Pa između njega i Bjelice mislim da se vodi mrtva trka !ultima_palabra wrote:Valjić je svemirski brod za Jakupovića. Ustvari, Jakupović je vjerovatno najgori sudija uopšte u PL.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cpu_fan
#43476 Re: Premijer liga BiH
- Logovan
#43477 Re: Premijer liga BiH
Vidimo da ne vidimo da ništa nije čisto.vryzas wrote:
Savez napolje
-
sumirprimus
#43478 Re: Premijer liga BiH
najednostavniji odgovor je vjerovatno i najtacniji,zato sto je pomogao zelji,a zelji pomoc je duznost i obaveza svakog casnog sudije ovu sezonu...avetinja wrote:Kakvi debili rade u Savezu. Kerla je startovao na loptu, odnio loptu, ali i zahvatio igrača Zrinjskog po nogama. Kontakt se desio prije šesnaesterca, tako da nema govora o penalu. Opet širu masu prave budalama. Hajmo se složiti sa odlukom da je bio penal. Zašto onda Valjić nije dobio suzpenziju? Ne svirati penal u utakmici koja odlučuje prestiž i ne pokazati igraču drugi žuti karton je za kaznu od nekoliko utakmica bez suđenja. Još u naslovu stoji "Napravio je samo jednu grešku". Mašala, mogao je dvije - tri, pa da se onda kazni. Ako kojim slučajem neki sudija u budućnosti ne svira "čist" penal i bude kažnjen, to će biti za grohotnog smijeha.
-
vryzas
#43479 Re: Premijer liga BiH
Logovan wrote:Vidimo da ne vidimo da ništa nije čisto.vryzas wrote:
Savez napolje![]()
Al fakat su u savezu debili.
Na kraju krajeva, trebali su ga suspendovati ako je penal i crveni.
-
sumirprimus
#43480 Re: Premijer liga BiH
ni blizu ista...vryzas wrote:[
Dva "ista" starta...defanzivci prvo imaju kontakt sa loptom, a nakon toga kontakt sa protivnikom. Corav je onaj ko tvrdi drugacije...corav ili lood.
Realno
realno
- avetinja
#43481 Re: Premijer liga BiH
Nemojte se zajebavati, jer ćemo vam namjestiti ispadanje iz lige. Znaš da nam se može.sumirprimus wrote:najednostavniji odgovor je vjerovatno i najtacniji,zato sto je pomogao zelji,a zelji pomoc je duznost i obaveza svakog casnog sudije ovu sezonu...avetinja wrote:Kakvi debili rade u Savezu. Kerla je startovao na loptu, odnio loptu, ali i zahvatio igrača Zrinjskog po nogama. Kontakt se desio prije šesnaesterca, tako da nema govora o penalu. Opet širu masu prave budalama. Hajmo se složiti sa odlukom da je bio penal. Zašto onda Valjić nije dobio suzpenziju? Ne svirati penal u utakmici koja odlučuje prestiž i ne pokazati igraču drugi žuti karton je za kaznu od nekoliko utakmica bez suđenja. Još u naslovu stoji "Napravio je samo jednu grešku". Mašala, mogao je dvije - tri, pa da se onda kazni. Ako kojim slučajem neki sudija u budućnosti ne svira "čist" penal i bude kažnjen, to će biti za grohotnog smijeha.![]()
-
vryzas
#43482 Re: Premijer liga BiH
Bjezi ba @sumire, vozaj trolu negdje drugosumirprimus wrote:ni blizu ista...vryzas wrote:[
Dva "ista" starta...defanzivci prvo imaju kontakt sa loptom, a nakon toga kontakt sa protivnikom. Corav je onaj ko tvrdi drugacije...corav ili lood.
Realno
realno![]()
-
sumirprimus
#43483 Re: Premijer liga BiH
ma rano ste se vi poceli zajebavat, imamo mi jos bodova za prosut sa vasim direktnim konkurentima..avetinja wrote:
Nemojte se zajebavati, jer ćemo vam namjestiti ispadanje iz lige. Znaš da nam se može.
a plus i vi dolazite...
-
sumirprimus
#43484 Re: Premijer liga BiH
nista trola samo metro.. da me ne mozete zajbavat kako to kod vas ima a kod nas nema...vryzas wrote:
Bjezi ba @sumire, vozaj trolu negdje drugo...coro
![]()
-
sumirprimus
#43486 Re: Premijer liga BiH
istom mi dodje, a da neam pojma ni o cem smo pricali..
gasi..
pauza

gasi..
pauza
- avetinja
#43487 Re: Premijer liga BiH
sumirprimus wrote:ma rano ste se vi poceli zajebavat, imamo mi jos bodova za prosut sa vasim direktnim konkurentima..avetinja wrote:
Nemojte se zajebavati, jer ćemo vam namjestiti ispadanje iz lige. Znaš da nam se može.
a plus i vi dolazite...
Odlično što sam povaljuješ svoj klub u mutnu baru. Kontra faul, što bi ti rekao.
Jebiga, razumijem. Kad se ne slave svoje titule, onda moraš slaviti uspjeh ostalih manje mrskih konkurenata. Mora se negdje popit.
20 milja nam ništa ne znači.
-
sumirprimus
#43488 Re: Premijer liga BiH
ma nemate vi tih para,taman kad bi iscupali svoj istok iz temelja i kod nas ga presadili... 
- avetinja
#43489 Re: Premijer liga BiH
Jebiga, kad smo propustili oglas zvani "autobus". Tad bi sve bilo lakše.

-
sumirprimus
#43490 Re: Premijer liga BiH
al i to su vam izasli u susret, stavili utakmicu u terminu kad sav normalan svijet ide na more...

- BlueBlood
#43491 Re: Premijer liga BiH
mislim da je ovde trebao svirati penale za Slobodusumirprimus wrote:mislim da bih se i ja zajebavao, nema sumnje.vryzas wrote:
Savez napolje
ovo i jeste za zajebancije...i to kvalitetne bez vulgarnosti...
-
tr_ba
#43492 Re: Premijer liga BiH
Samo da napomenem,bez dubinskih rasprava,faul ili prekrsaj se sudi na onom mjestu gdje kontakt prestaje,a ne ondje gdje pocinje...
-
sumirprimus
#43493 Re: Premijer liga BiH
tako je cist penal!tr_ba wrote:Samo da napomenem,bez dubinskih rasprava,faul ili prekrsaj se sudi na onom mjestu gdje kontakt prestaje,a ne ondje gdje pocinje...
- Kinaski
#43494 Re: Premijer liga BiH
hahhaha e i ovo da cujem. bravo genijetr_ba wrote:Samo da napomenem,bez dubinskih rasprava,faul ili prekrsaj se sudi na onom mjestu gdje kontakt prestaje,a ne ondje gdje pocinje...
-
sumirprimus
#43495 Re: Premijer liga BiH
charuga mi je sumLJiv,nista ne dira...

- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#43496 Re: Premijer liga BiH
Dobro nije se bas dobro izrazio, Kerlin/Lastin duel po savezu se sastoji od dva duela.Kinaski wrote:hahhaha e i ovo da cujem. bravo genijetr_ba wrote:Samo da napomenem,bez dubinskih rasprava,faul ili prekrsaj se sudi na onom mjestu gdje kontakt prestaje,a ne ondje gdje pocinje...
Prvi koji je po meni cist start Kerle, i ako je prekršaj sudija ima pravo da pusti prednost. ( i tu dolazimo do ovoga "faul ili prekrsaj se sudi na onom mjestu gdje kontakt prestaje,a ne ondje gdje pocinje...")

I drugi u nastavku, koji opet po meni jeste preksaj ali je opet izvan 16.

`naci sporan je samo karton Kerli.
- omega369
#43497 Re: Premijer liga BiH
Cist faul i karton. I drugi prekrsaj je hladno mogao svirati penal za zrinjski, pogotovo sto ovaj nije sviraotcz wrote:mislim svejedno je, faul je ocit i karton.mali_milojica wrote:Kerla starta na 18m. Tu kontakt pocinje.
Odnosi i loptu i Todorovica.
To je faul,nikakav penal,osim ako nisi djubre iz saveza.
Pa nije TLN i kad Djuro govori u 16,u 16 se bacaj.
mozda je i bolje sto nije suspendovan pa da derbi sudi, trenutno je najbolje sto sudacka nudi.
e sad, drugo je ako si strumf pa lazes jer si naucio
- ultima_palabra
#43498 Re: Premijer liga BiH
Omega, lakapo samo... pojede ti čir unutrašnje organe, trebat će ti nekadomega369 wrote:Cist faul i karton. I drugi prekrsaj je hladno mogao svirati penal za zrinjski, pogotovo sto ovaj nije sviraotcz wrote:mislim svejedno je, faul je ocit i karton.mali_milojica wrote:Kerla starta na 18m. Tu kontakt pocinje.
Odnosi i loptu i Todorovica.
To je faul,nikakav penal,osim ako nisi djubre iz saveza.
Pa nije TLN i kad Djuro govori u 16,u 16 se bacaj.
mozda je i bolje sto nije suspendovan pa da derbi sudi, trenutno je najbolje sto sudacka nudi.
e sad, drugo je ako si strumf pa lazes jer si naucio
Šta je Avaz danas pisao?
- BlueBlood
#43499 Re: Premijer liga BiH
faul ili prekrsaj se sudi na onom mjestu gdje osteceni nakon faula ili prekrsaja tj nakon pada uspostavi kontakt sa zelenom povrsinom tj tlom ili u narodu receno gdje padnetr_ba wrote:Samo da napomenem,bez dubinskih rasprava,faul ili prekrsaj se sudi na onom mjestu gdje kontakt prestaje,a ne ondje gdje pocinje...
-
tr_ba
#43500 Re: Premijer liga BiH
Nezelim da se raspravljam,jer vidim upucen si,tako da ti dajem pravo da castis epitetima.Kinaski wrote:hahhaha e i ovo da cujem. bravo genijetr_ba wrote:Samo da napomenem,bez dubinskih rasprava,faul ili prekrsaj se sudi na onom mjestu gdje kontakt prestaje,a ne ondje gdje pocinje...