Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
dobojlija81

#43401 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dobojlija81 »

Sto bi forumas sprečak reko..meze,jarane meze :),al prije ce bit diler
oakville

#43402 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by oakville »

seln wrote:
DoZeN wrote:
radostan dan wrote:ooo dozen, jeL to veleobrt na pomolu, glede tvoji pol. stavova?
Nije, Dodik je manipulator,ali oni koji ga otvoreno ne vole su 10 puta gori, od Suljagica do Vlade Trisica i njegove "turbo folk" tv kuce :-)
Srbi u RS, i opcenito u BIH nemaju izbora,okruzeni su dusmanima koji bi da ljiljan bude na zastavi, ili 1 mart dan drzavnosti a RS ukinuta.
Na zalost Dodik "Srbin na baterije" se cini najbolje resenje
Sta je ovo, jbt? :shock:
Skidanje maske ili ti se nehotice ukljucio chetnik modus?
Šta je pogrešno napisao, Dodik i jest najbolje rješenje? Blablabl pričan ali ništa štetno ne čini - a pod ovim "ništa štetno" podrazumjevam da nije radio ni na "jačanju institucija Bih" već se ko fola odcjepljivao, što i jeste najbolje za srbe, da narednih 50 godina rade na otcjepljenju - i šta bi ti više? Tako izgleda i želi prosječni srbin iz RS-a i te mu želje treba i ispuniti.
Država

#43403 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Država »

Ma Dodara je kralj...
mayab

#43404 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Idu majka i sin iz Imotskog ulicama Zagreba.
Sin: "Majko, nu ćuko!"
Majka potiho: "Sine, nije ćuko nego pas!"
Sin: "Krvi ti issove, isti ćuko!"
čaika

#43405 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Бошњаци постали Срби због власти!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

У сјени постизборне математике, вијест да су се двојица кандидата Босанске странке, Харис Плехо и Расим Смајић изјаснили као Срби да би могли бити изабрани у федерални Дом народа. У ЦИК-у БиХ кажу да су немоћни да спријече овакве и сличне случајеве. Славиша Михајловић актуелни делегат СНСД у Клубу Срба федералног Дома народа каже да се изјашњавањем Бошњака као Срба зарад уласка у законодавна тијела, обесмишљава БиХ.

ВИДЕО: Бошњаци, као Срби, у кантоналној власти у Сарајевутрајање: 1:56

Харис Плехо, један од двојице потенцијалних Срба у Дому народа ФБиХ, каже да ће ако буде изабран радити за опште добро, а не само српског народа. Одбацује наводе да је новац разлог "потенцијалног преобраћања" у Србина.

- И осталим медијима сам рекао да не могу ни да потврдим, ни да демантујем, та питања. Када буде Скупштина кантона, односно када буде бирање делегата, биће свима јасно - рекао је Харис Плехо, посланик БОСС у Скупштини Кантона Сарајево.

У ЦИК БиХ су нам потврдили да су се Харис Плехо и Расим Смајић изјаснили као Срби, али да то није усамљен случај. Плехо је актуелни одборник у Градском вијећу Сарајева из реда осталих, што говори о лакоћи мијењања "националних" дресова.

- Сада имамо ситуацију да је у Градском вијећу Сарајева изабран из реда осталих, а истовремено биће изабран у федерални Дом народа као Србин. То би могло личити на оно што се зове популарно - инжињеринг - истакао је Бранко Петрић, члан ЦИК БиХ.

У конкретном случају, ЦИК БиХ су везане руке - може да констатује, али не и да спријечи изборни инжењеринг, јер је демократско право сваког човјека је да се изјасни о својој националној припадности.

Политички представници Срба у Федерацији биХ кажу да је ово само наставак онога што је прије четири године почео СДП бирајући "своје Србе" у федерални Дом народа.

- То је формула по којој БиХ не смије функционисати. Мислим да је вријеме да се договарамо, да политичке партије ко год да чини власт у наредне четири године мора да изабере своје легитимне представнике. Драго ми је да постоје Бошњаци који желе да се врате својим коријенима и ја их позивам да то у што већем броју ураде - додао је Славиша Михајловић, делегат СНСД у Клубу Срба у Парламенту ФБиХ.

Да ли је у њима прорадио давно загубљени српски ген или просто користе чињеницу да је српски народ у ФБиХ сведен на статистичку грешку, тек изјашњавањем да су Срби, управо Бошњаци до апсурда доводе БиХ за коју се толико залажу.
Gdje je sada svijet da vidi ovaj zulum koji se u tzv. BiH sprovodi nad golorukim Šumnjacima!? Šta rade Ban Ki Mun, Brus Li, Lao Ce, Al Gor, Klint Istvud i ostali pravednici?! Ima li kraja podlosti islamista? Ništa im nije sveto, prodaju vjeru za večeru, ne boje se boga, majorizuju nedužne Šumnjake, postoji li nešto što neće uraditi samo da napakoste Guardianu i Šumskoj?

Ali Guardian će izbaviti Šumsku iz gabule, kao i uvijek. Islamisti nisu računali da će renesansni guardianski um pronaći odgovor na ovako podmuklu ujdurmu.

Guardian će donijeti novi Zakon o ličnim dokumentima tzv. BiH u Šumskoj, sa kojim će uz pomoć naprednih tehnologija koje Šumska posjeduje dohakati ovim bezočnim podlacima. Novi Zakon će propisati da se od svakog građanina tzv. BiH uzme biometrijski zapis spolovila i usadi u lične dokumente.Za biometrijski zapis guardianskog spolovila biće potrebna 2-3 čipa i samim tim specijalni deblji pasoš, ali to je nužno, šta da se radi.

Tako da kada se neki islamista predstavi kao Šumnjak, ovlašteno lice samo očita biometrijski otisak spolovila i stvari su odmah jasne. Ako je islamista neka se vrati u svoju džamahiriju i neka se jebe, ako je pravi Šumnjak odmah će mu biti ponuđen novi stan u vlasništvu u Šumskoj. Šta da radi pošten Šumnjak u toj džamahiriji? :mrgreen:
Grover

#43406 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Grover »

Image
Kako kaže, zbog svih zlodela čiji je svedok, napustio je Crkvu i započeo borbu protiv ljudi u ime hrišćanstva, pre 15 godina, koji su zloupotrebili svoju funkciju, i svoju moć koriste kako bi se iživljavali nad nemoćnima, pre svega nad decom.

Delove tela dečaka sahranili
u najvećoj tami

Ovaj monah poseduje i snimak koji je dokaz o kakvoj vrsti zlodela govori knjiga i šta se sve u Patrijaršiji radi.
- Tren kada sam odlučio da se borim protiv svega bio je kada su dete koje je bilo pod mojom ingerencijom razneli bombom. Kačavenda me sklonio na dva dana, otišli smo negde i kada sam se vratio saznao sam da se dečak Milić ubio. Kada sam zahtevao da mi objasne šta se desilo rekli su mi da to nema veze sa njima i da je on i onako bio bolesnik. Delove tela dečaka sahranili smo u najvećoj tami i tišini - tvrdi Bojan Jovanović, čovek koji je maltretiranje osetio na svojoj koži.
Promociju knjige „Mafija u crkvi“ juče su u „Mikser housu“ podržali i advokat Duško Tomić, Dragan Rađenović i Stojan Mandić kao urednik, lektor i izdavač.

- Deca koju napadaju imaju od dve do šest godina, a onaj sveštenik koji smogne snage da otkrije dugo skrivenu tajnu, nestane preko noći - tvrdi Duško Tomić, advokat i borac za ljudska prava, a posebno prava dece.

Jovanović tvrdi da je u pitanju organizovana grupa ljudi koja se bavi preprodajom dece i da pored mnogih prijava o tome, svi okreću glavu i ćute.

- Ustali smo protiv pedofilije u Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Pretili su mi da ću biti iseckan na komade i nestati bez traga ako budem pričao, a i porodice su nam pod pritiskom. Rekli su mi da sam strani plaćenik, domaći izdajnik, ponudili su mi pare kako bih se javno izvinio, ali ja sam odlučno zlu rekao ne - objašnjava monah Jovanović.

Ustao protiv pedofilije u Srpskoj pravoslavnoj crkvi, Bojan Jovanović

Ustao protiv pedofilije u Srpskoj pravoslavnoj crkvi, Bojan Jovanović | Foto: Miloš Perić
Kako naglašava Stojan Mandić, niko od njih se ne zamera Crkvi, već se bore za nju.
- Poznato je da se đavo najbolje maskira u mantiju - kaže Mandić i dodaje da ispred svega što se dešava stoji strašan kriminal i mnogo morbidnih događaja, ali da podrške nigde nemaju.

Monah Bojan tvrdi da su zlostavljači još kao deca bili zlostavljani, da je i vladiku Kačavendu majka ostavila u manastiru još kao dete, gde je sve užase i sam prošao.

Horor na Kačavendinom dvoru!
Bojan Jovanović kaže da je od prvog dana video šta se dešava.

- Imao sam lažna dokumenta i bio sam pod prismotrom. Imao sam nekoliko sveštenika koji su hteli da mi pomognu, pa su mi govorili da ćutim i čuvam glavu i porodicu. Postoje „Sveštenici za mlado meso”, kako nazivaju grupu pedofila, to je čitav kriminal u crkvi. U Manastiru Svetog Vasilija Ostroškog u Bijeljini postoji soba sa prezervativima, gde dovode mlade ljude. Sećam se, bio je jedan na kome se videlo da nije homoseksualac. Kada su videli da nema ništa od toga, naredili su mi da idem da ga izbacim iz manastira. Otišao sam na sprat, a on izvadi pušku ispod kreveta i kaže: „Pobiću sve vas pedere“. Otrčao sam da kažem vladiki šta se dešava, a on mi naredi da se vratim da ubiju mene kako bi se oni spasli i pobeže kroz prozor. Kada sam se vratio na sprat, nije mi učinio ništa, rekao mi je da zna da nisam ja ništa kriv - priča Jovanović za „Alo!“.http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/mlado- ... kama/72848
Labirint

#43407 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Labirint »

Danas nam je Baja na nekoj opakoj konferenciji u Beogradu, gledam, sve se na engleskom obavlja samo Gardian ima slušalice (i Milo Đukanović), svaka čas' preCjedniče, ne dozvoli da ti tudjin namece kako da se priča :D
raskopusa

#43408 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by raskopusa »

Labirint wrote:Danas nam je Baja na nekoj opakoj konferenciji u Beogradu, gledam, sve se na engleskom obavlja samo Gardian ima slušalice (i Milo Đukanović), svaka čas' preCjedniče, ne dozvoli da ti tudjin namece kako da se priča :D
:-) :-) :zid:
opsjednuti ste bajom. :lol:
problemnatravunu

#43409 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

raskopusa wrote:
Labirint wrote:Danas nam je Baja na nekoj opakoj konferenciji u Beogradu, gledam, sve se na engleskom obavlja samo Gardian ima slušalice (i Milo Đukanović), svaka čas' preCjedniče, ne dozvoli da ti tudjin namece kako da se priča :D
:-) :-) :zid:
opsjednuti ste bajom. :lol:
Jel ti to nisi skontao, ovde na ovoj temi samo kakav bekan moze istinski biti opsjednut bajom, ostalo je sarkazam, ironija, satira, "fun" :thumbup:
skupljac_zeljeza

#43410 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by skupljac_zeljeza »

Država wrote:Ma Dodara je kralj...
Kralj sa sve manje podanika.

seln

#43411 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

oakville wrote:
seln wrote:
DoZeN wrote: Nije, Dodik je manipulator,ali oni koji ga otvoreno ne vole su 10 puta gori, od Suljagica do Vlade Trisica i njegove "turbo folk" tv kuce :-)
Srbi u RS, i opcenito u BIH nemaju izbora,okruzeni su dusmanima koji bi da ljiljan bude na zastavi, ili 1 mart dan drzavnosti a RS ukinuta.
Na zalost Dodik "Srbin na baterije" se cini najbolje resenje
Sta je ovo, jbt? :shock:
Skidanje maske ili ti se nehotice ukljucio chetnik modus?
Šta je pogrešno napisao, Dodik i jest najbolje rješenje? Blablabl pričan ali ništa štetno ne čini - a pod ovim "ništa štetno" podrazumjevam da nije radio ni na "jačanju institucija Bih" već se ko fola odcjepljivao, što i jeste najbolje za srbe, da narednih 50 godina rade na otcjepljenju - i šta bi ti više? Tako izgleda i želi prosječni srbin iz RS-a i te mu želje treba i ispuniti.
Nista nije pogresno napisao, samo se dosad prodavao bez brade, ono, fin, konzilijaran, da ga na ranu privijes...kad ono medjutim (vidi ono boldirano), odjednom pokazuje sve simptome rabies serbicus.
Eto, to me malo iznenadilo...ili, bolje receno, mislio sam da ce se maska drzati duze.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#43412 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

"VLADARI SVIJETA" ODUŠEVLJENI GUARDIANOM!!!! :kiss:
03/11/2014 | 12:58 | Извор: СРНА | Коментара: 0
Ковачић: Додик имао врло запажен наступ :izet:
Сједница Трилатералне комисије у Београду је завршена и врло брзо ће се видјети њени ефекти у смислу инвестиција, док је предсједник Републике Српске Милорад Додик имао врло запажен наступ и дао интересантне идеје о питању БиХ, рекао је предсједник српског огранка европске Трилатерале, Јован Ковачић.

- Додик је био јако избалансиран, државнички је наступао, пренио је виђење ситуације у БиХ, који су проблеми. Дао је интересантне идеје како напријед. Закључак и јесте да постоји добра воља код предсједника Додика да се уради и ријеши нешто по питању БиХ - да иде напријед са свим проблемима које има и сложеном структуром БиХ - рекао је Ковачић.
Он је додао да су моћни људи из Трилатерале, који су учествовали на скупу у Београду, одавно чули за Републику Српску
и спремно дочекали предсједника Додика, чули његово излагање, које је било јако запажено, као и проблеме које је изнио.
:mrgreen:
Ковачић је истакао да закључци и утисци с тродневног скупа, тек треба "да се донесу и слегну", те да је чињеница да ће у врло кратком року почети да се виде први ефекти у смислу инвестиција и даље сарадње са многим великим свјетским компанијама.
Навео је да су учесници скупа отишли са изванредним утисцима о Србији, о организацији и учесницима. Осим Додика и премијера Србије Александра Вучића, из региона су присуствовали и премијер Црне Горе Мило Ђукановић, предсједник Македоније, Ђорђе Иванов. На београдски састанак Трилатерале дошло је око 180 истакнутих гостију
Guardian je jednostavno blistao na sastanku trilaterale i za vrijeme njegovog izlaganja ni mušica se nije mogla čuti,kao hipnotisani slušali su
moćnici iz trilaterale mudre guardanske riječi koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim.Rezultat ovog izlaganja biće pravi pljusak investicija u
šumskoj za koju su trilateralni moćnici odavno čuli......Dobar glas daleko se čuje! 8-)

Naravno da na ovaj skup nikakvi zulumĆari i islamisti nisu pozvani,ko će slušati priče o Zelenim transverzalama,kalifatima i slično? :D
Nije tamo bilo mjesta ni za drogirane probosance iz SDS-a i njihove priče o unitarnoj BiH,pozvani su samo ljudi sa snažnom ekonomskom
vizijom,oni koje zanima napredak u svakom smislu,vladavina prava,mir i slobode. :oops:

A Midhat Bosnić može da se sastane sa Bakirom I. kod njega u kući,neka im Sebija zamuti kljukušu,pa neka tamo sanjaju svoje snove o
toj svojoj džamahiriji i transverzalama. :mrgreen:
Breathless

#43413 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Breathless »

prljavi Hare wrote:"VLADARI SVIJETA" ODUŠEVLJENI GUARDIANOM!!!! :kiss:
03/11/2014 | 12:58 | Извор: СРНА | Коментара: 0
Ковачић: Додик имао врло запажен наступ :izet:
Сједница Трилатералне комисије у Београду је завршена и врло брзо ће се видјети њени ефекти у смислу инвестиција, док је предсједник Републике Српске Милорад Додик имао врло запажен наступ и дао интересантне идеје о питању БиХ, рекао је предсједник српског огранка европске Трилатерале, Јован Ковачић.

- Додик је био јако избалансиран, државнички је наступао, пренио је виђење ситуације у БиХ, који су проблеми. Дао је интересантне идеје како напријед. Закључак и јесте да постоји добра воља код предсједника Додика да се уради и ријеши нешто по питању БиХ - да иде напријед са свим проблемима које има и сложеном структуром БиХ - рекао је Ковачић.
Он је додао да су моћни људи из Трилатерале, који су учествовали на скупу у Београду, одавно чули за Републику Српску
и спремно дочекали предсједника Додика, чули његово излагање, које је било јако запажено, као и проблеме које је изнио.
:mrgreen:
Ковачић је истакао да закључци и утисци с тродневног скупа, тек треба "да се донесу и слегну", те да је чињеница да ће у врло кратком року почети да се виде први ефекти у смислу инвестиција и даље сарадње са многим великим свјетским компанијама.
Навео је да су учесници скупа отишли са изванредним утисцима о Србији, о организацији и учесницима. Осим Додика и премијера Србије Александра Вучића, из региона су присуствовали и премијер Црне Горе Мило Ђукановић, предсједник Македоније, Ђорђе Иванов. На београдски састанак Трилатерале дошло је око 180 истакнутих гостију
Guardian je jednostavno blistao na sastanku trilaterale i za vrijeme njegovog izlaganja ni mušica se nije mogla čuti,kao hipnotisani slušali su
moćnici iz trilaterale mudre guardanske riječi koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim.Rezultat ovog izlaganja biće pravi pljusak investicija u
šumskoj za koju su trilateralni moćnici odavno čuli......Dobar glas daleko se čuje! 8-)

Naravno da na ovaj skup nikakvi zulumĆari i islamisti nisu pozvani,ko će slušati priče o Zelenim transverzalama,kalifatima i slično? :D
Nije tamo bilo mjesta ni za drogirane probosance iz SDS-a i njihove priče o unitarnoj BiH,pozvani su samo ljudi sa snažnom ekonomskom
vizijom,oni koje zanima napredak u svakom smislu,vladavina prava,mir i slobode. :oops:

A Midhat Bosnić može da se sastane sa Bakirom I. kod njega u kući,neka im Sebija zamuti kljukušu,pa neka tamo sanjaju svoje snove o
toj svojoj džamahiriji i transverzalama. :mrgreen:

Bogami, izgleda da je Necastivi opsjeo i Baju kao najistaknutijeg od svih Serba i primio ga u svoje drustvo, ali to znaci i ovo:
SRBI PORAŽENI NISU: Učestali skupovi svetske satanističke vrhuške u Srbiji, govore da Srbi nisu poraženi (jer đavo protiv svojih ne ratuje). I nećemo biti poraženi sve dok budemo verni Isusu Nepobedivome!
Raspomaljeni sajt „Borba za veru“ otkriva tajnu
Trilaterala dovodi Antihrista u Beograd
Lobotomirale : e-Novine

Image
Photo: André Kertész

Pravoslavni mračnjaci sa bizarnog sajta „Borba za veru“ sa strahom su dočekali vest da se u Beogradu održava sastanak Trilateralne komisije; odmah je usledio komentar „Jer to su sejači zla. To su sejači haosa. Oni dolaze da demonstriraju svoju ’moć’. Oni dolaze da među Srbe poseju strah, beznađe i svako delo đavolje“. Kad im se učinilo da ni to nije dosta, predložili su molitve protiv Trilaterale. Zilotsko ludilo, vaistinu!

Image
Šok: Antihrist čita sajt Borba za veru

Photo: Stock

GENERALŠTAB PAKLENIH SILA STEŽE SRBIJU: Svako od nas, pravoslavnih Srba, oseća, manje ili više, pritisak sila zla. Osećamo i da ovaj pritisak svakim danom biva sve jači. Kao da su sama „vrata pakla“ („generalštab“ paklenih sila) ustala na srpski narod i Srpsku Crkvu. To i jeste tako, jer je ovo vreme upravo vreme o kome se govori u Apokalipsi Svetog Jovana Bogoslova: „Teško vama koji živite na zemlji i moru, jer đavo siđe k vama, i vrlo se rasrdio, znajući da vremena malo ima“ (Otkr. 12,12).

ANTIHRISTOVCI U BEOGRADU: Ovih dana će u Srbiji boraviti satanistička „elita“. Kao što smo već izvestili, u Beogradu će, od 31.10. – 2.11.2014. godine biti održan skup tzv. „Evropske Trilateralne komisije“ - polutajnog društva globalista - antihristovaca, utirača puta za zemaljsku vladavinu Sataninog sina Antihrista.

TEŠKO NAMA, USKLIKNU DIMITRIJEVIĆ: Treba li ovo da nas brine i plaši? Naš saradnik Vladimir Dimitrijević je, u svom osvrtu na pomenuti događaj, uzviknuo: „Trileterala u Beogradu, teško nama!“ Usklik, naizgled, defetistički, u suštini - otrežnjujući. Jer to su sejači zla. To su sejači haosa. Oni dolaze da demonstriraju svoju „moć“. Oni dolaze da među Srbe poseju strah, beznađe i svako delo đavolje.

SATANISTI STIGLI U BEOGRAD: Datumom koji su izabrali za svoj skup – šalju nam jasnu poruku čiji su rod. U noći između 31. oktobra i 1. novembra u SAD, ali i drugde po svetu, slavi se Helouvin, tzv. „Noć veštica“. Ova „svetkovina“ ima korene u paganstvu i čisto je idolopoklonstvo u kome je Satana, anđeo smrti, predmet obožavanja. U ranom srednjem veku, Helouvin je postao vrhunska i centralna svetkovinama okultizma, jedna noć i jedan dan u toku kojih su upražnjavani magija, poklonstvo demonima i satanizam svih vrsta.

Image
Teško nama, najebasmo: Vladimir Dimitrijević
Photo: Stock

HOĆE DA NAM OTMU BOŽIĆ I VASKRS: Globalisti sada žele da Božić i Vaskrs zamene takvim „praznicima“, koji bi svedočili o pobedi onoga kome služe, i koji je, od svetlonosnog angela, postao mržnjom otrovani nosilac tame, Satana. Na žalost, „Noć veštica“ je prodrla i u Srbiju, najpre među „elitu“, ali se širi i u mase, koje „elitu“ podražavaju.

SRBI PORAŽENI NISU: Učestali skupovi svetske satanističke vrhuške u Srbiji, govore da Srbi nisu poraženi (jer đavo protiv svojih ne ratuje). I nećemo biti poraženi sve dok budemo verni Isusu Nepobedivome!

ARMAGEDONSKA BITKA U TOKU: Braćo i sestre, duhovna deco Svetog Save, Čestitoga Kneza i slavne mu vojske, Svetih Patrijaraha srpskih, časnih sveštenika i monaha, potomci slavnih i čestitih kneževa, blagovernih careva i blagočestivih carica, potomci junaka i stradalnika koji primiše smrt za veru svoju na kocu i konopcu, - pravoslavna Vera je bastion protiv đavola i njegove vojske. Samo u ovoj, jedinospavajućoj Veri, postoji „sveružje“ Božije kojim se pobeđuje u duhovnoj Armagedonskoj bici koja je u toku.

SING A LITTLE PRAYER: Zato vas pozivamo na molitvu - da svi u isto vreme, u 21 čas, pročitamo po tri puta, u čast Svete Trojice, molitvu Časnom Krstu. Jer Krst je oduvek poštovan kao zajednička zastava hrišćanstva, kao zastava pobede nad Satanom i nad svim Hristovim neprijateljima; na Krstu je Gospod Isus Hristos umro radi našeg spasenja!

„Krst je čuvar cele vaseljene,
Krst je ukras Crkve,
Krst je snaga careva,
Krst je učvršćenje vernika,
Krst je slava anđela, i rana demona".

BONUS SONG, MOLITVA PROTIV TRILATERALE: Slava Gospode, Krstu Tvome Časnome! Neka vaskrsne Bog, i neka se razveju neprijatelji Njegovi, i neka beže od Lica Njegova oni koji ga mrze. Neka iščeznu kao što iščezava dim, kao što se topi vosak na domaku ognja; tako neka izginu đavoli pred licem onih koji ljube Boga i osenjuju se krsnim znakom, i koji radosno govore: Raduj se, prečasni i životvorni Krste Gospodnji, koji progoniš đavole silom raspetog na tebi Gospoda našeg Isusa Hrista, koji je sišao u pakao i satro silu đavolsku, i koji nam je darovao tebe, Krst Svoj Časni, za proganjanje svakog protivnika.

* Ovo smrtonosno štivo preuzeto s bolesnog sajta „Borba za veru“
:lol: :lol: :lol: :evil:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#43414 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Guardian sigurno nije bio upoznat da su ovi trilatelarci ustvari satanistička sekta,na žalost još jedan propust šumskih bezbjedonosnih institucija.
Ali preduzeće se protivmjere,zažaliće ovi poštovaoci satane i svih demona pakla.Hitno treba sataniste izložiti moćnim dejstvima mirotočive ikone
i trokrsta babe Stane. :oops:

Neka bude svijetlo! :mrgreen:
Havatar

#43415 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Havatar »

prljavi Hare wrote:Guardian sigurno nije bio upoznat da su ovi trilatelarci ustvari satanistička sekta,na žalost još jedan propust šumskih
Dževad spava dubokim snom . Vostani Dževade davno si zaspal :mrgreen:
Grover

#43416 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Grover »

General SVETOMIR ĐUKIĆ, izaslanik Draže Mihailovića kod Ante Pavelića i pregovarač sa Pavelićem, Artukovićem i Luburićem

Image

General Đukić se sredinom aprila 1945. našao sa Mihailovićem na planini Motajici. U svojim sećanjima objavljelnim u Buenos Ajresu 1955, pod naslovom "Iz šume u emigraciju - Dražine poruke Paveliću", Đukić pise da mu je "Draža šaljući ga kod Pavelića" rekao kako mu je namera da sa četnicima ide u Sloveniju, te da je za to potrebno da se kod vlasti NDH izmoli da odobre "prelazak naših ljudi preko hrvatske države". Zatim, da traži "od Zagreba pomoć u hrani, municiji i lekovima". Đukić navodi da mu je "đeneral Draža" poverio da ispita "mogućnost saradnje vojnih jedinica, Pavelićevih i naših", dakle saradnje ustaša i četnika.
Đukić je u Zagreb stigao 17. aprila 1945. gde su ga dočekali ustaški generali Ante Maškov i Jozo Rukavina, krvnici naroda Like i Korduna. Ubrzo su se Đukiću pridruzili advokat dr Ranko Brašić, stalni Mihailovićev predstavnik kod Pavelića i major Žika Andrić, "neka vrsta Dražinog vojnog atašea kod ustaša". Istog dana je u staroj banskoj palati u Gornjem gradu održan sastanak između predstavnika četnika, to jest Đukica i Predavca i ustaskih funkcionera Pavelića i Andrije Artukovića. Sutradan je u Pavelićevom dvorcu u Tuškancu održan drugi sastanak.
Tom prilikom uz Đukica su bili Predavac, Brašic i Andrić, a sa Pavelićem Vjekoslav Maks Luburić, nekadašnji komandant ustaškog logora Jasenovac. Treći sastanak Đukica sa Pavelićem održan je tek 22. aprila. Pauza je nastala zbog toga sto je Maks Luburić otputovao u Bosnu.
Rezultat pregovora Dražinog izaslanika sa poglavnikom Pavelićem bio je da je najveći krvnik srpskog naroda četnicima obećao i učinio sve sto je Đukić tražio. Kako piše Đukić u svojim sećanjima, Pavelić je "prema našem traženju poslao kamione sa lekovima i municijom, a sem toga izdao je potrebna naređenja nadležnim organima da se Dražina grupa propusti kroz Hrvatsku u pravcu Slovenije". Ipak, Draža je odlučio da se njegova grupa vrati u Srbiju.

Đukić, Andrić i Brašić - Dražini izaslanici kod Pavelića, povukli su se sa ustašama u Austriju. Đukić je umro 1960. u Nemačkoj. Posle rata radio je na širenju fašističke ideologije olimpizma kao član Međunarodnog olimpijskog komiteta.
DoZeN

#43417 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DoZeN »

seln wrote:
Nista nije pogresno napisao, samo se dosad prodavao bez brade, ono, fin, konzilijaran, da ga na ranu privijes...kad ono medjutim (vidi ono boldirano), odjednom pokazuje sve simptome rabies serbicus.
[/quote]
Slabo si me ocigledno citao,ili si naivan, a ne,ti si nacionalista :) koji misli da ce Srbi u RS prihvatiti ljilane I ukinuti RS.
mO k3

#43418 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

DoZeN wrote:
seln wrote:
Slabo si me ocigledno citao,ili si naivan, a ne,ti si nacionalista :) koji misli da ce Srbi u RS prihvatiti ljilane I ukinuti RS.[/quote]
Sta misliš ko ovdje ispade veći nacionalista ??? :mrgreen:
DoZeN

#43419 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DoZeN »

mO k3 wrote:
DoZeN wrote:
seln wrote:
Slabo si me ocigledno citao,ili si naivan, a ne,ti si nacionalista :) koji misli da ce Srbi u RS prihvatiti ljilane I ukinuti RS.
Sta misliš ko ovdje ispade veći nacionalista ??? :mrgreen:[/quote]
Sto? sto ne zelim ljiljane? ili sto mislim da nikada 1 mart nece biti prihvacen praznik u BIH?
seln

#43420 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

DoZeN wrote:
seln wrote:

Jeste, jeste...i 500 hiljada Arapa zeli da se naseli u BiH :D
raskopusa

#43421 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by raskopusa »

seln wrote:
DoZeN wrote:
seln wrote:

Jeste, jeste...i 500 hiljada Arapa zeli da se naseli u BiH :D
a sto arapi kupuju zemlju? prodala arapima zemlju na zuci,ne pitaju samo placaju. znam da su kupovali zemlju oko hadzica, visokog,vogosce,kobilje glave.....nesto ne vjerujem da kupuju da bi se samo slikali na zemlji. :-)
Havatar

#43422 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Havatar »

Image

Image
čaika

#43423 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Havatar wrote:Image
OVAKO SAM GA UHVATIO ZA ONU NJEGOVU ĆUBICU I REKAO: DA NISI CVIKERAŠ I NEDOVRŠEN TIP U SVAKOM POGLEDU, SAD BI TI POKAZO KO JE BAJA

Image

BOSNIĆ JE PROTIV MENE KANDIDOVAO ONAJ POLITIČKI POBAČAJ, MOGLA SU I NJIH DVOJICA BRAĆE CVIKERAŠA ZAJEDNO, PODERO BI IH KO CIGO NAPOLITANKU: GUARDIAN NA POČETKU PREGOVORA SA ISLAMISTIMA IZ TEHERANA, PROBIJA LED SPONTANIM ŠALAMA
prog321

#43424 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prog321 »

Bilo koji dogovor sa Dodikom nema vrijednosti.
ON jedno prica drugo radi.
Bakir ako se udruzi sa njim i Covicem ispusit ce zestoko.
Helena2014

#43425 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Helena2014 »

prog321 wrote:Bilo koji dogovor sa Dodikom nema vrijednosti.
ON jedno prica drugo radi.
Bakir ako se udruzi sa njim i Covicem ispusit ce zestoko.

SDA ih nije objeručke prihvatio, doći će oni opet :D

"Čuli smo da SDA nema odluku o tome ko je za njih partner iz RS-a i kako su rekli, jednako su blizu i udaljeni i jednima i drugima. Naravno, to je njihova odluka. Ne želimo da se shvati da smo se mi ovdje 'upucavali' i ubacivali se, ali mislimo da odgovornost i potencijal koji SNSD ima, partnerstvo koje imamo sa HDZ-om i partnerstvo koje želimo izgraditi sa SDA i drugima u Federaciji, može produkovati ozbiljnu strukturu vlasti", rekao je Dodik :bih:
Locked