Ovo nije tacnodinty2 wrote:bio danas intervju s njim i tako rece.......valjda je skupio pareomar little wrote:dinty2 wrote:Joan Laporta (bivši predsjednik FC Barcelone): "Već sam donio svoju odluku, kandidirat ću se opet kada Bartomeu zakaže izbore!"
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#43426 Re: FC Barcelona
-
Crvena Tifoza
#43427 Re: FC Barcelona
omar little wrote:inace, jel se odbrojavaju dani ili se nonsalantno ni ne registrira da finale dolazi?
Ma nije ni zabavno nabijati postove između sebe bez dijaloga sa anamo onima.
- skenderija04
#43428 Re: FC Barcelona
Ma nema trenutka pauze kada je Barsa u pitanjuCrvena Tifoza wrote:omar little wrote:inace, jel se odbrojavaju dani ili se nonsalantno ni ne registrira da finale dolazi?
Ma nije ni zabavno nabijati postove između sebe bez dijaloga sa anamo onima.Većina ih ni slova da napiše za ligu, kup a za onaj majstorski gol Messija da ne spominjem.
Danas institucionalni oprostaj Xavija i prije par sati oluja.
Izgleda da ogorceni navijaci zovu klub i da traze povlacenje sa te utakmice.Tako kazu na TV3. A i Figo, bi da igra majku mu jebem lihvarsku.
-
Crvena Tifoza
#43429 Re: FC Barcelona
skenderija04 wrote:Ma nema trenutka pauze kada je Barsa u pitanjuCrvena Tifoza wrote:omar little wrote:inace, jel se odbrojavaju dani ili se nonsalantno ni ne registrira da finale dolazi?
Ma nije ni zabavno nabijati postove između sebe bez dijaloga sa anamo onima.Većina ih ni slova da napiše za ligu, kup a za onaj majstorski gol Messija da ne spominjem.
![]()
Danas institucionalni oprostaj Xavija i prije par sati oluja.U petak se igrra utakmica izmedju legendi Juventusa i Barse protiv "·ostatka" Objavljeni su timovi, i ispada da ce u Barsinom dresu sa brojem sedam igrati "legenda· Luis Figo
![]()
![]()
![]()
Izgleda da ogorceni navijaci zovu klub i da traze povlacenje sa te utakmice.Tako kazu na TV3. A i Figo, bi da igra majku mu jebem lihvarsku.
Nije moguće da skenderija ovako psuje.
I doping kontrola uefe im se usrala u ovaj oproštaj Xavia.
Figo, Portugalac. Nebi ništa drugo ni očekivao od njega.
-
omar little
#43430 Re: FC Barcelona
koji smrad, jebate, i ima obraza uopce gurati se u takvo sta.
- skenderija04
#43431 Re: FC Barcelona
Crvena Tifoza wrote:
![]()
Nije moguće da skenderija ovako psuje.![]()
I doping kontrola uefe im se usrala u ovaj oproštaj Xavia.![]()
Figo, Portugalac. Nebi ništa drugo ni očekivao od njega.
Odavno me ovako nesto nije pogodilo u vezi fudbala
Kad se sjetim naslovnice Sporta u nedjelju gdje ljubi grb i kaze da ostaje, a sutra u ponedjeljak, predstavljen u Madridu. Nije sto je otisao u Madrid, isli su i prije i nakon Figa , ali ovaj je lagao.
EDIT TT u Barceloni #NoAFigoEnBerlin.
-
tufahija12345
#43433 Re: FC Barcelona
Ja bih to vise promatro u njegovom interesu za vaznu poziciju u Fifi, a tada bi i Barceloni mogo valjat, valjda, mislim 
evo jedna pjesma o odnosu prema onima koje Španci uzmu na zub: https://www.youtube.com/watch?v=iQ5npTwFj20

buduca katalonska himna
evo jedna pjesma o odnosu prema onima koje Španci uzmu na zub: https://www.youtube.com/watch?v=iQ5npTwFj20
buduca katalonska himna
- dinty2
#43434 Re: FC Barcelona
@skendere ja tako naleti na barcabih 
- tzipiripi
#43435 Re: FC Barcelona
Ima l' ikakve šanse da ga se odkanta?
Koji papak moraš bit pa to uradit, sumnjam da postoji iko ko ga smatra legendom Barce.

Koji papak moraš bit pa to uradit, sumnjam da postoji iko ko ga smatra legendom Barce.

- skenderija04
#43436 Re: FC Barcelona
Ne pratim Barca BIH ali ti mogu reci ono sto sam vidio. Dakle, na oprostaju Xavija, bio je Laporta i u izjavi od ne vise od 30 sekundi(nikakav intervju) je rekao da je odluku da li ce se kandidovati donio, ali da ce je saopstiti sljedece sedmice kada Bartomeu sazove izbore. Dodao je da "sada nije trenutak" Niti u jednom momentu nije rekao kakva je ta odlukadinty2 wrote:@skendere ja tako naleti na barcabih
BTW. Barto ce se nakon ovih protesta obratiti UEFA-i organizatoru revijalne utakmice i nece autorizovati nastup Figa u dresu Barcelone.
- skenderija04
#43437 Re: FC Barcelona
Neka radi sta hoce, ali nema pravo da nastupa za Barcelonu. Pa majku mu, FIFA te banuje, UEFA sastavlja tim u tvoje ime..Pa dokle vise?tufahija12345 wrote:Ja bih to vise promatro u njegovom interesu za vaznu poziciju u Fifi, a tada bi i Barceloni mogo valjat, valjda, mislim
evo jedna pjesma o odnosu prema onima koje Španci uzmu na zub: https://www.youtube.com/watch?v=iQ5npTwFj20![]()
buduca katalonska himna
- dinty2
#43438 Re: FC Barcelona
onda su ovi napuhali to kao i svaki mediji, novinari
i otkud sad ova utakmica, kome to treba dan prije finala
- skenderija04
#43439 Re: FC Barcelona
Ma to je revijalna tekma bez nekog znacaja, ali kome treba ova provokacija. Figo vrlo dobro zna sta se misli o njemu u Barceloni, cak je i bio vrlo arogantan prema svemu sto dolazi iz BCN .Valjda bi on trebao biti taj koji ce odbiti da igra, ali i dalje provocira. To je covjek koji zeli da mjenja imidz FIFE.dinty2 wrote:onda su ovi napuhali to kao i svaki mediji, novinari![]()
-
LSD
#43440 Re: FC Barcelona
Figo je Juda, najveci bjednik u histroji fudbala...tog jada treba nekako izbrisati iz historije FC Barcelona
- dinty2
#43441 Re: FC Barcelona
dobro revijalna ali zar je nisu mogli pomjeriti za neki drugi danskenderija04 wrote:Ma to je revijalna tekma bez nekog znacaja, ali kome treba ova provokacija. Figo vrlo dobro zna sta se misli o njemu u Barceloni, cak je i bio vrlo arogantan prema svemu sto dolazi iz BCN .Valjda bi on trebao biti taj koji ce odbiti da igra, ali i dalje provocira. To je covjek koji zeli da mjenja imidz FIFE.dinty2 wrote:onda su ovi napuhali to kao i svaki mediji, novinari![]()
i otkud sad ova utakmica, kome to treba dan prije finala![]()
![]()
- skenderija04
#43443 Re: FC Barcelona
Dobro je. Protesti su urodili plodom.
@FCBarcelona_es
Según nos informa la UEFA, a requerimiento de nuestro Club, Luis Figo no representará al Barça en el partido de Legends de Berlín #FCBlive
Kako nas je obavijestila UEFA u odgovoru na zahtjev naseg kluba, Luis Figo nece predstavljati Barsu na utakmiciLegendi u Berlinu.
Ovako zestoku reakciju ljudi nisam vidio odavno.
@FCBarcelona_es
Según nos informa la UEFA, a requerimiento de nuestro Club, Luis Figo no representará al Barça en el partido de Legends de Berlín #FCBlive
Kako nas je obavijestila UEFA u odgovoru na zahtjev naseg kluba, Luis Figo nece predstavljati Barsu na utakmiciLegendi u Berlinu.
Ovako zestoku reakciju ljudi nisam vidio odavno.
-
LSD
#43444 Re: FC Barcelona
jbt, valja se sad navici na ekipu bez Xavija
covjek je bio simbol Barce tolike godine.
Valjda ce mu Lucho dati nešto minuta u finalu...vala bi bilo bezveze da ode bez titule LP, kad se vec doguralo do finala.
Valjda ce mu Lucho dati nešto minuta u finalu...vala bi bilo bezveze da ode bez titule LP, kad se vec doguralo do finala.
- skenderija04
#43445 Re: FC Barcelona
To je prava legendaLSD wrote:jbt, valja se sad navici na ekipu bez Xavija![]()

-
5 0 5
-
LSD
#43447 Re: FC Barcelona
i to jedna od najvecih legendi...gigantskenderija04 wrote:To je prava legendaLSD wrote:jbt, valja se sad navici na ekipu bez Xavija![]()
nakon Puyola odlazi još jedna ikona Barce, a to su nezamjenjivi igraci....nema zamjene za to
slijedeci je Iniesta, pretpostavljam....pomalo je tužno što polako odlazi ta generacija
ali su zato ti ljudi ima neviđenu žetvu trofeja, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou
- skenderija04
#43448 Re: FC Barcelona
Zakon zivota. Odlazili su i drugi pa se prezivjelo. Ne znam, ali samo kad pomislim da ce i Messi jednog dana otici bojim se da mi se ne desi kao sa NBA kada je otisao Jordan. Vjeruj mi da nisam vise gledao jer mi se cinio drugi sportLSD wrote: i to jedna od najvecih legendi...gigant
nakon Puyola odlazi još jedna ikona Barce, a to su nezamjenjivi igraci....nema zamjene za to
slijedeci je Iniesta, pretpostavljam....pomalo je tužno što polako odlazi ta generacija
ali su zato ti ljudi ima neviđenu žetvu trofeja, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou
-
sizifinho
#43449 Re: FC Barcelona
a hoće sigurno. Pa mene sad jedino on drži za nogomet vezan. Jer kad pogledam koji se novci vrte, koliko je to postalo... korumpirano, ne znam ti ni ja šta. Nogomet još malo pa ko WWE će da postaneskenderija04 wrote:Zakon zivota. Odlazili su i drugi pa se prezivjelo. Ne znam, ali samo kad pomislim da ce i Messi jednog dana otici bojim se da mi se ne desi kao sa NBA kada je otisao Jordan. Vjeruj mi da nisam vise gledao jer mi se cinio drugi sportLSD wrote: i to jedna od najvecih legendi...gigant
- dinty2
#43450 Re: FC Barcelona
bas nesto citam o barseloni i kataloniji da bi znao nesto vise o kulturi, gospodarstvu- ekonomiji i zvizdanju himne
i posto sam postavio neki dan pitanje o bogatstvu i ekonomiji naletih na ovo
Gospodarstvo
Novo poslovno središte Diagonal Mar
Barcelona je velegrad svjetskog gospodarstva, međunarodne trgovine, medija, zabave, umjetnosti, obrazovanja i turizma. Središte je gospodarstva Katalonije, i šire, koje se konstantno razvija, a njezina četvrt Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou je i financijsko središte.
Barcelona se nalazi na četvrtom mjestu po bogatstvu u Europskoj Uniji prema BDP-u koji iznosi oko 35,975 € (44% viši od EU prosjeka), i s proračunom od 177 bilijuna €, na 35. mjestu je u svijetu.
Kao tržišna marka (brand), grad je 3. najuspješniji u Europi, i po reputaciji i primanjima.
U Barceloni je jedna od glavnih europskih luka na Sredozemlju, a u gradu se nalazi Međunarodna zračna luka kroz koju godišnje prođe 30 milijuna putnika. Grad ima razvijenu mrežu prometnica, ali i vlak velikih brzina kojim je povezan s Francuskom i Portugalom.
Barcelona ima umjerenu mediteransku klimu s ljetom koje traje oko 6 mjeseci (od svibnja do rujna), iako su temperature i u travnju često iznad 20 °C.
vodite me u barselonu
Gospodarstvo
Novo poslovno središte Diagonal Mar
Barcelona je velegrad svjetskog gospodarstva, međunarodne trgovine, medija, zabave, umjetnosti, obrazovanja i turizma. Središte je gospodarstva Katalonije, i šire, koje se konstantno razvija, a njezina četvrt Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou je i financijsko središte.
Barcelona se nalazi na četvrtom mjestu po bogatstvu u Europskoj Uniji prema BDP-u koji iznosi oko 35,975 € (44% viši od EU prosjeka), i s proračunom od 177 bilijuna €, na 35. mjestu je u svijetu.
Kao tržišna marka (brand), grad je 3. najuspješniji u Europi, i po reputaciji i primanjima.
U Barceloni je jedna od glavnih europskih luka na Sredozemlju, a u gradu se nalazi Međunarodna zračna luka kroz koju godišnje prođe 30 milijuna putnika. Grad ima razvijenu mrežu prometnica, ali i vlak velikih brzina kojim je povezan s Francuskom i Portugalom.
Barcelona ima umjerenu mediteransku klimu s ljetom koje traje oko 6 mjeseci (od svibnja do rujna), iako su temperature i u travnju često iznad 20 °C.
vodite me u barselonu