Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

emric

#43376 Re: Liverpool FC

Post by emric »

Gini je odličan, Grujić diskutabilan.
BHF_Manijak

#43377 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ako se vec hoce Ginija rijesiti, onda bi bas neku babaroga morali dovesti u vezni red njega da zamjeni, jer nije bezveze igrac i ove sezone igra na visokom nivou. Ne sve utakmice, ali vecinu njih je bombona bio.
Tako da ako ne misle nekog Kantea dovoditi ili slicne - neka Wijnalduma!
diablobih

#43378 Re: Liverpool FC

Post by diablobih »

Svaka cast, i kada hocete da izgubite, opet pobjedite :D
UmaX

#43379 Re: Liverpool FC

Post by UmaX »

Ja ne bih nista mijenjao u postavi. Samo kad matori igraci budu morali u penziju, nac adekvatnu zamjenu.
Mustang1

#43380 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Mozda i bude nesto od Mbappea ako se Nike potpise pa oni srede nesto. Nije da bi Kloppu bilo mrsko da mu ga dovedu :D
BHF_Manijak

#43381 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Mustang1 wrote: 06/01/2020 17:33 Mozda i bude nesto od Mbappea ako se Nike potpise pa oni srede nesto. Nije da bi Kloppu bilo mrsko da mu ga dovedu :D
Pa i ja to kontam da bi Nike mogao biti taj koji ce neki boom Transfer inicirati, jer jednostavno zive od toge, kao i svaki brend. Fino je to sve titula, Liga prvaka ha hu, ali njima ime odnosno igrac igra najvazniju ulogu, pored kluba kao brenda.
Tako da tu nade i ja polazem. :mrgreen:
AmiĐa_Idriz

#43382 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Ne bi se ja puno nadao ali eto :mrgreen:

Chirivella će dobiti ugovor vjerovatno kako bi čvaknuli šta za njega na ljeto.

Brewster na putu za Swansea do kraja sezone.
Gandalf

#43383 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Lijepo je sanjati, ali ne zanosite se, Livchi nije klub koji po svaku cijenu mora dovesti najpopularnijeg igraca na trzistu. S druge strane nije ni shminka klub za kojim lete instagram zvijezde da potpisu, tako da uzalud vam trud svirachi.

Ionako je tajna klopovskog uspjeha u strasno dobrom skautingu, a ne u ganjanju fudbalskih primadona koji hoce klub u borbi za pet trofeja istovremeno, zagarantovano mjesto u prvih 11, grad za provode, LP svake godine i slichna sranja.

Dovest ce se opet igraci koji se uklapaju u sistem, radilice, ljudi od zadatka, a ne neki napuhani egomanijak. Hocu reci Klop bi prije mogao krenuti po Brandta nego po Mbapea.

Ta pricha o odlasku Ginija mi bash zvuchi ko shupljak internetski, totalno neklopovski potez.
AmiĐa_Idriz

#43384 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Nego peti clean sheet u nizu za Gomeza :budise:

Sinoć preuzeo ulogu Virgila, komandovao odbranom. Daj ti njemu Bože zdravlja, za ostalo ćemo lako.

Tek 22 godine ljudi moji.
AmiĐa_Idriz

#43385 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Fabinho and Xherdan Shaqiri are set to return to training this week, raising the possibility that both could be involved for the clash in north London on Saturday.
Gandalf

#43386 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

AmiĐa_Idriz wrote: 06/01/2020 18:21 Nego peti clean sheet u nizu za Gomeza :budise:

Sinoć preuzeo ulogu Virgila, komandovao odbranom. Daj ti njemu Bože zdravlja, za ostalo ćemo lako.

Tek 22 godine ljudi moji.
Gomez, Wiliams, Arnold, jbt, odbrana za narednih 10 godina
Mustang1

#43387 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

BHF_Manijak wrote: 06/01/2020 18:00
Mustang1 wrote: 06/01/2020 17:33 Mozda i bude nesto od Mbappea ako se Nike potpise pa oni srede nesto. Nije da bi Kloppu bilo mrsko da mu ga dovedu :D
Pa i ja to kontam da bi Nike mogao biti taj koji ce neki boom Transfer inicirati, jer jednostavno zive od toge, kao i svaki brend. Fino je to sve titula, Liga prvaka ha hu, ali njima ime odnosno igrac igra najvazniju ulogu, pored kluba kao brenda.
A vjerovatno oni znaju koliko prodaju sada PSG dres Mbappea koliko se Liverpool prodaje koliko bi zaradili od toga kombinovano bla bla. Da je neki igrac ZNJ pa da se kaze ne moze ga niko nametnuti Kloppu, ali ovako.. Ne znamo sta ce biti ali da ovi mogu uticati na to mogu 100%
AmiĐa_Idriz

#43388 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Čime hrane ovu djecu na desnom beku, Trent, Neco, Hoever (mada je više stoper al može i ovdje)...a do skoro si imao samo starog Glena Johnsona tamo.
BHF_Manijak

#43389 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

AmiĐa_Idriz wrote: 06/01/2020 18:15 Ne bi se ja puno nadao ali eto :mrgreen:

Chirivella će dobiti ugovor vjerovatno kako bi čvaknuli šta za njega na ljeto.

Brewster na putu za Swansea do kraja sezone.
Brate slatki, ja sam mrtvi pesimista i baba narikaca, ali ti znas da si i mene nadjeb'o, tako da... :mrgreen: :skoljka:

Ja vjerujem zaista da ce biti jedna bomba ili na ljeto ili sad, dzaba. Sancho, Mbappe, Demebele... Neko da se Nike nahrani prodajom dresova. Nece sigurno milioni pohrliti da kupe dres Salaha, Minamina ili Manea. Top igraci, ova dvojica svjetska klasa, ali hem su tu relativno dugo hem nisu nalet euforije kod navijaca, pa ono da odjednom dres bude "must have".

Logicki samo razmisljam i stavljam se u poziciju sponzora, oni zive od toga, a trenutno u Liverpoolu su etablirane zvijezde dugo na okupu, da bi prodali 20 miliona njihovih dresova k'o iz picke.
AmiĐa_Idriz

#43390 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Vidi, niko sretniji od mene da dođe Kylian, Sancho, svejedno, ali iskreno ne vjerujem da bi Klopp bio spreman dirati Manea, Salaha a pogotovo Firmina koliko god Mbappe i Sancho moćni bili takav je tip.

Ali hajde, vidjećemo. Vrijeme je pred nama.

I da, nemoj Dembelea Allaha ti dragog, što Gerro rekao flopčina, nezapamćenih razmjera :mrgreen:
zomri

#43391 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Klopp ima crush na Dembelea još od Borussie, mislim da bi kod Kloppa procvjetao ako bi ga povrede zaobišle.
AmiĐa_Idriz

#43392 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

:oops:
BHF_Manijak

#43393 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

AmiĐa_Idriz wrote: 06/01/2020 19:24 Vidi, niko sretniji od mene da dođe Kylian, Sancho, svejedno, ali iskreno ne vjerujem da bi Klopp bio spreman dirati Manea, Salaha a pogotovo Firmina koliko god Mbappe i Sancho moćni bili takav je tip.

Ali hajde, vidjećemo. Vrijeme je pred nama.

I da, nemoj Dembelea Allaha ti dragog, što Gerro rekao flopčina, nezapamćenih razmjera :mrgreen:
Ma nisam ni ja njegov fan, nego eto uzeh ga bezze za primjer, a daleko od toga da ga prizeljkujem. Hem sklon povredama, hem nakva budaletina u glavu. :mrgreen:
Ova druga dvojica su ipak jedna vasiona iznad. :mrgreen:

Sto se subote tice, ja sam nesto siguran da ce Fabinho ozbiljno konkurisati. Ox je vec tu, sad jos u nedostatku Milnera treba svaka raspoloziva snaga.
Ceka se haber za Keitu. Frajer dosad godinu i po tu, a vec je falio oko 160 dana ili ti ga haman pola godine. :oops:
AmiĐa_Idriz

#43394 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Da je Naby šta teže povrijeđen kontam znalo bi se već :?

Ovako su i za Oxa šutili pa se brzo vratio.
AmiĐa_Idriz

#43395 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Sad će kuglice za FA Kup. Pa majku mu, valjda je red da i nas malo usere i da nas zapadne kakav lagan protivnik.
BHF_Manijak

#43396 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ma Amidja i da je lakse, nije vise ni vazno, covjek jednostavno ne moze uhvatiti kontinuitet i to postaje problem.
Uveze 3-4 dobre utakmice i onda hop povreda, pa makar i sitna, da 10-tak dana fuli... Kako rekoh od godinu i po borovka, pola je falio.
Drag mi je igrac, ima damar definitivno, ali povrede polahko pocinju vec frustrirati.
drug_profi

#43397 Re: Liverpool FC

Post by drug_profi »

BHF_Manijak wrote: 06/01/2020 18:00
Ma ne treba dovesti nikog ko bi pokvario atmosferu u timu time sto ima zagarantovano mjesto. Mozda Mbappe po karakteru i ne bi odskakao od ostalih, ali ko kaze da bi bio bolji od nekog drugog da mu se mora dati pozicija?
Tu Klopp mora da se pita i da je njegova zadnja.
drug_profi

#43398 Re: Liverpool FC

Post by drug_profi »

BHF_Manijak wrote: 06/01/2020 19:14
Logicki samo razmisljam i stavljam se u poziciju sponzora, oni zive od toga, a trenutno u Liverpoolu su etablirane zvijezde dugo na okupu, da bi prodali 20 miliona njihovih dresova k'o iz picke.
ja zapravo mislim da ce NB prodat rekordan broj dresova iz ove sezone, narocito ove sa zlatnim grbom. 75 funti bogtemolovo, sinoc stao, zamalo me nije prenijelo da kliknem buy....
no_sekirli

#43399 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Nike ili ne nike, cisto sumnjam da bi Klop doveo bilo koju zvijezdu od 100+ miliona i sa enormnim ugovorom, cisto zbog narusavanja harmonije u ekipi. Sad npr.da dodje Mbape, koji jeste dobar igrac, ali u Francuskoj. Pitaj boga kako bi se frajer snasao u ovom ubitacnom Liverpoolovom tempu igranja 2 puta sedmicno. Oni u svom prvenstvu imaju 2-3 teze utakmice, u Engleskoj i protiv drugoligasa moras igrati na 100% da prodjes. I da on od prvog dana ima vecu platu od bilo kojeg naseg prvotimca. Ma nidje veze.
Plus, ja mislim da Salah ode na ljeto, voljeli mi to ili ne. Bez obzira na sve, Ameri traze profit iz kluba, i ako se misli kupovati nesto kvalitetnije, nesto se mora i prodati. Meni je suhka neka, da je Salah prvi na redu. Za sve ove koji se spominju, ne moze se uzeti neka lova da se hrani sadasnji pogon.
Grujic se vec dugo kali u Njemackoj, ako ce on biti zamjena za Ginija, opet dobro. Mada, cisto sumnjam da ce ga pustiti onako kao Cana, on je donio puno vise i puno je bolji od njega, ali ce do kraja ugovora ipak napuniti 30. Treba i to imati u vidu.
Hendo je isto u tim godinama, sumnjam da Klopp zeli vezni red sastavljen od tridesetogodisnjaka.
AmiĐa_Idriz

#43400 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

Napokon. Čudo nisu Galaktikose izvukli.
Post Reply