Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
avetinja wrote:Zar vas Azmir između redova nije optužio da ste premirali Slobodu protiv Mladosti kako bi vam Vitez pustio? Još je spomenuo da ste pokušali kupiti utakmicu sa njima u zadnjem kolu, ali je on to odbio. Tako je nešto bilo, ne sjećam se baš najbolje. Ne znam što se ljutite kada vam neko sa naše strane kaže da ste kupili titulu kada je to napisao jedan forumaš sa vaše strane, a imao je informacije iz prve ruke.
Ja se ne ljutim, samo ovo gore nema logike.
Čuj informacija iz prve ruke. U BiH svaka informacija je iz prve ruke, sve provjereno, svi sve znaju.
I nije mi jasno kako ste došli do ovoga, a rasprava je bila između tvojih i @sumira.
avetinja wrote:Zar vas Azmir između redova nije optužio da ste premirali Slobodu protiv Mladosti kako bi vam Vitez pustio? Još je spomenuo da ste pokušali kupiti utakmicu sa njima u zadnjem kolu, ali je on to odbio. Tako je nešto bilo, ne sjećam se baš najbolje. Ne znam što se ljutite kada vam neko sa naše strane kaže da ste kupili titulu kada je to napisao jedan forumaš sa vaše strane, a imao je informacije iz prve ruke.
Ja se ne ljutim, samo ovo gore nema logike.
Čuj informacija iz prve ruke. U BiH svaka informacija je iz prve ruke, sve provjereno, svi sve znaju.
I nije mi jasno kako ste došli do ovoga, a rasprava je bila između tvojih i @sumira.
Ako misliš na optužbe Azmira, uzeći u obzir da govori istinu, ima logike. Doduše, zamršeno je, ali može se izvući poenta. Nije to sad bitno. Bilo, pa prošlo. Nećemo sada o tome. Prvi sam čestitao na tituli i nisam se raspravljao oko toga je li namještena.
Vidi, momak je pisao šest godina na forumu. Nije mi se činio kao blećak, nije mogao biti ubačeni element. Znam da je imao par informacija iz kluba, ali šokiralo me kada je napisao da je namještena. Ali, kao što rekoh, nećemo sada o tome. Bilo, pa prošlo.
Nemam pojma. Nisam učestvovao u raspravi. Krenulo se oko sudija i kupovanja i došli valjda do Azmira i prodavanje tekme vama.
ultima_palabra wrote:Ma kakvo namještanje, Dženo strateg posložio kockice i pomeo sve do titule.
Kupili smo Haseta, kupili smo Papeta, kupili smo titulu situacija je napeta
Kad je već takva jedna tema načeta, kupili smo puno Koševo protiv Junajteda
Kupili smo Horde i babuku istoga, poštenog ne znam nikoga i Pitare sa istoka
Kupili smo leviski titule u jugi, i to dvije, poreć' ko to smije?
Kupili smo Benku, kupili smo Bekića, kupili smo pjesme od Stihomira Klepića
Uzeli smo na kilu jedno tonu tekmi pa samim tim i tradiciju što bi rekli
Kupili reklame na radiju i telki, svi pošteno igraju, samo mi smo neki
Kupili Musemića i Biogradlića, samo reci šta ba treba, sve će kupit' amidža
Kupili koreografije i bakljade, joj šta sve Pitari ovi ne rade
Platili smo sudije, potkupili smo savez, ko god ima veze s nam treba u kavez
Kupili smo huk sa svih tribina, jel da? Kupili smo prvi gradski derbi - 6:1
Pa onda onaj poslije rata bješe prava fula i njega smo kupili, bilo je 5:0
Kupili smo čaršiju i zajednice mjesne i željine igrače '46.te
Kupili smo isto tako osvojene kupove, liga je poštena fakat, problem je u tome
Al' jedno kupit' niko bolan ne može, to je ona ljubav i kad igramo preloše
Ali jedno nikad niko imat' ne može, to je ona raja na Koševu i kad igramo preloše
Klubovi u Bosni za nas su mali sine, jer čima nema bodova nema ni tribine
E to se niđe burazeru ne plaća, kad se gube tekme nema ni navijača (3x)
Pa kaže, kupili smo isto tako najveću bakljadu, kupili smo nepravdu, kupili i pravdu
Kupili smo i onu prekinutu ligu, nama trofej pripao, kupili smo signu(?)
Kupili smo 3:3 sa Hamburger Sportverein, Selimović platio mi svaki ovaj lajn
Kupili smo Benju Isovića, a i Safeta, kupili smo Haseta, kupili smo Papeta
Kupili smo isto tako i da imam ovaj bon, kupili smo sve, al' ne i stadion
Kupili smo Vitez, za dva'es milja suca, samo đe su pare, pa...valjda kod punca
Ukrali smo i Elvira Baljića što je igr'o u Realu, kupio ga amidža
Kupili smo maija, kupili smo publiku, Džineta i Poparu, kupili smo zulcikju
Kupili smo Delača i popularnost lige i da nas mlatne ko đe god stigne
Kupili smo sve, ali jedno nismo, na Koševu provedeno djetinjstvo
Boja fesa, boja dresa
Za Koševo, za Sarajvo, za Horde zla sad pjevam ja, daj gol Sarajvo, nama više ne treba
Đe god da krenem tebi se vraćam ponovo, ko da mi otme iz moje duše Koševo (2x)
cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Kakav kontraargument napisati čovjeku koji prigovara Želji da je opljačkao Slobodu zbog gola koji je postignut u 91 minuti, a u tom trenutku je bilo 3:2 za Željezničar i pravi se lud na tvrdnje da je Sloboda prodala tekmu pitarima ( afera Punac ) i još krivi Željezničar zbog ispadanja iz lige, a njegov tim nije smio da izgubi dva razlike u Lukavici pri čemu je imao igraca više skoro sat vremena.
Neko lud ovdje, očito
da li ti umijes da citas?prvo to.
da li onda ako umijes citati,razumijes procitano?
ponovio sam vise puta, na sto nisam dobio realan i objektivan odgovor...
bili ste bolji uprokos sudijskom navlacenju koje vam realno nije ni trebalo.
sta nije jasno?
naravno da je bio kontra faul.
da ste fer plej ko sto niste,rekli bi, bar sumnjiva situacija.
ali kao sto niste, i moze vam se, drzite se se svoje price nicim potkrijepljene.
na to ja nalijepim slike sudije u tom trenutku,lik meni govori da li sam gledao snimak situacije, a ja sm ubijedjen da ni on sam nije to dobro izanalizirao,jer da je ne bi mi tu sjedao na volej. to je o jednoj situaciji..
dalje o iskonskoj i prastaroj mrznji takodje mu kazem i dokazem da nije tacno, i pozovem se na trenutak u istoriji kad se zalomilo, kao zastavica ne?i sta sam tu slagao?
trece,prica da li su prodali tekmu ili skinuli gace,isto ne pije vode,jer realno sumnjam da su mogli dobiti tu utakmicu,nesto slicno kao sa vama na otvaranju tribine, kad pogledas realno..doduse vi ne rizikujete vi se sada osigurate kod sudija zlu ne trebalo...
ko se pravi lud? ja se ne pravim,ja imam crno na bijelo od ljekara a ti?
zahvaljujem.
športski pozdrav!
Vidim i čitam izljeve žuči i masu nebuloza. Očito mrziš Željezničar, al' bar smisli kakvu suvislu priču. Ova trenutna je u rangu osnovne škole, možda.
Jagodic laže nakon utakmice da je taj igrač što se valjao ( a to radite zadnjih dvadeset godina ) ozbiljnije povrijeđen, jagodicna kost, a onda taj isti levat igra nakon tri dana. Raznio vas Željo, al' jok, daj da kmecimo. Što ne kmecis zbog pitarskog gola ?
avetinja wrote:
Nemam pojma. Nisam učestvovao u raspravi. Krenulo se oko sudija i kupovanja i došli valjda do Azmira i prodavanje tekme vama.
Treba okrenuti raspravu prema sumiru i tvojim, bez spominjanja nas.
Mi ćemo za to vrijeme uživati.
To ti je kao iz onog vica kad je jedan rekao da sve Srbe i Hrvate treba pobiti. Onda se javio Bošnjo i rekao: "A nas Bošnjake ko jebe, je li?". Ne može bez vas to proći, nikako.
leškarenje wrote:I Sampras zela te kurac,te palac,te 15 dana pauza....kad Zebra zaigra nakon tri dana
Onaj ko najvise proziva je ujedno i najveci petljanac.
Ono, galamom pokriti i sakriti svoje
Ma pusti ba,okreni na veselje kmeco je Sampras ko vodenik,aaaa sviraju se penali protiv nas,aaaa nikome toliko,kmeeee,kmeeee i iskmeca jarane,sad kome svira penal protiv njih ovo do kraja zabiljeziti u memoare
spree wrote:koliko na toj listi od osam milja ima ljudi koji vise nisu medju zivima? nikakva provokacija cisto me zanima. ima li kakvih podataka? ono jednom se uclanis i zauvijek clan cak i kad umres, a ovi ostali se hvale brojem.
spree wrote:koliko na toj listi od osam milja ima ljudi koji vise nisu medju zivima? nikakva provokacija cisto me zanima. ima li kakvih podataka? ono jednom se uclanis i zauvijek clan cak i kad umres, a ovi ostali se hvale brojem.
Ama nije to ljutnja nego sam alergičan na glupost i laži. Kako nas je Vitez mogao pustiti kad bi ispao da je Mladost pobijedila u zadnjem kolu!?
Evo da se podsjetimo, mada je apsolvirano bezbroj puta, ali kad se laži konstantno ponavljaju mora se ponavljati i istina:
U posljednjem kolu Sarajevo je pobijedilo Slobodu i osvojilo titulu. Sloboda je završila na osmoj poziciji, Vitez je obezbjedio opstanak sa 26 bodova iako je poražen u Travniku (2:0), dok je Mladost VO sa 25 bodova ispala iz najelitnijeg fudbalskog tamičenja u zemlji iako je remizirala kući protiv Zvijezde iz Gradačca (1:1).
(preneseno sa portala N1)
Znači da je Mladost pobijedila Zvijezdu ostala bi u ligi, a ispao bi Vitez! Ili smo i to mi završili, da Mladost odigra neriješeno i ispadne?!
vicious wrote:Ama nije to ljutnja nego sam alergičan na glupost i laži. Kako nas je Vitez mogao pustiti kad bi ispao da je Mladost pobijedila u zadnjem kolu!?
Evo da se podsjetimo, mada je apsolvirano bezbroj puta, ali kad se laži konstantno ponavljaju mora se ponavljati i istina:
U posljednjem kolu Sarajevo je pobijedilo Slobodu i osvojilo titulu. Sloboda je završila na osmoj poziciji, Vitez je obezbjedio opstanak sa 26 bodova iako je poražen u Travniku (2:0), dok je Mladost VO sa 25 bodova ispala iz najelitnijeg fudbalskog tamičenja u zemlji iako je remizirala kući protiv Zvijezde iz Gradačca (1:1).
Znači da je Mladost pobijedila Zvijezdu ostala bi u ligi, a ispao bi Vitez! Ili smo i to mi završili, da Mladost odigra neriješeno i ispadne?!
Pitaj Azmira, on vas je optužio. Ne mogu se zajebavati više oko toga. Već dvije godine se vrti jedna te ista priča. Ne sudjelujem, ali čitam konstantno istu priču, pa mi je muka.
vicious wrote:Ama nije to ljutnja nego sam alergičan na glupost i laži. Kako nas je Vitez mogao pustiti kad bi ispao da je Mladost pobijedila u zadnjem kolu!?
Pitaj Azmira, on vas je optužio. Ne mogu se zajebavati više oko toga. Već dvije godine se vrti jedna te ista priča. Ne sudjelujem, ali čitam konstantno istu priču, pa mi je muka.
I Azmir je apsolviran davno, nego problem je što pojedini delegati iz vašeg tabora svako malo povlače ovu priču, i još je više iskrivljuju govoreći da je kupljena tekma sa Slobodom. Te lažovčine će se same prepoznati.
Kupili smo Haseta, kupili smo Papeta, kupili smo titulu situacija je napeta
Kad je već takva jedna tema načeta, kupili smo puno Koševo protiv Junajteda
Kupili smo Horde i babuku istoga, poštenog ne znam nikoga i Pitare sa istoka
Kupili smo leviski titule u jugi, i to dvije, poreć' ko to smije?
Kupili smo Benku, kupili smo Bekića, kupili smo pjesme od Stihomira Klepića
Uzeli smo na kilu jedno tonu tekmi pa samim tim i tradiciju što bi rekli
Kupili reklame na radiju i telki, svi pošteno igraju, samo mi smo neki
Kupili Musemića i Biogradlića, samo reci šta ba treba, sve će kupit' amidža
Kupili koreografije i bakljade, joj šta sve Pitari ovi ne rade
Platili smo sudije, potkupili smo savez, ko god ima veze s nam treba u kavez
Kupili smo huk sa svih tribina, jel da? Kupili smo prvi gradski derbi - 6:1
Pa onda onaj poslije rata bješe prava fula i njega smo kupili, bilo je 5:0
Kupili smo čaršiju i zajednice mjesne i željine igrače '46.te
Kupili smo isto tako osvojene kupove, liga je poštena fakat, problem je u tome
Al' jedno kupit' niko bolan ne može, to je ona ljubav i kad igramo preloše
Ali jedno nikad niko imat' ne može, to je ona raja na Koševu i kad igramo preloše
Klubovi u Bosni za nas su mali sine, jer čima nema bodova nema ni tribine
E to se niđe burazeru ne plaća, kad se gube tekme nema ni navijača (3x)
Pa kaže, kupili smo isto tako najveću bakljadu, kupili smo nepravdu, kupili i pravdu
Kupili smo i onu prekinutu ligu, nama trofej pripao, kupili smo signu(?)
Kupili smo 3:3 sa Hamburger Sportverein, Selimović platio mi svaki ovaj lajn
Kupili smo Benju Isovića, a i Safeta, kupili smo Haseta, kupili smo Papeta
Kupili smo isto tako i da imam ovaj bon, kupili smo sve, al' ne i stadion
Kupili smo Vitez, za dva'es milja suca, samo đe su pare, pa...valjda kod punca
Ukrali smo i Elvira Baljića što je igr'o u Realu, kupio ga amidža
Kupili smo maija, kupili smo publiku, Džineta i Poparu, kupili smo zulcikju
Kupili smo Delača i popularnost lige i da nas mlatne ko đe god stigne
Kupili smo sve, ali jedno nismo, na Koševu provedeno djetinjstvo
Boja fesa, boja dresa
Za Koševo, za Sarajvo, za Horde zla sad pjevam ja, daj gol Sarajvo, nama više ne treba
Đe god da krenem tebi se vraćam ponovo, ko da mi otme iz moje duše Koševo (2x)
vicious wrote:I Azmir je apsolviran davno, nego problem je što pojedini delegati iz vašeg tabora svako malo povlače ovu priču, i još je više iskrivljuju govoreći da je kupljena tekma sa Slobodom. Te lažovčine će se same prepoznati.
Ne treba nista pricati u pravu si nego nadjes lijepo snimak utakmice i pogledas pa se na kraju grohotom nasmijes!!!!
vicious wrote:I Azmir je apsolviran davno, nego problem je što pojedini delegati iz vašeg tabora svako malo povlače ovu priču, i još je više iskrivljuju govoreći da je kupljena tekma sa Slobodom. Te lažovčine će se same prepoznati.
Ne treba nista pricati u pravu si nego nadjes lijepo snimak utakmice i pogledas pa se na kraju grohotom nasmijes!!!!
Ne treba mi snimak, bio sam na utakmici. Dodaj još koji uskličnik.
mali_milojica wrote:Racunali lesku,logovanog,tomu i jos 10ak forumasa po 10 puta,jer su clanovi zadnjih 10 godina.
Jbg,nabere se,tamam za okruglu cifru