vidim onaj Sebijin skupi sat..."kluz franjo wrote:"Ne glasam za NS, ali kad vidim one Sebijine skupe tašne iz Pariza..."
Ovdje se piše o tašnama i satovima prvaka i prvakinja Naše stranke.
"Ne glasam za SDA, ali kada vidim frizurice kod Kojovića i Marjanovića..."
Jel' bolje?
-
addy_sa
#43494 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
I šešir kod Kojovića kad ide na stranačke pregovore, dodao bih 
- Banksy
#43495 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ali ja ću to ipak iznijeti u medije.
Biće prilike da se dostojanstveno i civilizirano prodiskutuju mnoge stvari koje su se dešavale u zadnjih više od godinu dana, od neispunjenih obaveza iz predizborne kampanje, izrečenih neistina tijekom unutarstranačkih izbora, nepoštivanja smjernica ranijeg predsjedništva u različitim pregovorima, kažnjavanja neposlušnih, nagrađivanja poslušnih i još mnogo toga.
Mediji nisu mjesto za takvo što -
- napisao je Damir Marjanović
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#43496 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
đon obraz, a ljudi iz naše stranke će opet sve trpjeti, a damir će opet za sedam dana reći kako ga ponovno mediji pritišću, pa će baciti kosku i sve tako dok ponestane srpljenja peđi i dok ga ne otjera. samo je pitanje hoće li već biti kasno, jer bi od sebe mogao napraviti babarogu, a od damira žrtvu i tako omogućiti damiru da se opet utopi u neku novu stranku i dočepa kakvog parlamenta, naravno, kao urbani sda pulen.Banksy wrote:Ali ja ću to ipak iznijeti u medije.
Biće prilike da se dostojanstveno i civilizirano prodiskutuju mnoge stvari koje su se dešavale u zadnjih više od godinu dana, od neispunjenih obaveza iz predizborne kampanje, izrečenih neistina tijekom unutarstranačkih izbora, nepoštivanja smjernica ranijeg predsjedništva u različitim pregovorima, kažnjavanja neposlušnih, nagrađivanja poslušnih i još mnogo toga.
- kmirsad
#43497 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Banksy wrote:Ali ja ću to ipak iznijeti u medije.
- wewa
#43498 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
red je da Narod znaBanksy wrote:Ali ja ću to ipak iznijeti u medije.
-
jefff
#43499 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sta su se to pojebali?
-
MK81
#43500 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ako nije sarkazam u pravu si. Nije poenta se porediti sa daleko losijim od sebe niti traziti opravdanje u drugima za svoje postupke. Poenta je da ti sam nisi takav i da odskačeš od loših. Znamo mi svi kako radi ta SDA, ko su im kadrovi , vidimo to zadnjih 30 godina ali mi želimo promjenu i stanja i ponašanja političkih organizacija.izvrsni direktor wrote:Dok je u isto vrijeme kod drugih stranaka u bih sve popunjeno kvalitetnim kadrom, svi su dorasli dodijeljenim funkcijama...MK81 wrote:Činjenica je da dosta ljudi u NS jednostavno nisu dorasli odredjenim funkcijama. Problem NS je sto misli da su svi glupi, i igraci SDA naravno osim njih samih. Forto recimo okuplja ljude koji nisu ni formalno obrazovanje zavrsili da se bave ozbiljnim stvarima, operativnim...ljudi ne znaju gdje je sjediste porezne uprave itd... NS jednostavno nema ljude za rezultat koji su ostvarili plus su organizaciono na losem nivou. To moraju mijenjati pod hitno. Sabina koju ovde spominju, je Pedjina miljenica, a realno nije nikakav operativac, ima dug jezik i misli da je mnogo pametna ali realno bez NS je nula. Forto je recimo u USA zavrsio novinarstvo, misli da je to dovoljno da bude ministar finansija ili premijer a realno nije u pravu... dosta propusta u kadrovanju
Salim se, znam ja da si ti svjestan da i u ostalim strankama nema kvalitetnog kadra, ali od drugih to i ne ocekujes pa neces o njima pisati i kritikovati ih vec samo NS...