Neko ko svojim radom klepi vise od 100.000 KM bez da je na nekoj uhljeb poziciji sve je sem dinar efendija. Nek drugi probaju, pa da ih vidim. Mozda covjek zeli misliti svojom glavom a ne samo klimati. Eto da vidimo kako ce biti za godinu na lokalnim, on nece biti ni na jednoj listi.ultima_palabra wrote:Nisu ga trebali ni primati. Dinar efendija, prelivoda i politicki sarlatan. Nauka ok, ali i tu je na autopilotu 10-15 godina.
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- denis.istok
#43426 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
JedanMova
#43427 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
U BiH postoji samo jedna stranka koja se ne preuzima, vec nasljedjuje. S tim u vezi, ne vidim problem u legitimnosti pokusaja neceg takvog, pogotovo ako za to postoji zelja u clanstvu. Na stranu sto je po meni mozda trebao ici nivo ispod. Mada ima jedna urbana legenda koja kaze da se svjesno zrtvovao na kongresu samo da Sabina ne bude izabrana jer je Pedja navodno htio da okonca svoj mandat. E ako je legenda tacna, onda od mene ima pivu.Bancho wrote:Odlicno, propao mu je pokusaj preuzimanja stranke pa ocekujem ili da ga izbace ili sam da ode iz NS.
A bojim se da oni nisu kapacitet izbacit nikog "bitnog" (sjetimo se nekih drugih imena iz proslosti), vec samo sitnu buraniju.
-
JedanMova
#43428 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sa ovim se potpuno slazem... od pocetka do kraja!denis.istok wrote:Neko ko svojim radom klepi vise od 100.000 KM bez da je na nekoj uhljeb poziciji sve je sem dinar efendija. Nek drugi probaju, pa da ih vidim. Mozda covjek zeli misliti svojom glavom a ne samo klimati. Eto da vidimo kako ce biti za godinu na lokalnim, on nece biti ni na jednoj listi.ultima_palabra wrote:Nisu ga trebali ni primati. Dinar efendija, prelivoda i politicki sarlatan. Nauka ok, ali i tu je na autopilotu 10-15 godina.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#43429 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
kad se uclanis u neku stranku moras se i prilagoditi politici koju ta stranka forsira, a takodje se moras prilagoditi i ostalim clanovima i njihovim misljenjima. zbog toga i biras stranku koja ima politiku najslicniji tvojim objedjenjima i idejama, kako se ne bi morao previse prilagodjavati.JedanMova wrote:Sa ovim se potpuno slazem... od pocetka do kraja!denis.istok wrote:Neko ko svojim radom klepi vise od 100.000 KM bez da je na nekoj uhljeb poziciji sve je sem dinar efendija. Nek drugi probaju, pa da ih vidim. Mozda covjek zeli misliti svojom glavom a ne samo klimati. Eto da vidimo kako ce biti za godinu na lokalnim, on nece biti ni na jednoj listi.ultima_palabra wrote:Nisu ga trebali ni primati. Dinar efendija, prelivoda i politicki sarlatan. Nauka ok, ali i tu je na autopilotu 10-15 godina.
niko te ne tjera da ostanes bez svoga misljenja i da budes klimac glavom, ali valja ti se malo i prilagoditi drugima u stranci. jer ipak ti kao pojedinac koristis infrastrukturu i resurse te stranke.
- ultima_palabra
#43430 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa to je upravo dinar efendija, onaj koji zaradjuje ogroman novac, ali nece odbiti najsitniju paru (tipa Dino Merlin). Ovaj radi pet sest poslova, pa je opet navalio u Dom naroda iako nece biti prisutan na 10% sjednica.denis.istok wrote:Neko ko svojim radom klepi vise od 100.000 KM bez da je na nekoj uhljeb poziciji sve je sem dinar efendija. Nek drugi probaju, pa da ih vidim. Mozda covjek zeli misliti svojom glavom a ne samo klimati. Eto da vidimo kako ce biti za godinu na lokalnim, on nece biti ni na jednoj listi.ultima_palabra wrote:Nisu ga trebali ni primati. Dinar efendija, prelivoda i politicki sarlatan. Nauka ok, ali i tu je na autopilotu 10-15 godina.
Drugo, neko ko udje u stranku, pa u skupstinu kantona i DN preko nje, pa se kandidira za predsjednika i na kraju napusti funkciju u stranci... sve u dvije godine, ne vidim kako moze biti dobronamjeran.
- kmirsad
#43431 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Za maglu si u pravu. Niko mi ne daje nikakve informacije. U NS- sam zadnja rupa na svirali... ma nemam svoju rupu na svirali uopšte. Čak nisam ni u kakvim odborima, za liste nemam nikakvo interesovanje, što omogogučava da pričam šta ja hoču bez obaveze da poštujem ikakve autoritete. Ovo što govorim je isključivo plod ličnog posmatranja događanja. objava na društvenim mrežama i lićnog višegodišnjih poznavanja psiholoških profila nekih od ljudi iz te grupe. A te koje si pomenuo, uopšte ne znam, ne smatram ih čak ni bitnim, mali piuni za jednokratnu upotrebu. niti sam ih ikada prao na ruke. Veče mečke su u jazbini, kvalitetno raspoređeni po strateškim kotama... njih imam u vidu kada govorim ovo što govorim... I na kraju ono najvašnije, nemaju nikakve šanse, pročitani su svi od reda. Medo svima zakuca na vrata, samo što ne može svima od jednom. Možda sam izveo pogrešne zaključke, ali moje prognoze i predviđanja gotovo sve su se obistinile i kroz praksu potvrdile.JedanMova wrote:Njegovi ljudi od povjerenja?kmirsad wrote:Ja sam reko prvi...Hoćel uz njega i ona manja grupa njegovih od povjerenja...
Mislis tu na onu zastupnicu sto joj je za muza u vrijeme kongresa Pedja govorio kako mu nece automehanicar biti na poziciju u pozoristu, pa joj onda nakon kongresa Mandic sestru zaposli u Radu? Ili mozda na onog Vukasovica malog sto ste ga oprali na ruke ovde. Pedja ga prozivao u "predkongresnoj" da mu DIF-ovac nece biti direktor, pa onda skontao da se malo sefio i da ne zna ni ko su mu ljudi u stranci jer je malac malo vise dobacio (i od njega). Sad mu taj isti Pedja namjesta pozicije u UO, valjda zato sto je "Damirov". Koga imamo jos "od povjerenja", a da ste ga ovde mezili?
Dobre su ti informacije drug, samo malo neprecizne. Ko god da ti ih daje, malo te u magli drzi. Al polako...
-
kluz franjo
#43432 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pokušaj političke integracije Damira Marjanovića u Našu stranku je očigledno neslavno propao.
Bez ikakve dileme, oba glavna aktera u ovom projektu (PK i DM) nose najveći dio odgovornosti za taj neuspjeh.
Još jednom se pokazalo da je za uspješno političko djelovanje primarno neophodan politički talenat i razumjevanje za političke procese, a ne samo svjetonazorne i stručne kvalifikacije.
Sve u svemu šteta, ali po mom mišljenju ne prevelika. I bolje sada, nego za 6 mjeseci.
Kao pozitivna se može konstatovati činjenica, da zvaničnici NS još uvijek ne učestvuju lično u mahalskom ispiranju neistomišljenika u javnosti.
A ciljanih i tempiranih "anonimnih izvora" po društvenim mrežama je bilo i biće.
Hebiga, fetiš njuškanja po tuđem, korištenom donjem vešu je stariji od facebook-a.
Bez ikakve dileme, oba glavna aktera u ovom projektu (PK i DM) nose najveći dio odgovornosti za taj neuspjeh.
Još jednom se pokazalo da je za uspješno političko djelovanje primarno neophodan politički talenat i razumjevanje za političke procese, a ne samo svjetonazorne i stručne kvalifikacije.
Sve u svemu šteta, ali po mom mišljenju ne prevelika. I bolje sada, nego za 6 mjeseci.
Kao pozitivna se može konstatovati činjenica, da zvaničnici NS još uvijek ne učestvuju lično u mahalskom ispiranju neistomišljenika u javnosti.
A ciljanih i tempiranih "anonimnih izvora" po društvenim mrežama je bilo i biće.
Hebiga, fetiš njuškanja po tuđem, korištenom donjem vešu je stariji od facebook-a.
-
JedanMova
#43433 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Tacno, ali neprecizno...izvrsni direktor wrote:kad se uclanis u neku stranku moras se i prilagoditi politici koju ta stranka forsira, a takodje se moras prilagoditi i ostalim clanovima i njihovim misljenjima. zbog toga i biras stranku koja ima politiku najslicniji tvojim objedjenjima i idejama, kako se ne bi morao previse prilagodjavati.
niko te ne tjera da ostanes bez svoga misljenja i da budes klimac glavom, ali valja ti se malo i prilagoditi drugima u stranci. jer ipak ti kao pojedinac koristis infrastrukturu i resurse te stranke.
Ako stranka ili pojedinci u njoj grijese ili rade nesto pogresno - da li se i tome treba prilagoditi?
Razlicito misljenje koje dovodi do toga da se stvari unaprijede, a u isto vrijeme i da na vidjelo isplivaju stvari koje nekoga nece pokazati u bas najboljem svjetlu, slozices se samnom, nije bas opceprihvaceno - cije god da je.
Dodatno tome, na stranu cinjenica da NS nije imala bas pretjerano iskoristivu infrastrukturu (cak je on licno doprinjeo njenom poboljsanju na mjestim gdje NS-a nije bilo ni u tragovima) i da su resurse u tom periodu upravo upumpali oni "njegovi ljudi od povjerenja" (taj dio nisam primjetio da je bilo ko spomenuo), mislim da je na kraju ispalo da je on kao pojedinac bio iskoisten od strane NS-a. Ne da kazem da to nije normalno, jer tu su svi zbog stranke, samo ti pokusavam pokazati banalnost tvoje konstatacije.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#43434 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Opet ti mahalastine...
Cinjenica da je preletac sama od sebe govori da se on nije u stranku uclanio kako bi pomogao i eazvio stranku vec radi sebe te zbog toga mislim da je on uvidio da moze profitirati od uclanjenja u stranku. Ta cinjenica ti sama govori da damir nije veci od citave jedne politicke partije kako ti pokusavas opisati.
ri tome ovo "profitirati" ne smatram negativnim vec sasvim normalnim.
I zanimljivo kako nikalvih mahalastinja ponizavanja kanjanja nema od stranke nakon ovog razlaza. Valjda nekima bude jasnije o razlici ove stranke njenih clanova i nekih drugih stranaka
Cinjenica da je preletac sama od sebe govori da se on nije u stranku uclanio kako bi pomogao i eazvio stranku vec radi sebe te zbog toga mislim da je on uvidio da moze profitirati od uclanjenja u stranku. Ta cinjenica ti sama govori da damir nije veci od citave jedne politicke partije kako ti pokusavas opisati.
I zanimljivo kako nikalvih mahalastinja ponizavanja kanjanja nema od stranke nakon ovog razlaza. Valjda nekima bude jasnije o razlici ove stranke njenih clanova i nekih drugih stranaka
-
JedanMova
#43435 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Vidis, neke stvari nam se podudaraju. Najljepse je kad si "slobodan covjek" i nema te poluge moci koja te moze ubjediti da uradis nesto suprotno svojim nacelima. Sta ti mogu - izbaciti te? Ma ni to ne znajukmirsad wrote:Za maglu si u pravu. Niko mi ne daje nikakve informacije. U NS- sam zadnja rupa na svirali... ma nemam svoju rupu na svirali uopšte. Čak nisam ni u kakvim odborima, za liste nemam nikakvo interesovanje, što omogogučava da pričam šta ja hoču bez obaveze da poštujem ikakve autoritete. Ovo što govorim je isključivo plod ličnog posmatranja događanja. objava na društvenim mrežama i lićnog višegodišnjih poznavanja psiholoških profila nekih od ljudi iz te grupe. A te koje si pomenuo, uopšte ne znam, ne smatram ih čak ni bitnim, mali piuni za jednokratnu upotrebu. niti sam ih ikada prao na ruke. Veče mečke su u jazbini, kvalitetno raspoređeni po strateškim kotama... njih imam u vidu kada govorim ovo što govorim... I na kraju ono najvašnije, nemaju nikakve šanse, pročitani su svi od reda. Medo svima zakuca na vrata, samo što ne može svima od jednom. Možda sam izveo pogrešne zaključke, ali moje prognoze i predviđanja gotovo sve su se obistinile i kroz praksu potvrdile.JedanMova wrote:Njegovi ljudi od povjerenja?kmirsad wrote:Ja sam reko prvi...Hoćel uz njega i ona manja grupa njegovih od povjerenja...
Mislis tu na onu zastupnicu sto joj je za muza u vrijeme kongresa Pedja govorio kako mu nece automehanicar biti na poziciju u pozoristu, pa joj onda nakon kongresa Mandic sestru zaposli u Radu? Ili mozda na onog Vukasovica malog sto ste ga oprali na ruke ovde. Pedja ga prozivao u "predkongresnoj" da mu DIF-ovac nece biti direktor, pa onda skontao da se malo sefio i da ne zna ni ko su mu ljudi u stranci jer je malac malo vise dobacio (i od njega). Sad mu taj isti Pedja namjesta pozicije u UO, valjda zato sto je "Damirov". Koga imamo jos "od povjerenja", a da ste ga ovde mezili?
Dobre su ti informacije drug, samo malo neprecizne. Ko god da ti ih daje, malo te u magli drzi. Al polako...
Da prvo nesto razjasnimo - ti si neki psiholog po profesiji i stvarao si psiholoske profile ljudi prema njihovim objavama na drustvenim mrezama? Koliko od njih znas licno i koliko si npr. kafa popio sa njima? Ovo pitam iz prostog razloga sto stvarati psiholoski profil osobe po objavama koje u velikom broju slucajeva rade ljudi placeni za to je po meni nedovoljno. Cisto obzervacija...
Da mislim kako bi bilo nekog efekta, sad bih se zarovio u tvoje komentare iz aprila i maja ove godine da ti pokazem koliko neke stvari ili ljude "ne poznajes", "smatras nebitnim" i "niti si ih kad prao na ruke". Ako je sve bilo proizvod samo tvog licnog posmatranja, onda si imao fulu u istom. Ne kazem da je svjesno ili ne, al ti je fula bila epskih razmjera. Jer da si pomno posmatrao i slusao, a mozda i citao, vidio bi/cuo/procitao kako je Pedja bio taj koji je pljuvao po toj "provjerenoj grupi ljudi" i da je on kupovao glasove na kongresu, dok je sve to pripisivao toj nekoj Damirovoj ekipi. Nikad nije rekao da je Damir bio samo jedan tek povremeni clan kadrovske komisije (od njih 10-tak) koja je jedina imala ovlasti da zaposli nekoga, a spisak putem njih zaposlenih cujem nikad nisu javno objavili ni svojim clanovima, mada je i NO i GO to trazio. Eto mede...
A medo zakuca, to je brutalna istina i taj mi je momenat najdrazi. Istina, treba sacekati svaciji red kako i sam kazes, samo nekad od zelje da zacujemo kucanje na necijim vratima, isto nam se samo ucini. Sto se zakljucaka tice, svaki doktor pacijentu moze dati tacan zakljucak - da ce umrijeti. E sad, kad ce to biti i od cega - to vec ne zna svaki (ruzno poredjenje, al poenta je bitna). Samo je budala mogla pomisliti da ce Pedja i Damir koegzistirati bez problema. Razlika je u tome sto je iza Pedje stajalo nesto drugo, pa je nadvladao, a i strah je bio prevelik...
-
JedanMova
#43436 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa jel ti stvarno mislis da Klix i SB vijesti iz NS-a dobijaju iz "novinarskih" izvora. Kad kazem novinarskih - mislim pravih novinara, americki studenti i Rojtersovi reporteri se tu ne ubrajau. Ups... zaboravih reci - spoiler alert!izvrsni direktor wrote:Opet ti mahalastine...
Analogno tvojoj konstataciji o razlozima za prelazak u NS, dalo bi se zakljuciti kako je i sadasnji predsjednik NS-a tu iz istog razloga. Jer ako mi kazes da on ne profitira od stranke, bojim se da cu od smijeha i umrijeti.
Mahalastine ili ne - ja na zalost znam neke cinjenice koje ne moze ni bager zatrpati.
-
kluz franjo
#43437 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Evo kada se već spominju stari upisi forumaša, evo da se odmah sam prijavim inkviziciji:
Postby kluz franjo » 22 May 2018, 13:57
Politički popljuvizam, značenje
1. BH varijanta pojma politički populizam
2. Kada ti je sopstvena društveno-politička karijera toliko zaprljana, pa je pokušavaš oprati svim i svačim.
- kmirsad
#43438 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
kluz franjo wrote:Evo kada se već spominju stari upisi forumaša, evo da se odmah sam prijavim inkviziciji:Postby kluz franjo » 22 May 2018, 13:57
Politički popljuvizam, značenje
1. BH varijanta pojma politički populizam
2. Kada ti je sopstvena društveno-politička karijera toliko zaprljana, pa je pokušavaš oprati svim i svačim.
- kmirsad
#43439 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
"Predrag Kojović : Predsjedništvo Naše stranke dalo je punu podršku premijeru Vlade KS Edin Forto te ministrima Srđan Mandić i Lejla Salihagic-Brcic, kao i ostalim članovima Vlade za nastavak rada istim intenzitetom.
Na linku pogledajte šta je do sada uradila Vlada Kantona Sarajevo, kao i šta će tek da uradi."

Na šestoj redovnoj sjednici Predsjedništva Naše stranke razmatrana je, između ostalog, i informacija o radu Vlade Kantona Sarajevo.
Sve je isto, samo njega nema.

Na šestoj redovnoj sjednici Predsjedništva Naše stranke razmatrana je, između ostalog, i informacija o radu Vlade Kantona Sarajevo.
https://www.nasastranka.ba/predsjednist ... 7AD8lQSI9EKonstatovano je da je Vlada zatekla sistemske probleme u ključnim sektorima, te da su u proteklom periodu prevaziđene brojne administrativne i finansijske prepreke i stvoreni preduslovi za značajne promjene u narednoj godini.
Naglasak je na pitanjima koja se direktno odnose na život građana. Osim što se sistemski radi na ulaganjima koja će povećati obim i kvalitetu usluge, istaknuti su i konkretni projekti, kao što su otvaranje Centra za dijalizu u Općoj bolnici, trajno rješavanje stambenog pitanja boračke populacije, daljnje unapređivanje i izgradnja infrastrukture za vrtiće.
U okviru reforme javnog saobraćaja očekuje se nabavka novih trolejbusa, rekonstrukcija tramvajske pruge, reforma GRAS-a i bolja usluga. Nastavit će se veliki cestovni projekti, s izgradnjom prvog dijela Prve transverzale kao prioritetom.
U narednoj godini počinje izgradnja biblioteke u Kampusu Univerziteta u Sarajevu, Muzeja savremene umjetnosti Ars Aevi te završetak radova na zgradi Akademije scenskih umjetnosti, što su ključni projekti za stvaranje ambijenta modernog obrazovnog i kulturnog grada.
Kanton će osigurati preduslove za ostvarenje trajnog stanja čistoće s nabavkom nove opreme, vozila, mobilijara te angažmanom novih radnika. Također, ulaže se u projekte koji dugoročno utječu na smanjenje zagađenja, nastavlja se rad i nabavka opreme za efikasnije mjerenje kvalitete zraka, uspostavljaju se adekvatne interventne mjere, nastavlja se toplifikacija javnih zgrada.
Komunikacija s građanima bit će dodatno unaprijeđena kroz otvaranje kontakt centra i pokretanjem nove mobilne aplikacije. Ovakav vid komunikacije doprinosi i jačanju borbe protiv korupcije za šta postoji čvrsto opredjeljenje ove vlade.
Predsjedništvo Naše stranke dalo je punu podršku premijeru Vlade KS Edinu Forti te ministrima Srđanu Mandiću i Lejli Brčić, kao i ostalim članovima Vlade za nastavak rada istim intenzitetom.
Razmatrana su i pitanja u vezi s nadolazećim lokalnim izborima.
-
JedanMova
#43440 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
To bi kao trebalo da se odnosi na mene?izvrsni direktor wrote:Forumas sabina ponovo smara po forumu
Nije tebi problem "forumas sabina", vec drugacije misljenje. Al ne brini, nije nepoznata bolest
-
JedanMova
#43441 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Vidim da ti je pored psiholoskog prifilisanja ljudi jaca strana i politicki PR.kmirsad wrote:"Predrag Kojović : Predsjedništvo Naše stranke dalo je punu podršku premijeru Vlade KS Edin Forto te ministrima Srđan Mandić i Lejla Salihagic-Brcic, kao i ostalim članovima Vlade za nastavak rada istim intenzitetom.
Na linku pogledajte šta je do sada uradila Vlada Kantona Sarajevo, kao i šta će tek da uradi."
https://www.nasastranka.ba/predsjednist ... 7AD8lQSI9EKonstatovano je da je Vlada zatekla sistemske probleme u ključnim sektorima, te da su u proteklom periodu prevaziđene brojne administrativne i finansijske prepreke i stvoreni preduslovi za značajne promjene u narednoj godini.
Naglasak je na pitanjima koja se direktno odnose na život građana. Osim što se sistemski radi na ulaganjima koja će povećati obim i kvalitetu usluge, istaknuti su i konkretni projekti, kao što su otvaranje Centra za dijalizu u Općoj bolnici, trajno rješavanje stambenog pitanja boračke populacije, daljnje unapređivanje i izgradnja infrastrukture za vrtiće.
U okviru reforme javnog saobraćaja očekuje se nabavka novih trolejbusa, rekonstrukcija tramvajske pruge, reforma GRAS-a i bolja usluga. Nastavit će se veliki cestovni projekti, s izgradnjom prvog dijela Prve transverzale kao prioritetom.
U narednoj godini počinje izgradnja biblioteke u Kampusu Univerziteta u Sarajevu, Muzeja savremene umjetnosti Ars Aevi te završetak radova na zgradi Akademije scenskih umjetnosti, što su ključni projekti za stvaranje ambijenta modernog obrazovnog i kulturnog grada.
Kanton će osigurati preduslove za ostvarenje trajnog stanja čistoće s nabavkom nove opreme, vozila, mobilijara te angažmanom novih radnika. Također, ulaže se u projekte koji dugoročno utječu na smanjenje zagađenja, nastavlja se rad i nabavka opreme za efikasnije mjerenje kvalitete zraka, uspostavljaju se adekvatne interventne mjere, nastavlja se toplifikacija javnih zgrada.
Komunikacija s građanima bit će dodatno unaprijeđena kroz otvaranje kontakt centra i pokretanjem nove mobilne aplikacije. Ovakav vid komunikacije doprinosi i jačanju borbe protiv korupcije za šta postoji čvrsto opredjeljenje ove vlade.
Predsjedništvo Naše stranke dalo je punu podršku premijeru Vlade KS Edinu Forti te ministrima Srđanu Mandiću i Lejli Brčić, kao i ostalim članovima Vlade za nastavak rada istim intenzitetom.
Razmatrana su i pitanja u vezi s nadolazećim lokalnim izborima.
A stvarno sam mislio da si kredibilan sagovornik
- drug_profi
#43442 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sve je jasno ko je i sta je cim se samo kritikuje i to sve i svasta, a nista ne predlaze osim cica glise.
Za mene samo trol i ne citam ga vec nekoliko stranica.
-
JedanMova
#43443 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Cim ti je cica glisa jedino sto si zapazio, mozda je i bolje sto ne citas.drug_profi wrote:Sve je jasno ko je i sta je cim se samo kritikuje i to sve i svasta, a nista ne predlaze osim cica glise.
Sta ja mogu kad sam vidio sve i svasta, mada bi mi draze bilo da nisam.
- drug_profi
#43444 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jesi jos nesto predlozio osim cica glise?JedanMova wrote:Cim ti je cica glisa jedino sto si zapazio, mozda je i bolje sto ne citas.drug_profi wrote:Sve je jasno ko je i sta je cim se samo kritikuje i to sve i svasta, a nista ne predlaze osim cica glise.
-
JedanMova
#43445 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
#1 - To uopste nije bio prijedlogdrug_profi wrote:Jesi jos nesto predlozio osim cica glise?JedanMova wrote:Cim ti je cica glisa jedino sto si zapazio, mozda je i bolje sto ne citas.drug_profi wrote:Sve je jasno ko je i sta je cim se samo kritikuje i to sve i svasta, a nista ne predlaze osim cica glise.
#2 - Nisam znao da sam na topicu "Prijedlozi i sugestije"
#3 - Zar ja da predlazem ovakvim strucnjacima
#4 - ...
Al neka, tebi je cica glisa najveci problem
-
tutku
#43446 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Potpisujem. Damiru se svasta moze prigovoriti, ali danima karijeru van politike, to ne moze. Neke ovdje treba podsjetiti koliko je to vazno, mnogi u vecini partija, pa nazalost i u NS kad zajasu javnu sisu ne pustaju. Jasno mi je sto je napustio Predsjednistvo, mislim da nije trebao, ovako samo slabi svoj glas i utjecaj. Sve u svemu, steta, treba da ostane tu svakako s njim je i NS jaca.denis.istok wrote:Damira znam licno, covjek je za sve njih prof.dr u svakom smislu, a sto se tice drugog, njemu bar politika ne treba da bi rjesio egzistenciju, a sto je pak vecini razlog da udju u te vode. Pogledajte samo listing primanja za 2018. Nece on nikad sa SDA i BOSS u koaliciju, a da li ce ko robot podrzavati sve sto Dino stavi na glasanje jer Forto ima intencu da mu vjeruje..cisto sumnjam.malakh wrote:misliš da naša stranka ostane bez dva zastupnika u skupštini kantona sarajevo?kmirsad wrote:Ja sam reko prvi...Hoćel uz njega i ona manja grupa njegovih od povjerenja...
- drug_profi
#43447 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne znam. Ja sam upratio da su NYT i parfem najveci problemi....JedanMova wrote:#1 - To uopste nije bio prijedlogdrug_profi wrote:
Jesi jos nesto predlozio osim cica glise?
#4 - ...
-
tutku
#43448 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Razmisli malo koliko je ugladjeni supak donio glasova NSu, a koliko neki drugi. Ne znaju forumasi najbolje, ti znas ocito.Control panel wrote:Eh kakve sam kritike dobijao od forumasa na moje stavove o marajnovicu i tome da je njega NS stavio za nosioca liste.
Veceg i ugladjenijeg shupka od njega nema.
Ali eto forumasi najbolje znaju.
-
JedanMova
#43449 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma pametan covjek, sabrao dva i dva...tutku wrote: Potpisujem. Damiru se svasta moze prigovoriti, ali danima karijeru van politike, to ne moze. Neke ovdje treba podsjetiti koliko je to vazno, mnogi u vecini partija, pa nazalost i u NS kad zajasu javnu sisu ne pustaju. Jasno mi je sto je napustio Predsjednistvo, mislim da nije trebao, ovako samo slabi svoj glas i utjecaj. Sve u svemu, steta, treba da ostane tu svakako s njim je i NS jaca.
U predsjednistvu je u ovoj postavci uvijek preglasan, a pise se da je tu. U biti, predsjednistvo je samo paravan za odluke koje donosi par ljudi iz NS-a, a njemu to ne treba.
-
JedanMova
#43450 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sad me zbunjujes...drug_profi wrote:Ne znam. Ja sam upratio da su NYT i parfem najveci problemi....JedanMova wrote:#1 - To uopste nije bio prijedlogdrug_profi wrote:
Jesi jos nesto predlozio osim cica glise?
#4 - ...
Hajde se odluci - jel ti citas il ne citas moje postove?
I jel ti moj cica glisa problem ili ovaj NYT i parfemi koje su drugi spomenuli?
Mislim, sve OK drug- radi sta god hoces, ali kako si krenuo sa principijelnoscu, bojim se da bi mogao otvoriti i "treci_profil" uskoro