Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Alfons Kauders

#43451 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

prljavi Hare wrote:
Helena2014 wrote:
prljavi Hare wrote:Umjesto da ovi zulumĆari iz Teherana objeručke prihvate Guardianovu ponudu za saradnjom,oni naravno čekaju svoje probosance iz SDS-a da
s njima planiraju svoje mračne snove o kalifatu i ko zna još o čemu......Jasno je zašto oni ne mogu zajedno sa Guardianom,znaju da bi onda
ispred njih bio period stabilnog mira,investicija,prosperiteta i žestoke borbe protiv kriminala i korupcije a u tim se uslovima takvi ne snalaze.
Oni će radije po nalogu stranih obavještajnih centara nastaviti šurovati sa Midhatovim probosancima i drogirani zajedno sanjati nestanak šumske.
Guardian je za opšte dobro stavio po strani sav zulum koji su ovi teheranci počinili nad nedužnim šumnjacima,da ne nabrajamo sve jer bi trebalo najmanje desetak stranica,dovoljno se sjetiti bacanja nejači lavovima u Pionirskoj dolini. :mrgreen:
Nije pomogao čak ni šarm premijerke Lepe...... :?

Čeka se naravno delegacija Midhata Bosnića i Osmana Cvike,prvo će potvrditi već utvrđene planove koje otprije imaju i razraditi nove koje stižu iz
hotela "Tuzla".Klanjaće zajedno namaz,pušiti Erdoganov hašiš,onda kreću orgije, zalivene desetinama litara boze i nebrojenim tepsijama gurabija,hurmašica,baklava i raznih peksimeta. :mrgreen:

Pa dokle više ovo? :oops:
Jel ovo ironično ili...? :?

Ti kažeš- Sa Dodikom je ispred nas sviju period stabilnog mira, investicija i prosperiteta i žestoke borbe protiv kriminala i korupcije :shock:

Ja ne znam koji dio mog posta nije bio jasan,nema kod mene dvosmislica a ne uzimam ni droge koje probosanci nabavljaju iz Turske i Afganistana.
Ali ne krivim ja tebe Helena,niti mislim da si plaćenica.Kod tebe je očigledna zbunjenost,tvoja nevina duša izložena je mediskom ispiranju mozga
koji svakom poštenom iskrivi jasnu i očiglednu sliku i tu je čovjek nemoćan.
Sigurno stalno gledaš FTV a ne znaš da je u signalu te TV kuće skrivena NATO frekvencija,signal koji snažno utiče na čovjekov mozak i tjera ga
da razmišlja kako oni žele.

Strašne se stvari dešavaju,ljudi nisu ni svesni.Imperijalisti i islamisti nemaju granica,niti štede resurse. :izet:
Tako je Hare

Heleni treba pruziti ruku, pomoci da izadje na pravi put. Jaka je propaganda bjelosvjetskih hohstaplera i Soros placenika, valja se suprotstaviti toj sili, nije to lako brale...
Paranoid

#43452 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Paranoid »

Helena2014 wrote:
Ti kažeš- Sa Dodikom je ispred nas sviju period stabilnog mira, investicija i prosperiteta i žestoke borbe protiv kriminala i korupcije :shock:
Dabome!...a s kim bi drugim, da ne misliš sa Image MikiMausem?
archi_a

#43453 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

jazzer wrote:Image

Image

Biti suvremenik ovakvih prefinjenih dama a u isto vrijeme sovinista?

Ne, nemoguce. :)
Pish. :-D
Helena2014

#43454 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Helena2014 »

E sad stvarno, na ovoj temi ste svi otkačeni. Ja se stala boriti za prava žena, kontam načitana sam neka žena :novine1:, kako ovi ljudi imaju dijametralno suprotne stavove od mene, al hvala vam svima, odustala sam danas od ravnpravnosti i kao prava žena radila ozbiljne stvari i pomoću vas sviju srećom izišla na pravi put :klopa: :metla: :nokti: . Ništa mediji, sa NATO signalom , neće oni meni više pričati. Od sada ću se na ovoj temi edukovati. :komi:

Sad samo da vas pozdravim, znam nemam obrve kao Lepa, Duska i Milica, ali trudiću se :ceslja:
Helena2014

#43455 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Helena2014 »

bh.tornjak wrote:
Helena2014 wrote:Ja sam pitala ozbiljno. Da li neko stvarno vidi Milorada kao vođu u borbi protiv korupcije i boljega sutra i općeg dobra, osim možda Radončića?

Znam da nekim muškim šovinistima ide ne živce petljanje žena u politiku, jer je to po tom šovinističkom ubjeđenju isključivo muški posao, žene su glupe za to i bolje da se bave pletenjem i šivanjem. Medjutim, kako je politika u ovoj zemlji nezaobilazan faktor svega, eto i žene se bave sa njom.

Medjutim, nemoj zamjeriti što imam svoje mišljenje, posebno što se sa tvojim mišljenjem ne slaže. Pa ljudi i u braku prave različite kompromise oko odgoja djece, kupovine "bitnih" stvari, pa zašto onda ne mogu i na forumu razgovarati na istom nivou.

Ja odavno mislim svojom glavom, medije pratim, ali nisam ni pod čijim uticajem i zadnje nikad mi niko nikada nije ponudio niti platio da za nekoga glasam, moj stav je moja stvar, ali uvažavam da i neko drugi ima svoje mišljenje. Nisam ovdje da bih pokušala ičije stavove mjenjati, nemoj ni ti moje. Lijep pozdrav

oplakah...jbt..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@Helena 2014 for President

Za predsjednicu, valjda , znaš žensko predsjednica, muško predsjednik :hm:
bh.tornjak

#43456 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

Helena2014 wrote:
bh.tornjak wrote:
Helena2014 wrote:Ja sam pitala ozbiljno. Da li neko stvarno vidi Milorada kao vođu u borbi protiv korupcije i boljega sutra i općeg dobra, osim možda Radončića?

Znam da nekim muškim šovinistima ide ne živce petljanje žena u politiku, jer je to po tom šovinističkom ubjeđenju isključivo muški posao, žene su glupe za to i bolje da se bave pletenjem i šivanjem. Medjutim, kako je politika u ovoj zemlji nezaobilazan faktor svega, eto i žene se bave sa njom.

Medjutim, nemoj zamjeriti što imam svoje mišljenje, posebno što se sa tvojim mišljenjem ne slaže. Pa ljudi i u braku prave različite kompromise oko odgoja djece, kupovine "bitnih" stvari, pa zašto onda ne mogu i na forumu razgovarati na istom nivou.

Ja odavno mislim svojom glavom, medije pratim, ali nisam ni pod čijim uticajem i zadnje nikad mi niko nikada nije ponudio niti platio da za nekoga glasam, moj stav je moja stvar, ali uvažavam da i neko drugi ima svoje mišljenje. Nisam ovdje da bih pokušala ičije stavove mjenjati, nemoj ni ti moje. Lijep pozdrav

oplakah...jbt..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@Helena 2014 for President

Za predsjednicu, valjda , znaš žensko predsjednica, muško predsjednik :hm:
prvo da dokazes da nisi pod uticajem onih dzihadlija..... :run:
ILVIIR

#43457 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ILVIIR »

jazzer wrote:Image

Image

Biti suvremenik ovakvih prefinjenih dama a u isto vrijeme sovinista?

Ne, nemoguce. :)
trazim sliku na kojoj su zeljko, dusan i milan svi zajedno.. hocu da stavim kao pozadinu desktopa..
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#43458 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Helena2014 wrote:E sad stvarno, na ovoj temi ste svi otkačeni. Ja se stala boriti za prava žena, kontam načitana sam neka žena :novine1:, kako ovi ljudi imaju dijametralno suprotne stavove od mene, al hvala vam svima, odustala sam danas od ravnpravnosti i kao prava žena radila ozbiljne stvari i pomoću vas sviju srećom izišla na pravi put :klopa: :metla: :nokti: . Ništa mediji, sa NATO signalom , neće oni meni više pričati. Od sada ću se na ovoj temi edukovati. :komi:

Sad samo da vas pozdravim, znam nemam obrve kao Lepa, Duska i Milica, ali trudiću se :ceslja:

Svaka čast,nikada nije kasno da čovjek dođe sebi,stane na loptu,okrene se oko sebe i vidi u kakvoj je zabludi bio!Tek sada draga Helena
možeš ponosno čitavom svijetu reći da misliš svojom glavom a ne da živiš u imerijalističko-islamističkom matrixu.
Odabrala si težak ali ispravan put! :thumbup:
I nemoj se opteretiti fizičkim izgledom,desetine hiljada žena žele izgledati kao Milica i Dušanka.Uzaludno,od Boga je to dar! :-D

P.S.I ne gledaj ni slučano ni RTVBN,kod njih je ugrađeni NATO signal još snažniji. 8-)

Ako slučajno ima još neko ko sumnja da nas Guardian vodi u bolje sutra,evo da ih razuvjerimo....
07/11/2014 | 12:06 | Извор: РТРС | Коментара: 0
Амбасадори В. Британије и Њемачке у Бањалуци
Амбасадори Велике Британије и Њемачке у БиХ Едвард Фергусон и Кристијан Хелбах данас у Бањалуци.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик захвалио је данас владама Њемачке и Велике Британије за нову иницијативу у којој ће се
приоритет дати прво рјешавању економских, социјалних и других питања, а потом и убрзаном рјешавању осталих европских питања у БиХ. :mrgreen:
У разговору са амбасадорима Њемачке и Велике Британије, Додик је изразио спремност да буде дио структуре политичара који ће се обавезати у прихватању обавеза у провођењу ових питања уколико не задиру у промјену Устава и пренос надлежности, саопштено је из кабинета предсједника Српске.
Додик је нагласио и да кључни циљ новоформиране власти треба да буде да БиХ доведе у позицију да добије статус кандидата за ЕУ, подсјећајући да је Српска од почетка имала активан приступ у рјешавању и такозвана два европска питања - "Сејдић-Финци" и
успостављање механизма координације.
Амбасадори Њемачке у БиХ Кристијан Хелбах и Велике Британије Едвард Фергусон упознали су Додика о новој заједничкој британско-њемачкој иницијативи за БиХ коју су ових дана представили министар иностраних послова Велике Британије Филип Хемонд и Њемачке Франк Вaltер Штајнмајер
skupljac_zeljeza

#43459 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

07/11/2014 | 12:06 | Извор: РТРС | Коментара: 0
Амбасадори В. Британије и Њемачке у Бањалуци
Амбасадори Велике Британије и Њемачке у БиХ Едвард Фергусон и Кристијан Хелбах данас у Бањалуци.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик захвалио је данас владама Њемачке и Велике Британије за нову иницијативу у којој ће се
приоритет дати прво рјешавању економских, социјалних и других питања, а потом и убрзаном рјешавању осталих европских питања у БиХ. :mrgreen:
У разговору са амбасадорима Њемачке и Велике Британије, Додик је изразио спремност да буде дио структуре политичара који ће се обавезати у прихватању обавеза у провођењу ових питања уколико не задиру у промјену Устава и пренос надлежности, саопштено је из кабинета предсједника Српске.
Додик је нагласио и да кључни циљ новоформиране власти треба да буде да БиХ доведе у позицију да добије статус кандидата за ЕУ, подсјећајући да је Српска од почетка имала активан приступ у рјешавању и такозвана два европска питања - "Сејдић-Финци" и
успостављање механизма координације.
Амбасадори Њемачке у БиХ Кристијан Хелбах и Велике Британије Едвард Фергусон упознали су Додика о новој заједничкој британско-њемачкој иницијативи за БиХ коју су ових дана представили министар иностраних послова Велике Британије Филип Хемонд и Њемачке Франк Вaltер Штајнмајер
A što ne spomenu referendum crni Mile?
prog321

#43460 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prog321 »

[quote="Helena2014"] al hvala vam svima, odustala sam danas od ravnpravnosti i kao prava žena radila ozbiljne stvari i pomoću vas sviju srećom izišla na pravi put :klopa: :metla: :nokti: . a:[/quote]

Nema na cemu.
Uvijek smo tu da pomognemo. Ali nemoj da se taj ispad o nasem predsjedniku ponovi!.,Jasno?. :-D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#43461 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Dodik: Morat ću razgovarati s Ivanićem, iako to radije ne bih
Predsjednik RS-a i SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da će, htjeli ili ne htjeli, on i novoizabrani srpski član Predsjedništva BiH iz RS Mladen Ivanić morati razgovarati, mada on to i ne bi radio, zbog, kako tvrdi, političkih razlika.
Image
Ma JeBat nekog ivanica jeko on de .BA BAJA nabij na QuJaC te neke tamo...
čaika

#43462 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

prljavi Hare wrote:Teško mi je pala činjenica da sam svrstan u grupu muških šovinista. :( Ja,koji sam uvijek davao punu podršku ženama u njihovom radu! :?
Mogu se izlistati stranice ove teme i vidjeti koliko puta sam podržao stavove i borbu premijerke Lepe,Dušanke Majkić,Milice Marković,svih
tih hrabrih lavica koje se bore protiv korupije i kriminala,za mir,blagostanje i pravnu državu.
Ruku na srce,kao čovjek od krvi i mesa nisam mogao ostati ravnodušan ni na ženske atribute navedenih tigrica.Ko može ostati hladan na
Dušankin čuperak ili mistični Milicin pogled? :-D Samo oni koji preferiraju isti pol,niko drugi!

Zaista nisam zaslužio ovakav epitet! :oops:
Svaki normalan muškarac neće ostati imun na izobilje ženskih čari kod lavica guardianske stranke, teško je ostati sabran i čistog uma kada Dušanka prođe pored. Bio sam svjedok kako svojom skladnom zaobljenom pojavom plijeni pažnju muškaraca, asfalt se topi pod njenim stopama dok ponosno hoda širokim ulicama njenog grada.
Međutim, ono što još više oduševljava kod lavica je razorni intelekt koji posjeduju gotovo sve članice guardianske stranke. Ta sposobnost da se odmah dokuči skrivena namjera Bakira Izetbegovića, Midhata Bosnića, Osmana Cvike ili bilo kojeg drugog izdajnika. Evo na primjer ovaj potresni status koji je Dušanka ostavila kada je ona sirovina Vučurević vrijeđala premijerku Željka Cvijanovića jer je trandža.

Image

Zar neko može pročitati ovo i ne zaplakati? Taj primitivac vrijeđao je premijerku samo zato što ima ćunu, kao da je ona kriva za to. Takve riječi može izgovoriti samo monstrum, nesposoban da shvati prirodnu različitost i ljepotu transrodnosti, kojom je priroda obdarila Željka Cvijanovića. Kod Guardiana i transrodne osobe dobijaju zasluženu šansu da pokažu šta znaju, dok kod izdajnika sama pojava muškog spolovila kod formalno ženske osobe izaziva mržnju. Dušanka je to lijepo rekla: Časna Hercegovina koja podržava različitosti zanijemila je nakon ispada seljačine Vučurevića. Njegove ostrašćene strasti koje sa njim upravljaju nisu mu dozvolile da vidi ljepotu i briljantan um Željka Cvijanovića. Njegov pomračeni srednjevjekovni pogled na život i izdajnička priroda tjeraju ga da pravi ispade i bruka časnu Hercegovinu pred čitavim svijetom. Dok je Guardian tolerantan i pažljiv prema seksualnim manjinama. Ali oplođava samo nerotkinje jer tako piše u ustavu.
mO k3

#43463 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

To zeljkica ima chunu ??? :? :shock: :mrgreen:
čaika

#43464 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

mO k3 wrote:To zeljkica ima chunu ??? :? :shock: :mrgreen:
Pravu ćunu, ne kabrio verziju, i ponosna je na njega. :D
seln

#43465 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

mO k3 wrote:To zeljkica ima chunu ??? :? :shock: :mrgreen:
U poredjenju s njom, pokojni John Holmes je zakinut.
Grover

#43466 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Grover »

"Bašibozluk, bagra i brabonjci ustali da obnove Dušanovo carstvo. Srbi su samo protiv onoga ko bi hteo da ih makar malo opameti, a oduševljeno kliču svakome ko ih još više zaglupljuje, unazađuje i unesrećuje. Oni nisu u sukobu sa svetom, već sa samima sobom, vraćajući se na šajkaču i opanak iz kojih su jedva izašli. Bio sam i ostao Srbin, ali nisam bolesna zadribanda i Srbenda. Takvi su izdali i osramotili srpski narod i narugali se njegovoj stvarnoj istoriji."

Koča Popović
5 0 5

#43467 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

hare, ovo je rukavica u tvoje lice. :lol:

Image
prljavi Hare

#43468 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

5 0 5 wrote:hare, ovo je rukavica u tvoje lice. :lol:

Image

Čuj ona "predložila"?Majku li joj plagijatorsku!!!!!
Ljudima ništa nije sveto,krade ideju ustavne oplodnje nerotkinja koja u šumskoj traje već godinama i koju Guardian nikada nije
zanemario.Naprotiv!
Ali neka ih,ako hoće da im djeca izgledaju kao ovaj mali ruski pajac,neka izvole.To bi bilo isto kada bi se Midhat Bosnić uhvatio oplodnje
nerotkinja..... :? U Guardianovom selu takvu djecu zatuku motikom čim se rode. :mrgreen:
Paranoid

#43469 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Paranoid »

Image

Kao da je juče bilo...
Breathless

#43470 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Breathless »

Prc Milojko :lol:
prljavi Hare

#43471 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

ORGIJANJE PROBOSANACA PO TEHERANU!!! :mrgreen:

Dogovorena koalicija na državnom nivou između SDA, DF-a i Saveza za promjene
:? :roll:

Samo su naivni mogli pomisliti da je zulumĆarima stalo do stabilnosti,prosperiteta,investicija i ulaska u euroatlanske integracije.Prave se neke zlikovačke koalicije,samo da bi se Guardiana i njegovu guardiansku stranku istjeralo iz vlasti na koju ga je narod izabrao.Ko je uopšte glasao
za Midhata Bosnića i njegove poslušnike?Plaćenici,izdajnici,kopilani,narkomani i propalice. :mrgreen:

Ovakav mračni savez je još ranije bio dogovoren,ovo danas je bila samo formalnost.Izvještaji govore da su svi učesnici današnjeg sastanka
u Teheranu imali fesove na glavama,a da je orgije predvodio poznati špekulant i smutljivac iz američke ambasade Nagib Nizbrdica koji je svirao
saz i zasipao učesnike ovog krvavog pira dolarima bez zlatnog pokrića.
Svi su zadovoljno trljali ruke i ponavljali:"Gotova je!Gotova je!"Zna se dobro na šta su mislili ovi poluljudi. :mrgreen:
Tokom cijelog ovog bala vampira uživo su izvođene ilahije i kaside,a najviše su lično pjevali Bosnić i Čavić. 8-) Bosnić se potpuno predao
orgijanju,kažu da mu je niz bradu obilno curila agda iz tulumbi i da se potpuno izgubio u islamističkom transu. :oops:
Danguba

#43472 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

Image

ode nam preCednik kako je i dosao...u gepeku :oops:
seln

#43473 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

Danguba wrote:Image

ode nam preCednik kako je i dosao...u gepeku :oops:
Za volanom: Ramiz Zmaj!
nikad_vise

#43474 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by nikad_vise »

Paranoid wrote:
Helena2014 wrote:
Dabome!...a s kim bi drugim, da ne misliš sa Image MikiMausem?
Ma ovom MikiMausu tespih izbija iz ociju.Ako on i ovakvi budu pravili vlast nebi me cudilo da RS uvede serijat.
Pa pogledaj samo sta pisu pobornici ProBosanskog SDS-a.Ja s vremena na vrijeme udjem na portal BN i vjeruj da nekad imam utisak da sam na IslamBosna kakva demagogija prevladava. :? :cry: Jos na fb citajuci neke komentare zapazi jedan "Blize mi je Sarajevo od Rusije" :run:
Vidi srpski narod da je jedna velika ujdurma i padat ce velike zrtve za opstojnost Sumske.
Gledam sinoc na ATV gostovali Majkicka,Pandurevicka,neki iz SDA Senad ali nije Sepic i zamjenik predsjednika SDS-a.Ono sto radi Advija Pandurevic i kako koketira s onim iz SDA i kako mu se laskavo smjesi je preofirno i za TV spice.Jos je par puta poklopila Majkicku,napade Advija par puta mileta,Majkicka huda gleda u voditelja koluta ocima i ono lafo pokusava da izvuce neki osmjeh.Kako se igraju sa srpstvom ovo je nevjerovatno.
Sjetit ce se oni svi vremena Mileta kad su svaki put mogli da slusaju price o Bosnjacima teroristima,Teheranu,arapima,domacim izdajnicima i slicno.
Put u EU odmah...posla,posla,posla...nemojte samo da prebrojavate krvna zrca i tjerate mak na konac...budite samo normalni.
158 20
(158 lajkova izdajnika)
Kao veliki patriota podrzavam ovakve stavove u ime srbskog naroda daj da se okrenemo ekonomiji napretku onome sto je teze najlakse je ratovati to bi neki i zeljeli da se sto brze i lakse obogate kao sto su i radili devedesetih.
(116 lajkova izdajnika)
čitam komentare i vidim da smo svi sretni napokon da se nešto promijeni u BiH dobro je da smo pozitivni ovom narodu ne treba puno da budemo sretni samo više posla i manje mržnje i biće bolje ako Bog da
Uz pjesmu "Dodji mi u Teheran pa da ti ga zakeram" Bakir I. pozdravlja svog dugogodisnjeg druga i kolegu Milorada D. iz Laktasa.
:?
HDZ 1990 ce uc u vlast i ako se Covic bude dvoumio onda broj Hrvata u Parlamentu BiH dopunjavaju Zeljkovi Hrvati jer je DF recimo multietnicka....sve je to Bakir lijepo poslozio..Zato je pao prvo dogovor sa DF-om.. Nisam za Bakira al mu skidam kapu za ovo...bas mi je drago i zbog ovih u savezu za promjene..sad kad Baja izgubi SIPU ima da se na Mars seli...ili u BG ..al tam ga Vucic ceka objerucke i jedva ce docekat da nam ga vrati..gotovo je..! Samo nek nema Zlaje i Baje... Ovi ljudi su pod strogom lupom Njemacke i EU...dakle nece bit srljanja..ide se naprijed za dobrobit svih naroda u BiH..!
Neke naznake postoje da će Dodik ostati na vjetrometini i da će ubrzo policija početi češljati njega i kumove.Mislim da će Dodik opet odpočeti priču o odcjepljenju.....strašit će narod o unitarizaciji....a svaki iole pametan čovjek zna da je RS u okviru Bosne trajna ......isto se mora reći da se trebaju mnoge stvari nadopuniti......jer će tako biti svima bolje.Nevrijedi više vući svako na svoju stranu a svi propadamo.Mora se dogovarati,jer dogovor kuću gradi....i u samoj porodici se dogovara....sretno bez Dodika i s Dodikom......u zatvoru!
Odlicna vjest za sve gradane BiH.
Koji smo qu.ac ratovali. Ovo je Karadžić mogao potpisati ¨92.
Kobi reko čudo da se desi pa bude a baš pravih promijena posle formiranja vlade na nivou BiH i da se otvori puno radnih mjesta pa umjesto da se svađamo koje ko i šta je ko da radimo pa da i mi budemo jednom sretan narod
Najbitnija stvar u svemu ovome je da SIPA nije pod kontrolom Laktaša, sad mogu na miru da rade svoj posao...
Pogledajte samo ovu nezahvalnu rulju.Pored litara i litara krvi koje je vozd propisao da bi ovom narodu bilo bolje,oni imaju obraza prizivati jacanje neke drzavne SIPE i hapsenje politicara po RS.
Havatar

#43475 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Havatar »

VIJESTI.BA: Zastupnica SNSD u Zastupničkom domu Parlamenta BiH Dušanka Majkić upozorava da se "krčma ne može praviti bez krčmara".

"SULJAGIĆ: Račun se ne može praviti bez krčmara. Ovo nije krčma, nego država, koju su ljudi poput Dušanke Majkić jako dugo krčmili, pa su je počli shvatati kao kafanu. Ovo nije kafana, ovo je država.

Ova skupina ljudi je sjela i dogovorila se oko ciljeva, koji se temelje na njihovom zajedničkom interesu. Svi ćemo imati priliku da dokažemo da smo mislili ovo što smo danas potpisali. U suprotnom, narod će nam suditi. Sve će biti stavljeno na test."

I sad se Helena čudi što imamo odnos prema lavicama kakav imamo :mrgreen:
Locked