Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ti pričaš o Kalemunu a ovo je Idlib, vidi se da si poznavalac...a te bajke ostavi za kolegu koji tvrdi da je bilo 350 mrtvih, 55 zarobljenih Nusrinih i 0 poginulih sa vaše strane...nesrećnici najaviše bitku za Jisr Al Shugour pa vidimo da ne mogu pomeriti linije niti metra...Inače, sama količina besramnosti i sama količina laži koje se plasiraju u poslednjih par dana pokazuje koliko je režim uzdrman i koliko mu se bliže zadnji dani...
cbrt wrote:Ti pričaš o Kalemunu a ovo je Idlib, vidi se da si poznavalac...a te bajke ostavi za kolegu koji tvrdi da je bilo 350 mrtvih, 45 zarobljenih i 0 poginulih sa vaše strane...
Nisu to moji. Ne postoji moja strana. Ocito da su "tvoji" pusiona cim pjenis bez razloga.
cbrt wrote:Ti pričaš o Kalemunu a ovo je Idlib, vidi se da si poznavalac...a te bajke ostavi za kolegu koji tvrdi da je bilo 350 mrtvih, 45 zarobljenih i 0 poginulih sa vaše strane...
Nisu to moji. Ne postoji moja strana. Ocito da su "tvoji" pusiona cim pjenis bez razloga.
Samo komentarišem vesti koje si postavio...razobličavam propagandu režima...pre 2 dana su ulazili u Jisr Al Shugour sa juga i sa istoka, pala je fabrika šećera i Nusra se razbežala a danas osvojiše predgrađa Frike sa koje su i pokrenuli taj napad...fabriku šećera gledaju durbinom i to ako je dobro vreme (uz idealne meteorološke uslove vidi se čaj i Jisr Al Shugour)
Samo komentarišem vesti koje si postavio...razobličavam propagandu režima...pre 2 dana su ulazili u Jisr Al Shugour sa juga i sa istoka, pala je fabrika šećera i Nusra se razbežala a danas osvojiše predgrađa Frike sa koje su i pokrenuli taj napad...fabriku šećera gledaju durbinom i to ako je dobro vreme (uz idealne meteorološke uslive vidi se čaj i Jisr Al Shugour)
Covjece jebe mi se jesu li usli u selo ili nisu. Kakav te secer spopao? Onaj gardista je to postavio i stavio sam mapu gdje se nalazi ta tvornica. To je sve. To je rat i lazu. Valjda ti je to jasno.
Pa da, ja komentarišem te vesti...režim sam sebi skače u usta po ko zna koji put...meni se i te kako jebe jesu li ili nisu zauzeli tu fabriku šećera jer je to možda jedna od ključnih bitaka ovoga rata, pre svega na psihološkom planu. Pre neki dan je vođa najavio sve resurse kako bi se deblokirali vojnici iz bolnice u Jisr Al Shugouru pa sad vidimo da od kopnene ofanzive nema ništa (a lagali su o velikim uspesima)...videćemo šta će biti sa režimom kada se ispostavi da na terenu osim propagandnih laži koje brzo padaju u vodu ne mogu učiniti ama baš ništa...Ti si taj koji postavlja vesti i očekuj komentar na njih kao što svako od nas očekuje komentar na vesti koje on postavlja, sa pravom ili ne...
Uzgred, već dva dana se vrti info u vidu rebelske špekulacije kako je sam Tigar zarobljen u bolnici...
cbrt wrote:Pa da, ja komentarišem te vesti...režim sam sebi skače u usta po ko zna koji put...meni se i te kako jebe jesu li ili nisu zauzeli tu fabriku šećera jer je to možda jedna od ključnih bitaka ovoga rata, pre svega na psihološkom planu. Pre neki dan je vođa najavio sve resurse kako bi se deblokirali vojnici iz bolnice u Jisr Al Shugouru pa sad vidimo da od kopnene ofanzive nema ništa (a lagali su o velikim uspesima)...videćemo šta će biti sa režimom kada se ispostavi da na terenu osim propagandnih laži koje brzo padaju u vodu ne mogu učiniti ama baš ništa...Ti si taj koji postavlja vesti i očekuj komentar na njih kao što svako od nas očekuje komentar na vesti koje on postavlja, sa pravom ili ne...
Mene komentari inace previse ne zanimaju. Lazu oni svi, pa nije na odmet da se paralelno pogledaju informacije. Mozda se i sazna nesto istinito.
Navodno Issam Zahreddin zvan brko prekomandiran iz Deir ez Zour-a u Damask, kao trebao bi predvoditi operacije u Istočnoj Guti, vidit ćemo da li je ova informacija točna i da li sa njim dolazi i njegova jedinica, ako je informacija točna možemo očekivat vrelo, užareno ljeto u ruralnom Damasku
RepublikanskaGarda wrote:Navodno Issam Zahreddin zvan brko prekomandiran iz Deir ez Zour-a u Damask, kao trebao bi predvoditi operacije u Istočnoj Guti, vidit ćemo da li je ova informacija točna i da li sa njim dolazi i njegova jedinica, ako je informacija točna možemo očekivat vrelo, užareno ljeto u ruralnom Damasku
to sam i ja danas procitao....
sta ce bit onda sa Zorom kad brke nema? da nebude povuci,potegni
horde iz Mordora nece tek tako mirovat
RepublikanskaGarda wrote:Navodno Issam Zahreddin zvan brko prekomandiran iz Deir ez Zour-a u Damask, kao trebao bi predvoditi operacije u Istočnoj Guti, vidit ćemo da li je ova informacija točna i da li sa njim dolazi i njegova jedinica, ako je informacija točna možemo očekivat vrelo, užareno ljeto u ruralnom Damasku
Skoro je neko (Klavikula, čini mi se) postavio fotografije gdje onaj general iz Alepa (ne mogu trenutno da mu se sjetim imena) sa brkom obilazi Zor. Znači, on je vjerovatna zamjena ako je vijest o prelasku u Damask tačna.
Valjda je brko stabilizirao situaciju tamo, ISIS ima vecih prioriteta od Zora( Anbar i Kurdi) a i valjda nece povuc cijelu 104. brigadu republikanske garde, jedan rođak mi je u Zoru, nadam se da ce i on sa brkom kući
citam danas njemacki clanak u kojem pise
da je Nusra jedan dio naoruzanja otela od "hazm-pokreta" (znaju li upuceni o kome se tu radi?) koji je se nakon toga
raspao...ali da Washington i dalje naoruzava dvije skupine u toj novoj kolaciji u kojoj je i Nusra
radi se o "diviziji 13" i "sukur al ghab-brigadi"
Skoro je neko (Klavikula, čini mi se) postavio fotografije gdje onaj general iz Alepa (ne mogu trenutno da mu se sjetim imena) sa brkom obilazi Zor. Znači, on je vjerovatna zamjena ako je vijest o prelasku u Damask tačna.
general Muhamed Hadur, komandant 106. brigade Garde. on je komandant istocne fronte, tako pisu na prosirijskim stranicama. valjda to dodje Hasaka i Zor. nema SAA vise nista na istoku.
inace, navedeni general je zasluzan sa transport bradatih ljepotana s Kalamuna u vjecna lovista.
ioannes wrote:citam danas njemacki clanak u kojem pise
da je Nusra jedan dio naoruzanja otela od "hazm-pokreta" (znaju li upuceni o kome se tu radi?) koji je se nakon toga
raspao...ali da Washington i dalje naoruzava dvije skupine u toj novoj kolaciji u kojoj je i Nusra
radi se o "diviziji 13" i "sukur al ghab-brigadi"
Bolje da nisi citao.
To ko ono, "citao sam na ruskoj stranici o ratu u Bosni"