Sve si ti ovo započeo.sumirprimus wrote:i tako, vracanje teme u kaljugu bh zbilje... vol.XXVI
Sudije, golovi, Željo, ispadanje
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sve si ti ovo započeo.sumirprimus wrote:i tako, vracanje teme u kaljugu bh zbilje... vol.XXVI
Kakav kontraargument napisati čovjeku koji prigovara Želji da je opljačkao Slobodu zbog gola koji je postignut u 91 minuti, a u tom trenutku je bilo 3:2 za Željezničar i pravi se lud na tvrdnje da je Sloboda prodala tekmu pitarima ( afera Punac ) i još krivi Željezničar zbog ispadanja iz lige, a njegov tim nije smio da izgubi dva razlike u Lukavici pri čemu je imao igraca više skoro sat vremena.sumirprimus wrote:bujrum kontraarguement,osim standardnog prozivanja i ismijavanja, ...cvrčak_na_hedonizmu wrote:Mozda si sam, al' zato lupaš gluposti za desetoricu, bez uvredesumirprimus wrote:i nije fer,ja sam a vas samo 15ak..malo je to, pojacaj bar za cenera![]()
![]()
da li ti umijes da citas?prvo to.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Kakav kontraargument napisati čovjeku koji prigovara Želji da je opljačkao Slobodu zbog gola koji je postignut u 91 minuti, a u tom trenutku je bilo 3:2 za Željezničar i pravi se lud na tvrdnje da je Sloboda prodala tekmu pitarima ( afera Punac ) i još krivi Željezničar zbog ispadanja iz lige, a njegov tim nije smio da izgubi dva razlike u Lukavici pri čemu je imao igraca više skoro sat vremena.
Neko lud ovdje, očito
Citam temu redovno i gledam kako dostojanstveno kukas i places vec 7-8 Dana od poraza na grbavici. A sve regularno i Niko nije poguran na toj utakmici. Skontaj se, jebemga.sumirprimus wrote:ma daj ba i vices meni suplja, pa ja ni rodjenu zenu ne mrzim iz dna duse, a ima aferima!
razumijem ja da je tesko bit realan i objektivan,al jebemu bar kad vas ide, budes dostojanstven i kazes, jeste dobro smo igrali dobili bi ih svkako i bez sudijske pomoci. koja je bila evidentna.
nije samo penal uticanje na igru, mislim sjeckanje igre, situacije 50/50, dodjela slobodnih udaraca, gdje i kad, i sl...
uostalom, treba biti dostojanstven i u pobjedama kao i u porazima...
a to ne vidimo...
ako je tebi ovo kukanje i plakanje, ja ne znam onda stvarnoduminjo wrote:Citam temu redovno i gledam kako dostojanstveno kukas i places vec 7-8 Dana od poraza na grbavici. A sve regularno i Niko nije poguran na toj utakmici. Skontaj se, jebemga.sumirprimus wrote:ma daj ba i vices meni suplja, pa ja ni rodjenu zenu ne mrzim iz dna duse, a ima aferima!
razumijem ja da je tesko bit realan i objektivan,al jebemu bar kad vas ide, budes dostojanstven i kazes, jeste dobro smo igrali dobili bi ih svkako i bez sudijske pomoci. koja je bila evidentna.
nije samo penal uticanje na igru, mislim sjeckanje igre, situacije 50/50, dodjela slobodnih udaraca, gdje i kad, i sl...
a to ne vidimo...
Sto se tice sudjenja, Mislim da je penal Bio za zrinjski protiv zelje pred kraj utakmice kad je zeljina odbrana pogrijesila. Ostalo manje vise, sve OK.
zamis jos da mi dobijemoLSD wrote:Dečki, Sumir vas opasno trola i dobro mu idemora se priznati.
Ja sve kontam oni pricaju o zadnjoj utakmici protiv Slobode, a oni jos traže "punca" da prizna prodaju utakmice prije dvije godineTomahawk11 wrote:Gledaj ti ovdje price, nagovara se sumir da prizna prodaju tekme i titulu![]()
![]()
Sumir kljucni svjedok
Zašto ne objave broj ulaznica prodanih sinoć
Prica se i o jednoj i o drugojNoWayOut wrote:Ja sve kontam oni pricaju o zadnjoj utakmici protiv Slobode, a oni jos traže "punca" da prizna prodaju utakmice prije dvije godineTomahawk11 wrote:Gledaj ti ovdje price, nagovara se sumir da prizna prodaju tekme i titulu![]()
![]()
Sumir kljucni svjedok![]()
kakavi likovi majko draga.
Pa zar vas toliko boli ta nasa titula, ocito smo preduboko penetrirali i sjeme vam u mozak postavili pa vam ne izlazimo iz glave.
jeste najnetrofjeniji smo, pretisla nas teska tuga... sreca pa nam tifa ne pevaspree wrote:ma ne trola vidi se da ga je stislo. cuj on podkrijepio dokazima da je bio faul. docekao nekoga na volej
. snimak momcino, snimak. sta se vidi na ovim tvojim slikama? mrzite zelju jer vam nije pomogao da ostanete u ligi, a sami sebi niste pomogli. taj detalj samo mudro presutis. vjerovatno i sami sebe mrzite. jbg nije lako biti najnetrofejniji.
32 000,ali će objaviti 5-6 .....valja utajiti porezaMensurM wrote:Zašto ne objave broj ulaznica prodanih sinoć![]()
![]()
Ja se vodim među mrtvimaspree wrote:koliko na toj listi od osam milja ima ljudi koji vise nisu medju zivima? nikakva provokacija cisto me zanima. ima li kakvih podataka? ono jednom se uclanis i zauvijek clan cak i kad umres, a ovi ostali se hvale brojem.
za sprivela..prvo ovo iscitaj,pa navrni na zajebanciju..
latrell prati soccer, pa se ti zajebavajsumirprimus wrote:jeste najnetrofjeniji smo, pretisla nas teska tuga... sreca pa nam tifa ne pevaspree wrote:ma ne trola vidi se da ga je stislo. cuj on podkrijepio dokazima da je bio faul. docekao nekoga na volej
. snimak momcino, snimak. sta se vidi na ovim tvojim slikama? mrzite zelju jer vam nije pomogao da ostanete u ligi, a sami sebi niste pomogli. taj detalj samo mudro presutis. vjerovatno i sami sebe mrzite. jbg nije lako biti najnetrofejniji.
![]()
![]()
da dokazima,koji su tvoji dokazi,argumenti,da li si bar pregledao snimak,ista?ili samo slika latrel sprivela? kako obecavajuce...![]()
Imaš 14 dana da slobodno penetriraš ...NoWayOut wrote:Pa zar vas toliko boli ta nasa titula, ocito smo preduboko penetrirali i sjeme vam u mozak postavili pa vam ne izlazimo iz glave.
8 Dana Po 5 puta spomenes situaciju kad vam GA je stanic zabio i EDIT: Polako. o nekom dostojanstvu. Ti ne kukas i ne places, nego pises od muke osam Dana jednu stvar i guras te smajlice kao zajebavas se. Popusti Malo jebotesumirprimus wrote:ako je tebi ovo kukanje i plakanje, ja ne znam onda stvarnoduminjo wrote:Citam temu redovno i gledam kako dostojanstveno kukas i places vec 7-8 Dana od poraza na grbavici. A sve regularno i Niko nije poguran na toj utakmici. Skontaj se, jebemga.sumirprimus wrote:ma daj ba i vices meni suplja, pa ja ni rodjenu zenu ne mrzim iz dna duse, a ima aferima!
a to ne vidimo...
Sto se tice sudjenja, Mislim da je penal Bio za zrinjski protiv zelje pred kraj utakmice kad je zeljina odbrana pogrijesila. Ostalo manje vise, sve OK.
samo pricam realno i otvoreno
uu dje me nadje. al' si mi spustio strasnosumirprimus wrote:za sprivela..prvo ovo iscitaj,pa navrni na zajebanciju..
moze? a sto ne bi moglooooo
Nevjerovatno.vicious wrote:I lažovčine ponovo jašu![]()
Sad se vadi "afera punac" kao argument da je Sloboda prodala utakmicu Sarajevu, a prešućuje se da se tu ustvari radilo o (navodnom) premiranju Slobode za utakmicu protiv Mladosti