Tako je Hareprljavi Hare wrote:Helena2014 wrote:Jel ovo ironično ili...?prljavi Hare wrote:Umjesto da ovi zulumĆari iz Teherana objeručke prihvate Guardianovu ponudu za saradnjom,oni naravno čekaju svoje probosance iz SDS-a da
s njima planiraju svoje mračne snove o kalifatu i ko zna još o čemu......Jasno je zašto oni ne mogu zajedno sa Guardianom,znaju da bi onda
ispred njih bio period stabilnog mira,investicija,prosperiteta i žestoke borbe protiv kriminala i korupcije a u tim se uslovima takvi ne snalaze.
Oni će radije po nalogu stranih obavještajnih centara nastaviti šurovati sa Midhatovim probosancima i drogirani zajedno sanjati nestanak šumske.
Guardian je za opšte dobro stavio po strani sav zulum koji su ovi teheranci počinili nad nedužnim šumnjacima,da ne nabrajamo sve jer bi trebalo najmanje desetak stranica,dovoljno se sjetiti bacanja nejači lavovima u Pionirskoj dolini.![]()
Nije pomogao čak ni šarm premijerke Lepe......
Čeka se naravno delegacija Midhata Bosnića i Osmana Cvike,prvo će potvrditi već utvrđene planove koje otprije imaju i razraditi nove koje stižu iz
hotela "Tuzla".Klanjaće zajedno namaz,pušiti Erdoganov hašiš,onda kreću orgije, zalivene desetinama litara boze i nebrojenim tepsijama gurabija,hurmašica,baklava i raznih peksimeta.![]()
Pa dokle više ovo?![]()
Ti kažeš- Sa Dodikom je ispred nas sviju period stabilnog mira, investicija i prosperiteta i žestoke borbe protiv kriminala i korupcije
Ja ne znam koji dio mog posta nije bio jasan,nema kod mene dvosmislica a ne uzimam ni droge koje probosanci nabavljaju iz Turske i Afganistana.
Ali ne krivim ja tebe Helena,niti mislim da si plaćenica.Kod tebe je očigledna zbunjenost,tvoja nevina duša izložena je mediskom ispiranju mozga
koji svakom poštenom iskrivi jasnu i očiglednu sliku i tu je čovjek nemoćan.
Sigurno stalno gledaš FTV a ne znaš da je u signalu te TV kuće skrivena NATO frekvencija,signal koji snažno utiče na čovjekov mozak i tjera ga
da razmišlja kako oni žele.
Strašne se stvari dešavaju,ljudi nisu ni svesni.Imperijalisti i islamisti nemaju granica,niti štede resurse.
Heleni treba pruziti ruku, pomoci da izadje na pravi put. Jaka je propaganda bjelosvjetskih hohstaplera i Soros placenika, valja se suprotstaviti toj sili, nije to lako brale...