Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ascari wrote:Ne znam koji ce Luchu komentarisanje driblinga. Ovom izjavom ga je javno pljunuo posred face. A ne znam ni koliko je i sam kadar da prica o incidentima i provokacijama, ako se sjetimo njegovih epizoda iz igrackih dana. Ne razumijem kritikovanje Neymara.
Ovo je npr svima OK
eh to to..
Mislim, pun mi je klinac uvreda, danas šta god kažeš/uradiš nekog ćeš uvrijediti. Ponizio protivnika jer je driblao. Nek Messi nije ponizio cijelu ekipu, jok.
sizifinho wrote:ma i Ronaldinho je driblao isto ovako, jos i gore, pri slicnim scenarijima.
Sta je ona izvedba Barce protiv Reala u pobjedi 2-6 kada su radili tika taku samo kako bi iznervirali Realive igrace, vozali ih tamo vamo, bez zelje da idu na gol?
Problem s ovi. vremenom je sto se svi isuvise lahko vrijedjaju i to se pusta... za par godina ce bit zabranjeno dati gol nakon 3-0, da se ne bi ponizila ekipa.
Svasta
ascari wrote:Ovo je izvorna izjava, koja nema veze sa napisanim na forumu. Sori Lucho, navukli me
Luis Enrique: "(acción Neymar) Si fuera jugador del Athletic respondería igual o peor. No lo hace para humillar pero es difícil de explicar."
sta rece?
Da je igrac AB postupio bi isto, mozda i gore. Da Neymar to ne radi da bi omalovazavao igrace, vec je to brazilski stil igre. To je u sustini cijela izjava.
Sta su ovo ostavil Mascerana, zaspao
Ne stigoh upratiti, vidim uzeo se i kup. Fino...Messi bio u elementu.....nego, sto se ovo nije igralo na Camp Nou, kad su promijenili?!
sizifinho wrote:ma i Ronaldinho je driblao isto ovako, jos i gore, pri slicnim scenarijima.
Sta je ona izvedba Barce protiv Reala u pobjedi 2-6 kada su radili tika taku samo kako bi iznervirali Realive igrace, vozali ih tamo vamo, bez zelje da idu na gol?
Problem s ovi. vremenom je sto se svi isuvise lahko vrijedjaju i to se pusta... za par godina ce bit zabranjeno dati gol nakon 3-0, da se ne bi ponizila ekipa.
Svasta
Tomahawk11 wrote:Sta su ovo ostavil Mascerana, zaspao
Ne stigoh upratiti, vidim uzeo se i kup. Fino...Messi bio u elementu.....nego, sto se ovo nije igralo na Camp Nou, kad su promijenili?!
da si presao kod nas kad sam te zvao, vec bi 2 trofeja proslavio. ovako cekaj prelazni rok kad je ona tema najaktivnija.
camp nou je bio neutralan teren kada madrid nije dao da se igra tamo, a barca je bila gostujuci tim. vidis da su se i na semaforu zbunili.
Last edited by 5 0 5 on 31/05/2015 19:44, edited 1 time in total.
Tomahawk11 wrote:Sta su ovo ostavil Mascerana, zaspao
da si presao kod nas kad sam te zvao, vec bi 2 trofeja proslavio. ovako cekaj prelazni rok kad je ona tema najaktivnija.
camp nou je bio neutralan teren kada madrid nije dao da se igra tamo, a barca je bila gostujuci tim. vidis da su se i na semaforu zbunili.
Zato i pitam, vidim Baski bili domaci
Ove godine Sarajevo uzelo titulu, tako da sam zadovoljan.
Ako je Benitez dosao u Real, ne nadam se nicemu dogodine