Za tebe i ledeni brijeg ako trebakritichar wrote:ti si konzerva uvjek bilaladyblue18 wrote:Ja bih zamolila za definiciju intime jer mi se cini da ono sto ja podrazumijevam pod intimom ostali zenski rod na temi smatra "bezazlenim tracanjem"![]()
Fala unaprijed
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#43351 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
- spreca
#43352 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
zavisi od drva koja se lozheladyblue18 wrote:Za tebe i ledeni brijeg ako trebakritichar wrote:ti si konzerva uvjek bilaladyblue18 wrote:Ja bih zamolila za definiciju intime jer mi se cini da ono sto ja podrazumijevam pod intimom ostali zenski rod na temi smatra "bezazlenim tracanjem"![]()
Fala unaprijed
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#43353 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jes da ne dobih zenski odgovor ali da sam ga kojim slucajem dobila ovako bi trebao izgledatidirektni wrote:Bilo kakvo iznoženje informacija o užoj porodici (muž, supruga, djeca) je naivnost i iste bi trebaloe ostati u krugu porodice. Svi znamo da i najbezazlenija informacija koja se "prenosi" sa jedne na drugu osobu na koncu poprimi sasvim nešto drugo. Uža porodica je je embrion intime, i bilo kakve informacije odaslane ocu, majki, sestri, bratu, komšinici, prijatelju/ci, kolegi/ci....na koncu postanu trač, a od mahalanja glava nerijetko zaboli. Zašto komšija/nica mora znati da te muž nije želio izvesti u grad to veče ili se nije sjetio da po povratku s posla djeci kupi blok za likovno. Primjera je milion.ladyblue18 wrote:Ja bih zamolila za definiciju intime jer mi se cini da ono sto ja podrazumijevam pod intimom ostali zenski rod na temi smatra "bezazlenim tracanjem"![]()
Fala unaprijed
Porodica je, još uvijek, osnovna ćelija zdravog bivstvovanja.
- MedenoSrce
#43354 Re: Odg: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Teoriju vidim pojedini savladali. 
Nemojte komsijama nista govoriti - dodjite na forum. (predizborni slogan)
Nemojte komsijama nista govoriti - dodjite na forum. (predizborni slogan)
- alkalna_baterija
#43355 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Hahaha
Ma ovo ti je ona politika da se osiguraju da mogu biti svakakvi, a da komsiluk ne zna
Sve je to super, ali nemoj zaboravljat blok djeci i nece se imat sta pricat
Ma ovo ti je ona politika da se osiguraju da mogu biti svakakvi, a da komsiluk ne zna
- spreca
#43356 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pa 'tace im onda mati?....kad babo mora sve samalkalna_baterija wrote:Hahaha
- kritichar
#43357 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Gdje se svrstavate, u ljevicu ili desnicu?
- motorna_pila
#43358 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Motorna_pila je nakratko oživio... Ali samo nakratko..
Znaci, imam pitanje..
Situacija je sljedeća:
Upoznali ste momka iz insostranstva.. Iz Amerike recimo... On je u vas TOTALNO zaljubljen. Sviđate mu se..
Vidi se sa vama u braku... TOTALNO je odlijepio za VAMA..
Dok sa druge strane, na prvu on vam i nije nešto. Znači ne osjecate impulsivni EMOTIVNI naboj kad ga gledate.. Nije lijep,cak stavise, za vase standarde, cak je i ružan. NIje nimalo privlacan..
No, medjutim dečko ima AMERIČKI pasoš i sve benificije koje dolaze s tim u paketu... Da ne budem previse opsiran, kratko u Bosni nemate apsolutno nista, PROPAST ŽIVA.
Moje pitanje je:
Da li biste se udale za "papire"? Da li bi mogle zivjeti sa momkom koji je PORUŽAN i koji vas SEKSUALNO ne privlaci?
Znaci, da li se budile svako jutro sa nekim samo radi JEBENIH papira i "OBEĆANE ZEMLJE" Amerike?
Opet sam umro.
Hvala.
Znaci, imam pitanje..
Situacija je sljedeća:
Upoznali ste momka iz insostranstva.. Iz Amerike recimo... On je u vas TOTALNO zaljubljen. Sviđate mu se..
Dok sa druge strane, na prvu on vam i nije nešto. Znači ne osjecate impulsivni EMOTIVNI naboj kad ga gledate.. Nije lijep,cak stavise, za vase standarde, cak je i ružan. NIje nimalo privlacan..
No, medjutim dečko ima AMERIČKI pasoš i sve benificije koje dolaze s tim u paketu... Da ne budem previse opsiran, kratko u Bosni nemate apsolutno nista, PROPAST ŽIVA.
Moje pitanje je:
Da li biste se udale za "papire"? Da li bi mogle zivjeti sa momkom koji je PORUŽAN i koji vas SEKSUALNO ne privlaci?
Znaci, da li se budile svako jutro sa nekim samo radi JEBENIH papira i "OBEĆANE ZEMLJE" Amerike?
Opet sam umro.
Hvala.
Last edited by motorna_pila on 19/09/2014 18:14, edited 1 time in total.
- Secer_033
#43359 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nidjekritichar wrote:Gdje se svrstavate, u ljevicu ili desnicu?
- Secer_033
#43360 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne bih. Iako su ti papiri jako privlacni, ljubav je vaznija.motorna_pila wrote:Motorna_pila je nakratko oživio... Ali samo nakratko..
Znaci, imam pitanje..![]()
Situacija je sljedeća:
Moje pitanje je:
Da li biste se udale za "papire"? Da li bi mogle zivjeti sa momkom koji je PORUŽAN i koji vas SEKSUALNO me privlaci?
Znaci, da li se budile svako jutro sa nekim samo radi JEBENIH papira i "OBEĆANE ZEMLJE" Amerike?![]()
Opet sam umro.![]()
Hvala.
Je li iko cuo od onih koji su se udali za papire i otisli u tu obecanu ameriku, da su sretni?
Ja jos uvijek nisam... svi ti parovi imaju taj zajednicki problem... ne vole se dovoljno. Thanks, but no thanks.
- Towelie
#43361 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Znate li da igrate PES i jeste li, u globalu, gamer girl?
-
prog321
#43362 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Sreca je- in eye of the beholder.Secer_033 wrote:
Je li iko cuo od onih koji su se udali za papire i otisli u tu obecanu ameriku, da su sretni?
Ja jos uvijek nisam... svi ti parovi imaju taj zajednicki problem... ne vole se dovoljno. Thanks, but no thanks.
Vecina brakova gdje je zena lijepa a muz ruzan (sa parama) je zavrsilo uspjesno.
Sta ti vrijedi ako ti je muz lijep ako zivite u shupi i nemate osnovnih uslova za zivot ?
Ljepota je prolazna. Papiri su stalni.
- supercali
#43363 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Bi li naucile igrati igrica za ljubav decku/muzu?
- supercali
#43364 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Formula 1 ja protiv tebe
- Čudna sorta
#43365 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne postoje te pare, ni papiri zbog kojih bih se udala za nekoga samo zbog toga. A i nikada ne bih sebi dozvolila da se dovedem u situaciju da nemam apsolutno ništa u životu i da mi je jedini izlaz udaja za nekoga ko ima taj neki pasoš i pare. Ja to jednostavno ne bih mogla, i uopšte me nikada nije privlačila ta ideja, pomisao da idem negdje vani... Mada znam zaista dosta djevojaka koje su imale baš taj cilj - udati se za tako nekoga i otići iz BiH. Možda je njih to činilo sretnima, pa to i ne osuđujem, a ja ne bih dala onaj osjećaj zaljubljenosti i kad si zaista sretan i zadovoljan u životu, i pomisao da se budiš pored nekoga koga zaista voliš ni za kakav pasoš, pare ili bilo šta drugo.
- motorna_pila
#43366 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Čudna sorta wrote:Ne postoje te pare, ni papiri zbog kojih bih se udala za nekoga samo zbog toga. A i nikada ne bih sebi dozvolila da se dovedem u situaciju da nemam apsolutno ništa u životu i da mi je jedini izlaz udaja za nekoga ko ima taj neki pasoš i pare. Ja to jednostavno ne bih mogla, i uopšte me nikada nije privlačila ta ideja, pomisao da idem negdje vani... Mada znam zaista dosta djevojaka koje su imale baš taj cilj - udati se za tako nekoga i otići iz BiH. Možda je njih to činilo sretnima, pa to i ne osuđujem, a ja ne bih dala onaj osjećaj zaljubljenosti i kad si zaista sretan i zadovoljan u životu, i pomisao da se budiš pored nekoga koga zaista voliš ni za kakav pasoš, pare ili bilo šta drugo.
- Capajebo
#43367 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Cu' F1... To se kaze PES-a sutat po' noci 
- Capajebo
#43368 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kol'ko je ono tebi godina?sherbett wrote:Sta ce mi US kad imam EU papire
PES ne igram, za ljubav dragom ne bih, sama se i prelako navucem na igrice, stoga ih izbjegavam
- amiliana
#43369 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Vec igram ali samasupercali wrote:Bi li naucile igrati igrica za ljubav decku/muzu?
- Capajebo
#43370 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Eto razloga, samo ti nastavi igrat igrice sa muskim srcima!amiliana wrote:Vec igram ali samasupercali wrote:Bi li naucile igrati igrica za ljubav decku/muzu?
- amiliana
#43371 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Oni igraju s mojim zato i jesam usamljenaCapajebo wrote:Eto razloga, samo ti nastavi igrat igrice sa muskim srcima!amiliana wrote:Vec igram ali samasupercali wrote:Bi li naucile igrati igrica za ljubav decku/muzu?
Jer da nisam ne bi mi se zivot svodio na teretanu i PES
Last edited by amiliana on 19/09/2014 19:30, edited 1 time in total.
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#43372 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Meni insaret da ces i ti pozeleniti, ako tako nastavis..Milloni wrote:Zaboravljate upozorenja zelenih.
- Capajebo
#43373 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ako ti se nakon ovoga ne javi minimalno 10 forumasa, onda fkt ne znamamiliana wrote: Jer da nisam ne bi mi se zivot svodio na teretanu i PES
- amiliana
#43374 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nikad niko majkemiCapajebo wrote:Ako ti se nakon ovoga ne javi minimalno 10 forumasa, onda fkt ne znamamiliana wrote: Jer da nisam ne bi mi se zivot svodio na teretanu i PES
- alijagoro
#43375 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Na koje vase karakterne osobine, su se vasi muskarci najvise zalili(bivsi a I sadasnji).