Moraš znati da su imperijalistički obavještajci pravi majstori u zloupotrebi raznih vrsta narkotika,kako onih dobijenihmayab wrote:Jah, sinoc naletim na intervju na TV1, i odlucim da se malo produhovim, pa na momente ne vjerujem da on to zbori, mora da je bio pod jakim uticajem neke nedozvoljene tvari, a kad čuh da poče reći republika srp....., pa se prekine i rekne Bosna i Hercegovina, ja sam morao okrenuti daljeprljavi Hare wrote:Kakva sad BiH?Kakva dodatna stabilnost?![]()
![]()
![]()
Očigledno je da su zarobili Guardiana u nekoj ambasadi u Teheranu i izlažu ga velikoj količini halucinogenih
narkotika.![]()
![]()
iz prirodnih materijala tako i sintetičkih opijata razvijenih i proizvedenih u mračnim laboratorijima CIA-e i MI6.
Čak se ni jedan armirani beton kakav je Guardian ne može oduprijeti kombinovanom dejstvu ovih zloglasnih
supstanci i onda bulazni budalaštine o nekakvoj BiH,dodatnoj stabilnosti i slične nebuloze.
Lično mislim da su Guardiana tretirali najjačom drogom na svijetu,zato on vidi stvari koje ne postoje kao što
je tzv BiH i priča gluposti kakve ni Midhat Bosnić ne bi pričao.
Ovdje je sve jasno i treba sa žaljenjem konstatovati da su omanule šumske bezbjedonosne službe.Predivni beli i žuti cvetovi sirovina su za izradu najopasnije droge na svetu 'Đavoljeg daha', koja oduzima slobodnu volju, briše pamćenjei onoga kome je data pretvara u idealnu žrtvu silovatelja ili trgovaca ljudima.
Novi narkotik zove se skopolamin i dobija se iz cvetova drveta uobičajenog za Južnu Ameriku. Priče o ovoj drogi i njenim efektima podsećaju na urbane legende jer se govori o ljudima koji su pod njenim dejstvom naterani da isprazne svoje bankovne računa ili čak daju organe.
Američki portal Vajs (Vice) objavio je šokantnu reportažu iz Bogote - razgovore sa žrtvama nove opasne droge.
Demencija Blek (Demencia Black) diler iz kolumbijske prestonice Bogote kazao je da skopolamin ima zastrašujuću lakoću distribucije. prema njegovim rečima, skopolamin čak lako može biti dunut u lice slučajnom prolazniku koji za samo nekoliko minuta pada pod njegov uticaj i ne znajući šta se dešava jer droga nema ni miris ni ukus.
"Potom im možete raditi šta god hoćete, kao da su deca", rekao je taj diler. pritom, narkotik štiti one koji ga zloupotrebljavaju jer žrtve ne mogu da se sete šta im se zapravo dogodilo.