Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
omar little wrote:normalno da je velika razlika jer su jedni za profesionalce, ljude kojima trebaju sve beneficije i prednosti tehnologije/dizajna, a druge za ostatak svijeta kojima ne treba nista dok sjede na stadionu, terasi kafica ili ganjaju loptu po lokalnom skolskom igralistu. mene sve i jedan dres koji imam u posjedu vise nego adekvatno sluzi dok dzogiram okolo ili se singicam po gymu.
Uredu, ne kažem da ni ovaj 'obični' ne može poslužiti, ali ja ipak volim da skupljam/imam one orginale. Npr, krajem 90ih ovih razlika nije bilo. Ako si direktno kupovao/la dres od nekog kluba bio je onaj isti koji su igrači nosili. Sad sve ove nove tehnologije su napravile veliku razliku između kvaliteta dresova. Recimo imam dres AC Milana sa starom Opel reklamom, orginal, evo skoro 20 godina, i milion pranja, dres je još skoro pa u istom stanju kao kad sam ga dobio.
Gledao sam ove na kitbag samo nisam siguran kakva su stranica. Jesi nešto naručivao od njih? Neki dan sam naručio neku glupost samo da vidim shipping i kvalitet stvari.
Stadium dresovi su sranje. Probao sam te i to nije to. Velika je razlika između authentic i stadium.
Dobro je da još neko zna u vezi ovih dresova. planiram uzeti Barcin i od Pjanića. Sličan su model dresova.
Nisam nikad kupovao s te stranice, inace ne uzimam dresove online (tako sam uzeo samo jedan Barcin koji je bio 20E na snizenju pa mi zao bilo propustit) nego uvijek ima raje koja putuje po svijetu pa njih zaduzim da uzmu. Iako njih ne smaram s ovim pa mi uglavnom uzmu ovu stadium verziju (meni licno nisu losi ni oni), jedino kad sam uzimam onda gledam da bude 'match day' verzija jer mi je ljepsi nekako kad igram u njemu.
ascari wrote:Koja tuga su ovaj Savage i Phil Neville Nakon pete minute pocinje prica o Leu.
ovog desno zhujana ne znam, al phil neville, pa on je i za bekovski nivo bio netalentovana talanga, kakav bekan sunce ti ljubim, natjera me u fremdschaemen
ascari wrote:Koja tuga su ovaj Savage i Phil Neville Nakon pete minute pocinje prica o Leu.
ovog desno zhujana ne znam, al phil neville, pa on je i za bekovski nivo bio netalentovana talanga, kakav bekan sunce ti ljubim, natjera me u fremdschaemen
Kako neces znat I robija igrao za Leicester, birmingham, blackburn i jos par klubova.
A istina da se samo bira dlaka u jajetu izmedju dvojice. Meni messi bolji zato sto imam osjecaj da vise igra za tim/raju.
Od sljedeće sezone pa do 2019, sve sekcije kluba ce se zvati Barcelona Lassa. Sponzor je Turski proizvođač automobilskih guma. Dakle Turska. Beko, Lassa, airlines..... Gundogan
skenderija04 wrote:Od sljedeće sezone pa do 2019, sve sekcije kluba ce se zvati Barcelona Lassa. Sponzor je Turski proizvođač automobilskih guma. Dakle Turska. Beko, Lassa, airlines..... Gundogan
manje vise zaa barcelonu, al turska ekonomija me fascinira
"This partnership provides support and impulse for our indoor sports, which are an integral part of us being More than a Club."
jes, jes, nizanje sponzora je integralno za mes que un club filozofiju.
Ali kostaju ove zezancije. Kosarka, rukomet hokej , mali fudbal itd itd. Nije dovoljno da postoje vec se i bore za evropske titule. A svi zive od fudbala. Kosarka potrosi 25 a zaradi dva miliona. Rukomet i da ne spominjem. Najlakse bi bilo raspustiti te sekcije ili ih svesti na amaterski nivo. Ipak, paze ih i dio su kluba. Eto sad su tu Turci pa bar malo da fudbal odmori. Sekcije kostaju klub svake godine manje vise koliko jedan odlican fudbaler koji bi dobro dosao. Ipak, mes que un club , to da, sa sponzorima
"This partnership provides support and impulse for our indoor sports, which are an integral part of us being More than a Club."
jes, jes, nizanje sponzora je integralno za mes que un club filozofiju.
Ali kostaju ove zezancije. Kosarka, rukomet hokej , mali fudbal itd itd. Nije dovoljno da postoje vec se i bore za evropske titule. A svi zive od fudbala. Kosarka potrosi 25 a zaradi dva miliona. Rukomet i da ne spominjem. Najlakse bi bilo raspustiti te sekcije ili ih svesti na amaterski nivo. Ipak, paze ih i dio su kluba. Eto sad su tu Turci pa bar malo da fudbal odmori. Sekcije kostaju klub svake godine manje vise koliko jedan odlican fudbaler koji bi dobro dosao. Ipak, mes que un club , to da, sa sponzorima
ma, znam. nemam ja nikakav problem sa sekcijama niti sa iznalazenjem nacina da se smanje troskovi. mene grebu ove jeftine i izlizane demagoske izjave i inzistiranje na tom mas que en club marketingu iako se biznis model komplet promijenio. vrlo dobro znam da to tako ide, znam i razloge i sve, ali samo kazem, ova tema za to sluzi.