Duo paket je isti kao Moja tv paket (što se kategorije usluge tiće). Imaš kod telemacha samo internet paket ali tu osim cijene paketa plaćaš analognu tv + održavanje KKS+ pretplata za internet + PDV što izađe preko 40 KM najosnovniji paket.south wrote:kako sam fulio loptu kad liku govorite zasto je izabrao Duo pakete ili trio pfff pa kako ce onda imati internetmirza_15 wrote:Ti si fulio cijelu loptu drug.
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
kolacodjagoda
#43451 Re: BHTelecom All About
-
probook
#43452 Re: BHTelecom All About
Ja ne znam kako vam se vise da svaki dan jedno te isto diskutovati
Izvolite:
http://www.mojatv.ba/
http://telemach.ba/
Da li znate citati - ZNATE
Da li znate sabirati - ZNATE
Hajde sada fino digitron u ruke, malo procitajte sta ko nudi i manite se vise suplje price na forumu. Bogu ocu ste vise svi dodijali!!!
Izvolite:
http://www.mojatv.ba/
http://telemach.ba/
Da li znate citati - ZNATE
Da li znate sabirati - ZNATE
Hajde sada fino digitron u ruke, malo procitajte sta ko nudi i manite se vise suplje price na forumu. Bogu ocu ste vise svi dodijali!!!
- Benq
#43453 Re: BHTelecom All About
NE POKUSAVAJ da dokazujes bilo sta , samo ces trositi svoje vrijeme , uzmi kokice i gledaj kako se prepucavajuprobook wrote: Hajde sada fino digitron u ruke, malo procitajte sta ko nudi i manite se vise suplje price na forumu. Bogu ocu ste vise svi dodijali!!!
-
AmirBaa
#43454 Re: BHTelecom All About
cekaj, zar su podaci RAK-a istiniti i tacni ? Telecom i par radnika ovdje se zali kako podaci nisu tacni...Ili nisu tacni SAMO oni koji govore da je telecom najgori operater u BiH ?sencobih wrote:Gdje su redovi za prelazak na drugog operatera? Evo kaže RAK da niko ne prelazi, kakve su redove gledali ovi forumaši ? Ispade da su ljudi podnosili zahtjeve za uslugu jer broj korisnika je porastao.dzaba sva propaganda, nikako da propadne telekom
- Charuga
- Globalni moderator
#43455 Re: BHTelecom All About

Dva STB-a rade, čitava porodica još nešto gleda na netu, svako za sebe ...
- zateznistub
#43456 Re: BHTelecom All About
Joj smoriste vise, ako ti/vam je skupo...ne valja, ovo-ono...pređete na drugog i mirna bosnaAmirBaa wrote:cekaj, zar su podaci RAK-a istiniti i tacni ? Telecom i par radnika ovdje se zali kako podaci nisu tacni...Ili nisu tacni SAMO oni koji govore da je telecom najgori operater u BiH ?sencobih wrote:Gdje su redovi za prelazak na drugog operatera? Evo kaže RAK da niko ne prelazi, kakve su redove gledali ovi forumaši ? Ispade da su ljudi podnosili zahtjeve za uslugu jer broj korisnika je porastao.dzaba sva propaganda, nikako da propadne telekom
-
AmirBaa
#43457 Re: BHTelecom All About
niko ni tebe ne tjera da citas ista ovdje. Tema je bhtelecom, pise se o bhtelecomu. Ako ti se ne svidja odjavi se sa foruma, odmori malozateznistub wrote:Joj smoriste vise, ako ti/vam je skupo...ne valja, ovo-ono...pređete na drugog i mirna bosnaAmirBaa wrote:cekaj, zar su podaci RAK-a istiniti i tacni ? Telecom i par radnika ovdje se zali kako podaci nisu tacni...Ili nisu tacni SAMO oni koji govore da je telecom najgori operater u BiH ?sencobih wrote:Gdje su redovi za prelazak na drugog operatera? Evo kaže RAK da niko ne prelazi, kakve su redove gledali ovi forumaši ? Ispade da su ljudi podnosili zahtjeve za uslugu jer broj korisnika je porastao.dzaba sva propaganda, nikako da propadne telekom
- zateznistub
#43458 Re: BHTelecom All About
Malo si Peglativan, pa upada u oči! Nije da pišeš nešto dubokoumno. I tema je BH Telekom a ne pljuvanje po istom...kako kažeš, ako ti se ne sviđa razligum i ti a bogami i mi rahat...AmirBaa wrote: niko ni tebe ne tjera da citas ista ovdje. Tema je bhtelecom, pise se o bhtelecomu. Ako ti se ne svidja odjavi se sa foruma, odmori malo
-
kolacodjagoda
#43459 Re: BHTelecom All About
Direktiva od šefova. Dakle pljujte ne bi li se stvorio negativan publicitet ali slabo im to nešto ide za rukomzateznistub wrote:Malo si Peglativan, pa upada u oči! Nije da pišeš nešto dubokoumno. I tema je BH Telekom a ne pljuvanje po istom...kako kažeš, ako ti se ne sviđa razligum i ti a bogami i mi rahat...AmirBaa wrote: niko ni tebe ne tjera da citas ista ovdje. Tema je bhtelecom, pise se o bhtelecomu. Ako ti se ne svidja odjavi se sa foruma, odmori malo
-
sencobih
#43460 Re: BHTelecom All About
Eno već redovi se formiraju za prelazak drugom operateru.AmirBaa wrote:cekaj, zar su podaci RAK-a istiniti i tacni ? Telecom i par radnika ovdje se zali kako podaci nisu tacni...Ili nisu tacni SAMO oni koji govore da je telecom najgori operater u BiH ?sencobih wrote:Gdje su redovi za prelazak na drugog operatera? Evo kaže RAK da niko ne prelazi, kakve su redove gledali ovi forumaši ? Ispade da su ljudi podnosili zahtjeve za uslugu jer broj korisnika je porastao.dzaba sva propaganda, nikako da propadne telekom
-
AmirBaa
#43461 Re: BHTelecom All About
Direktiva od sefova
Ako je ko zaboravio vec:
Prosječan cijena korpe usluga za srednje korisnike (65 odlaznih poziva i 50 SMS poruka) u regionu je 25,44 KM, dok su u BiH cijene bile sljedeće: m:tel 26,5 KM, HT Eronet 29,3 i BH Telekom 35 KM.
Prosječna cijena korpe usluga za velike korisnike (140 odlaznih poziva i 55 SMS poruka) u regionu iznosi 38,6, dok su cijene u BiH sljedeće: m:tel 44,7, HT Eronet 44,23 i BH Telecom 58,1.
Prosječan cijena korpe usluga za srednje korisnike (65 odlaznih poziva i 50 SMS poruka) u regionu je 25,44 KM, dok su u BiH cijene bile sljedeće: m:tel 26,5 KM, HT Eronet 29,3 i BH Telekom 35 KM.
Prosječna cijena korpe usluga za velike korisnike (140 odlaznih poziva i 55 SMS poruka) u regionu iznosi 38,6, dok su cijene u BiH sljedeće: m:tel 44,7, HT Eronet 44,23 i BH Telecom 58,1.
-
kolacodjagoda
#43462 Re: BHTelecom All About
Nedavno prešišali 150 000 korisnika MojaTv usluge, do kraja godine se očekuje minimalno 250 000, broj korisnika mobilne se u milionima broji a dobit za prošlu godinu drastično porasla u odnosu na godinu ranijeAmirBaa wrote:Direktiva od sefova![]()
![]()
![]()
Ako je ko zaboravio vec:
Telekom zaista ide prvi i daje najbolje za najpovoljniju cijenu. Konstantan rast korisnika to potvrđuje.
-
AmirBaa
#43463 Re: BHTelecom All About
pa i bakir i sda su imali najvise glasova pa jel ispada najbolji politicar u drzavi ? Mani se te price... Ja kao njihov korisnik dugi niz godina, i to moja kuca placa 4 usluge njima, imam pravo zaliti se. Nisam zadovoljan brzinom koju imam na adsl-u i zajebali su me sa studentskim paketom za zivota, ali o tome se ovdje slabo pricakolacodjagoda wrote:Nedavno prešišali 150 000 korisnika MojaTv usluge, do kraja godine se očekuje minimalno 250 000, broj korisnika mobilne se u milionima broji a dobit za prošlu godinu drastično porasla u odnosu na godinu ranijeAmirBaa wrote:Direktiva od sefova![]()
![]()
![]()
Ako je ko zaboravio vec:
Prosječna cijena korpe usluga za velike korisnike (140 odlaznih poziva i 55 SMS poruka) u regionu iznosi 38,6, dok su cijene u BiH sljedeće: m:tel 44,7, HT Eronet 44,23 i BH Telecom 58,1.![]()
Telekom zaista ide prvi i daje najbolje za najpovoljniju cijenu. Konstantan rast korisnika to potvrđuje.
-
kolacodjagoda
#43464 Re: BHTelecom All About
AmirBaa wrote:pa i bakir i sda su imali najvise glasova pa jel ispada najbolji politicar u drzavi ? Mani se te price... Ja kao njihov korisnik dugi niz godina, i to moja kuca placa 4 usluge njima, imam pravo zaliti se. Nisam zadovoljan brzinom koju imam na adsl-u i zajebali su me sa studentskim paketom za zivota, ali o tome se ovdje slabo pricakolacodjagoda wrote:Nedavno prešišali 150 000 korisnika MojaTv usluge, do kraja godine se očekuje minimalno 250 000, broj korisnika mobilne se u milionima broji a dobit za prošlu godinu drastično porasla u odnosu na godinu ranijeAmirBaa wrote:Direktiva od sefova![]()
![]()
![]()
Ako je ko zaboravio vec:
Prosječna cijena korpe usluga za velike korisnike (140 odlaznih poziva i 55 SMS poruka) u regionu iznosi 38,6, dok su cijene u BiH sljedeće: m:tel 44,7, HT Eronet 44,23 i BH Telecom 58,1.![]()
Telekom zaista ide prvi i daje najbolje za najpovoljniju cijenu. Konstantan rast korisnika to potvrđuje.sad cekam maj i ove promjene, ako mi kazu opet da ne moze brzina veca od 15 koju sad imam onda im se popisam na sve te hiljade korisnika kad oni ne mogu isporuciti internet brzi od 15 mpbs u glavnom gradu
Dakle po tvojoj logici što više korisnika to gori operater
Jao kakvih sve delegata nećeš vidjeti to je za nepovjerovati.
-
Officer Crabtree
#43465 Re: BHTelecom All About
Što više korisnika, to više Bošnjaka.
Nema to veze sa kvalitetom, nego demografskom podjelom.
Nema to veze sa kvalitetom, nego demografskom podjelom.
- tzipiripi
#43466 Re: BHTelecom All About
Evo ga, Full paket, 25 metara od centrale
Vidjećemo nakon 1. Ako ostane isto hasta la pista baby. Sumnjam da će bit i'll be back.

Vidjećemo nakon 1. Ako ostane isto hasta la pista baby. Sumnjam da će bit i'll be back.

-
quarterback
#43467 Re: BHTelecom All About
malo sam se i ja ubrzao, jedno kilometar od malte, hajd ovih 10 mbit je super ali 0.7 uploadatzipiripi wrote:Evo ga, Full paket, 25 metara od centrale![]()
http://www.speedtest.net/my-result/5269735348
- REDDEVILS
-
KurtaLN79
#43469 Re: BHTelecom All About
Ima li ko iz Tuzle da su mu se vec povecale brzine na moja tv paketima?
-
nim_sajd
-
AmirBaa
#43471 Re: BHTelecom All About
saljivdzijokolacodjagoda wrote: Dakle po tvojoj logici što više korisnika to gori operater![]()
Jao kakvih sve delegata nećeš vidjeti to je za nepovjerovati.
-
patriotkl
#43472 Re: BHTelecom All About
Tuzla

Krivac za prijevremeno povećanje -- Mirza.

Krivac za prijevremeno povećanje -- Mirza.
- R9..
#43473 Re: BHTelecom All About
To vi sa stelama....u Lukavcu josh nema povecanja

-
kolacodjagoda
#43474 Re: BHTelecom All About
Vi u tolikoj mržnji prema telekomu ne znate šta ćete pa sve što ima veze sa telekomom pokušavate diskreditovati. To je čista dijagnoza ništa više. Izađite malo napolje, nađite kakvu trebu i laganica. Pojede vas to bez veze.AmirBaa wrote:saljivdzijokolacodjagoda wrote: Dakle po tvojoj logici što više korisnika to gori operater![]()
Jao kakvih sve delegata nećeš vidjeti to je za nepovjerovati.broj korisnika ne mora znaciti da je ta usluga najbolja, sto imas dokaza milion, od auto industrije, politike, muzike pa i eto telecom operatera. Ukljuci logiku malo, kad odem na salter da mi preporuce neki paket valjda ce se pohvaliti nekim brzinama, cijenama, besplatnim minutama/internetom a nece mi pricati koliko telecom korisnika ima
-
AmirBaa
#43475 Re: BHTelecom All About
jeste, telecom mi je glavna zanimacija u zivotukolacodjagoda wrote:Vi u tolikoj mržnji prema telekomu ne znate šta ćete pa sve što ima veze sa telekomom pokušavate diskreditovati. To je čista dijagnoza ništa više. Izađite malo napolje, nađite kakvu trebu i laganica. Pojede vas to bez veze.AmirBaa wrote:saljivdzijokolacodjagoda wrote: Dakle po tvojoj logici što više korisnika to gori operater![]()
Jao kakvih sve delegata nećeš vidjeti to je za nepovjerovati.broj korisnika ne mora znaciti da je ta usluga najbolja, sto imas dokaza milion, od auto industrije, politike, muzike pa i eto telecom operatera. Ukljuci logiku malo, kad odem na salter da mi preporuce neki paket valjda ce se pohvaliti nekim brzinama, cijenama, besplatnim minutama/internetom a nece mi pricati koliko telecom korisnika ima